Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με το death proof. μου την εφερε ο θειος σε 720p και η εικονα ειναι λες και ειναι απο την δεκαετια του '90 αν και ειναι ταινια του 2007

σκηνοθετικη αποψη ειναι ετσι;

Ναι, επίτηδες είναι έτσι. Το κάνει και ο Tarantino και ο Rodriguez.

Δημοσ.

Death Proof

Ω Χριστε μου! Ακομα τρομαγμενος ειμαι. Τι σκατα να γραψω; Σαν νεος οδηγος που ακουω απο ολους να μην τρεχω και να μην κανω μλκ με το αυτοκινητο τωρα εχω μεινει αναυδος. Μονο και μονο αυτο. Σιγουρα το εγραψε αυτο ο tarantino? Το planet terros στα ιδια επιπεδα ειναι; αμα ειναι να μην το δω

Δημοσ.

Death Proof

Ω Χριστε μου! Ακομα τρομαγμενος ειμαι. Τι σκατα να γραψω; Σαν νεος οδηγος που ακουω απο ολους να μην τρεχω και να μην κανω μλκ με το αυτοκινητο τωρα εχω μεινει αναυδος. Μονο και μονο αυτο. Σιγουρα το εγραψε αυτο ο tarantino? Το planet terros στα ιδια επιπεδα ειναι; αμα ειναι να μην το δω

Και τα δύο είναι κάτω της βάση. Τώρα πιο είναι χειρότερο απο το άλλο νομίζω είναι κάτι ανευ σημασίας. Δεν θυμάμαι κιόλας αλλα λίγο δύσκολο το death proof να ήταν χειρότερο απο το planet terror (απο τις χειρότερες ταινίες που έχω δεί. Κάνεις τις B movies επιλογή για τους σινεφίλ)...

• Like 2
Δημοσ.

Death Proof

Οντως μεγιστη πιπα το death proof,ειναι ο λογος που δεν ειδα το planet terror αν και ολοι λενε πως ειναι καλυτερο,χωρις ωστοσο να θεωρειται καλη ταινια.

Δημοσ.

damn you Tolkien for ruining the movie!

Καλα δεν ειπα και τιποτα... Απλως ειπα την γνωμη μου, οτι θα ηθελα και αλλους χαρακτηρες-πολεμιστες εκτος απο τους νανους!

Δημοσ.

Εμμέσως πλην σαφώς γίνεσαι ρατσιστής όμως. Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι μπορεί να διαβάζουν και νάνοι το forum? Θα σου άρεσε η παραπάνω δήλωση σου αν ήσουν ένας από αυτούς?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλα δεν ειπα και τιποτα... Απλως ειπα την γνωμη μου, οτι θα ηθελα και αλλους χαρακτηρες-πολεμιστες εκτος απο τους νανους!

στο Lotr βλέπεις ποικιλία γιατί αφορά όλα τα races το One Ring, ενώ στο Hobbit πάνε για να πάρουν πίσω ένα dwarf kingdom, για ποιο λόγο να βοηθήσει ένας human ή ένα elf? :P

Δημοσ.

στο Lotr βλέπεις ποικιλία γιατί αφορά όλα τα races το One Ring, ενώ στο Hobbit πάνε για να πάρουν πίσω ένα dwarf kingdom, για ποιο λόγο να βοηθήσει ένας human ή ένα elf? :P

Μα συμφωνω σε ολα αυτα!!! Απλως ειπα τι θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο!!!

Δημοσ.

Είδα Zero Dark Thirty.

Απροσδόκητα καταπληκτική ταινία για το ανθρωποκυνηγητό του Bin Laden με έμφαση στη λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα. Δεν χάιδεψε αμερικανικά αυτιά και δεν είπε αυτά που πάντα θέλουν να ακούν οι κοιμώμενοι. Πραγματική, γεμάτη, ολοκληρωμένη και με άρτια δομή. Υπέροχη μουσική (από τον φίλο μου τον Alexandre Desplat), φανταστική (και hot) η Chastain στον πρώτο ρόλο. Συγχαρητήρια κυρία Bigelow για την όμορφη σκηνοθεσία και κύριε Boal για το super σενάριο. Το "Zero Dark Thirty" είναι γεμάτο ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος.

9/10

Δημοσ.

Είδα Zero Dark Thirty.

Απροσδόκητα καταπληκτική ταινία για το ανθρωποκυνηγητό του Bin Laden με έμφαση στη λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα. Δεν χάιδεψε αμερικανικά αυτιά και δεν είπε αυτά που πάντα θέλουν να ακούν οι κοιμώμενοι. Πραγματική, γεμάτη, ολοκληρωμένη και με άρτια δομή. Υπέροχη μουσική (από τον φίλο μου τον Alexandre Desplat), φανταστική (και hot) η Chastain στον πρώτο ρόλο. Συγχαρητήρια κυρία Bigelow για την όμορφη σκηνοθεσία και κύριε Boal για το super σενάριο. Το "Zero Dark Thirty" είναι γεμάτο ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος.

9/10

Noisepollution απο την κριτική σου (χαρακτηριστικά λες οτι "για το ανθρωποκυνηγητό του Bin Laden με έμφαση στη λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα.") καταλαβάινω οτι το έχεις ψάξει το θέμα. Αναφέρεις την έννοια "αντικειμενικότητα", βαριά λέξη (και απο ότι έχω παρατηρήσει την πετάς σε αρκετά review σου).

Μπορείς να το τεκμηριώσεις λίγο. Για να σε βοηθήσω ανέφερε μου την βιβλιογραφία που στηρίζεις αυτήν σου την άποψη. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω τις πηγές σου μια και εγω σε αυτό το ζήτημα έχω μάυρα μεσάνυχτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...