Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πες λίγο τα 2 τέλη γιατι εγω νομίζω ότι ειδα μονο την version του Gilliam.

Στο τέλος-έκτρωση του studio

δραπετεύει με τη γκόμενα και ζουν ευτιχισμένοι.

http://www.youtube.com/watch?v=a3YMaxqjfoQ

Αντιθέτως στο κανονικό τέλος

αποκαλύπτεται ότι η απόδραση είναι στo μυαλό του ενώ τoν έχουν στη καρέκλα των βασανιστηρίων και η γκόμενα έχει πεθάνει.

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστός. Υπάρχουν όμως και κάποιες ταινίες που έχουν βγει σε bluray αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Γι αυτές τι κάνουμε? Τις σχολιάζουμε κανονικά?

Ε έστω σε dvd να έχουν βγει

Δημοσ.

Ε έστω σε dvd να έχουν βγει

E ναι καλά, εντάξει! Στο τέλος θα βάλουμε και βιντεοκασέτες!

Το ζήτημα είναι να μειώσουμε το εύρος των ταινιών που μπορούμε να σχολιάσουμε, όχι να το αυξήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Amour.

Δεν ξέρω αν μ'άρεσε ή όχι. Μου γ@,ξσε λίγο την ψυχολογία αλλά τα έχω σκεφτεί και μόνος μου αυτά (πάντα μισογεμάτο το ποτήρι, είμαι άνθρωπος χαρωπός με όρεξη για ζωή). Στα (+) ο ρεαλισμός που ήθελε να περάσει αλλά στα (-) ο πολυφορεμένος τρόπος που διάλεξε να το κάνει. Πολύ κοινό σενάριο, πολύ κοινή σκηνοθεσία. Αργό, μονόπλανο και άγιος ο θεός, και απο μουσική μόνο όταν κάποιος έπαιζε κάτι ή ακουγόταν απο κάπου. Δεν ξέρω...

Δεν ξέρω/10

Aυτη τη ταινια θελω να τη δω εδω κ αρκετο καιρο αλλα πραγματικα τον Haneke τον φοβαμαι.

Για να δω καποια ταινια του πρεπει να ειμαι σε καταλληλη διαθεση, δηλαδη χαλια.Αν ομως ειμαι χαλια παρακολουθωντας τη ταινια θα γινω ακομα πιο χαλια κ σε συνδυασμο με το αλκοολ(που επιβαλλεται) ,τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα.

Δημοσ.

Στο τέλος-έκτρωση του studio

δραπετεύει με τη γκόμενα και ζουν ευτιχισμένοι.

http://www.youtube.com/watch?v=a3YMaxqjfoQ

Αντιθέτως στο κανονικό τέλος

αποκαλύπτεται ότι η απόδραση είναι στo μυαλό του ενώ τoν έχουν στη καρέκλα των βασανιστηρίων και η γκόμενα έχει πεθάνει.

εισωραιος.. Τελικά είχα δει το φιναλε του Γκιλιαμ και όχι το αλλο.

Δημοσ.

Aυτη τη ταινια θελω να τη δω εδω κ αρκετο καιρο αλλα πραγματικα τον Haneke τον φοβαμαι.

Για να δω καποια ταινια του πρεπει να ειμαι σε καταλληλη διαθεση, δηλαδη χαλια.Αν ομως ειμαι χαλια παρακολουθωντας τη ταινια θα γινω ακομα πιο χαλια κ σε συνδυασμο με το αλκοολ(που επιβαλλεται) ,τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα.

α μπραβο. και εγω για μια τετοια κατασταση την κραταω. το whisky θα ειναι απαραιτητο

Δημοσ.

Killing them Softly

Αργό, πολιτικό, κυνικό αλλά και ανθρώπινο . Αλλά αργό. Καμία σχέση με περιπέτεια. Εμένα μου αρέσουν τέτοιες ταινίες που δείχνουν πράγματα από την πραγματική σκοπιά με κουβέντα , νορμάλ φάτσες , ανθρώπους γενικά . Δεν την προτείνω όμως για παρέα. Ένα ουισκάκι και μόνος , 90 λεπτά , έτσι χαλαρά. 6/10 (γενικός βαθμός, όχι για κανένα είδος)

Hotel Transylvania

¨Οχι από τα καλύτερα. Πλακούλα μωρέ. 6/10 για το είδος του 

• Like 1
Δημοσ.

In the mouth of madness του 1994.

Αψογο ταινιακι τρομου της εποχης. Ατμοσφαιρικοτατο με εξαιρετικη χρηση του φωτισμου, μυστηριο με κλασσικα ομορφες κουκλες πιτα στο make-up. Ο Sam Niel ειναι στο στοιχειο του με τετοιους ρολους. Η μοναδικη low περιπτωση της ταινιας ειναι η γκομενα που αν και ειναι μπανικη στο "σανιδι" ενα κουτσουρο εχει περισσοτερη χαρη.

8/10 απο εμενα η ταινια που εχει και πολυ καλο τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Pulp Fiction πραγματικα πολυ ωραια και πολυ ενδιαφερον ταινια , παραδόξως δεν την ειχα δει τόσα χρόνια παρότι θυμάμαι να ακουω καλά λόγια για αυτήν απο πάντα. Οπωσδήποτε την προτείνω στον οποιονδήποτε.

Δημοσ.

Django The Unchained : Γαμάουα.....επικούρα!!! Δεν νομίζω να είχα απολαύσει ταινία τόσο πολύ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε ούτε το deep meaning, ούτε το τρομερό σενάριο αλλά ρεσιτάλ ερμηνείας απ' όλους τους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα πρέπει να ψάξω πολύ για να βρω. Στο προσωπικό τοπ 3 των ταινιών του 2012 ασυζητητί.

9.5/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pulp Fiction πραγματικα πολυ ωραια και πολυ ενδιαφερον ταινια , παραδόξως δεν την ειχα δει τόσα χρόνια παρότι θυμάμαι να ακουω καλά λόγια για αυτήν απο πάντα. Οπωσδήποτε την προτείνω στον οποιονδήποτε.

Εσυ πρεπει να εισαι σινεφιλ!

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1496422/?ref_=sr_1">Paperboy

Πολυ μετρια  ,ανευρη χωρις ουσια αξιζει να την δειτε μονο για ενα λογο η Nicole Kidman σε αυτη την ταινια ειναι τρελο κ@βλι.Ναι αυτη η ψηλη ,η ξανθια, η κοκαλιαρα, η κρυα .Καλα δειτε την και τα ξαναλεμε απλα πορνο .

5/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Batman The Dark Knight Returns Part 2

http://www.imdb.com/title/tt2166834/

Πολυ καλο,αρκετα πιο σκληρο/βιαιο απ'οτι εχω συνηθισει τον Batman. Δεν εχω διαβασει το κομικς οποτε δεν ξερω αν ακολουθει την ιστορια,αλλα ο γερομπρους τσιτα στα νευρα ειναι:Ρ Πιο αγριος και χωρις να ταλαντιζεται ιδιαιτερα απο ηθικα διλληματα.

Δειτε το,εχει βγει και σε σουπερ ποιοτητα..

• Like 1
Δημοσ.

In Time : Είχε το concept να αποτελέσει μια ταινία αναφορά για πολλά πολλά χρόνια. Στην υλοποίηση ωστόσο αποτυγχάνει φαιδρά...Ε μα τον Justin Τουμπερλέκι για πρωταγωνιστικό ρόλο; Να περιμένω πως το επόμενο σεναριακό διαμαντάκι θα μας κάνει ηθοποιό τον Justin Bieber; Το μόνο που μένει από την ταινία είναι η super sexy Seyfried η οποία δίνει οne woman bonner show κυριολεκτικά κάνοντας σε να ξεχνάς αν όντως πέρασε η Olivia Wilde από την ταινία. Είχα να....αναστατωθώ τόσο πολύ από γυναικεία παρουσία σε ταινία από το υπέρτατο Sucker Punch.

2/10

Ένα για το concept και ένα για την Amanda. Aν και μετά την θέαση του Django μόλις χτες και αυτό το 2άρι φαντάζει υπερβολή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...