Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απότομα ωρίμασες ρε kargiolh...

σαν χτες μου φαίνεται όταν μας μάγευες με κάτι τέτοια...

'gavros10', on 22 Mar 2012 - 23:43, said:snapback.png

Intouchables 2011

χαιρομαι που σας ακουσα. ειλικρινα ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες φετος. ειχε και γελιο (πολυ σε καποια σημεια) και δακρυσα καπου...

με γεμισε, νιωθω πλουσιος και γεματος. αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!

1000/10

'gavros10', on 11 Mar 2012 - 17:55, said:snapback.png

In Time

απορω γιατι δεν αρεσε σε κανεναν. η ιστορια ηταν φοβερη αν και τρομαξα με την ιδεα κατι τετοιου στο μελλον

θα μπορουσε να ξεκαθαρισει λιγο τι γινετε με τις ζωνες κλπ. ο χαρτης ηταν περιεργος λες και δεν ηταν στην γη αλλα τεσπα

'gavros10', on 07 Mar 2012 - 17:23, said:snapback.png

'gavros10', on 17 Jul 2012 - 17:41, said:snapback.png

θελω λιγο την βοηθεια σας

βλεπω τωρα το The number 23, θα γραψω μετα κριτικη

κανω τωρα ενα μικρο διαληματακι στην 1 ωρα και βλεπω οτι εχω κερδισει απο το steamgifts το la noire στο οποιο παιχνιδι εισαι ενας ντετεκτιβ.

ο τυπος ομως που το εδινε λεει οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του! σαν φυσιολογικος ανθρωπος εχει ψιλοφρικαρει. ψαχνω και δεν μπορω να βρω στην Αγγλικη γλωσσα τον αριθμο που αντιστοιχει σε καθε γραμμα. μηπως μπορειτε να μου το βρειτε; αμα βγαινει 23 το ονομα του ειμαι σιγουρα ο dexter και δεν το ξερω

'gavros10', on 02 Jul 2012 - 18:37, said:snapback.png

john carter

νομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος.

την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει

'gavros10', on 09 Apr 2012 - 21:56, said:

Fight Club

δεν την ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι

λιγο μετα την πρωτη ωρα λεω ενταξει, θελει να περασει ενα μηνυμα, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες η σκηνοθεσια σπερνει πονο. οποτε λεω ενταξει, αλλα δεν καταλαβαινα τον τοσο μεγαλο ντορο. μετα, εκει που αλλαζουν ολα λεω ενταξει, καταλαβα, απλα τα σπαει

αυτη η "βλακεια" κρατησε κανα μηνα; μετα καταλαβα το λαθος μου και απο τοτε το review (αν μπορω να το ονομασω ετσι) μου για μια ταινια ειναι μικρο και λακωνικο

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μοναδική ταινία που πλάνταξα στο κλάμα,
Hatciko: Η ιστορία ενός σκύλου" 2009 δράματική φυσικά, και σύντομη περίληψη, ειναι ενας άνθρωπος και εχει για καλύτερο του φίλο έναν σκύλο και πάντα ο σκύλος στεκότανε έξω από την δουλειά του ιδιοκτήτη μέχρι να σχολάσει, μέχρι που αυτός ο άνθρωπος είχε καρκίνο και πέθανε..... ε μετά δείτε το δεν μπορώ να σας πώ άλλα :P Α, και βασίζετε σε πραγματικά γεγονότα!!!

Επίσης για όσους είναι λατρες των θρίλερ horror σας προτείνω το The Eye (2008) είναι remake του ιαπωνέζικου the eye, παίζει η Jessica Alba , ΠΕΡΊΛΗΨΗ: Είναι μια κοπέλα που την λέγανε Σίντνεϊ και όταν ήταν μικρή (5-6 χρονών περίπου) έμεινε τυφλή. Ε, ήρθε η ώρα και έκανε μεταμόσχευση. Πλέον ξαναβλέπει και είναι χαρούμενη ξερω γω και τέτια, αλλά μέχρι που αρχίζει να οραματίζετε διάφορα τρομακτικά πράγματα, και να ονειρέυετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα.... Δείτε το αξίζει, έχει τρόμο με μέτρο, τέλειο σενάριο, για μενα η καλύτερη ταινία και του είδους και γενικά.

Δημοσ.

Amour.

Δεν ξέρω αν μ'άρεσε ή όχι. Μου γ@,ξσε λίγο την ψυχολογία αλλά τα έχω σκεφτεί και μόνος μου αυτά (πάντα μισογεμάτο το ποτήρι, είμαι άνθρωπος χαρωπός με όρεξη για ζωή). Στα (+) ο ρεαλισμός που ήθελε να περάσει αλλά στα (-) ο πολυφορεμένος τρόπος που διάλεξε να το κάνει. Πολύ κοινό σενάριο, πολύ κοινή σκηνοθεσία. Αργό, μονόπλανο και άγιος ο θεός, και απο μουσική μόνο όταν κάποιος έπαιζε κάτι ή ακουγόταν απο κάπου. Δεν ξέρω...

Δεν ξέρω/10

• Like 1
Δημοσ.

Trois couleurs: Blanc

Μεγάλη απογοήτευση... Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για την συνέχεια αλλα μάταια. Δεν το περίμενα καθόλου. Αδύναμο σενάριο (με μία τεράστια τρύπα προς το τέλος), αδιάφορη σκηνοθεσία και ο πρωταγωνιστής αρκετά μέτριος. Προσπάθησε να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και κάποιο μυστήριο αλλα μάταια, εγω μόνο παγωμάρα ένιωσα. Ίσως να έφταιγε ο τρόπος που προσέγγισε όλους τους ρόλους, απαθής, επιφανειακοί και χωρίς παρελθόν. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η προχειρότητα του σεναρίου, που αφήνει ασαφή πολυ σημαντικά στοιχεία στην εξέλιξη και "κορύφωση" της ταινίας. Εύκολα το γράφεις στην τουαλέτα. Εγω πιστέυω είχε σκεφτεί μία αρχή και ένα τέλος και τα υπόλοιπα τα έγραψε στο πόδι.

Μία ταινία που άμα δεν ήταν η συνέχεια του υπέροχου "Μπλε" και του σκηνοθέτη Kieslowski θα πέρναγε έυκολα στα αζήτητα.

Κρίμα 5/10 Δεν την προτίνω (κανονικά δεν περνάει την βάση αλλα είπα να μην με γιουχάρουν τίποτα φαν)

Υ.Γ. Για να δούμε η κόκκινη τι θα μας πεί!!!

Δημοσ.

κανονικά θα έπρεπε να λεμε εδώ μόνο ταίνίες που έχουμε δει και έχουν βγεί σε blu ray.και όχι σε σινεμα. κ αυτό γιατί εγω παίρνω ιδεες απο αυτο το τόπικ για το τι να δω .και είναι πιο οικονομικό να νοικιάσω μια ταινία blu ray με 2€ παρά να ΄δωσω 8 €να την δω σε σινεμα

Δημοσ.

κανονικά θα έπρεπε να λεμε εδώ μόνο ταίνίες που έχουμε δει και έχουν βγεί σε blu ray.και όχι σε σινεμα. κ αυτό γιατί εγω παίρνω ιδεες απο αυτο το τόπικ για το τι να δω .και είναι πιο οικονομικό να νοικιάσω μια ταινία blu ray με 2€ παρά να ΄δωσω 8 €να την δω σε σινεμα

Σωστός. Υπάρχουν όμως και κάποιες ταινίες που έχουν βγει σε bluray αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Γι αυτές τι κάνουμε? Τις σχολιάζουμε κανονικά?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απότομα ωρίμασες ρε kargiolh...

σαν χτες μου φαίνεται όταν μας μάγευες με κάτι τέτοια...

'gavros10', on 22 Mar 2012 - 23:43, said:snapback.png

Intouchables 2011

χαιρομαι που σας ακουσα. ειλικρινα ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες φετος. ειχε και γελιο (πολυ σε καποια σημεια) και δακρυσα καπου...

με γεμισε, νιωθω πλουσιος και γεματος. αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!

1000/10

'gavros10', on 11 Mar 2012 - 17:55, said:snapback.png

In Time

απορω γιατι δεν αρεσε σε κανεναν. η ιστορια ηταν φοβερη αν και τρομαξα με την ιδεα κατι τετοιου στο μελλον

θα μπορουσε να ξεκαθαρισει λιγο τι γινετε με τις ζωνες κλπ. ο χαρτης ηταν περιεργος λες και δεν ηταν στην γη αλλα τεσπα

'gavros10', on 07 Mar 2012 - 17:23, said:snapback.png

'gavros10', on 17 Jul 2012 - 17:41, said:snapback.png

θελω λιγο την βοηθεια σας

βλεπω τωρα το The number 23, θα γραψω μετα κριτικη

κανω τωρα ενα μικρο διαληματακι στην 1 ωρα και βλεπω οτι εχω κερδισει απο το steamgifts το la noire στο οποιο παιχνιδι εισαι ενας ντετεκτιβ.

ο τυπος ομως που το εδινε λεει οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του! σαν φυσιολογικος ανθρωπος εχει ψιλοφρικαρει. ψαχνω και δεν μπορω να βρω στην Αγγλικη γλωσσα τον αριθμο που αντιστοιχει σε καθε γραμμα. μηπως μπορειτε να μου το βρειτε; αμα βγαινει 23 το ονομα του ειμαι σιγουρα ο dexter και δεν το ξερω

'gavros10', on 02 Jul 2012 - 18:37, said:snapback.png

john carter

νομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος.

την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει

'gavros10', on 09 Apr 2012 - 21:56, said:

Fight Club

δεν την ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναι

λιγο μετα την πρωτη ωρα λεω ενταξει, θελει να περασει ενα μηνυμα, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες η σκηνοθεσια σπερνει πονο. οποτε λεω ενταξει, αλλα δεν καταλαβαινα τον τοσο μεγαλο ντορο. μετα, εκει που αλλαζουν ολα λεω ενταξει, καταλαβα, απλα τα σπαει

Πεστα ρε DOP ,εδω τον ρωταμε κατι  και ουτε καν απανταει.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1613750/?ref_=fn_al_tt_1">Kon Tiki

Αλλη μια πολυ καλη ταινια  απο την Νορβηγια,προκειται για αληθινη ιστορια  της διασχισης του Eιρηνικου απο 5 ατομα πανω σε μια σχεδια . Προσωπικα παντα με γοητευαν τετοιου ειδους ιστοριες που εχουν να κανουν με  την προσπαθεια του ανθρωπου να καταφερει το μεχρι τοτε ανεφικτο.

8/10

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Τhe Impossible

Μια απορία ρε γαμώτο, τι διάλο δίνουν στην Αμερική στα παιδιά και είναι τόσο καλά στην ηθοποιία?? Bootcamp με Σαίξπηρ περνάνε?? Μωρε  μπράβο...

Οτι ανέφεραν και οι προηγούμενη για την ταινία

Δημοσ.

Τhe Impossible

Μια απορία ρε γαμώτο, τι διάλο δίνουν στην Αμερική στα παιδιά και είναι τόσο καλά στην ηθοποιία?? Bootcamp με Σαίξπηρ περνάνε?? Μωρε  μπράβο...

Οτι ανέφεραν και οι προηγούμενη για την ταινία

Με οποιον δασκαλο καθισεις ειναι. Στην Ελλαδα ολους τους ασχετους τους εχουν κανει θρυλους:  Κατι Φιλιππηδηδες, Ρωμες, Μπεζους και δεν συμμαζευεται τους αποθεωνουν τα χουντοκαναλα τρεις και λιγο. Ο καθε πικραμενος παει σε μια σχολη, γλυφει τους ηδη ασχετους με υποκριτικη δασκαλους του και βγαινουν ολοι κουτσουρα (μου ανεβαζουν και αρχαιες τραγωδιες τα σουργελα, μεχρι εκει φτανει το θρασος τους). Τι να λεμε τωρα. Επειδη εχω μιλησει με αρκετα απο αυτα τα σουργελα και τους τα εχω χωσει και κατ'ιδιαν, δεν βλεπουν καν τις ποιοτικες ξενες ταινιες (Μονο ενας μου ειχε πει 2-3 ταινιες που ειλικρινα δεν περιμενα να τις ειχε δει). Ας μην ξεφυγω και αλλο και αρχισω τα βαρια καντηλια.

Ον τοπικ, Silver Linings Playbook 8.5/10. Αλλη μια εξαιρετικη ερμηνεια της Lawrence που, για να ευλογησω και τα γενια μου, ειχα δει το ταλεντο της απο το υποτιμημενο Burning Plain.

• Like 2
Δημοσ.

Με οποιον δασκαλο καθισεις ειναι. Στην Ελλαδα ολους τους ασχετους τους εχουν κανει θρυλους:  Κατι Φιλιππηδηδες, Ρωμες, Μπεζους και δεν συμμαζευεται τους αποθεωνουν τα χουντοκαναλα τρεις και λιγο. Ο καθε πικραμενος παει σε μια σχολη, γλυφει τους ηδη ασχετους με υποκριτικη δασκαλους του και βγαινουν ολοι κουτσουρα (μου ανεβαζουν και αρχαιες τραγωδιες τα σουργελα, μεχρι εκει φτανει το θρασος τους). Τι να λεμε τωρα. Επειδη εχω μιλησει με αρκετα απο αυτα τα σουργελα και τους τα εχω χωσει και κατ'ιδιαν, δεν βλεπουν καν τις ποιοτικες ξενες ταινιες (Μονο ενας μου ειχε πει 2-3 ταινιες που ειλικρινα δεν περιμενα να τις ειχε δει). Ας μην ξεφυγω και αλλο και αρχισω τα βαρια καντηλια.

Συμφωνώ 100% μα 100%! Και έχω και παρόμοιες εμπειρίες, οπότε καταλαβαίνω τι λες ακριβώς.

Το κρίμα είναι οτι υπάρχουν ηθοποιόι που πραγματικά αξίζουν αλλα χαντακώνοντε στην σκιά των χιλιοδιαφημισμένων  Τέσπα μεγάλο θέμα και είμαστε off topic.

Δημοσ.

Το κρίμα είναι οτι υπάρχουν ηθοποιόι που πραγματικά αξίζουν αλλα χαντακώνοντε στην σκιά των χιλιοδιαφημισμένων 

Αυτό πήγα να πω. Και παιδιά-ηθοποιοί υπάρχουν, αλλά προτιμούν να βάζουν τα ανιψάκια τους να παίζουν, που μιλάνε λιγότερα εκφραστικά και από το speech των mac.

Δημοσ.

DREDD

καλη ταινία την περιμενα να ειναι λιγο χαζη αλλα ειναι μια ωραία αντρική καλή ταινία 

7,5/10

I`m the law

• Like 1
Δημοσ.

Είδα μετά από πολλά χρόνια ξανά χτες το Brazil. Αυτό που δε θυμόμουν είναι ότι παλιά είχα δει την version με το τέλος που φορέσε το studio καπέλο στον Gilliam (γνωστό και ως love conquers all τέλος) ενώ τώρα που είδα το director's cut είδα για πρώτη φορά το πραγματικό τέλος που είχε οραματιστεί ο σκηνοθέτης, το οποίο φυσικά είναι και 50 φορές καλύτερο όπως αναμενόταν. Είναι πάντως φοβερό πόσο επίκαιρη παραμένει αυτή η ταινία σχεδόν 30 χρόνια μετά. Καταπληκτική ταινία.

Για πες λίγο τα 2 τέλη γιατι εγω νομίζω ότι ειδα μονο την version του Gilliam.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...