Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 με ενοχλει οτι δεν ηξερα οτι παιζω παιχνιδια με τα οποια διασκεδαζα τα οποια τα εχουν φτιαξει ανθρωποι που απο μικροι ειχαν τοσα ψυχολογικα Μα αυτό είναι το ομορφότερο πράγμα στην τέχνη, το ότι άνθρωποι όπως αυτοί βρίσκουν έναν χώρο να συνδεθούν μαζί σου. Αλλιώς πραγματικά θα αυτοκτονούσαν. Εδώ τα μεγαλύτερα αριστουργήματα τα έχουν γράψει άνθρωποι με πολύ πολύ χειρότερα ψυχολογικά (πχ ο Beethoven), που αν δεν είχαν και αυτό ποιος ξέρει που θα κατέληγαν. Και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις αυτά τα έργα/παιχνίδια. Αντιθέτως κάνει καλό στην ψυχική υγεία. Το να προσπαθείς να τα αποφύγεις δημιουργεί προβλήματα. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να πω περισσότερα.
gavros10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά κανονικοί τύποι μου φάνηκαν που απλά τους βλεπεις απο αυτή την ταινία μέσα απο μια περίοδο πολύ μεγάλου stress. Δεν θα ελεγα οτι ειναι ψυχολογικα διαταραγμενοι. Αν δεις το commentary στο οποιο οι team meat σχολιαζουν την ταινία αφού εχουν περάσει απο αυτή την φάση, και κοροιδευουν μεχρι και τα δικά τους χάλια στην ταινία θα το καταλαβεις και συ. δεν θυμαμαι το ονομα του, αλλα κοιτα λιγο τον χοντρουλη που ανεπτυξε το super meat boy. υπαρχει ενα κομματι που λεει για την παιδικη του ηλικια. ας μην το συνεχισουμε το θεμα, ειναι και off topic
RottenLungs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 εφαγε ηδη διαγραφη. επειδη ισως παρεξηγηθουν αυτα που ειδα πριν θελω να διευκρηνησω κατι αυτο που με πειραξε ηταν οτι αυτα τα παιχνιδια τα εχω παιξει. το braid ειδικα ειναι ισως το κορυφαιο indie που εχω παιξει. με ενοχλει οτι δεν ηξερα οτι παιζω παιχνιδια με τα οποια διασκεδαζα τα οποια τα εχουν φτιαξει ανθρωποι που απο μικροι ειχαν τοσα ψυχολογικα. δεν το λεω υποτιμητικα αλλα ειναι τρομακτικο. απο την δικη μου οπτικη γωνια εβλεπα nerds (κανονικους ομως), να τσακωνονται σαν παιδακια, αρκετα gay-στικα (παιζει οι 2 να ηταν κιολας) και μου κακοφανηκε. ως ενα μερος μπορω να με αποκαλεσω και λιγο geek (ομορφο ομως) και δεν αντεχα να τους βλεπω. Φίλε μου το οτι σου αρέσει ένα παιχνίδι που το έχει φτιάξει gay, δεν σε κάνει gay... Ειδικά στον καλλιτεχνικό τομέα, οι gay είναι μεγάλο ποσοστό. Να φανταστώ ούτε τους Judas Priest δεν μπορείς να τους ακούσεις λόγω του Rob Halford και ούτε το Lord Of The Rings μπορείς να δείς λόγω του Ian McKellen; (και ο κατάλογος είναι ατελείωτος) Επίσης ανεξάρτητα απο τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, σκέψου οτι αυτό το παιχνίδι που λές οτι σου αρέσει πάρα πολυ δεν θα είχε αυτή την δομή (ή δεν θα υπήρχε καν) αν αυτοί δεν ήταν όπως είναι. Συνεπώς θα έπρεπε να χαίρεσαι!!!
RottenLungs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μόλις είδα το Trois couleurs: Bleu. Απο αυτά που είχα ακούσει κατα καιρούς απο τους "κουλτουριάρηδες" που σε άσχετες φάσεις πετάγαν και έναν Kieslowski περίμενα κάτι πολυ διαφορετικό. Η ταινία απο άποψη δομής και εκτέλεσης είναι τέλεια. Το story πολύς κόσμος έχει προσπαθήσει να το αποτυπώσει στην μεγάλη οθόνη αλλα όχι με τέτοια απλότητα και καθαρότητα. Δεν προσπαθεί να σε σοκάρει και να σε συγκινήσει (δεν είναι αυτός ο σκοπός του). Απλα σε πετάει μέσα και χάνεσαι (πολλοί τι προσπαθούν αλλα λίγοι σκηνοθέτες το καταφέρνουν) Παρόλα αυτά εγω προσωπικά δεν την θεωρώ αριστούργημα. (Ισως βέβαια όταν δώ και τις άλλες δύο να αλλα΄ξω γνώμη, γιατι είναι τριλογία και παίζει σημαντικό ρόλο το σύνολο) Ανυπομονώ να τελειώσω την τριλογία. Την προτίνω ανεπιφύλακτα. 8/10 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είδα μετά από πολλά χρόνια ξανά χτες το Brazil. Αυτό που δε θυμόμουν είναι ότι παλιά είχα δει την version με το τέλος που φορέσε το studio καπέλο στον Gilliam (γνωστό και ως love conquers all τέλος) ενώ τώρα που είδα το director's cut είδα για πρώτη φορά το πραγματικό τέλος που είχε οραματιστεί ο σκηνοθέτης, το οποίο φυσικά είναι και 50 φορές καλύτερο όπως αναμενόταν. Είναι πάντως φοβερό πόσο επίκαιρη παραμένει αυτή η ταινία σχεδόν 30 χρόνια μετά. Καταπληκτική ταινία. 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1371111/">Cloud Atlas Πολλες παραβολες,νοηματα , παραλληλισμοι χωρις ιδιαιτερο λογο .Φλυαρο 3ωρο φιλμ που προσπαθουσε να τα πει ολα, δυστυχως δεν γινεται κανε καπου focus να παρακολουθησουμε . Με κουρασε και ζαλιστικα αει στο διαλα αλλο ενα 3ωρο χαμενο . 5,5/10 2
Nikosgiann Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο το ARGO,δε το περιμενα.Πολυ προσεγμενη παραγωγη,με ιδιαιτερη προσοχη στην καθε λεπτομερεια. προσωπικα εμενα,και στο σινεμα αποτι καταλαβα,μας ειχε σε πολυ μεγαλη αγωνια αφου υπηρχαν σκηνες που ξεφυσουσαμε,κλπ 8/10 , μπραβο Ben
tasos555 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 παιδια πολυ καλο το ARGO μονο που αφου ειχα δει την τενια διαβασα πως οι αμερικανοι ειχαν μιωση τους καναδους
RottenLungs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Είδα και το Indie Game The movie. Εγω το βρήκα πολυ καλό ντοκυμαντέρ, μου άερεσε η δομή και ο τρόπος ανάπτυξης. Σε κράταγε σε εγρήγορση και δεν σε άφηνε να βαρεθείς δευτερόλεπτο. Δεν είμαι καν φαν των Indie Games... Προσωπικά έτσι φανταζόμουν τους game developers οπότε δεν έπεσα καθόλου απο τα σύννεφα. Πάντως για nerds ήταν αρκετά φυσιολογικοί (σκέψου οτι η περίοδο που γυρισζόταν το ντοκυμαντέρ, ήταν πολυ αγχωτική για αυτούς, μια και είχαν άπειρη δουλειά, λίγο χρόνο και όχι σίγουρα αποδεκτό αποτέλεσμα) Επίσης ρε παιδιά είδε κανείς γκεουλίστικα πέραν του gavros10 γιατι εγω δεν είδα κάτι. Φίλε γαύρε (εντελώς φιλικά) αλλα για να έβγαλες γκέι κάποιους που δεν έδωσαν κάποια αφορμή και μάλιστα αυτό να χάλασε την αισθητική σου, μάλλον είσαι ομοφο@#%$ (και σε υπερβολικό βαθμό). Εγω πιστεύω οτι είναι πολυ καλό. Εξυπηρετεί το σκοπό του, δηλαδή να σου δείξει μία φάση της ζωής ενός game developer αυτού του είδους. Αξίζει ένα 8/10 Edit:Το έκανα το edit σαν το m0th3rf@ck$r σου___Γαύρε δεν θέλω να τακωθώ. "Μάλλον" είπα, άρα μπορεί και να μην είσαι. Επίσης δεν είναι βρισιά το ομοφο@#%$. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από RottenLungs 1
bnvdarklord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Επίσης ρε παιδιά είδε κανείς γκεουλίστικα Εγω όχι πάντως. Αν δεν βαριέσαι δες την και με το commentary που εχει απο την team meat, αξίζει. Shaun of the Dead Βρετανική καφροκωμωδία με ζόμπι. Ένας τύπος με προβληματικούς φίλους και προβληματική σχέση προσπαθεί να κερδίσει πίσω την κοπέλα του όταν ξαφνικά εξαπλώνεται ενας ιός που μετατρέπει σιγά σιγά όλους τους ανθρώπους σε ζόμπι, οπότε οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να επιβιώσουν. Αρκετά καλή ταινία με ωραίο καφροχιούμορ, η ώρα πέρασε ευχάριστα.
paul_agg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είδα το Django Unchaned και έχω να πω απλά οτι η ταινία τα 'σπασε πέρασε το 3ωράκι στο νερό! Κλασικός πλέον Ταραντίνο όλες οι σκηνές σε κρατούσαν οι διάλογοι φοβεροί (αν και λίγο επιτηδευμένοι) και εννοείται φοβερές ερμηνείες και απο Di Caprio αλλά και απο τον φοβερό Christoph Waltz. Δείτε το οπωσδήποτε και άποψή μου καλύτερα να το δείτε σινεμά πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλύτερο ειδικά στις σκηνές δράσεις (που έχει άπειρες και πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένεις). Δε θα το έλεγα πάντως western με την κλασική έννοια του όρου...περισσότερο το σκηνικό που εκτυλίσεται και η σκηνοθεσία θυμίζει western και όχι η πλοκή.Για μένα ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει τον τελευταίο καιρό, και έχω δει αρκετές. Μην ξεχάσω να πω και για τη μουσική που είναι ακριβώς όπως πρέπει και φυσικά όπως μας έχει συνηθίσει ο τεράστιος αυτός σκηνοθέτης! 1
gavros10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Επίσης ρε παιδιά είδε κανείς γκεουλίστικα πέραν του gavros10 γιατι εγω δεν είδα κάτι. Φίλε γαύρε (εντελώς φιλικά) αλλα για να έβγαλες γκέι κάποιους που δεν έδωσαν κάποια αφορμή και μάλιστα αυτό να χάλασε την αισθητική σου, μάλλον είσαι ομοφοβικός (και σε υπερβολικό βαθμό). δεν θα κατσουμε να αναλυσουμε την γνωμη μου για το πως πρεπει να ειμαστε εμεις οι αντρες στην κοινωνια. σεβομαι οτι καποιος μπορει να εχει αλλες προτιμησεις, δεν εχω προβλημα με αυτο. εκανα μια συνδεση μεταξυ των developer, των παιχνιδιων τους και εμας τους gamers. παρατηρησα κατι που δεν θελω να το πω. μπορεις να πεις οτι ειναι μια ψυχο-κοινωνικη αναλυση που εκανα. δεν θα το παινευτω αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ η ψυχολογια και ξερω αρκετα πραγματα πανω σε αυτη. οποτε το συμπερασμα που εβγαλα ειναι λιγο βαθυστοχαστο και πιστευω οτι δεν θα το καταλαβεις ευκολα για αυτο το αφηνω απ' εξω. θα θελα ομως να κανεις εκανα edit στο ποστ σου, και διαγραψεις το τελευταιο που ειπες. δεν εχω την μυγα αλλα οτι και να πιστευεις για καποιον το οποιο μπορει να ειναι προσβλητικο δεν το γραφεις. γιατι πολυ απλα δεν τον ξερεις τον αλλον που δεχεται αυτον τον χαρακτηρισμο. και για να δεις καπως πως ειναι η εκφραση του προσωπου μου τωρα δες το avatar μου. Οπως θα ελεγε και ο εικονιζομενος I Dare you, i double dare you m0th3rf@ck$r
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Απότομα ωρίμασες ρε kargiolh... σαν χτες μου φαίνεται όταν μας μάγευες με κάτι τέτοια... 'gavros10', on 22 Mar 2012 - 23:43, said: Intouchables 2011χαιρομαι που σας ακουσα. ειλικρινα ηταν απο τις πιο ωραιες ταινιες φετος. ειχε και γελιο (πολυ σε καποια σημεια) και δακρυσα καπου...με γεμισε, νιωθω πλουσιος και γεματος. αγαλμα σε αυτον που μας την προτεινε!1000/10 'gavros10', on 11 Mar 2012 - 17:55, said: In Timeαπορω γιατι δεν αρεσε σε κανεναν. η ιστορια ηταν φοβερη αν και τρομαξα με την ιδεα κατι τετοιου στο μελλονθα μπορουσε να ξεκαθαρισει λιγο τι γινετε με τις ζωνες κλπ. ο χαρτης ηταν περιεργος λες και δεν ηταν στην γη αλλα τεσπα 'gavros10', on 07 Mar 2012 - 17:23, said: γιατι σε ακουσα; γιατι δεν ειδα trailer? γιατι δεν ακουσα το ενστικτο μου;ηθελα να την σταματησω απο το πρωτο 20λεπτο. αλλα καθε φορα που ξανα-εμπαιναν μεσα στο σπιτι με ετρωγε η περιεργια να δω τι θα γινει μεταη πηνελοπη με εκνευρησε παρα πολυ, αμα την ειχα μπροστα μου θα την εσπαγα στο ξυλο. η kate winslet μου αρεσε παρα πολυ 'gavros10', on 17 Jul 2012 - 17:41, said: θελω λιγο την βοηθεια σαςβλεπω τωρα το The number 23, θα γραψω μετα κριτικηκανω τωρα ενα μικρο διαληματακι στην 1 ωρα και βλεπω οτι εχω κερδισει απο το steamgifts το la noire στο οποιο παιχνιδι εισαι ενας ντετεκτιβ.ο τυπος ομως που το εδινε λεει οτι σημερα ειναι τα γενεθλια του! σαν φυσιολογικος ανθρωπος εχει ψιλοφρικαρει. ψαχνω και δεν μπορω να βρω στην Αγγλικη γλωσσα τον αριθμο που αντιστοιχει σε καθε γραμμα. μηπως μπορειτε να μου το βρειτε; αμα βγαινει 23 το ονομα του ειμαι σιγουρα ο dexter και δεν το ξερω 'gavros10', on 02 Jul 2012 - 18:37, said: john carterνομιζω καταλαβα γιατι δεν ειχε απηχηση οπως ειπε η disney. η πλοκη ηταν αρκετα καλη, με τα twist της και το ανατρεπτικο τελος.την παρουσιασε ομως πολυ παιδικα. βλεπε marvel, της που... γινεται. οποιον ηρωα και να εχει του βαζει 2-3 πικαντικα στοιχεια, λιγη ανηθικοτητα και τα μυαλα στα καγκελα. το μπλε αιμα με πειραξε λιγο γιατι ειναι λες και θελουν να την παρουσιασουν σε παιδια χωρις να τα τρομαξουν και να τα αηδιασουν. στην σκηνη που βγαινει μεσα απο τα εντοσθια του ασπρου πιθηκου, αν ηταν κοκκινο το αιμα θα ηταν σκληρη σκηνη. θα εβγαινε περισσοτερο αιμα, καποια οργανα, αγρια σκηνη. και η σουπερ δυναμη που ειχε ηταν τελειως αθωα. δεν ηταν σκοτεινη, κακη δυναμη. απλα πηδαγες παρα πολυ ψηλα και μακρυα. τα πρασινα τερατα, δεν θυμαμαι πως τα λεγανε, τα εχουμε ξαναδει σε αλλες ταινιες, παρομοια. για παραδειγμα εμοιαζαν με τον τζαρ; απο το star wars. αθωο και αυτο. και ο παρατηρητης παλι; εχουμε δει απειρους τετοιους τωρα πια. αυτος πιστευω οτι ηταν ο κυριως λογος αποτυχιας της για αυτο αν την δειξεις σε παιδια μεχρι 14-15 χρονων θα σου πουν οτι ηταν η καλυτερη ταινια που εχουν δει 'gavros10', on 09 Apr 2012 - 21:56, said: Fight Clubδεν την ειχα δει και λεω ευκαιρια ειναιλιγο μετα την πρωτη ωρα λεω ενταξει, θελει να περασει ενα μηνυμα, οι ερμηνειες ειναι καταπληκτικες η σκηνοθεσια σπερνει πονο. οποτε λεω ενταξει, αλλα δεν καταλαβαινα τον τοσο μεγαλο ντορο. μετα, εκει που αλλαζουν ολα λεω ενταξει, καταλαβα, απλα τα σπαει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις