xavier Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μπα, βαρετη ειναι, οχι δυσκολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εμένα μ' άρεσε πολύ, ήταν επιτέλους μια καλή ταινία περί χρονοταξιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μπα, βαρετη ειναι, οχι δυσκολη... 1 ωρα και ενα τεταρτο κρατάει ρε συ. Και να θες δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πολλές και διάφορες. Με τυχαία σειρά: Μια Επικίνδυνη Μέθοδος Αν και βρίσκω πολυ ενδιαφερον αυτου του είδους τα σενάρια. Αν και τα ονόματα των ηθοποιών με προϊδέαζαν για σπουδαία πράγματα, αν και αυτος ο τυπάς με το ενα χιλιόμετρο επίθετο ξερει να παίζει (Μάικλ Φασμπέντερ).... Η ταινία ηταν μια απογοήτευση. Μια σούπα νοσοκομείου, τοσο άνοστη και βαρετή που θα εκανε τις νοσοκόμες να σε κοιτάνε με λύπηση καθως τη γευόσουν. Ενα αλφα ενδιαφέρον ειχε η ταινία στην αρχη της, καθως χτιζόντουσαν οι χαρακτήρες μπροστα σου και μπορούσες να δεις τους κρυφούς σεξουαλικούς πόθους τους. Με το πέρασμα ομως της ωρας δεν έπαιρνες τίποτε άλλο, παρα μια βαρετή αφήγηση ενος μάλλον αγουροξυπνημένου Κρόνενμπεργκ που δεν πολυψηνοταν να βγάλει πλανο εκείνη τη μέρα. Θα μου πεις "και τι θες ρε αδερφε, βασίζονταν σε (ας πουμε) πραγματικά γεγονότα!" Ναι οκ, εχουμε δει και αλλες ταινίες που απογείωναν ιστορίες λιγότερο ενδιαφέρουσες απο αυτην. Θετικά: Κοστούμια, φωτογραφία, μουσική και μια σκηνή σεξ. Αρνητικά: Άνοστη ταινία 5,5/10 REAL STEEL Ήξερα τι θα δω, ημουν προετοιμασμένος, ηταν 12 η ωρα το βραδύ. Εκει που ο Jumaru συνάντησε τον Οπτιμους Πράιμ εγω πέρασα καλά. Ειχε χιούμορ, δεν είχε σασπένς αλλα όπως και να το κανεις στο τελος πιάνεις τον εαυτο σου να να λες ΧΙΤ ΧΙΜ ΧΙΤ ΧΙΜ!!! Για το είδος της 8/10 MISSION: IMPOSSIBLE - GHOST PROTOCOL Επίσης γνώριζα απο την αρχή τι θα δω, δεν ειχα πολλές απαιτήσεις αλλα η ταινία δεν έλεγε μια. Ουτε κορύφωση, ουτε καμια δράση της προκοπής και σενάριο τοσο τραβηγμένο απο τις μασχαλοτρυχες που ανετα βάζει υποψηφιότητα προχειρότητας για φέτος. Ο Τομ Κρουζ εμφανώς γερασμένος, προσπαθούσε να πείσει πως μπορούσε να παίξει, αλλα σε ολες τις σκηνές που τον έπιανε η κάμερα ηταν λες και βρισκόταν δυσκοίλιος πάνω απο την χέστρα. Τοσο σφίξιμο ρε παιδί μου και αγριάδα... Χαλάρωσε λιγο ρε ψηλε....Μια γαμημένη πυρηνική κεφαλή ψάχνεις, σιγα! 4/10 Apollo 18 Χμμ, οκ αν μπεις στο μουντ της ταινίας και αφήσεις λίγο ανοιχτό το μυαλό σου (παραβλέποντας και εθελοτυφλώντας σε κραυγαλέα πράγματα), η ταινία βλέπετε ευχάριστα. Μην περιμένεις ηθοποιία και παραγωγή που να σπάει κόκαλα, αλλα ειναι αυτή η γαμημένη φράση που απο την εποχή του Μολτερ σε τρώει σα πατούσα σε γεμάτο λεωφορείο "THE TRUTH IS OUT THERE". Malcolm X Η ταινία για μία από τις κορυφαίες μορφές του εθνικιστικού αφροαμερικάνικου κινήματος στις δεκαετίες '50 και '60. Ειτε σου λεει κάτι, ειτε οχι, ειτε συμφωνείς ειτε διαφωνείς...Αυτος ηταν. Με τον Denzel Washington σε μια απο τις καλύτερες ερμηνείες του. The Hurricane Δεν θα πω πολλα. Ειναι η αληθινή ιστορία ενος μποξέρ, που κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε 20 χρονιά για τρεις φόνους τους οποίους δεν έκανε. Ίσως η ταινία που ο Denzel Washington, άξιζε να πάρει το Οσκαρ οσο ποτέ. Γαμει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μπα, βαρετη ειναι, οχι δυσκολη... κοιτα ναι αλλα σε καποια φαση εισαι wait-what-when-go back Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 The Hurricane Δεν θα πω πολλα. Ειναι η αληθινή ιστορία ενος μποξέρ, που κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε 20 χρονιά για τρεις φόνους τους οποίους δεν έκανε. Ίσως η ταινία που ο Denzel Washington, άξιζε να πάρει το Οσκαρ οσο ποτέ. Γαμει. Αν τα θυμάμαι καλά: Δεν αθωώθηκε. Η δίκη ακυρώθηκε. Είναι εξίσου πιθανών να είναι ένοχος όσο και αθώος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αν τα θυμάμαι καλά: Δεν αθωώθηκε. Η δίκη ακυρώθηκε. Είναι εξίσου πιθανών να είναι ένοχος όσο και αθώος. Κοίτα, δεν θα διαφωνήσω για το αν είναι εξίσου ένοχος οσο και αθώος. Η ταινία ειναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του και υποστηρίζει πως πήγαν στο ανώτερο δικαστήριο οπου εκει ο δικαστής έκρινε (απο wikipedia) "noting that the prosecution had been "predicated upon an appeal to racism rather than reason, and concealment rather than disclosure," and set aside the convictions. Carter, 48 years old, was freed without bail in November 1985. Απο κει και περα μονο ο ιδιος ξέρει τι και πως. Και ειναι στο χερι του να τα παρουσιάζει οπως θέλει. Αλλα σύμφωνα παντα με την ταινία, την οποία "κρίνω", φυλακίστηκε 20 χρόνια για 3 φόνους που δεν διέπραξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι δεν μπορω να διαβασω τα SPOILER?????????? Ειδα το Primer και εγω...Οχι κατι το εξαιρετικο...6/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 IMDb - To tango ton Hristougennon (2011) 7.6/10 Υστερα απο αρκετο καιρο αποφασισα να πληρωσω για να δω μια ταινια, παραδοσιακα...στο ''λευκο πανι''! Και ειναι περιττο να πω, ο Μπεζος παλι γ@mη$3... Η τανια ειναι εξαιρετικη για τα ελληνικα κινηματογραφικα δεδομενα, βασισμενη στο ομωνυμο βιβλιο του Ιωαννη Ξανθουλη... Ενα καλοπροσεγμενο, ακρως συγκινητικο και ουσιωδες δραμα, με ενδιαφερον σεναριο, οχι και τοσο ως προς το...κεντρικο θεμα του, αλλα ως προς την εξελιξη του, ντυμενο με ομορφη μουσικη, εχοντας για φοντο ενα ακρως ατμοσφαιρικο σκηνικο, χωρις ιχνος προβολης γυμνων γεννητικων οργανων ή βωμολοχιων, αφου για καποια στιγμη απορησα '' Ειναι σιγουρα ελληνικη παραγωγη ;!; '' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Samaritan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είδα το πρώτο εικοσάλεπτο της No Strings Attached (2011). Σκέτη μούφα, σας εκλιπαρώ να μην την δείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είδα το πρώτο εικοσάλεπτο της No Strings Attached (2011). Σκέτη μούφα, σας εκλιπαρώ να μην την δείτε! Ισχυει. Ειδικα σε οσους δεν αρεσε το Friends with Benefits. Αυτο ειναι μια τεμπελικη, ολιγοδουλεμενη εκτελεση του... Ουτε η Portman το σωζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Contagion Αυτο ειναι το προβλημα οταν τετοιες ταινιες τις σκηνοθετουν τυποι σαν τον Σοντεμπεργκ. Βγαινει κατι πολυ καλοφτιαγμενο, που θα αρεσει στους κριτικους, ειναι οντως πολυ καλο, παιρνιεται και λιγο "a clever man's thriller" αλλα εχει το προβλημα οτι ο δημιουργος του δεν ξερει τι ταινια θελει να κανει Οι ηθοποιοι καλα παιζουν, κλισεδιαρικο πολυ δεν ειναι, ωραιους ρολους εχει οπως και σκηνες, επικεντρωνεται αρκετα στους χαρακτηρες και στις αντιδρασεις των ανθρωπων σε μια τετοια καταστροφη, αλλα ωρες ωρες αυτο το "δειχνω 30' σε πραγματικο χρονο και μετα 10 μερες μεσα σε 15'' με μουσικη βιντεκλιπ" αν και αρτιστικα cool στερουσε την αγωνια που ειναι εμφυτη ρε γαμωτο σε τετοιες ταινιες Δηλαδη πως ξαφνικα μεσα σε 1-2 κινηματογραφικες σκηνες βρεθηκαμε απο την πολιτισμενη αντιμετωπιση στο 100% πανικος και ομιχλη (αλλα ειχαμε βενζινη, ρευμα και αλλα ομορφα) Βασικα, να το πω σε μια προταση, αντι ο Σοντεμπεργκ να κανει μια pandemic movie με δικο του στυλ, εκανε μια δικια του ταινια με Pandemic στοιχεια 5/10 για το αποτελεσμα και την προσπαθεια. Απλα δεν ταιριαζαν τελικα η προσπαθεια με το αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Timecrimes Cult ισπανική ταινία με ταξίδι στο χρόνο, λούπες, παράδοξα, και όλα αυτά που μας αρέσουν. Πολύ υψηλό μου φαίνεται όμως το 7,2 του imdb, εμένα μου φάνηκε γεμάτη παραλογισμούς και παράλογες συμπεριφορές. Την έχει δει κανείς άλλος ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 To Take Shelter το ειδε κανεις?Εχει παρει πολυ καλες κριτικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Timecrimes Cult ισπανική ταινία με ταξίδι στο χρόνο, λούπες, παράδοξα, και όλα αυτά που μας αρέσουν. Πολύ υψηλό μου φαίνεται όμως το 7,2 του imdb, εμένα μου φάνηκε γεμάτη παραλογισμούς και παράλογες συμπεριφορές. Την έχει δει κανείς άλλος ρε παιδιά? Την έχω δει. Λόου μπάτζετ χρονοθρίλερ, όντως έχει αποκτήσει καλτ στάτους. Υπάρχει στα βιντεοκλάμπ με τίτλο Εγκλήματα στον χρόνο. Εμένα μου άρεσε πολύ. Τί σου φάνηκε τόσο παράλογο; (εκτός του θέματος που διαπραγματεύεται ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις