Ahigh_forvalue Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να μην συμπαθει την naomi watts,πολυ καλη ηθοποιος ειναι,παιζει σε γαματες ταινιες και τα "πεταει" και αρκετα συχνα..μαλλον θεμα γουστου θα ειναι.. 2
NoisePollution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Όλοι όσοι έχουν δει το Impossible (κοινό και κριτικοί) εξυμνούν την ερμηνεία της Naomi Watts, ανεξάρτητα από το αν τους άρεσε η ταινία ή οχι. Είσαι ο πρώτος που πετυχαίνω που τη βρήκε άδεια και αδιάφορη. Γιατί? Είναι κάποια προσωπική εμμονή ή απλώς θέμα γούστου? Δεν πήρε πολύ ζωντανό χρόνο για να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της. Μετά το πρώτο μισάωρο ήταν συνεχώς ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μελανιασμένο κεφάλι και μάσκα οξυγόνου. Επίσης, δεν λέω ότι ήταν κακή. Λέω ότι για την συγκεκριμένη ταινία που υποτίθεται ότι είναι τίνγκα στο συναίσθημα η ερμηνεία της δεν βγάζει αρκετό συναίσθημα. Αλλά όπως είπα δεν την βοηθάει και το σενάριο το οποίο λέει ότι μοιράζεται ελάχιστες σκηνές με συνομήλικό της (π.χ τον McGregor). Ο ρόλος της στο Mulholland Drive που υποτίθεται ότι είναι πιο κρύος βγάζει πολύ περισσότερο συναίσθημα για να καταλάβεις. δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να μην συμπαθει την naomi watts,πολυ καλη ηθοποιος ειναι,παιζει σε γαματες ταινιες και τα "πεταει" και αρκετα συχνα..μαλλον θεμα γουστου θα ειναι.. Ποιος είπε ότι δεν την συμπαθώ ρε παιδιά. Πολύ καλή ηθοποιός είναι και το έδειξε πολλές φορές (Mulholland Dr. , 21 Grams κτλ.) Απλά στη συγκεκριμένη ταινία (The Impossible) δεν ήταν τόσο καλή.
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Γιατί σε spoiler;! Γιατί να μην διαβάσουμε την κριτική που έκανες; Γιατί δεν αξίζει ούτε κριτική να διαβάσεις για την ταινία. Το imdb link αρκεί.
Plug Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Όλοι όσοι έχουν δει το Impossible (κοινό και κριτικοί) εξυμνούν την ερμηνεία της Naomi Watts, ανεξάρτητα από το αν τους άρεσε η ταινία ή οχι. Είσαι ο πρώτος που πετυχαίνω που τη βρήκε άδεια και αδιάφορη. Γιατί? Είναι κάποια προσωπική εμμονή ή απλώς θέμα γούστου? Εμενα πάντως με κάλυψε ο παραπάνω,απογοητεύτηκα τοσο,που απο ενα σημείο και μετά,άρχισα να τη διακωμωδώ.....
margaritagr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Χτες ειδα το sinister (2012). Ενω το πηγαινε καλα, το τελος του με ψιλοαπογοητευσε. Το βρηκα καπως... Αποτομο & περιμεμα μια πιο τρομακτικη ταινια, συνολικα. Σημερα ειδα το εντιμοτατοι απατεωνες, ηταν καλυτερο απ ο,τι περιμενα, περασε η ωρα ευχαριστα
koulouri Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Back to the Future 1+2+3 την ιδια μερα ( σημερα, αρρωστος, ολη μερα σπιτι! ) 1 -> 9/10 2 -> 7,5/10 3 -> 8,5/10 Νομιζω την 2 και την 3 δεν τις ειχα δει ποτε και την 1 ειχα να την δω κατι χρονια! Οld school φαση! Αξιζει να τις ξαναδειτε..
gavros10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Trouble with the curve Ωραια ταινια. Θα μπορουσα να πω οτι ειναι λιγα χρονια μετα το Moneyball με τον brand pitt επειδη δινουν πιο πολυ προσοχη στους υπολογιστες. Νομιζω ηταν η πρωτη φορα που ειδα την amy adams να παιζει κανονικα σε ταινια που μπορουσα να δω πως γραφει το προσωπο της στην καμερα απο πολλες γωνιες. Ο justin ηταν μια ευχαριστη προσθηκη. Ηταν σαν να ειναι με τον clint φιλοι χρονια στην πραγματικοτητα και εγραφε κανονικα ο ενας τον αλλον στα @@@ γιατι απλα ετσι συμπεριφερονται μεταξυ τους. το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε στον justin ηταν η αναφορα στις καρντασιανς. Δεν χρειαζοταν φιλε σεναριογραφε ή οποιος αλλος εβαλε αυτη την ατακα στο σεναριο.
kirileman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Είδα και το Impossible απόψε. Μετριότητα, δε νομίζω ότι αξίζει να τη δει κανείς σε σινεμά. One woman show ήταν.
linkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Χωρις να σνομπαρω την κριτικη σου vozinioti πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο αυτη η ταινια και τι στραβο παιζει με την παρτη μου 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Arbitrage Μετριότητα από όλες τις πλευρές. Κάπου είχα διαβάσει ότι η ερμηνεία του Richard Gere ίσως τον οδηγήσει στις υποψηφιότητες των oscar φέτος. ---> LOL. 5.3/10 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Arbitrage Μετριότητα από όλες τις πλευρές. Κάπου είχα διαβάσει ότι η ερμηνεία του Richard Gere ίσως τον οδηγήσει στις υποψηφιότητες των oscar φέτος. ---> LOL. 5.3/10 Σιγα μην τον οδηγησει και στο φεγγαρι 1
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 john dies at the end θα προτεινα, αν δεν ειχε τα αθλια CG στο τελος... αλλα οπως και να εχει, ειναι υποσχομενο το franchise
dhmhtrhs79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Χωρις να σνομπαρω την κριτικη σου vozinioti πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο αυτη η ταινια και τι στραβο παιζει με την παρτη μου Εντάξει δεν είναι και για 9.5/10, αλλά είναι πολύ καλή. Νομίζω το 8 που έχει στο imdb είναι δίκαιο. Οπότε ψάξ΄το λίγο το θέμα
linkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εντάξει δεν είναι και για 9.5/10, αλλά είναι πολύ καλή. Νομίζω το 8 που έχει στο imdb είναι δίκαιο. Οπότε ψάξ΄το λίγο το θέμα Φιλε μου δεν αμφισβητω οτι ειναι καλη ταινια. Απλα εγω δεν μπορω να εντοπισω τα καλα της σημεια εν αντιθεσει με πολυ κοσμο. Οσο για το Imdb,μην πολυδινεις σημασια στις βαθμολογιες. Και το Lincoln 8.1 εχει αλλα πολυς κοσμος το θαβει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις