Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Anna Karenina : Ένα θεατρικό έργο στην μεγάλη οθόνη. Πως ήταν το dogville; Ακριβώς έτσι, με πολύ πιο epic σκηνοθεσία και καταπληκτική εναλλαγή στις σκηνές. Στην Keira πάνε εξαιρετικά οι ταινίες εποχής και θεωρώ πως είναι ο καλύτερος της ρόλος μετά το καταπληκτικό Atonement. Το έργο κάνει τις....."επαναστάσεις" του κινηματογραφικά πάνω στο βιβλίο του Τολστόι που είναι βασισμένο και μου έδωσε την αίσθηση πως όσοι δεν έχουν διαβάσει το ομώνυμο έργο ίσως χάθουν. Γενικά δεν πιστεύω πως θα υπάρξουν μέσες κριτικές για την ταινία. Ή κάποιος θα την γουστάρει ή θα την μισήσει. 

8/10 

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Prometheus

Τα γνωστά. Ωραίες εικόνες, σκηνοθεσία, προϋποθέσεις, μηδέν έμπνευση, σενάριο. Αλλά μηδέν όμως. Εκνευρίστηκα. Και το χειρότερο είναι ότι η ταινία δεν είναι εντελώς για πέταμα. Αλλά είναι κιόλας. Ουφ πια, τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει και μια κάποια σκέψη πίσω από τις ταινίες για τις οποίες ξοδεύονται 100 εκ. για να γυριστούν;

Για όποιον την έχει δει, πάντως, σε ένα σημείο λιώσαμε στο γέλιο:

Στη σκηνή που κάνει την εγχείριση αστραπή με το "μωρό/τέρας" και βγαίνει από τον θάλαμο σε χρόνο dt, πετιέται ο φίλος μου που τη βλέπαμε μαζί και κάνει "για χέσιμο να πήγαινε, τόσο γρήγορα δε θα έβγαινε"... Γελούσαμε για την υπόλοιπη ταινία.

Δημοσ.
UPSIDE DOWN.Eιναι μια ευχαριστη εκπληξη απ τις καινουριες ταινιες.Τα θεαματικα high definition  εφε της, η τελεια φωτογραφια και σκηνοθεσια,τα οπτικα εφε και οι πολυ καλες ερμηνειες ιδιως απ τον jim sturges,  την κανουν τη ταινια να ξεχωριζει απο πολλα εργα φαντασιας.Μαλιστα σε καπια σημεια το εργο μου θυμιζε λιγο απ τις ιστοριες του  φιλιπ ντι κ σε ενα φουρτουριστικο μελλον με περιεργους κανονες.

Διαθετει και αγωνια και λιγο δραση αλλα πιο πολυ βγαζει αυτο το ρομαντισμο..την αθωοτητα και το κλασσικο ρητο η αγαπη τα νικαει ολα.Μαλιστα ηταν απ τις λιγες φορες που τετια ταινια με τετια δομη με κρατουσε σε εγγρηγορση χωρις να κουραζει η να πεφτει σε γνωστα κλισε.Σιγουρα το στορυ ειναι αρκετα παραξενο απλα μπορει να σε μαγεψει μεχρι το τελος και να συμπονεσεις για τους χαρακτηρες της  και να σε κανει να ελπιζεις για ενα happy ending    χωρις ομως να σαι σιγουρος αν θα ερθει η οχι 

Δημοσ.

Prometheus

Τα γνωστά. Ωραίες εικόνες, σκηνοθεσία, προϋποθέσεις, μηδέν έμπνευση, σενάριο. Αλλά μηδέν όμως. Εκνευρίστηκα. Και το χειρότερο είναι ότι η ταινία δεν είναι εντελώς για πέταμα. Αλλά είναι κιόλας. Ουφ πια, τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει και μια κάποια σκέψη πίσω από τις ταινίες για τις οποίες ξοδεύονται 100 εκ. για να γυριστούν;

Για όποιον την έχει δει, πάντως, σε ένα σημείο λιώσαμε στο γέλιο:

Στη σκηνή που κάνει την εγχείριση αστραπή με το "μωρό/τέρας" και βγαίνει από τον θάλαμο σε χρόνο dt, πετιέται ο φίλος μου που τη βλέπαμε μαζί και κάνει "για χέσιμο να πήγαινε, τόσο γρήγορα δε θα έβγαινε"... Γελούσαμε για την υπόλοιπη ταινία.

εεε.......παντελώς ελεεινή ταινία, χωρίς τίποτα άξιο λόγου. Ξενέρωμα πλήρες

Δημοσ.

Απολογισμος χριστουγεννων

Οσο ημουν στην αθηνα, μακρυα απο το pc μου και τις ταινιες μου ξεπεσα στην τηλεοραση. 20 ταινιες προσθεσα στην συλλογη μου αν και για μερικες δεν ειμαι και πολυ περηφανος

Dredd

Απο την αρχη που εδειξε το κτιριο κατευθειαν το μυαλο μου πηγε στο The raid redemption. Διαμαντι ηταν η ταινια. Αν και εσπαγα το μυαλο μου να καταλαβω ποια ειναι αυτη η ομορφη "κακια" της ταινιας μεχρι που πηγα στο imdb... 

Red Cliff 1 & 2

Υποκλινομαι στον john woo (χρονια του πολλα κιολας). Τι ταινιαρες ηταν αυτες; Τι ιστορια; Τι στρατηγικα τεχνασματα ηταν αυτα; Και τις 2 μερες που εκανα να τις δω, ηταν απολαυση στο home cinema

Ειχα να δω καιρο ταινια που ακομα και οταν δεν εκαναν τιποτα οι ηθοποιοι, ακομα και οταν δεν υπηρχε καποια εξελιξη στην πλοκη, αυτα που εδειχνε ηταν τοσο ταξιδιαρικα και ενδιαφεροντα

Θελω να μου προτεινεται και αλλες τετοιες ταινιες γρηγορα

PS Τι επελαση των dvdscr ειναι αυτη; δεν βγαινουν cam, ts. κατευθειαν dvdscr

Δημοσ.

cloud atlas

ειχα διαβασει το βιβιλίο και το θεωρω εκπληκτικό

ειδα την ταινία και ήταν μια περίληψη του βιβλιου παρα τις 3ωρες

ηταν μια καλη προσπάθεια

6,5/10

διαβαστε το βιβλιο

Δημοσ.

Μονο το High fidelity ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,οτι δηλαδη ποτε μια ταινια δεν ειναι καλυτερη απ το βιβλιο.

Δημοσ.

Get the gringo (Mel gibson)

http://www.imdb.com/title/tt1567609/

Περιμενα ταινια επιπεδου φολας nick kage. Θεωρουσα οτι ο μελ ειναι πλεον κατεστραμενος. Δεν εχει βγαλει πολλες ταινιες τα τελευταια χρονια και το ονομα του ακουγεται μονο για σκανδαλα και τα παραλληρηματα του. Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! 

Τυχαια επεσα πανω της, κοιτοντας τελευταιες κυκλοφοριες στο Imdb. Εκει εχει 7,1 και γενικως καλα σχολια. Δεν δινω και πολυ σημασια στις κριτικες, αλλα παταω το τρειλερ. Και τι βλεπω, μια διασκεδαστικη βρωμιαρικη και ματσο περιπετεια σε φυλακες στο μεξικο. Χμμμ μου κεντριζει το ενδιαφερον, σκεπτομαι ή θα ναι τιγκα κλισε και αστεια φτηνιαρικη βλακεια ή ισως βγει και αξιολογη οπως εδειχνε το τρειλερ. Και οντως ειναι μια καλογραμενη, καλογυρισμενη και ακρως διασκεδαστικη περιπετεια με τον μελ γκιμπσον να την κουβαλαει ανετα την ταινια αλλα και με το υπολοιπο καστ να ειναι σοβαρο. Ειδικα ο πιτσιρικος ειναι τρελο αλανι, η μανα του γνησια δυναμικη λατινα. Ισως μερικοι απο τους κακους να ειναι κλισε και αστειοι τυποι, αλλα ειναι οκ γι αυτο που παιζουν. Μην φανταστειτε καποια προτοτυπη ιστορια, αλλα δεν εχει φτηνιαρικους διαλογους και μεσα στις ευκολιες του σεναριου, παιζουν και εξυπνες τροπες. Θα μπορουσα να το συγκρινω ας πουμε με το προσφατο savages, με λιγοτερο ρομαντσο. Ας πουμε το savages περνει με δυσκολια 3/10, το get the gringo ανετο 8/10 για τον τυπο περιπετειας που ειναι. Επισης για ταινια που δεν μοιαζει να ειχε μαρκετιγκ και μεγαλο μπατζετ, τα ολο σετιγκ, η φυλακη, η αστυνομια στο τελος, τοσοι πολοι χαρακτηρες.........ολα μοιαζουν καλοστημενα και φερνουν σε ποιο ακριβο προτζεκτ. Ισως καποια εφε στους πυροβολισμους ειναι λιγο ποιο φεικ. Γενικως η ταινια εχει λιγο απο ολα, κωμοδια, ναρκωτικα, συμωριες, δραση, βαρβατιλα, κυνηγητα...........

Μαγκες μην κολησετε με το που δειτε μελ γκιμπσον. Ακομη και το εξωφυλο στο Imdb σε προιδεαζει για φολα. Αλλα το ταινιακι αξιζει καργα.

8/10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iron Sky εξυπνο σαν σεναριο με "χιουμορακι" δεν ειχε ομως καμια μαχη που να γινεται της πουτανας οπως περιμενα, αλλα αξιζει σαν ταινια. 7,5/10

iron-sky.jpg

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Iron Sky εξυπνο σαν σεναριο με "χιουμορακι" δεν ειχε ομως καμια μαχη που να γινεται της πουτανας οπως περιμενα, αλλα αξιζει σαν ταινια. 7,5/10

MV5BMTM2MDg5MzgxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODUz

δε φαινεται η εικόνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...