epir21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ε σοβαρά τώρα, πως βγήκε το 6.48? Λογικά θα ήταν 6.4796 και το εκανε στρογγυλοποίηση 11
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Κανα καλο θριλερ να δουμε?Θριλερ τρομου αν γινετε,ειδα το sinister απο τα καινουργια,Meh
theobabis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Θα σου πρότεινα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0058430/ Ή και σε Polanski. Rosemary baby, tenant, repulsion.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 οχι τοσο πισω ρε,απο 85 και μετα,αν και εχω δει αρκετα..Και καινουργια δεν εχω προβλημα.
theobabis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τότε δες το santa sangre 1989 που πρότεινα και χθές. Περά από αυτό όλα τα άλλα είναι πολύ γνωστά, όπως misery και the others. edit: έχεις δύο ψήφους για το the others
RottenLungs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγω είδα Werckmeister harmóniák χθες και πάω με χίλια για το Satantango. Μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον και γενικά με κράτησε η ταινία σε όλη της την διάρκεια. Επίσης μου άρεσε πολυ η δομή της και πιο συγκεκριμένα το οτι στο τέλος δέσανε όλα μεταξύ τους. Η σκηνοθεσία είναι όλα τα λεφτά και η φωτογραφία. Εμένα προσωπικά δεν με κουράζει ο σκηνοθέτης (εδω έχω δεί δύο φορές το The Turin Horse) και ψήνομαι να το ξαναδώ μέσα στην βδομάδα για επανάληψη. Βαθμολογία δεν βάζω. Δεν νομίζω οτι μπορείς να βάζεις στα πάντα βαθμολογία. Είναι κάτι πολυ ιδιαίτερο για εμένα και θεωρώ οτι είναι τέλειο για αυτό που είναι. Σίγουρα το συστήνω!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τότε δες το santa sangre 1989 που πρότεινα και χθές. Περά από αυτό όλα τα άλλα είναι πολύ γνωστά, όπως misery και the others. edit: έχεις δύο ψήφους για το the others Τα εχω δει και τα δυο,ταινιαρες
gpgalanis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Είσαι στο τσακ. (ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ?)Άσχημη δεν την λες απλά περίμενα να δείχνει να τον βασανίζει καθημερινά και όχι ναι του πηγαίνει φαγακι κτλ Λογικά θα ήταν 6.4796 και το εκανε στρογγυλοποίηση Ορισμένοι απλά ή έχουν χιούμορ ή την έχουν δει. Μου θυμίζουν κάτι καθηγητές στη σχολή που σε έκοβαν με 4.8. Δεν σχολιάζω γιατί θα φάω ban. Για το συγκεκριμένο φίλο απλά πιστεύω πως έχει χιούμορ.
Plug Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειδα το ιμποσιμπλ,κρίμα τα 7 ευρω...δεν χρειαζόμουν ουτε ναομι γουοτς,ουτε γιουαν μακγκρεγκορ για να ξερω τα τεκταινόμενα εκει.Πραγματικά δε μπόρεσα να καταλάβω το νόημα ύπαρξης αυτής της ταινίας...γιατι τη βγάλανε; ειδα το ιμποσιμπλ,κρίμα τα 7 ευρω...δεν χρειαζόμουν ουτε ναομι γουοτς,ουτε γιουαν μακγκρεγκορ για να ξερω τα τεκταινόμενα εκει.Πραγματικά δε μπόρεσα να καταλάβω το νόημα ύπαρξης αυτής της ταινίας...γιατι τη βγάλανε; 5-6/10 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από Plug
D_N_A Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δεν είδα κανέναν να γράφει για το Upside down όπου για περιπέτεια φαντασίας / love story είναι αρκετά τίμιο θα λεγα. Πολυ καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες. Μόνο το τέλος... γίνεται λίγο νιανια (δεν είμαι φαν των "με το ζόρι" happy endings) αλλα κατα τα άλλα περνάει ευχάριστα η ώρα και άξια της δίνω ένα 7.5 (Αν είχε άλλο τέλος θα άγγιζε και το 8αράκι)
the_end Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγω είδα Werckmeister harmóniák χθες και πάω με χίλια για το Satantango. Μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον και γενικά με κράτησε η ταινία σε όλη της την διάρκεια. Επίσης μου άρεσε πολυ η δομή της και πιο συγκεκριμένα το οτι στο τέλος δέσανε όλα μεταξύ τους. Η σκηνοθεσία είναι όλα τα λεφτά και η φωτογραφία. Εμένα προσωπικά δεν με κουράζει ο σκηνοθέτης (εδω έχω δεί δύο φορές το The Turin Horse) και ψήνομαι να το ξαναδώ μέσα στην βδομάδα για επανάληψη. Βαθμολογία δεν βάζω. Δεν νομίζω οτι μπορείς να βάζεις στα πάντα βαθμολογία. Είναι κάτι πολυ ιδιαίτερο για εμένα και θεωρώ οτι είναι τέλειο για αυτό που είναι. Σίγουρα το συστήνω!!! μετά επιστρέφεις στο Kárhozat για να δεις από πού ξεκίνησε αυτό το ασπρόμαυρο ταξίδι. Κάποτε το θεωρούσα το κορυφαίο του, τώρα το Werckmeister επισκιάζει τα πάντα.
RottenLungs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 μετά επιστρέφεις στο Kárhozat για να δεις από πού ξεκίνησε αυτό το ασπρόμαυρο ταξίδι. Κάποτε το θεωρούσα το κορυφαίο του, τώρα το Werckmeister επισκιάζει τα πάντα. Ναι η αλήθεια είναι οτι εγω το έχω πάρει ανάποδα το ταξίδι. Είδα το Turin Horse και τώρα έχω πάρει τις ταινίες του με την σειρά μέχρι να φτάσω στην πρώτη...
PETROS13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Safe House http://www.imdb.com/title/tt1599348/ ευχάριστα βλέπεται η ταινία, έχει δράση οπότε 7/10 1
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Κανα καλο θριλερ να δουμε?Θριλερ τρομου αν γινετε,ειδα το sinister απο τα καινουργια,Meh http://www.insomnia.gr/topic/456023-τι-να-δω-προτείνετε-μου-ταινίες-σειρές/
Προτεινόμενες αναρτήσεις