Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα τελείωσα 3ο κύκλο από το Boardwalk empire, φοβερή σειρά που εξελίσσετε στο Atlantic city 1920 και έχει ως θέμα την παράνομη διακίνηση αλκοόλ στην πόλη. 

Δημοσ.

ειδα:

taken2,τι ξεπετα ηταν αυτη; Ο νισον εχει γερασει υπερβολικα. 5/10

Dredd,καλυτερο απο το προηγουμενο,εξακολουθει ομως να ειναι ψιλο μουφα,με αρεσε περισσοτερο απο το τεικεν ομως. 5.5/10

Even the rain,ισπανική για το ζήτημα του νερού στη ν αμερικη,7αρακι χαλαρο,πολυ ωραία ταινια.

a dark truth,κι αυτη με το ζήτημα του νερού,χολιγουντ σταιλ ομως,οπότε fail,4/10.

Ααααα ειδα και το χομπιτ!
Δυστυχώς λογω δουλειάς δε πρόλαβα να παω κινηματογράφο και το σκυλομετανιωσα...

Πολυ ωραία ταινία αν και στο τέλος της,ήθελα να είμαι ο γκλαουρουγκ και να φάω όλους τους νάνους.

Ηξερα πως ειναι βλαμμένοι αλλα,αλλο να διαβάζεις κατι κι άλλο να το βλέπεις.. 8/10

Δημοσ.
adauchi (1964)

μόλις τσίμπησε από το Harakiri (1962) τον τιτλό της αγαπημένης μου ταινίας με σαμουράι.

Είναι αργή με εξαιρετική φωτογραφία και τον φόβο να κυριαρχεί.

Λίγο τραβηγμένο τέλος για τα γούστα μου, αλλά είναι κοινό παράπονο σε όλες τις ταινίες αυτού του είδους.

Δημοσ.

Waking Life

Πραγματικά, κάθε λεπτό και νόημα. Προς το τέλος βέβαια άρχισε να με κουράζει -είμαι και ήδη κουρασμένος βέβαια, οπότε ίσως ήθελα να τελειώσει γρήγορα-, αλλά άξιζε.

Το στυλ καρτούν που έχει παρότι στην αρχή με φόβισε, τελικά ίσως ταίριαζε σε αυτού του είδους τη ταινία.

Δημοσ.

Journey 2 The Mysterious Island. Ωραία μπουρδίτσα. Πιο χαζά εφέ πεθαίνουν αλλά δεν το μετάνιωσα λόγω της δεσποινίδας πρωταγωνίστριας. 

Δημοσ.

Amour : Κάθε χρόνια ως είθισται θα απολαύσουμε (τουλάχιστον) ένα εξαιρετικό φίλμ βγαλμένο μακριά από τα φώτα του Hollywood και δη από Γαλλία μεριά. Το 2009 είχαμε το Un Prophete, το 2010 το Incendies, το 2011 το Intouchables, πέρσι το Amour. Σκληρή ταινία μα συνάμα και μια ωδή στην πραγματική αγάπη. Ρεσιτάλ ηθοποιίας από τους δυο πρωταγωνιστές οι οποίοι καταφέρνουν να σε βυθίσουν ολότελα στην γλυκόξινη ιστορία τους. Μπαίνει άμεσα στην λίστα με τις αγαπημένες  

9/10

Hobbit : Μισώ τις επεισοδιακές ταινίες. Όπως επίσης απεχθάνομαι και τα orcs που δεν είναι....πράσινα :lol: Την τριλογία του άρχοντα μεμονωμένα δεν μπορώ να πω ότι την απόλαυσα. Ωστόσο, ολοκληρωμένη με τις extended editions περνούσε πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα την βαθμολογήσω αυτή τη στιγμή. Κλείνω από τώρα ένα 10ωρο για τον Αύγουστο του 2014 (καλά να μαστε) και θα διαβάσετε την γνώμη μου στο "Ποια ταινία μόλις είδατε (3)" :)

-/10

Δημοσ.

Killing them softly

Περίπου 93 χαμένα λεπτά από την ζωή μου. Δεν κατάλαβα γιατί καν γυρίστηκε αυτή η ταινία, μάλλον είχαν λεφτά για πέταμα. Δεν ήταν αυτό που λέμε κακή, ήταν αυτό που λέμε ανούσια. Τα αποσπάσματα από τις ομιλίες των Ομπάμπα και Μπους αποτέλεσαν ένα τεράστιο μέρος της ταινίας, ενώ μου δόθηκε η αίσθηση πως όλη η ταινία γυρίστηκε για να μπορέσει ο Pitt να πει τις ατάκες στο τέλος του έργου. Αποφύγετέ την καλύτερα.

Δημοσ.

Journey 2 The Mysterious Island. Ωραία μπουρδίτσα. Πιο χαζά εφέ πεθαίνουν αλλά δεν το μετάνιωσα λόγω της δεσποινίδας πρωταγωνίστριας. 

Συμφωνω σε ολα ειδικα στο τελευταιο

Δημοσ.

Λοιπον, λοιπον. Μεσα στα Χριστουγεννα ειδα πολλες πατατες του κινηματογραφου.Πολλες απο αυτες ουτε καν τις θυμαμαι.Παμε μερικες.

images?q=tbn:ANd9GcSQI0nPVpddW74oULxSekB
3/10

images?q=tbn:ANd9GcTAhgt4GloP0TaiwDUamRo
7/10

images?q=tbn:ANd9GcSAD9M0D7ngtZ30NacVLvN
10/10

Solomon-Kane-complete-soundtrack.jpg
7/10

tumblr_mdtu9miltp1qcugqfo1_500.jpg
9/10

High-School-Movie-Poster.jpg
2/10

Sinister.200x200-75.jpg
6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...