DKNI Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρα μιλας? Πιστευα οτι θα ηταν ψευτοartistic και οσκαρικη/Mainstream πατατα Απο αυτες τις συμβατικες που παιρνουν 3 Οσκαρ και ξεχνιουνται
ducatirulez Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 The Man from Earth Tρομακτικα...εθιστικη!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρα μιλας? Πιστευα οτι θα ηταν ψευτοartistic και οσκαρικη/Mainstream πατατα Απο αυτες τις συμβατικες που παιρνουν 3 Οσκαρ και ξεχνιουνται Για εμένα πάντα, θεωρώ ότι είναι πολύ μαγική ταινία... σε μια εποχή που κυριαρχεί το THX/CGI/3D...
Pantelwolf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ειδα τα planet of the apes του 2001 και το φετινο το rise of the planet of the apes. αντιθετα με τον πολυ τον κοσμο, το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο, ηταν πραγματικο scifi ενω το φετινο το λες αμερικανοsitcom.
demessakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Για εμένα πάντα, θεωρώ ότι είναι πολύ μαγική ταινία... σε μια εποχή που κυριαρχεί το THX/CGI/3D... Είναι από τις λίγες ταινίες, που από το τρέιλερ και μόνο, με έψησε, για να το δω σε σινεμά. Μακάρι, να τα πάει καλά εισπρακτικά, μπας και ταρακουνήσει λίγο (?), τα "μυαλά" του Χόλιγου, που έχουν ξεχάσει πως οι ερμηνείες (σκηνοθεσίες, σενάρια, κοκ), δεν βελτιώνονται με... τα ειδίκά εφέ. ΥΓ. Όλα με μια μικρή επιφύλαξη, λόγω της υπερβολικής προβολής, μέσω διαφημίσεων. Νομίζω, πως η διαφήμιση, περισσότερο κακό, θα της κάνει, παρά καλό.
hurin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol 132 λεπτά ταινία και σε καμία στιγμή δεν υπήρχε ένταση, ανατροπή, ενδιαφέρον. Ο σκηνοθέτης ήταν τραγικός. Όπως τραγικά απούσα ήταν και η μουσική επένδυση (καμία σχέση με το φοβερό soundtrack του MI2). Ο Κρουζ όντας πολύ γερασμένος αλλά και πολύ "φουσκωμένος" το πάλεψε λίγο, ο Πέγκ ήταν καλούτσικος και είχε βοηθό τον Ρέννερ στην διακωμώδηση της ταινίας. Καλά εφέ, με λίγη χρήση cgi και πολύ καλή η σκηνή με τον ουρανοξύστη στο Ντουμπάι. Δεν βλέπεται παιδιά, κρατήστε τα λεφτά σας για τα παιδάκια που λεν τα κάλαντα... 4/10
linuslost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Super 8: Καλο το χτησιμο το μυστηριου γυρω απο το τερας,πολυ καλες ερμηνειες απο τα παιδακια και περασε ανετα η ωρα...6.5/10
Ahigh_forvalue Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ειδα το primer..ρε παιδια ειμαι χαζος η και εσεις δεν καταλαβατε τιποτα??..χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινεις τι γινεται..ενω η ατμοσφαιρα,η σκηνοθεσια και οι σοβαροτοτητα που βγαζει ειναι πολυ +..δηλαδη πρεπει να την δεις αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι παιζει και αν παλι..θεωρω οτι ισως μπορουσε να ειναι καπως πιο κατανοητη με την πρωτη θεαση..θα την ξαναδω..αλλα θεωρω οτι ειναι fail το οτι ειναι τοσο δυσνοητη..ας που με εγω στα τελευταια 20 λεπτα δεν καταλαβαινα γιατι πραγμα μιλανε..ισως να φταιει οτι την ειδα και αργα δεν ξερω..στα + και το μικρο budget.. 7000$.. 3/10 (αν ειχα iq 150 και ειμουν τελειως ξεκουραστος οταν την εβλεπα ισως να της εβαζα πολυ περισσοτερο)
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ειδα το primer..ρε παιδια ειμαι χαζος η και εσεις δεν καταλαβατε τιποτα??..χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινεις τι γινεται..ενω η ατμοσφαιρα,η σκηνοθεσια και οι σοβαροτοτητα που βγαζει ειναι πολυ +..δηλαδη πρεπει να την δεις αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι παιζει και αν παλι..θεωρω οτι ισως μπορουσε να ειναι καπως πιο κατανοητη με την πρωτη θεαση..θα την ξαναδω..αλλα θεωρω οτι ειναι fail το οτι ειναι τοσο δυσνοητη..ας που με εγω στα τελευταια 20 λεπτα δεν καταλαβαινα γιατι πραγμα μιλανε..ισως να φταιει οτι την ειδα και αργα δεν ξερω..στα + και το μικρο budget.. 7000$.. 3/10 (αν ειχα iq 150 και ειμουν τελειως ξεκουραστος οταν την εβλεπα ισως να της εβαζα πολυ περισσοτερο) Δεν είναι απλά ''δύσκολη''. Το δύσκολη δεν φτάνει να την περιγράψει. Κάνε ενα search απλα και μονο να βρεις το timeline της. Θα σου πέσουν τα μαλλιά.
konnak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, υπάρχουν ταινίες και ταινίες. Σας πειράζει να υπάρχει και μια ταινία παζλ; Που ο σκοπός της είναι να την ξαναδείς και ξαναδείς για να λύσεις το γρίφο; Γι' αυτό το ταινιάκι αυτό παίρνει 10 από εμένα, αυτό που κάνει το κάνει τέλεια. ΔΕΝ είναι για όλους, θεωρώ πρέπει να είσαι λίγο πωρωμένος με time travel για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να την πιάσεις. Πιο αναλυτικά έχω αναφερθεί προηγουμένως στην ταινία.
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ελπίζω να μην αναφερεσαι σε μενα. Ειναι απο τις αγαπημένες μου. Το καλο που σου θέλω φιλε...
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 contagion 2011 πραγματικα θα μπορουσα να ορκιστω οτι το μεγαλυτερο μερος της ταινιας ηταν αντιγραμενο απο το regenesis... Βαρετο Εχασα 2 ωρες (μαλλον 1, την αλλη ευτυχως κοιμηθηκα) για το τιποτα 3/10
eu@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Βαρετο Εχασα 2 ωρες (μαλλον 1, την αλλη ευτυχως κοιμηθηκα) για το τιποτα 3/10 θα συμφωνησω!εγω προς το τελος ειχα αποκοιμηθει το περιμενα πολυυυ καλυτερο..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ειδα το primer..ρε παιδια ειμαι χαζος η και εσεις δεν καταλαβατε τιποτα??..χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινεις τι γινεται..ενω η ατμοσφαιρα,η σκηνοθεσια και οι σοβαροτοτητα που βγαζει ειναι πολυ +..δηλαδη πρεπει να την δεις αλλη μια φορα για να καταλαβεις τι παιζει και αν παλι..θεωρω οτι ισως μπορουσε να ειναι καπως πιο κατανοητη με την πρωτη θεαση..θα την ξαναδω..αλλα θεωρω οτι ειναι fail το οτι ειναι τοσο δυσνοητη..ας που με εγω στα τελευταια 20 λεπτα δεν καταλαβαινα γιατι πραγμα μιλανε..ισως να φταιει οτι την ειδα και αργα δεν ξερω..στα + και το μικρο budget.. 7000$.. 3/10 (αν ειχα iq 150 και ειμουν τελειως ξεκουραστος οταν την εβλεπα ισως να της εβαζα πολυ περισσοτερο) δε νομίζω πως είναι δύσκολη, απλα πρέπει να έχεις στραμμένη την προσοχή σου στην ταινία, αν σου ξεφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια θα μπερδευτείς
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι απλά ''δύσκολη''. Το δύσκολη δεν φτάνει να την περιγράψει. Κάνε ενα search απλα και μονο να βρεις το timeline της. Θα σου πέσουν τα μαλλιά. αυτο αυτο ακριβως
Προτεινόμενες αναρτήσεις