Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το Hobbit αξίζει;

Το είδε κάποιος;

Δες τοο ρε μην διαβαζεις τι λενε....αρκει να εισαι fan τις τριλογιας και της εποχης..

Αλλιως αστο οντως  :whistle:

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dredd : Ταινία με ήρωα κόμικ που δεν προσδωκά να γεμίσει τις αίθουσες με 12 χρονα; ΦΑΚ ΓΕΣ!!! Επιτέλους, αίμα και βια σε ένα φουτουριστικό κόσμο με έναν κόμικ hero της διπλανής πόρτας. Ούτε εξωγήινοι, ούτε υιοθετημένοι κακοί του Άσκγαρτν, ούτε ξιπασμένες φιλοσοφικές αναζητήσεις για ψευτοκουλτουριαραίους ήρωες με.... νυχτερίδες και αράχνες στον τομέα του action. Απλό και καλό σπλατέρι να γουστάρουμε, βαρβατίλα από την αρχή μέχρι το τέλος και μια πρωταγωνίστρια να την πιείς στο ποτήρι. Κοντά 10 χρόνια μετά το το Punisher είδα ταινία με comic hero και γούσταρα.

8/10

Silent Hill Revelation : Ή αλλιώς "oh god why". Απαίσια, βαρετή, τιτανοτρισμέγιστη μπούρδα ολκής. Έχεις το setting, έχεις επιβλητική μουσική με Akira Yamaoka (ο οποίος δίνει νότες από τα παλιά αγαπημένα videogames από το SH), έχεις pyramidhead, έχεις τις.....αγαπημένες νοσοκόμες, έχεις άρωμα από TGOT στο casting (Sean Bean, Kit Harington) και μου δείχνεις αυτό; Ε κακό ψόφο τότε.....  Αφήστε δε που όποιος δεν έχει δει το SH του 2006 (που πάλι δεν ήταν τέλειο αλλά 10 κλάσεις ανώτερο από αυτό) δεν θα καταλάβει και Χριστό. Σπάνια ανυπομονώ να τελειώσει μια ταινία, ε αυτή ήταν μια από αυτές. Ναι, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!!!

Η δε πρωταγωνίστρια συναγωνίζεται στα ίσια στην υποκριτική την άλλη την "βαμπιριάρια, γουερουλφιάρα" του Twilight. Δεν πείθει πουθενά......αφήστε δε που είναι και πολύ λιγότερο φακαμπλ από την Μπέλα :lol:. Ο τε ντραμα λέμε!!!

4/10

• Like 3
Δημοσ.

Μολις συνελθω απο την εμπειρια του Cloud Atlas τα ξαναλεμε

Οτι πιο ενδιαφερον εχω δει τα τελευταια χρονια. Και μια πολυ καλη προταση στην Εκκλησια για το πως μπορει να περασει το νοημα στις επομενες γενεες αντι να μενει σε σκουριασμενα μυαλα και ξεθωριασμενα βιβλια

3 ωρες και εβλεπα ανετα και αλλη μια

9/10

Δημοσ.

Dredd

Ό,τι είπε και ο chill πιο επάνω. Από τις λίγες περιπέτεις που μου φάνηκαν μικρές χωρίς να είναι ιδιαίτερα (95' περίπου), δεν κατάλαβα για πότε πέρασε η ώρα. Κανένα μισάωρο ακόμη το ήθελα. Πιστή στο κόμικ, ωμή, με ωραία εφέ, κλισεδιάρικη υπόθεση που δεν αποτυγχάνει ποτέ ανεβαίνουμε-τον-ουρανοξύστη-σκοτώνουμε-ό,τι-βρίσκουμε-στο-δρόμο-παρέα-με-έναν-rookie.

Και πόσο βρωμιάρα γκόμενα η Headey!!!

Δημοσ.

9/10; Οκ... Το looper είδα. Ένα 6αρακι χωρίς πολλά πολλά. Στο τέλος έγινε xmen.

Iσως ειμαι υπερβολικος, 8.5/10 ειχα αρχικα αλλα πιο κατω δεν παω. Ειναι ταινια που ή την καραγουστάρεις ή την μισεις, δεν γινεται αλλιως

Looper στο τελος γινεται Terminator 1

Δημοσ.

Iσως ειμαι υπερβολικος, 8.5/10 ειχα αρχικα αλλα πιο κατω δεν παω. Ειναι ταινια που ή την καραγουστάρεις ή την μισεις, δεν γινεται αλλιως

Δεν νομίζω ότι είναι love or hate movie. Εμένα δεν με ξετρέλανε στο ελάχιστο. Ούτε την μίσησα όμως. Ήταν κακή για μένα, αλλά όχι άβαταρ. Με κούρασε μεν, αλλά όταν με ρωτήσουν για κακές ταινίες, δεν θα την έχω στο τοπ-5.

• Like 1
Δημοσ.

Χλωμο το βλεπω, και μαλλον αποτελεις εξαιρεση. Πως μπορεις να μην βαρεθεις αν δεν καρφωθεις με 6 παραλληλες ιστοριες 190'???

Δημοσ.

Χλωμο το βλεπω, και μαλλον αποτελεις εξαιρεση. Πως μπορεις να μην βαρεθεις αν δεν καρφωθεις με 6 παραλληλες ιστοριες 190'???

Μπορεις αν σου αρεσουν 2-3 απ' αυτες κ οχι οι αλλες,τοτε μπαινει στην κατηγορια "βλεπεται",ουτε το παρατας αλλα ουτε κ σ' αρεσει πραγματικα.

Εγω συνολικα τη βρηκα μετρια,το δεσιμο των ιστοριων μεταξυ τους μου φανηκε λιγο χαλαρο επισης...

Γενικοτερα κατι υπηρχε αλλα ταυτοχρονα χανοταν.

Δημοσ.

Life of Pi: Δεν χρειάζεται να δω πλέον καμία άλλη ταινία για να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο film της χρονιάς και ένα από τα προσωπικά all time favourites. 2 ώρες γεμάτες με ένα υπέροχο ταξίδι με φανταστικές εικόνες να περνούν μπροστά σου από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για να εκθειάσω την ταινία αλλά και πάλι θα ήταν πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που αποκόμισα βλέπωντας το Life of Pi.....Απλά αριστούργημα.

10/10

• Like 1
Δημοσ.

Να το κάνουμε 8; Η δική μου πρώτη αντίδραση, το είχα γράψει και εδώ, ήταν μια δυσφορία... και δεν ήταν λόγω του θέματός της. Μάλλον η σκηνοθεσία και το μοντάζ ήταν. Ίσως τελικά να είναι όντως από τις ταινίες που γουστάρεις ή μισείς, αλλά και πάλι, σε μένα δε συνέβη κανένα από τα δύο. Μπερδεμένος είμαι και αναποφάσιστος για το αν είναι μια καλή ή κακή ταινία και για να καταλήξω, δε ξέρω αν πρέπει να την περάσω από κόσκινο ή αν είναι προτιμότερο να παραμείνω στην τελική αίσθηση και εντύπωση που μου άφησε. Ίσως θα πρέπει να χάσω άλλες 3 ώρες για να καταλήξω κάπου...

A, ... Looper!

x-men-3-the-last-stand-jean-grey-phoenix

Δημοσ.

Life of Pi: Δεν χρειάζεται να δω πλέον καμία άλλη ταινία για να αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο film της χρονιάς και ένα από τα προσωπικά all time favourites. 2 ώρες γεμάτες με ένα υπέροχο ταξίδι με φανταστικές εικόνες να περνούν μπροστά σου από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για να εκθειάσω την ταινία αλλά και πάλι θα ήταν πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που αποκόμισα βλέπωντας το Life of Pi.....Απλά αριστούργημα.

10/10

Να την δω?Υπόψιν ότι συχαίνομαι ότι έχει να κάνει με ινδούς είτε παίζουν στην ταινία είτε όχι .Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά βλέποντας το trailer μου φάνηκε μια από τα ίδια με επιπλέον εφέ (και με ινδούς μέσα :P ).

Δημοσ.

Dredd : Ταινία με ήρωα κόμικ που δεν προσδωκά να γεμίσει τις αίθουσες με 12 χρονα; ΦΑΚ ΓΕΣ!!! Επιτέλους, αίμα και βια σε ένα φουτουριστικό κόσμο με έναν κόμικ hero της διπλανής πόρτας. Ούτε εξωγήινοι, ούτε υιοθετημένοι κακοί του Άσκγαρτν, ούτε ξιπασμένες φιλοσοφικές αναζητήσεις για ψευτοκουλτουριαραίους ήρωες με.... νυχτερίδες και αράχνες στον τομέα του action. Απλό και καλό σπλατέρι να γουστάρουμε, βαρβατίλα από την αρχή μέχρι το τέλος και μια πρωταγωνίστρια να την πιείς στο ποτήρι. Κοντά 10 χρόνια μετά το το Punisher είδα ταινία με comic hero και γούσταρα.

8/10

Silent Hill Revelation : Ή αλλιώς "oh god why". Απαίσια, βαρετή, τιτανοτρισμέγιστη μπούρδα ολκής. Έχεις το setting, έχεις επιβλητική μουσική με Akira Yamaoka (ο οποίος δίνει νότες από τα παλιά αγαπημένα videogames από το SH), έχεις pyramidhead, έχεις τις.....αγαπημένες νοσοκόμες, έχεις άρωμα από TGOT στο casting (Sean Bean, Kit Harington) και μου δείχνεις αυτό; Ε κακό ψόφο τότε.....  Αφήστε δε που όποιος δεν έχει δει το SH του 2006 (που πάλι δεν ήταν τέλειο αλλά 10 κλάσεις ανώτερο από αυτό) δεν θα καταλάβει και Χριστό. Σπάνια ανυπομονώ να τελειώσει μια ταινία, ε αυτή ήταν μια από αυτές. Ναι, ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!!!

Η δε πρωταγωνίστρια συναγωνίζεται στα ίσια στην υποκριτική την άλλη την "βαμπιριάρια, γουερουλφιάρα" του Twilight. Δεν πείθει πουθενά......αφήστε δε που είναι και πολύ λιγότερο φακαμπλ από την Μπέλα :lol:. Ο τε ντραμα λέμε!!!

4/10

με καταστρεψες...

in other news

kenshin 2012

επικες σφαγες χωρις το υπερβολικο ιαπωνικο σπλατερ...

επισης

αν και δεν εχω δει το ανιμε, μπορω να πω οτι ηταν καπως darkish

η χρονια εκλεισε με απροσδοκητη εκπληξη κατ'εμε...

Δημοσ.

Να την δω?Υπόψιν ότι συχαίνομαι ότι έχει να κάνει με ινδούς είτε παίζουν στην ταινία είτε όχι .Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά βλέποντας το trailer μου φάνηκε μια από τα ίδια με επιπλέον εφέ (και με ινδούς μέσα :P ).

Να παρακαλάς να μην διαβάσει το post σου ο τοξοβόλος :lol:

Όταν λες μια από τα ίδια τι εννοείς; Δεν είναι το τυπικό κινηματογραφικό περιπετειώδες ταξίδι ενός ανθρώπου με ένα ζώο. Μπορεί να φαντάζει ως τέτοιο αλλά μόνο τέτοιο δεν είναι. Δεν είναι ταινία της disney και ΔΕΝ απευθήνεται σε παιδιά.

Να την δεις; ΝΑΙ!!! Ακόμα και αν δεν σε αγγίξει το θέμα που πραγματεύεται η εικόνα μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τους καλύτερους πίνακες του κόσμου. Σπέρνει, οπτικό υπερθέαμα πραγματικά.

με καταστρεψες...

Δεν το θελα :P

• Like 1
Δημοσ.

A, ... Looper!

x-men-3-the-last-stand-jean-grey-phoenix

τυπος επιστρεφει απο το μελλον και προσπαθει να σκοτωσει παιδι ωστε να αλλαξει το μελλον. Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...