Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Taken 2.

Όπως και το πρώτο, εξίσου τραβηγμένο από τα μαλλιά, εξίσου χωρίς  οποιοδήποτε ρελιστικό στοιχείο.Όλα συμβαίνουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου όλα είναι δυνατά και εύκολα, αρκεί να είσαι ο Neeson και η οικογένειά του.

Και πόσο έξαλλοι άραγε μπορεί να έγιναν οι Τούρκοι βλέποντας να παρουσιάζεται η Κωνσταντινούπολη ως ξέφραγο αμπέλι, όπου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις (πχ να πετάς χειροβομβίδες) χωρίς κανείς να δίνει σημασία  ή όπου τα περιπολικά είναι κάτι απίστευτα σαράβαλα από τις αρχές του '80 (FIAT mirafiori ίσως);

Και ένα κενό στο σενάριο, όπου όσο και αν ψάχνω από χθες, δεν μπόρεσα να βρω κάποιον άλλον που να το εντόπισε. Αλλά πάλι ίσως να κάνω εγώ λάθος.

Απαγάγουν τον Neeson και την Yanssen. O Neeson μετράει σωστά και εντοπίζει το πού τους πήγαν, ωραία μέχρι εδώ.

Στη συνέχεια δραπετεύει και εκεί κοντά στο μέρος που τους κρατούσαν βρίσκει την κόρη του. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, που βρίσκεται στο ίδιο μέρος, αλλά την βάζουν σε ένα βαν και ΦΕΥΓΟΥΝ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Neeson και η κόρη του μπαίνουν σε ένα ταξί και φεύγουν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Από την πρεσβεία λοιπόν, ο Neeson πηγαίνει με την σούπερ μνήμη του και την σούπερ αποτύπωση που έκανε στο μυαλό του πίσω στο μέρος που τους κρατούσαν αρχικά. Γιατί πήγε ξανά εκεί, αφού την Yanssen την είχαν πάρει από εκεί;

Και ακόμη, χειρότερα, πώς τελικά όντως βρήκε εκεί την γυναίκα του, αφού την είχαν πάρει από εκεί;

Ενταξει ειχε πολλα κενα,αλλα εδω νομιζω οτι ειχε εξηγηση..

Πριν φτασουν στο μερος που τον κρατουσαν με τη γυναικα του σταματησανε στο μαγαζι? που ηταν ο γερος..

Εκει πηγαν τη γυναικα του μετα κ τους βρηκε ο τρομερος πρακτορας Neeson..

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι θα δειτε απο τις παρακατω ταινιες η τηλεοραση μου κανει κακο

Poker Face 2012

Περιμενα περισσοτερα. Ο καφετζοπουλος ηταν καλος και ειχα καιρο να τον δω κιολας

Last Holiday

Χριστουγεννιατικη ταινια. Μεχρι εκει

The Borrowers

Χριστουγεννιατικη ταινια. Μεχρι εκει

Fred Claus

Η καλυτερη ταινια που εχω δει αυτες τις μερες. Χριστουγεννιατικη, με καλους ηθοποιους. Ηταν μια αρκετα καλη κωμωδια

A perfect Day

Κι ομως. επαιζε η καμαριερα απο το american horror story. Αν δεν την εβλεπα στις πρωτες σκηνες δεν προκειται να την συνεχιζα. ετσι οπως πηγαινε η ιστορια παντως ειχε καλες προοπτικες αλλα το κατεστρεψαν στο τελος

Μy Dog Skip!

Να ναι καλα το star! Μεσημεριατικη, Χριστουγεννιατικη ταινια αλλα ηταν παντως λιγο συγκινητικη. αυτο πρεπει να της το πιστωσω

@Sellers

ετοιμασε ενα νεο τοπικ aka 3ο ποια ταινια μολις ειδατε. αφου εχουμε περασει τις σελιδες του προηγουμενου και αλλαζει και η χρονια θα ειχε φαση το 2013 να ειχαμε το 3ο μερος του sequel.

Δημοσ.

Ενταξει ειχε πολλα κενα,αλλα εδω νομιζω οτι ειχε εξηγηση..

Πριν φτασουν στο μερος που τον κρατουσαν με τη γυναικα του σταματησανε στο μαγαζι? που ηταν ο γερος..

Εκει πηγαν τη γυναικα του μετα κ τους βρηκε ο τρομερος πρακτορας Neeson..

Ναι μωρέ, καλά λες. Μόλις τώρα το είδα και όντως έτσι είναι, μου ξέφυγε αυτή η σκηνή, αν και είδα πολλές φορές εκείνο το κομμάτι για να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Μου την έστειλε χθες ο θείος μου, αλλά ακόμα δεν την είδα. Μάλλον σήμερα θα το τολμήσω. Σαν ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα πάντως...

Δημοσ.

Απ' το τρέϊλερ φαίνεται ενδιαφέρον. Εδώ και καιρό είχε βγει στις γνωστές πηγές, αλλά ήταν μόνο στα Ρώσικα! :-D

Τώρα που βγήκε και στ' αγγλικά, λέω να το τολμήσω και εγώ.

Ωραία φωτογραφία έχει.

Δημοσ.

The Perks Of Being A Wallflower (2012)

Αναρωτιέται κανείς: Υπάρχουν πλεονεκτήματα όταν είσαι στο περιθώριο; Ε, λοιπόν αυτή η ταινία του «άγνωστου» Stephen Chbosky μου είπε ότι υπάρχουν και μάλιστα με έπεισε. Το «The Perks of Being a Wallflower” είναι μια ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του ίδιου του Chbosky ο οποίος εκτός από τη σκηνοθεσία υπογράφει και το σενάριο. Η Emma Watson, ο Logan Lerman και ο Ezra Miller  πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική ταινία που μιλά για αγάπη και φίλια.

Μια απολαυστική ταινία και άκρως ενδιαφέρουσα καθ’ όλη τη διάρκειά της. Δεν αφήνει τον θεατή να βαρεθεί παρόλο που δεν του δείχνει κάτι καινούριο.  Ο τρόπος που το δείχνει όμως είναι μοναδικός καθώς δεν εστιάζει σε κάτι μεμονωμένο αλλά παίρνει σαν αφορμή ένα προσωπικό πρόβλημα για να μας δείξει μια γενική και περιεκτική εικόνα των προβλημάτων που μπορεί να γεννήσει ο κόσμος των νέων σήμερα. Δεν κόλλησε σε κανένα σημείο και δεν φοβήθηκε να απαλλαχθεί από στερεότυπα που συνήθως κυριεύουν τις ταινίες τέτοιου είδους. Ουσιαστική, ειλικρινής και πολλές φορές κυνική μας προσφέρει μαθήματα ζωής με τρόπο σπάνιο στον κινηματογράφο.

Όσον αφορά τις ερμηνείες αξίζουν συγχαρητήρια κα στους τρεις νεαρούς ηθοποιούς που έχουν τους κύριους ρόλους αφού έκαναν καταπληκτική δουλειά. Μια ιδιαίτερη αναφορά για την Emma Watson που αποδεικνύει ότι μπορεί και χωρίς το μαγικό ραβδί της και ότι υπάρχει ζωή πέρα από το Hogwarts. Τελικά δεν μπόρεσα να αποφασίσω αν είναι πιο όμορφη η ίδια η Emma ή η ερμηνεία της στην ταινία. Το συνολικό κομμάτι των ερμηνειών μας δίνει μια άκρως ρεαλιστική εικόνα κάτι που βοηθάει την ταινία να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα των νέων με μεγάλη επιτυχία.

Το σενάριο αποτελείται από μια ιστορία για έναν εσωστρεφή νέο που στην πρώτη του χρονιά στο λύκειο μαθαίνει τα κόλπα από δύο τελειόφοιτους. Πρωτότυπο, ώριμο, γεμάτο και αποκαλυπτικό σενάριο, ακριβώς ότι χρειάζεται η συγκεκριμένη ταινία για να μην είναι επανάληψη αυτών που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν μας εντυπωσίασαν. Η πλοκή ξεδιπλώνεται ωραία και ομαλά κάτι που δεν σε κουράζει καθόλου αλλά ούτε σε κάνει να βαριέσαι. Γενικά η ταινία κυλάει ευχάριστα και σε κρατάει «μέσα» καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Το μόνο αρνητικό που μπορεί κανείς να βρει είναι ότι σε κάποια σημεία γίνεται κάπως υπερβολική σχετικά με την αποκρουστική συμπεριφορά των παιδιών του σχολείου προς τον πρωταγωνιστή. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσο υπερβολικές αντιμετωπίσεις ανάμεσα στα παιδιά σε ένα σχολείο. Σίγουρα δεν είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους αλλά αυτό που μας έδειχνε ορισμένες φορές η ταινία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Η ταινία διαδραματίζεται στο 1991 και όπως και να το κάνουμε εκείνη η εποχή δεν ήταν ίδια με το σήμερα. Νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει μια αξιόλογη διαχρονικότητα καθώς αυτά που μας δείχνει η ταινία ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα του σήμερα. Ωστόσο η υπερβολή στην αποκρουστική συμπεριφορά των παιδιών που προανέφερα δεν νομίζω  ότι ατικατοπτρίζει ούτε το 1991 ούτε καμία σύγχρονη εποχή. Ελάχιστες ήταν οι φορές που εμφανίστηκε αυτή η υπερβολή στην ταινία και σίγουρα όχι αρκετές για να την χαλάσει.

Κλείνοντας το “The Perks of Being A Wallflower” είναι η έκπληξη του 2012 και σίγουρα εντυπωσιάζει. Μία πολύ καλή ταινία από ‘κει που δεν την περιμένεις και με σπάνια επιτυχία με δεδομένο το ότι θίγει ένα άκρως ευαίσθητο και δύσκολο για τον κινηματογράφο θέμα όπως είναι οι έφηβοι και τα ιδιόμορφα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

8/10

Reviewer: NoisePollution

• Like 4
Δημοσ.

To Life of Pi το είδε κανείς 3D;

Ναι, δες το. Για εμένα από τα καλύτερα 3d της χρονιάς (μην πω το καλύτερο, δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Dredd 3d εδώ στο Ελλάντα και είχα διαβάσει πολύ καλά για το 3d του).

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt2083383/">Trouble with the Curve

Δεν γινεται να ειναι στην ιδια ταινια ο Eastwood και o Timberlake ,απλα δεν γινεται.Εβαλαν τον ρουβα της Αμερικης  να παιξει με τον θρυλο τι σκατα ειχε στο κεφαλι του ο υπευθυνος του καστινγκ απορω και μονο για αυτο  παιρνει μειον.

Για την ταινια την ιδια, μετρια    διασωνεται ερμηνευτικα απο τον παππου στην γνωστη του μανιερα.

6/10

Τι ΓΑΜΑΤΟ θα ηταν να ειχε κλεισει ο Eastwood την καριερα του σαν ηθοποιος με μια ταινια και μια ερμηνεια σαν το Gran Torino και ενα ΙΔΑΝΙΚΟ τελος γι αυτο τον ηθοποιο. Ομως διαλεξε να παιξει σε αυτη την χαζοταινια...Κριμα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι ΓΑΜΑΤΟ θα ηταν να ειχε κλεισει ο Eastwood την καριερα του σαν ηθοποιος με μια ταινια και μια ερμηνεια σαν το Gran Torino και ενα ΙΔΑΝΙΚΟ τελος γι αυτο τον ηθοποιο. Ομως διαλεξε να παιξει σε αυτη την χαζοταινια...Κριμα...

Γιατί είπε ότι είναι η τελευταία του?

Δημοσ.

Γιατί είπε ότι είναι η τελευταία του?

Το χα διαβασει καπου τοτε το μακρινο 2008 που την ειχε γυρισει..Δεν ηταν αλλωστε τυχαιο οτι για 4 χρονια δεν επαιξε σε καμια αλλη.

Βεβαια εδω η γυναικα του εχει κανει και reality τωρα πια, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει "φρενο" σε τιποτα...

Δημοσ.

Το χα διαβασει καπου τοτε το μακρινο 2008 που την ειχε γυρισει..Δεν ηταν αλλωστε τυχαιο οτι για 4 χρονια δεν επαιξε σε καμια αλλη.

Βεβαια εδω η γυναικα του εχει κανει και reality τωρα πια, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει "φρενο" σε τιποτα...

Για το "Trouble with the curve" λέω αν είπε τίποτα ότι είναι η τελευταία του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...