Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dredd 3d

δεν ηταν ασχημη & ηταν καπως raw...

αλλα αυτο με την κομπαρσα στην τσοντοσκηνη, δεν καταπινεται με τπτ...

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις σήμερα είδα το Changeling. Εντυπώσεις θετικότατες, από υπόθεση, φωτογραφία, σκηνοθεσία (o Eastwood συνεχίζει να με γοητεύει και σα σκηνοθέτης, πέρα απ' το γεγονός ότι - περιέργως ίσως για πολλούς - μ' αρέσει πολύ και ως ηθοποιός). Μόνο ένα, κατά τη γνώμη μου, μελανό σημείο (το οποίο όμως δεν καταφέρνει να μειώσει την ταινία στα μάτια μου, αλλά να την ...προσβάλλει) : Η θετή μαμά του μισού τρίτου κόσμου, συνεχίζει να είναι το θηλυκό αντίστοιχο των Ben Affleck, Keanu Reeves και των λοιπών ανάλογων «ταλέντων». Δε μπορεί να παίξει η γυναίκα...τίποτα όμως!

(Με βαθμολογίες δε μπορώ να ασχοληθώ...απλά, μία από τις πολύ καλές ταινίες που έχω δει, η οποία αδικείται από την απουσία μιας πραγματικής πρωταγωνίστριας...) 

• Like 1
Δημοσ.

Stand by Me 8,5 /10

υπάρχει άνθρωπος μου να μην την έχει δει ?

4 φιλοι γυρω στα 12, που ο καθενας κρυβει τα δικα του παιδικα τραυματα, Ο χαρισματικος Gorbie, ο αρχηγος της παρεας Chris, ο παλαβιαρης Teddy και ο αγαθουλης Vern αποχωριζονται το σταδιο της παιδικης ηλικιας και περνουν σε αυτο της εφηβειας! Μαζι ξεκινουν ενα ταξιδι για να ανακαλυψουν το πτωμα ενος συνομιλικου τους αλλα μεχρι το τελος θα εχουν ανακαλυψει πολυ περισσοτερα για τον ιδιο τους τον εαυτο.
Δημοσ.

Το πάρτυ πάλι.

Ναι, αυτό με τον Σέλλερς.

Πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια.

Δημοσ.

the man with the iron fist

3/10 μόνο και μόνο για τα ονόματα που καταφέρανε να πείσουν να παίξουν

ταινία που απευθύνεται σε καθυστερημένους (ειπωμένο από άνθρωπο που έχει αγαπήσει καμμενιές και καμμενιές)

ότι τι? 

ότι πρέπει να χώσουμε τη "μαυρη" κουλτούρα στη χειρότερη της μορφή της παντού?

ότι τι?

ότι πρέπει ντε και καλά να πείσουμε τον πλανήτη ότι ο άμπαλος μαυρούκος που έπαιζε στο Καλιφορνικέισον είναι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ηθοποιός?

ότι τι?

ότι πλέον οι πρωτοετείς φοιτητές μοντάζ, ήχου και σεναρίου μαθαίνουν πάνω σε κανονικές ταινίες? και κόβονται και στο μάθημα και στο τέλος? και παρόλα αυτά η εργασία τους περνάει στους κινηματογράφους?

ότι τι?

πλάκα πλάκα τώρα που τα θυμήθηκα πάλι, ούτε για 3...

2/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0903624/">Hobbit

Την ειδα χτες σε 3D 48 FPS,πρωτη φορα βλεπω τετοια ποιοτητα εικονας σε κινηματογραφο.ΗD στο πανι σε συνδυασμο με την γενικοτερη εμπειρια θεασης στην αιθουσα ηταν πρωτογνωρο.

Την ταινια θα  την προτιμουσα να ηταν περισοτερο dark και λιγοτερο kid friendly,ειμαι σιγουρος πως αυτο θα το δουμε στο επομενο μερος οπως επισης και επικες μαχες με μεγαλο αριθμο μαχητων θελω να δω elf,humans τα παντα ολα.Αν κρινω απο την προηγουμενη τριλογια  τα επομενα θα ειναι καλυτερα απο αυτο.

Παρολα αυτα μιλαμε για μια κορυφαια στο ειδος της ταινια  τοσο στην αξεπεραστη θεματολογια της οποιας ειμαι fan,οσο και στο τεχνικο -τεχνολογικο κομματι.

9/10 ευκολα !

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το βράδυ είδα την Lolita του Kubrrick. Τι να πει κανείς γι'αυτόν τον Θεό του κινηματογράφου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε ταινία με ανάλογο θέμα εκείνη την εποχή (1962) θα ξεφτιλιζότανε και αυτός και η ταινία. Αλλά όταν αναλαμβάνει ο Stanley τότε έχουμε σίγουρη την επιτυχία. O τεράστιος Peter Sellers έκλεψε την παράσταση παρόλο που είχε ελάχιστες σκηνές. 9/10 περπατώντας...

Υ.Γ Έχω διαβάσει ότι η ταινία αυτή είναι από τις αγαπημένες του David Lynch.

Ορίστε η opening σκηνή...

http://www.youtube.com/watch?v=Bhbk23rqKsY

• Like 2
Δημοσ.
Χθες το βράδυ είδα την Lolita του Kubrrick. Τι να πει κανείς γι'αυτόν τον Θεό του κινηματογράφου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε ταινία με ανάλογο θέμα εκείνη την εποχή (1962) θα ξεφτιλιζότανε και αυτός και η ταινία. Αλλά όταν αναλαμβάνει ο Stanley τότε έχουμε σίγουρη την επιτυχία. O τεράστιος Peter Sellers έκλεψε την παράσταση παρόλο που είχε ελάχιστες σκηνές. 9/10 περπατώντας...

Υ.Γ Έχω διαβάσει ότι η ταινία αυτή είναι από τις αγαπημένες του David Lynch.

Ορίστε η opening σκηνή...

http://www.youtube.com/watch?v=Bhbk23rqKsY

Ο Ναμπόκοφ (που έγραψε και το βιβλίο, και το σενάριο) πλακώθηκε άγρια με τον Κιούμπρικ λόγω λόγω των αυθαιρεσιών που έκανε ο τελευταίος στο σενάριο χωρίς να ρωτήσει κανέναν (typical) και αποχώρησε πολύ γρήγορα. Με εξαίρεση τον Σέλλερς που πράγματι κλέβει την παράσταση, γενικά νομίζω ότι βλέπω πολύ πιό ευχάριστα την μεταφορά του Adrian Lyne (1997), κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Τζέρεμι Άιρονς.

Εχθές είδα το The Perks Of Being a Wallflower, μου άρεσε πάρα πολύ, και ο μικρός εξαιρετικός στον κεντρικό ρόλο.

7.8-8/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...