skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Stand by Me 8,5 /10υπάρχει άνθρωπος μου να μην την έχει δει ? Εγώ δεν την έχω δει.
viper2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ουτε εγω. και αυτο το theme song... :puke:
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Site: http://www.imdb.com/title/tt0903624/">Hobbit Την ειδα χτες σε 3D 48 FPS,πρωτη φορα βλεπω τετοια ποιοτητα εικονας σε κινηματογραφο.ΗD στο πανι σε συνδυασμο με την γενικοτερη εμπειρια θεασης στην αιθουσα ηταν πρωτογνωρο. Την ταινια θα την προτιμουσα να ηταν περισοτερο dark και λιγοτερο kid friendly,ειμαι σιγουρος πως αυτο θα το δουμε στο επομενο μερος οπως επισης και επικες μαχες με μεγαλο αριθμο μαχητων θελω να δω elf,humans τα παντα ολα.Αν κρινω απο την προηγουμενη τριλογια τα επομενα θα ειναι καλυτερα απο αυτο. Παρολα αυτα μιλαμε για μια κορυφαια στο ειδος της ταινια τοσο στην αξεπεραστη θεματολογια της οποιας ειμαι fan,οσο και στο τεχνικο -τεχνολογικο κομματι. 9/10 ευκολα ! 1
NoisePollution Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Χθες το βράδυ είδα την Lolita του Kubrrick. Τι να πει κανείς γι'αυτόν τον Θεό του κινηματογράφου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε ταινία με ανάλογο θέμα εκείνη την εποχή (1962) θα ξεφτιλιζότανε και αυτός και η ταινία. Αλλά όταν αναλαμβάνει ο Stanley τότε έχουμε σίγουρη την επιτυχία. O τεράστιος Peter Sellers έκλεψε την παράσταση παρόλο που είχε ελάχιστες σκηνές. 9/10 περπατώντας... Υ.Γ Έχω διαβάσει ότι η ταινία αυτή είναι από τις αγαπημένες του David Lynch. Ορίστε η opening σκηνή... http://www.youtube.com/watch?v=Bhbk23rqKsY 2
arxaggelos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Χθες το βράδυ είδα την Lolita του Kubrrick. Τι να πει κανείς γι'αυτόν τον Θεό του κινηματογράφου. Οποιοσδήποτε άλλος έκανε ταινία με ανάλογο θέμα εκείνη την εποχή (1962) θα ξεφτιλιζότανε και αυτός και η ταινία. Αλλά όταν αναλαμβάνει ο Stanley τότε έχουμε σίγουρη την επιτυχία. O τεράστιος Peter Sellers έκλεψε την παράσταση παρόλο που είχε ελάχιστες σκηνές. 9/10 περπατώντας... Υ.Γ Έχω διαβάσει ότι η ταινία αυτή είναι από τις αγαπημένες του David Lynch. Ορίστε η opening σκηνή... http://www.youtube.com/watch?v=Bhbk23rqKsY Ο Ναμπόκοφ (που έγραψε και το βιβλίο, και το σενάριο) πλακώθηκε άγρια με τον Κιούμπρικ λόγω λόγω των αυθαιρεσιών που έκανε ο τελευταίος στο σενάριο χωρίς να ρωτήσει κανέναν (typical) και αποχώρησε πολύ γρήγορα. Με εξαίρεση τον Σέλλερς που πράγματι κλέβει την παράσταση, γενικά νομίζω ότι βλέπω πολύ πιό ευχάριστα την μεταφορά του Adrian Lyne (1997), κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Τζέρεμι Άιρονς. Εχθές είδα το The Perks Of Being a Wallflower, μου άρεσε πάρα πολύ, και ο μικρός εξαιρετικός στον κεντρικό ρόλο. 7.8-8/10
NoisePollution Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ναμπόκοφ (που έγραψε και το βιβλίο, και το σενάριο) πλακώθηκε άγρια με τον Κιούμπρικ λόγω λόγω των αυθαιρεσιών που έκανε ο τελευταίος στο σενάριο χωρίς να ρωτήσει κανέναν (typical) και αποχώρησε πολύ γρήγορα. Με εξαίρεση τον Σέλλερς που πράγματι κλέβει την παράσταση, γενικά νομίζω ότι βλέπω πολύ πιό ευχάριστα την μεταφορά του Adrian Lyne (1997), κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Τζέρεμι Άιρονς. Οι περισσότερες αλλαγές (σε σχέση με το βιβλίο) έγιναν για να γίνει αποδεκτή η ταινία από τους λογοκριτές. Π.χ στο βιβλίο η Lolita είναι 12 ετών ενώ στην ταινία 14. Επίσης στο βιβλίο ο Humbert σε κάποια φάση ενώ είναι στο κρεβάτι με την μάνα της Lolita κοιτάει επίμονα την φωτογραφία της κόρης της ενώ στην ταινία είναι απλά ξαπλωμένοι και ντυμένοι ενώ κοιτάει την φωτογραφία. Ωστόσο ο Kubrick έκανε όντως πολλές αλλαγές στο σενάριο του Ναμπόκοφ ο οποίος παίρνει credit αν και χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα το σενάριό του. Για την ιστορία ο Ναμπόκοφ κυκλοφόρησε το original σενάριό του αργότερα με τίτλο "Lolita: A Screenplay". Όσον αφορά την Lolita του 1997 δεν την έχω δει για να κάνω σύγκριση αλλά θα την δω one of these days... 1
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 holy motors 2012 holy μαλακιες επρεπε να γραψουνε waste of time and space δλδς... 1
Panos.Powers Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Dead End αν ηταν παρωδια θα ειχε καλη βαθμολογια ... πραγματικα οτι ναναι αξιζει να τη δεις μονο για να γελασεις ολα τα κλισε σαυτη τη ταινια μαζεμενα και επικρατει οτινανισμος .
firewalker Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Sushi Girl. http://www.imdb.com/title/tt1606339/ Ωραία ταινία. Και δύο λόγια από ένα σχόλιο στο TPB. Hello,My name is Kern Saxton and I directed, co-wrote, produced and edited this film, Sushi Girl. Thank you for your interest in the movie, it seems that this and other torrents have generated quite a bit of traffic. Thank you for watching, and I hope you enjoy it. If you do like it, please consider purchasing the film at some point, either on VOD, where it can be viewed through most cable and satellite providers in North America, in theaters when it is released early next year, or on DVD and Blu-Ray (which will have 7.1 audio and a great deal of extra features) when released in February. It would certainly mean a lot to me and the cast and crew, as many of us spent over three years working on this film, most of us with little to no pay, so you could enjoy it. Independent films like Sushi Girl are heavily affected by digital torrent sites like this, and while we appreciate that you want to watch our film, it is very difficult for people like us to make a living when it is given out for free. So, if you like it and want to show your support, please purchase it legally. I would also recommend seeing the film in a theater, preferably one that will show it in 7.1 Dolby, but that's just the perfectionist in me. If you don't like it, at least have some common courtesy and don't talk or spoil the film for others, as you acquired it for free. All I ask is that you give it a fair shot, as I hope to make more films in the future for you all to enjoy. So again, if you like the film, please buy it in some form, and please encourage your friends to buy it too. That's the only way we're really going to be able to keep independent cinema alive!Thanks!-K
gpgalanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Looper. 8/10 για την ιδέα, 5/10 για τα plot holes. Γενικά δεν είναι άσχημη αρκεί να μην δίνει κανείς σημασία στα παράδοξα του time travel γιατί τα ψιλοκανανε μαντάρα. Πχ όταν αυτοκτονεί θα πρέπει κανονικά όχι μόνο να εξαφανιστεί ο μελλοντικός του εαυτός αλλά και να αλλάξει όλο το timeline αφού πεθαινοντας στο παρόν δεν υπήρξε ποτέ στο μέλλον οπότε πότε δεν γυρίσει πίσω για να σκοτώσει τον Rainman κτλ.
deesnider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις είδα το Taken 2. Οι εντυπώσεις μου, ίδιες μ' εκείνες από το πρώτο: Μια καλή - όσο και πολλές άλλες όμως - «περιπέτεια», μέσω τής οποίας αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, ότι ένας ταλαντούχος πρωταγωνιστής, μπορεί να κάνει σχεδόν οποιαδήποτε ταινία να ξεχωρίσει... ...και ο Liam Neeson, συγκαταλέγεται κατά τη γνώμη μου, μεταξύ των πλέον ταλαντούχων ηθοποιών τής γενιάς του και όχι μόνο. Αυτό που μου έμεινε τελικά, ήταν το παίξιμό του. Χωρίς αυτόν - ή έστω κάποιον αντίστοιχα ικανό - στον κεντρικό ρόλο, τόσο το 1 όσο και το 2, θα τα αξιολογούσα ως «ακόμα δυο ταινίες με πιστολίδι και ξύλο, που στο τέλος νικάει ο καλός». Αυτός όμως, ακόμα και το πάτημα τής σκανδάλης, ή το βρωμόξυλο(!), τα κάνει πειστικά... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ βλακεια. Ουτε για να περασει η ωρα. 4/10
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 arbitrage 2012. Κακια γυναικα kyofu 2010. Παρολο που ηταν spooky, δεν ελεγε και τπτ...
Fotis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Site: http://www.imdb.com/title/tt1614989/">HeadHunters Νορβηγικο διαμαντι απο τα λιγα ,δειτε το . 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις