chill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/name/nm0914612/ Almost 23 years old Too old to be approved by pedobear
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/name/nm0914612/ Almost 23 years old Too old to be approved by pedobear ίδιο με αυτό, αλλά πάλι βγαίνει pedobear approved http://www.imdb.com/name/nm0405103/
NoisePollution Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Beasts of the Southern Wild (2012) Την είδα γιατί έπεσε πολύ βραβείο πάνω της. Όχι άδικα θα έλεγα. Πρωτότυπη, συγκινητική, ρεαλιστική, και θίγει ένα θέμα που πολλές φορές έχει θιχτεί στον κινηματογράφο αλλά σπάνια με επιτυχία. Η μικρή Quvenzhané Wallis ήταν φανταστική. Δεν είναι η άριστη ταινία αλλά καταφέρνει κατά τη γνώμη μου να κάνει αίσθηση. Από τις καλύτερες φετινές. 8/10
ikaruga24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ειδα και εγω το νεο Total Recall. Το πρωτο τεταρτο της ταινιας ειναι φοβερο. Εκπληκτικο setting, φοβερη ατμοσφαιρα και μουσικη επενδυση...και μετα πεφτει...γρηγορα. Εκνευριζομαι γιατι το πρωτο τεταρτο της ταινιας πραγματικα σε προετοιμαζει για κατι το φανταστικο και μετα απλα το γυρναει σε κλασσικη αμερικανια non-stop action χωρις καμια ουσια και χρονο να σκεφτεις το οτιδηποτε. Ο μοναδικος χαρακτηρας που θα σου μεινει στο τελος της ταινιας ειναι φυσικα της Καιτουλας η οποια πραγματικα ειναι σαν το καλο παλιο κρασι. Εχει ωραιες αναφορες στο παλιο αλλα αντιστραμενες (ωραιο touch επι ευκαιρια το συγκεκριμενο) και τα εφε της ταινιας δεν ειναι ασχημα. Πραγματικα το πρωτο τεταρτο η ταινια ειναι 10/10, εξαιρετικα ενδιαφερουσα και προσπαθει να προχωρησει την ιστορια με νορμαλ ρυθμους. Τελικα ομως η ταινια απλα θα παρει ενα 5/10 απο εμενα. Απολυτη μετριοτητα και ειναι κριμα. Πολυ πισω απο το παλιο total recall σε ποιοτητα.
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ειδα και εγω το νεο Total Recall. Το πρωτο τεταρτο της ταινιας ειναι φοβερο. Εκπληκτικο setting, φοβερη ατμοσφαιρα και μουσικη επενδυση...και μετα πεφτει...γρηγορα. Εκνευριζομαι γιατι το πρωτο τεταρτο της ταινιας πραγματικα σε προετοιμαζει για κατι το φανταστικο και μετα απλα το γυρναει σε κλασσικη αμερικανια non-stop action χωρις καμια ουσια και χρονο να σκεφτεις το οτιδηποτε. Ο μοναδικος χαρακτηρας που θα σου μεινει στο τελος της ταινιας ειναι φυσικα της Καιτουλας η οποια πραγματικα ειναι σαν το καλο παλιο κρασι. Εχει ωραιες αναφορες στο παλιο αλλα αντιστραμενες (ωραιο touch επι ευκαιρια το συγκεκριμενο) και τα εφε της ταινιας δεν ειναι ασχημα. Πραγματικα το πρωτο τεταρτο η ταινια ειναι 10/10, εξαιρετικα ενδιαφερουσα και προσπαθει να προχωρησει την ιστορια με νορμαλ ρυθμους. Τελικα ομως η ταινια απλα θα παρει ενα 5/10 απο εμενα. Απολυτη μετριοτητα και ειναι κριμα. Πολυ πισω απο το παλιο total recall σε ποιοτητα. Μια και την ειδα προσφατα.. Τελικα ηταν ολα ενα ονειρο? .. Πραγματικα η Kate ηταν μια κουκλα...
elena.dourou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Είδα το Χομπιτ και θεωρώ οτι η ταινία μάλλον και η ταινία αυτή του Πήτερ Τζάκσον θα γίνει μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Έχει υπόθεση, εκπληκτικό ρυθμό και φανταστική κατασκευή κόσμων. Μάλιστα για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο ακολουθεί πιστά τον Τολκιν, τον συγγραφέα, και είναι κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει όταν εβλεπα ταινίες που το σενάριο τους είναι απο κάποιο βιβλίο. Ανυπομονώ για το 2ο sequel και θα ξαναδω σίγουρα το πρώτο. Απλά εκπληκτική ταινια!!
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Είδα το Χομπιτ και θεωρώ οτι η ταινία μάλλον και η ταινία αυτή του Πήτερ Τζάκσον θα γίνει μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Έχει υπόθεση, εκπληκτικό ρυθμό και φανταστική κατασκευή κόσμων. Μάλιστα για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο ακολουθεί πιστά τον Τολκιν, τον συγγραφέα, και είναι κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει όταν εβλεπα ταινίες που το σενάριο τους είναι απο κάποιο βιβλίο. Ανυπομονώ για το 2ο sequel και θα ξαναδω σίγουρα το πρώτο. Απλά εκπληκτική ταινια!! Βαθμολογια συντροφισσα θα βαλουμε η τσου?
elena.dourou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Βαθμολογια συντροφισσα θα βαλουμε η τσου? Τσου να πεις στη μανα σου και βαθμολογια 10/10
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Τσου να πεις στη μανα σου και βαθμολογια 10/10 Εχει πεθανει μολις την δω ομως θα της το πω. 10/10 μηπως ειναι υπερβολη?Δεν πειθομαι θα περιμενω και την αποψη του DOP που εχω εμπιστοσυνη στο κριτηριο του .Αν και εχω κλεισει εισιτηρια το Σαββατο θα την δω.
dimitrakisgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα σε όποιον άρεσε το Saw μια πολυ καλη πρόταση είναι το collector και αντίστοιχο θρίλερ αλλα με πλοκή. Τώρα βγαίνει το δεύτερο μέρος και λεγεται collection.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτα Φώτη δεν καταλαβαίνω γιατί κυνηγάς τις κριτικές της DOP και όχι τις δικές μου. Σε απογοήτευσα με το looper? Hobbit (3d, 24fps) Το κλασικό 3d που βλέπουμε παντού. Αργότερα μπορεί να δω και το 48άρι. Δε θα έδινα 5 ευρώ παραπάνω για το 24άρι πόσο μάλλον να χάσω και την προσφορά του 1+1 από τα κινητά. Ας όψεται το χαζο ΟΝΤΕΟΝ που το είδα. Τώρα για την ταινία. Σου άρεσε το LOTR και ο κόσμος του? Δεν χρειάζεσαι την κριτική μου για να δεις την ταινία. Θες να ξαναζήσεις στη μέση γη οπότε τράβα δες την.Μου άρεσε όμως και εμένα , βέβαια είχα την ''κάπου τα έχω ξαναδεί αυτά'' αίσθηση αλλά είχαμε αρκετά παραπάνω χιούμορ και ένα πιο ζωντανό κόσμο από πλευράς ''κακών'' με διαλόγους και τοποθεσίες. Αντικειμενικότατα λοιπόν 7/10 , υποκειμενικότατα 10/10 γιατί εδώ που τα λέμε δεν παίζουν τόσο καλές ταινίες φαντασίας αυτό τον καιρό στο κινηματογράφο και αξίζει να το δεις στη μεγάλη οθόνη. 1
NoisePollution Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Είδα το Χομπιτ και θεωρώ οτι η ταινία μάλλον και η ταινία αυτή του Πήτερ Τζάκσον θα γίνει μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Έχει υπόθεση, εκπληκτικό ρυθμό και φανταστική κατασκευή κόσμων. Μάλιστα για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο ακολουθεί πιστά τον Τολκιν, τον συγγραφέα, και είναι κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει όταν εβλεπα ταινίες που το σενάριο τους είναι απο κάποιο βιβλίο. Ανυπομονώ για το 2ο sequel και θα ξαναδω σίγουρα το πρώτο. Απλά εκπληκτική ταινια!! Λίγο δύσκολο το κόβω αυτό το "μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών" δεδομένου ότι οι υπόλοιπες "καλύτερες ταινίες όλων των εποχών" έχουν πάρει καλές κριτικές. Απλά να πω ότι η κριτική είναι υποκειμενική οι κριτικές όμως είναι αντικειμενικές, αν με πιάνετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις