Fotis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Site: The Words Να πω καταρχην πως την ειδα μαζι με αρκετο κοσμο που καφριζε σπιτι,δηλαδη οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες για παρακολουθηση ταινιας.Στην αρχη την βρηκα ενδιαφερουσα στην θεματολογια της αλλα απο την μεση και μετα αρχισα να βαριεμαι(οι γκομενες δεν μου θυμισαν παλιες δικες μου σαν του gavros10 αν και πολυ θα το ηθελα. Με μεγαλη πιθανοτητα να κανω λαθος -λογω συνθηκων- την κατατασσω στην κατηγορια θα μπορουσε να γινει αριστουργημα με το καταληλο casting και με καποιες αλλαγες στο σεναριο αλλα τελικα δεν τα καταφερε.Κανονικα θα πρεπει να την ξαναδω αλλη μια φορα αλλα δεν θα το κανω... 5/10
gavros10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Site: The'>http://www.imdb.com/...40417/']The Words (οι γκομενες δεν μου θυμισαν παλιες δικες μου σαν του gavros10 αν και πολυ θα το ηθελα. τα μπερδεψες. στο turn me on damn it η πρωταγωνιστρια εμοιαζε και με "την καταστροφη του καλοκαιριου" 1
Genatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Τhe expendables 2, πολυ καλυτερη απο την 1η αν και την ηθελα λιγοτερο σοβαρη και περισσοτερο καφρικη...
gavros10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Arbitrage Με εκνευρισε λιγο η πλοκη, καλη ταινια αλλα ειχα και καλυτερα πραγματα να κανω
ask Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ο θαυματοποιός, ενά animation δραματικό ρομάντσο χωρίς λόγια. αρκετά εώς πολύ καλό μπορώ να πω.. http://www.imdb.com/title/tt0775489/
chill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 The Perks Of Being a Wallflower Αν και δεν σε προιδεάζει ιδιαίτερα από το trailer της πρόκειται για πραγματικά ωραία ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ε, και; Μια απ' τα ίδια. Πάλι σώθηκε στο τέλος, πάλι έχασε τη μπάλα. Ρε σεις, πάλι βγάλανε το spoiler tag? Ρε άι σιχτίρ. 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Site: http://www.imdb.com/title/tt1276104/">Looper Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια πριν την δω αλλα απογοητευτικα- 2 σκηνες ηταν ολο το θεμα με το παιδακι- ,ισως παιζει ρολο οτι δεν τρελαινομαι για time travel ταινιες ,ισως ο αναδρομος Ερμης ,ισως η προτροπη του DOP να την δω δεν ξερω...Παρολα αυτα θα ειμαι επιεικης στην βαθμολογια μου γιατι αντιλαμβανομαι πως ΙΣΩΣ και το δικο μου κριτηριο καποιες φορες να ειναι λανθασμενο . 6/10
Genatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 The Perks Of Being a Wallflower Αν και δεν σε προιδεάζει ιδιαίτερα από το trailer της πρόκειται για πραγματικά ωραία ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα. Εννοεις οτι δεν σε προιδεαζει οτι ειναι καλη ταινια ή για το θεμα της?
chill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Εννοεις οτι δεν σε προιδεαζει οτι ειναι καλη ταινια ή για το θεμα της? Ότι είναι καλή ταινία. Εντάξει εσύ θα την λατρέψεις όπως και να χει Έmma Watson με ζαρτιέρες.....YES PLEASE!!!!!
Genatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ότι είναι καλή ταινία. Εντάξει εσύ θα την λατρέψεις όπως και να χει Έmma Watson με ζαρτιέρες.....YES PLEASE!!!!! ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 pedobear approves...
Προτεινόμενες αναρτήσεις