Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: The Words

Να πω καταρχην πως την ειδα μαζι με αρκετο κοσμο που καφριζε σπιτι,δηλαδη οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες για παρακολουθηση ταινιας.Στην αρχη την βρηκα ενδιαφερουσα στην θεματολογια της αλλα απο την μεση και μετα αρχισα να βαριεμαι(οι γκομενες δεν μου θυμισαν παλιες δικες μου σαν του gavros10 αν και πολυ θα το ηθελα. :-D

Με μεγαλη πιθανοτητα να κανω λαθος -λογω συνθηκων- την κατατασσω στην κατηγορια θα μπορουσε να γινει αριστουργημα με το καταληλο casting και με καποιες αλλαγες στο σεναριο αλλα τελικα δεν τα καταφερε.Κανονικα θα πρεπει να την ξαναδω αλλη μια φορα αλλα δεν θα το κανω...

5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Perks Of Being a Wallflower

Αν και δεν σε προιδεάζει ιδιαίτερα από το trailer της πρόκειται για πραγματικά ωραία ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1276104/">Looper

Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια πριν την δω αλλα απογοητευτικα- 2 σκηνες ηταν ολο το θεμα με το παιδακι-  ,ισως παιζει ρολο οτι  δεν τρελαινομαι για time travel ταινιες ,ισως ο αναδρομος Ερμης ,ισως η προτροπη του DOP να την δω δεν ξερω...Παρολα αυτα θα ειμαι επιεικης στην βαθμολογια μου γιατι αντιλαμβανομαι πως  ΙΣΩΣ και το δικο μου κριτηριο καποιες φορες να ειναι λανθασμενο .

6/10

Δημοσ.
The Perks Of Being a Wallflower

Αν και δεν σε προιδεάζει ιδιαίτερα από το trailer της πρόκειται για πραγματικά ωραία ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα.

Εννοεις οτι δεν σε προιδεαζει οτι ειναι καλη ταινια ή για το θεμα της?

Δημοσ.
Εννοεις οτι δεν σε προιδεαζει οτι ειναι καλη ταινια ή για το θεμα της?

Ότι είναι καλή ταινία.

Εντάξει εσύ θα την λατρέψεις όπως και να χει :lol:

Έmma Watson με ζαρτιέρες.....YES PLEASE!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...