Aloyminas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Είδα το The man with the iron fists http://www.imdb.com/title/tt1258972/ Εντάξει από σενάριο στα όρια του αστείου ωστόσο για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών ήταν σχετικά καλή.Βαθμολογία.5,5.Πάω να δω το step up 4
6xXx6 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Donnie Darko 8,5/10 πρωτη φορα την ειδα δεν ξερω που μου ειχε ξεφυγει 1
damian1977 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 η λογικη μου δεχεται πληγμα με αυτα που διαβαζω.. το φοβερο και τρομερο αριστουργημα παιρνει 7 και αυτη που δεν σου αρεσε παιρνει 5.5..και οι πολυ καλες παιρνουν 6..ενδοιαφερον την ταινια που παιρνει 8 πως θα την χαρακτηριζες?αυτην που παιρνει 9?ή 10? ομολογω οτι δεν εχω δει πιο τρελη κλιμακα αξιολογησεις στη ζωη μου.. Καταρχας να πω πως πραγματικα το οτι ασχολεισε με την κριτικη και την βαθμολογια μου ..μονο ως κοπλιμεντο μπορω να το δω ....και γιαυτο σ'ευχαριστω πολυ!!! (αν και λυπαμαι που η λογικη σου δεχεται επιθεση...δεν ειναι απο μενα) Το δικαιωμα να βαθμολογω και να κριτικαρω το πηρα εντελως αυθαιρετα....δεν εχω σπουδασει το αντικειμενο ....ουτε καν εχω το ευρυ αυτο επιπεδο επανω στον κινηματογραφο για να μπορω να το κανω. Δεν βαθμολογω με βαση καποιον πολυπλοκο αλγοριθμο....ειναι κρισεις τις στιγμης...που πολλες φορες εχουν ξεφτισει καθως εχουν μεσολαβησει ως και μερες απο την στιγμη που ειδα τις ταινιες και ως εκ τουτου εμπεριεχουν σημαντικο ποσο στο λαθους!! Ειλικρινα...δεν θεωρω οτι μια ταινια που βαθμολογω με 7 εχει πολλες διαφορες με μια ταινια που βαθμολογω με 6.....και για να ειμαι και περισσοτερο ειλικρινης με την αδεια σου....οι βαθμολογιες μου εχουν σκοπο να δωσουν μια γευση απο τα συναισθηματα που εχω κρατησει μεσα στο μυαλο μου...και δεν εχουν περισσοτερη σημασια!! Αν η λεξη 'αριστουργημα του Kelly' (προσοχη του kelly......της φιλμογραφιας δηλ του συγκεκριμενου δημιουργου) ακουστηκε πομπωδης τοσο που να σε κανει να απορεις....παραδεχομαι οτι ηταν υπερβολικη!!!! Απο εκει και περα....αν παραβιασα καποιον ορο λειτουργιας του φορουμ θα ηταν χαρα μου να μου τον επισημανει καποιος για να αναθεωρησω και εγω τον τροπο που γραφω. Μεχρι να γινει αυτο ομως....καλη σου νυχτα!! Εντελως φιλικα παντα!! 1
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τι σημασία έχει το νούμερο? Το σχόλιο έχει. 1
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 love 2012 σκληρες αληθειες αλλα καλο star trek 2009 μεταξυ μας δεν θα του κανατε την μουρη κρεας...? επισης το σκισανε στο red giant...?
D_N_A Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 αμ ο Σπίλμπεργκ και ο JJ με τα flares του CoPilot?
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τrade of innocents. http://www.imdb.com/title/tt1772408/ Πολυ καλη ταινια με δυνατο θεμα. Ημουν επιφυλακτικος γιατι δε μου πολυαρεσει ο πρωταγωνιστης αλλα πραγματικα ηταν απολαυστικη. Το μονο μειον της το προσωπικο story των πρωταγωνιστων, αλλα μονο και μονο για το θεμα αξιζει.
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Closer (2004) Δεν μου άρεσε καθόλου. Οι ερμηνείες ήταν εκπληκτικές, και από τους 4 ηθοποιούς, αλλά σκυλοβαρέθηκα και η πλοκή ήταν απλά και μόνο αλλαξοκ@λιές και τίποτε άλλο. Υποθέτω ότι στο θέατρο όταν παίχτηκε είχε άλλο impact, και αυτός ήταν επίσης ο λόγος που δεν μου άρεσε: ρε φούστη μου οταν μεταφέρετε ένα θεατρικό στον κινηματογράφο, κάν'τε το ΤΑΙΝΙΑ, μην το αφήνετε θεατρικό! Οι διάλογοι ήταν εντελώς αντι-κινηματογραφικοί (ενώ σε ένα θεταρικό θα του έλεγα πετυχημένους) και ακούγονταν ψεύτικοι. Αν θέλω να δω θέατρο, πάω στο θέατρο, τέλος. Η κινηματογραφική ταινία έχει δική της γλώσσα, δικούς της κανόνες, και είναι γενικά άλλου είδους θέαμα. End of story. Αυτό και μόνο καθιστά την ταινία αρπαχτή με μεγάλα ονόματα, τα οποία ευτυχώς ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έχω την ίδια άποψη για άλλες μεταφορές, όπως το Proof, το Carnage, και το Doubt, αλλά εκεί δεν με ενόχλησε τόσο. Να προσθέσω επίσης ότι ήταν ΤΙΓΚΑ στα κινηματογραφικά λάθη (μισογεμάτα ποτήρια, μαλλιά, κλπ) που συνήθως δεν τα προσέχω, και έτσι έδειχνε ακόμη πιο άχαρο ως θεατρικό-στην-οθόνη. Στα + οι σκηνές στο στριπτιζάδικο με την Νάταλι Πόρτμαν. 8.5+/10 για τις ερμηνείες 3/10 για την μεταφορά, και πολύ του. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από arxaggelos
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως την απολαυσα την ταινια. Πραγματι η Πορτμαν απιστευτη, στα τοπ απο τα τελεια θυληκα. Και ο Clive παντως φοβερος, επρεπε να ριξει ομως και κανενα φουσκο στην αχωνευτη. Καριολα.
Nspider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 The Hobbit An Unexpected Journey Την είδα εχθές στα village στο Ρέντη σε 48fps 3D, η εικόνα τα σπάει, απο τα καλύτερα 3d που έχω δει, τα εφέ σε σχέση με τον αρχοντα πολύ μπροστά, μέρα με την νυχτα, παρόλο που κράταει 3 'ωρες δεν το καταλαβαίνεις, για τους fan του Αρχοντα, σίγουρα η ταινία θα τους αρέσει, την συνηστώ ανεπιφύλακτα
therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Take This Waltz Blue Valentine -2.0? Ποσα τετοια θα βγαλει η Michelle Williams? Σαν υποβαθμιση του BV μου φανηκε. 1
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 house at the end of the street 2012 le poker face.jpg keep away με λιγα λογια 1
Panos.Powers Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Reign Over Me με τον Adam Sandler σε μια ταινια πολυ διαφορετικη απο οτι τον εχω συνηθησει . Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος , δεν βαρεθηκα κατι που ειναι πολυ θετικο για μενα . Τωρα για βαθμολογια ενα 6μιση θα εβαζα απο εκει και περα για οποιον θελει να τη δει δεν πιστευω οτι ειναι μια ταινια αξιοσημειωτη παρολα αυτα εχει πραγματα να δωσει και οπως ειπα ειναι κατι το διαφορετικο για τον συγκεκριμενο ηθοποιο.
SUPERNIKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 deadfall.. σχεδόν χάσιμο χρόνου Έχτιζε, έχτιζε και στο τέλος........ σκατα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις