Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=zB8R7z27qxA&feature=related

η ταινια εχει το μαυρο της το χάλι αλλα με μεγάλη επιείκεια και υπομονή βλέπεται... (σε κάποιοuς ίσως αρέσει κιόλας)

έχει ενδιαφέρον από ιστορικής άποψης.. ταυτίζονται οι εποχές μας οι λεπτομέρειες μονο διαφέρουν που και που..

Δημοσ.

Το The Ides of March μόλις είδα. Δεν μπορώ να πώ οτι με κράτησε καθόλου στην τσίτα, ίσα ίσα. Πολυ χλιαρό για πολιτικό θρίλερ. Καλές ηθοποιίες αλλα μέχρι εκέι. Αμα ήταν αληθινή ιστορία με πραγματικά πρόσωπα και ονόματα θα είχε πιο ενδιαφέρον (βέβαια δεν ξέρω μπορεί και να είναι αλλα στην ταινία δεν αναγέρθηκε κάτι).

Ε ένα 6,5/10 απο εμένα.

Δημοσ.

Οτι λέει και ο αποπάνω με τη σημείωση να πει κάποιος στον Γκοσλινγκ ότι ένας ρόλος χωρίς να μιλάει μπορεί να κάνει επιτυχία. Στην 2η φορά αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι δεν μπορεί :mrgreen:

Δημοσ.

Submarine 4/10 σε μια δόση είπα να κλείσω το DVD αδιάφορη, μόνο για κουλτουριαριδες.

Α!Ξεχασα....

Είδα και το 50-50 απλά ταινιαρα.Από τις λίγες ταινίες που με συγκίνησαν,σου εξιστορεί το πόσο άδικη είναι η ζωή και πόσο "ξηγημένοι" είναι αυτοί που είναι δίπλα σου.

Τεράστιες ερμεινιες, από τις ταινίες που έχουν κάτι να πουν...

9/10

Δημοσ.

3 ταινίες αυτό το weekend.

Dream House

Το καλό cast δε σώζει με τίποτα τη ταινία. Το σενάριο μπάζει από παντού, η ιστορία χιλιοειπωμένη και το ενδιάμεσο twist το είχαμε δεί από το trailer. Άσε που γενικώς δε τρομάξαμε και καθόλου.

4.6/10

Fright Night

Έχοντας δει τη πρωτότυπο (1985) σε νεαρή ηλικία μου είχα αρέσει αρκετά (τότε). Δεν θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο remake άθλιο, είναι ένα κωμωδιοθρίλλερ που βλέπεται άνετα μέχρι το τέλος. Ο Βίνσεντ Πραϊς σαφώς ανώτεροσ στην αρχική version.

5,7/10

Heat

To ξαναείδα μετά από χρόνια. Όσο overated και να το λένε μερικοί σπάνια συναντάς τέτοια εμφάθυνση σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες ενός crime movie. Η σεκάνς της ληστείας παραμένει μέσα στις πιο αγαπημένες ever.

Εγώ προσωπικά τη λατρεύω.

8,5/10

Δημοσ.

Fright Night

Έχοντας δει τη πρωτότυπο (1985) σε νεαρή ηλικία μου είχα αρέσει αρκετά (τότε). Δεν θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο remake άθλιο, είναι ένα κωμωδιοθρίλλερ που βλέπεται άνετα μέχρι το τέλος. Ο Βίνσεντ Πραϊς σαφώς ανώτεροσ στην αρχική version.

wtf?

Δημοσ.

Lakeview Terrace (2008) - IMDb 6/10

Περιεργο σεναριο, μυστηρια εξελισσομενο, ενδιαφερων ο Samuel L. Jackson ως τρελαρας, κωλομπατσος και ρατσιστης...

+1 στην ταινια που εθιξε το κοινωνικο φαινομενο του ρατσισμου αλλα απο την αλλη του πλευρα, θυμιζοντας μας πως και οι εγχρωμοι μπορουν να γινουν ρατσιστες...

Δημοσ.

τρεις ταινιες ειδα προσφατα και ειναι οι εξεις

Catch Me If You Can

την εχω ξαναδει αλλα αποσπασματικα..τωρα που την ειδα απο την αρχη ολη..διαπηστωσα οτι προκυτε για πολυ καλη ταινια..με ωραιο ρυθμο..φευγει νερακι..ωραια υποθεση(η οποια ειναι και πραγματικοι ιστορια..),ωραιαοι διαλογοι,σκηνοθεσια spielberg(δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου αλλα τον διακρινοι μια στανταρ ποιοτητα)..αξιζει..

9/10

Toy Story 3

μετραει τρελλα..συγκινητικοι σε σημια..αστεια σε αλλα..πετυχαινει αυτο που θελει..στο ειδος της κορυφη..

9/10

Due Date

ενταξη γελας σε καποια σημεια..αν μου πει καποιος πως δεν γελασε θα τον πιστεψω παντως..χιλιοηπομενο στορυ..δεν μου εκατσε καλα αν και το ειδα με παρεα και γελασα με λιγο..πολυ τετριμενο το ολο πραγμα..

4/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Due Date

ενταξη γελας σε καποια σημεια..αν μου πει καποιος πως δεν γελασε θα τον πιστεψω παντως..χιλιοηπομενο στορυ..δεν μου εκατσε καλα αν και το ειδα με παρεα και γελασα με λιγο..πολυ τετριμενο το ολο πραγμα..

4/10

Ελα πες αληθεια τωρα??? Στον κινηματογραφο που το ειδα, ολοι οσοι ημασταν μεσα δεν σταματησαμε να γελαμε!!! Και μονο που βλεπεις τον Γαλυφιανακη σκας στα γελια!

Επεξ/σία από linuslost
Δημοσ.

post-40279-0-33022000-1324409398_thumb.jpg

Μόλις τέλειωσε η ταινία και ομολογώ οτι αν και άσχετος με το μακρινό baseball η ταινία σε βάζει πραγματικά μέσα στο "παιχνίδι" και στα άδυτα των αποδυτηρίων, δεν λέω περισσότερα γιατι θα κάνω spoiler αλλα πραγματικά αξίζει να την δείτε την ταινία, 8 στα 10 απο εμένα.

Δημοσ.

Για το moneyball απο εμένα 6/10

τιποτα το ιδιαιτερο,τιποτα το πρωτοτυπο και ενα μεγάλο fail

Spoiler alert!

οι Oakland A's αποκλείστηκαν το 2002 από τους Minnesota Twins στα playoffs, όπως αναφέρεται και στη ταινία. Αυτό που παραλείπει η ταινία είναι ότι οι Twins ήτανε ακόμα πιο φτωχοί από τους A's (κάτω από $40M προϋπολογισμό και αυτοί). Και ήτανε και πραγματικά "διαλυμένη" ομάδα, η MLB σχεδίαζε εκείνη τη χρονιά να τους διαλύσει πραγματικά, γιατί εκτός από πάμφτωχοι ήτανε και άχρηστοι. Και ήτανε αυτοί που πραγματικά φτιάξανε ομάδα από το τίποτα (είχανε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα), ενώ οι A's είχανε ήδη αστεράτο υλικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...