ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Site: The'>http://www.imdb.com/...92170/']The Hunger Games Παρα πολυ καλο εργο,νομιζεις στην αρχη οτι ειναι καποια κλασσικη ταινια στυλ παιδικη. Ωραιες εικονες,καλες ερμηνιες περνας ενα ομορφο 2 ωρο. Νομιζω η βαθμολογία στο imdb ειναι δικαιη αν και εγω βαζω ενα 7,5/10 Ban him!! 2
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Looper Ένα θα πω, time travel, παραδόξως το χειρίζεται αρκετά καλά η ταινία. Όμως η κοιλιά είναι φανερή και το πότε μπαίνει στο θέμα κάπως καθυστερημένα. Ευχάριστη, καλές ιδέες, το έχουμε ξαναδεί όμως στο Butterfly effect. 5.5/10 4/10 για τα Hunter games. Είπαμε.
linuslost Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Looper Ένα θα πω, time travel, παραδόξως το χειρίζεται αρκετά καλά η ταινία. Όμως η κοιλιά είναι φανερή και το πότε μπαίνει στο θέμα κάπως καθυστερημένα. Ευχάριστη, καλές ιδέες, το έχουμε ξαναδεί όμως στο Butterfly effect. 5.5/10 4/10 για τα Hunter games. Είπαμε. Τι εχεις ξαναδει στο Butterfly effect??? Καιμια σχεση η μια ταινια με την αλλη..
andrip Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις τελειώσαμε το the sting (1973) χωρίς να ξέραμε περι τίνος πρόκειται. ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!! Πιθανότατα μέσα στις 10 καλύτερες που έχω δει. Είναι απίστευτο οτι παλιά που δεν είχαν εφε ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ σενάριο και η ταινία αυτή είναι ένα τέτοιο κλασσικό παράδειγμα. Μόλις είδα του πότε είναι λέω ωραία ας ετοιμαστούμε να ξενερώσουμε... την προτείνω στεγνά 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Arbitrage http://www.imdb.com/title/tt1764183/ Ωραίο οικονομικό/crime/δικαστικό θρίλερ που σε κρατούσε σε αγωνία μέχρι το τέλος Του βάζω ένα 7,5\10
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις είδα του πότε είναι λέω ωραία ας ετοιμαστούμε να ξενερώσουμε... Ελπίζω πλέον να πήρες το μάθημά σου. Οι καλές ταινίες είναι πάντα καλές. Και οι κλασικές ταινίες, θα είναι στη χειρότερη απλά καλές.
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 red cliff 1+2 σε μια φαση νομιζα οτι ξαναδιαβαζα τους 48 κανονες τις δυναμης... δεν ηταν κακο
damian1977 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Kαλημερα και καλο Σ/Κ σε ολους..... Ειδαμε και λεμε λοιπον.... 1) Site: End of watch Πολυ καλη ταινια!!!Μου αρεσε ιδιαιτερα η μιξη reality και ντοκυμαντερ στοιχειων.....η ελλειψη των φοβερων και τρομερων εφε που θα της εδινε μια ψευτικη αυρα απο holywood....και η χημεια αναμεσα στους πρωταγωνιστες. Σεναριο με εμφαση στους ανθρωπους....τις φιλοδοξιες τους...τις φοβιες και τα αγχη τους...τις 'γηινες' αδυναμιες τους...... Μια χαρουλα!!! 6/10 2) Site: The Bourne Legacy Δεν μου αρεσε τοσο πολυ.Δεν με απογοητευσε αλλα και δεν με εβαλε ποτε στο παραμυθι της....ισως οι πρωταγωνιστες (ειδικα η ΘΕΑ Weisz απογοητευτικη) που εδειχναν να βαριουνται,ισως το δαιδαλωδες backround με ονοματα αποστολων και παλιων πρακτορων που ειχα ξεχασει.....γενικα στο τελος ειχα ενα αισθημα ανικανοποιησης.... Ο Norton ακομα και σε ενα ανευρο και χωρις βαρος ρολο...μπορει να μεταδωσει (ακομα) ευκολα μια αγωνια....στα θετικα του εργου.ΔΕΝ ειναι κακη ταινια....αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με την κληρονομια των παλαιοτερων Bourne! 5.5/10 3) Site: The Dark Knight Rises Αν δεν υπηρχαν οι παλαιοτερες δουλειες του Nolan πανω στο θεμα....θα ελεγα οτι ειναι μια παρα πολυ καλη ταινια!!Αλλα μιας και ολοι ειχαμε την χαρα να τις εχουμε θαυμασει και οι προσδοκιες μας ειναι στα υψη...θα ελεγα οτι με αφησε καπως απογοητευμενο αυτη η ιστορια!!! Δεν θα πλησιασω ΚΑΝ στα ανουσια για μενα debate ειναι ή δεν ειναι η Catwoman....ειναι ή δεν ειναι ο Robin.....πεθαινει ή δεν πεθαινει......παταει ή οχι ακριβως επανω στο κομικ.....μου στερουν μερος απο την χαρα της θεασης του φιλμ. Ο τρελλο-Bale ειναι αγαπημενος και δεν με απογοητευει ποτε!!!!! (μεγαλος ηθοποιος) Ο Hardy καταφερνει να γινει τρομακτικος μονο με μια μασκα...δινει μαθηματα ερμηνειας (ξανα) Απο εκει και περα το χαος....ο αχωνευτος Levitt ( μα γιατι τοσος ντορος?)......Freeman και Caine παραμεγαλωσαμε.....η κουκλα Cotillard μια μετριοτητα....η σικατη Hathaway ειχε τις στιγμες της αλλα δεν μου καθοταν αυτη η φατσουλα για τοσο δυναμισμο........ο Oldman θελει τα φωτα ολα επανω του για να λαμψει,δεν του πανε τα cameo.....ουφ!!! Το σεναριο σε μερικες στιγμες εμπαζε τοσο πολυ που προκαλουσε γελιο.....θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερη δουλεια! Τεχνικα-οπως ηταν αναμενομενο-ηταν αψογο!! 6/10 4) Site: Donnie Darko Ειδα για ακομα μια φορα το φοβερο και τρομερο αριστουργημα του Kelly.....παλι εμεινα μ@λ@κας.....παλι εσπασα το κεφαλι μου να επαναεπιβεβαιωσω τα οσα ηξερα......παλι ετρεξα στο νετ να βρω τα διαφορα σεναρια......παλι το απολαυσα!! Υπερανω κριτικης...τουλαχιστον δικης μου!! 7/10 Τα λεμε.....(και σορρυ για το μεγαλο ποστ)
revolver1990 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν ένα αριστούργημα κατά εσένα παίρνει 7/10......8,9 και 10 ποιες ταινίες παίρνουν? 1
damian1977 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν ένα αριστούργημα κατά εσένα παίρνει 7/10......8,9 και 10 ποιες ταινίες παίρνουν? Aν ρωτας εμενα.....θα σου πω ταινιες των Kieslowski,Welles,Kurosawa,Hitchcock,Kubrick,Coppola,Lumet,Malick,Scorcese και καμια 20αρια αλλων (ισως και σπουδαιοτερων απο αυτους που ανεφερα).......αλλα φανταζομαι trollαρεις....οποτε.... 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 η λογικη μου δεχεται πληγμα με αυτα που διαβαζω.. το φοβερο και τρομερο αριστουργημα παιρνει 7 και αυτη που δεν σου αρεσε παιρνει 5.5..και οι πολυ καλες παιρνουν 6..ενδοιαφερον την ταινια που παιρνει 8 πως θα την χαρακτηριζες?αυτην που παιρνει 9?ή 10? ομολογω οτι δεν εχω δει πιο τρελη κλιμακα αξιολογησεις στη ζωη μου.. 3
gavros10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εδω το end of watch το εξυμνησε και του εβαλε 6 Sent from my LG-E900
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μην είστε επικριτικοί με τις βαθμολογίες του damian. Θα έχει τους λόγους του.
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Looper Παροτι ειμαι fanboy της time travel θεματολογιας και περιμενα το συγκεκριμενο σε HD για να το δω, μπορω να πω οτι το βρηκα μετριο και απλο και δεν αξιζε την αναμονη. Περιμενα mindfcuck σε ολο του το μεγαλειο αλλα δυστυχως δεν παρεδωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις