Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thats My Boy

Adam Sandler με το κλασικό τραγικό χιούμορ. Μουσική 11/10 για να εξηγούμαστε , τα καλά κομμάτια των Van Halen , Rush, Kiss κ.ο.κ. Αναρωτιέμαι γιατί γελάω με τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ του. Ε λοιπόν γέλασα και εδώ. ¨Εχει χοντράδες αλλά ρε γαμώτο έχουν καλές προθέσεις , δεν τις νιώθεις βρώμικες και πρόστυχες. 7/10 για το είδος της.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Hobbit An Unexpected Journey

Μια χαρά για το συγκεκριμένο βιβλίο και ειδικά για την αρχή του, κλασικά οι αλλαγές/προσθήκες του PJ μου ξύνισαν λίγο έως πολύ κι ας είχα πάει προετοιμασμένος για αυτές...

Το 24fps 3D δεν άξιζε imho, κρίμα που η avant premiere δεν ήταν 48fps, θα είχε γέλιο μέσα στην αίθουσα...

Βαθμολογία δεν βάζω δεν είναι fair play... :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

The Hobbit An Unexpected Journey

Μια χαρά για το συγκεκριμένο βιβλίο και ειδικά για την αρχή του, κλασικά οι αλλαγές/προσθήκες του PJ μου ξύνισαν λίγο έως πολύ κι ας είχα πάει προετοιμασμένος για αυτές...

Το 24fps 3D δεν άξιζε imho, κρίμα που η avant premiere δεν ήταν 48fps, θα είχε γέλιο μέσα στην αίθουσα...

Βαθμολογία δεν βάζω δεν είναι fair play... :P

Όταν λες δεν άξιζε, εννοείς ότι δεν έχει καλό 3D;

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοώ ότι δεν μου αρέσει/εντυπωσιάζει και το θεωρώ πεταμένα λεφτά, αν είναι να τα δώσεις πήγαινε στο 48αρι...

Δημοσ.

Breach 2007

Περιμενα κατι καλυτερο βασει βαθμολογιας imdb,ισως να γινεται βαρετη ορισμενες στιγμες αλλα δεν ειναι λογος

για να μην την δει καποιος fun του ειδους και οχι μονο,Chris Cooper respect...

Δημοσ.

Pitch Perfect

Αν δεν υπηρχε στο cast η anna kendrick σιγα μην το εβλεπα. Δεν μου αρεσουν αυτες οι ταινιες με χορο-τραγουδι. Αυτη ομως ηταν καλη νομιζω. Εμπλεξε μεσα και το κολλεγιο (οπως ολες φυσικα), ειχε τα κλασσικα, χανουμε, ξαναχανουμε και μετα τα κερδιζουμε ολα αλλα η συνδεση ηταν καλη. το 7.4 στο Imdb μου κανει εντυπωση, θεωρω οτι ειναι πολυ υψηλη βαθμολογια

Δημοσ.

Mother's day και Ted.

http://www.imdb.com/title/tt1637725/

http://www.imdb.com/title/tt1434435/

Το mothers day ηταν καλο. Η μανα φοβερη και η ταινια γεματη απο περιεργους φιλους. Με τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους? Η ερμεινια της ηταν αρκετα πανω απο ολους τους αλλους αν και ολοι τους κρατησαν ενα Χ επιπεδο καθως και ο μεγαλος γιος της. Αρκετα ευχαριστη (σαν ταινια, οχι theme) και προτεινεται για μια αργη νυχτα με παρεα ή το αμορε.

Της δινω ενα 7/10

Για το Ted...χμμμ...υπηρξαν κομματια τα οποια μου αρεσαν, υπηρξαν κομματια τα οποια δεν μου αρεσαν καθως και κομματια που για μενα ηταν αδιαφορα γιατι δεν καταλαβαινα τις αναφορες. Προφανως και ειναι ταινια που θα πρεπει να ξερεις 2-3 πραγματα προκειμενου να την καταλαβεις 100%. Το μωρο ειναι απιστευτο (για την Mila μιλαω) και η φωνη του Ted ειναι για να γελας απο μονη της. Σαν νεος Danny De Vito ακουγεται. Εκτος απο την Mila και την τραγουδιστρια δεν βρηκα αλλη συμπαθιτικη φατσα αν και ο Ribishi ειναι σταθερη αξια σε καθε ρολο που αναλαμβανει.

Προσωπικα της βαζω ενα 6/10

Δημοσ.

Pitch Perfect

Αν δεν υπηρχε στο cast η anna kendrick σιγα μην το εβλεπα. Δεν μου αρεσουν αυτες οι ταινιες με χορο-τραγουδι. Αυτη ομως ηταν καλη νομιζω. Εμπλεξε μεσα και το κολλεγιο (οπως ολες φυσικα), ειχε τα κλασσικα, χανουμε, ξαναχανουμε και μετα τα κερδιζουμε ολα αλλα η συνδεση ηταν καλη. το 7.4 στο Imdb μου κανει εντυπωση, θεωρω οτι ειναι πολυ υψηλη βαθμολογια

Βλεπεται το Pitch Perfect για το ειδος του για αυτο εχει και αυτο το 7.4. Ειναι ευχαριστη ταινια.

Δημοσ.

Link.png Site: The Hunger Games

Παρα πολυ καλο εργο,νομιζεις στην αρχη οτι ειναι καποια κλασσικη ταινια στυλ παιδικη.

Ωραιες εικονες,καλες ερμηνιες περνας ενα ομορφο 2 ωρο.

Νομιζω η βαθμολογία στο imdb ειναι δικαιη αν και εγω βαζω ενα 7,5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...