DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ντρεπομαι που θα το πω αλλα οταν ημουν πολυ μικρος τον " ακουμπαγα" σε ολες τις κοπελες. Δεν καταστραφηκε κανεις κοσμος μεχρι τωρα παρολα αυτα εχω καποιες μικρες ελπιδες μηπως βγουν οι Μαγια αληθινοι. νομιζω οτι δεν το εκανες με τον τροπο που το εκανε αυτος ο τυπος. θελω να ελπιζω οτι δεν τον κραταγες "σκληρο" στο χερι σου και να πηγαινες στο μπουτι της καθεμιας και να την ακουμπαγες ετσι Έλατε ρε μ@λ@κες, μη μας ανάβετε βραδιάτικα! 1
linkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ντρεπομαι που θα το πω αλλα οταν ημουν πολυ μικρος τον " ακουμπαγα" σε ολες τις κοπελες. Δεν καταστραφηκε κανεις κοσμος μεχρι τωρα παρολα αυτα εχω καποιες μικρες ελπιδες μηπως βγουν οι Μαγια αληθινοι. Sent from my iPhone5 using Insomnia Στο κυλικειο στο στριμωξιδι κι εσυ μωρη κουφαλα? 2
gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Amelie Ωραια ταινια, μαρεσε η σκηνοθεσια, ολα οκ αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. με κουρασαν τα παιχνιδακια της πρωταγωνιστριας και ξερω ακριβως τους λογους που δεν μου αρεσε οσο περιμενα edit: ξεχασα το πιο σημαντικο. σε ολη την ταινια μου θυμιζε τον johnny depp στο τσαρλυ και το εργοστασιο σοκολατας. ολοιδιοι ηταν
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Albert Nobbs. Περιεργο θεμα, αλλα πολυ καλη ταινια εποχης και η Glenn Close σε ανδρικο ρολο ηταν απιστευτη. Στην αρχη δεν καταλαβα καν πως ηταν αυτη.Το τελος παρολο που με ξενερωσε λιγακι, δε νομιζω πως θα μπορουσε να ηταν διαφορετικο. 1
ducatirulez Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Tell no one 2006 Xιτσκοκικο θριλερ που με εξεπληξε ευχαριστα,,σε κραταει ως το τελευταιο λεπτο...νομιζω την αδικει η βαθμολογια του imdb. 1
athenaum Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 buffalo 66 http://www.imdb.com/title/tt0118789/ Βίνσεντ Γκάλο - Κριστίνα Ρίτσι πολύ ωραίο ζευγάρι, σκηνοθετημένο από τον ίδιο το Γκάλο ταραντινίζουν οι διάλογοι http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyeo3v1iNf1qzfgvdo1_500.png
dhmhtrhs79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 True Romance (1993) Αρκετά καλή ταινία με καλό σενάριο από Ταραντίνο σκηνοθετημένο από τον αποθανόντα (αυτοκτόνησε τον Αύγουστο) Tony Scott, αδερφό του Ridley. Η συνεχής εξέλιξη της πλοκής και οι πολλές καλές ερμηνείες από το cast σε κρατούσαν μέσα στην υπόθεση καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν πήρε καθόλου χρόνο παρά μισό λεπτό ο αγαπημένος μου Samuel L. Jackson. Επίσης κατευχαριστήθηκα τους Gary Oldman και Christopher Walken που επίσης πήραν λίγο χρόνο. Καλή μουσική από τον φίλο μου τον Hans Zimmer. 8/10 Η πιο αγαπημένη μου ταινία. Την έχω δει άπειρες φορές από τότε που βγήκε, την έχω σε όλες τις εκδόσεις της και ποτέ δεν βαριέμαι να την ξαναδώ. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. All-time classic. Απίστευτο cast (συνοστισμός αστέρων, δεν ξανάγινε τέτοιο cast), απίστευτοι διάλογοι (θεωρούνται cult πλέον), υπέροχο soundtrack, μερικές από τις καλύτερες σκηνές ever (πχ. Walken-Hopper), ωραία πλοκή και τέλος. Και πολλά-πολλά άλλα που βαριέμαι να αναλύσω. Φυσικά η ταινία αποτέλεσε και το λόγo που στο άνθος της ηλικίας μου ερωτεύτηκα την Patricia, έρωτας που κρατάει ακόμα, παρόλο που μπάζεψε με τα χρόνια, χαχαχα!!! Εντελώς υποκειμενικά και συναισθηματικά απο μένα 10/10. 1
SUPERNIKOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 buffalo 66 http://www.imdb.com/title/tt0118789/ Βίνσεντ Γκάλο - Κριστίνα Ρίτσι πολύ ωραίο ζευγάρι, σκηνοθετημένο από τον ίδιο το Γκάλο ταραντινίζουν οι διάλογοι http://24.media.tumb...zfgvdo1_500.png ωραίο ταινίακι, πολύ τίμιο.
kostas_dr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 red cliff 2008 αν και μισο ηταν καλο Το άλλο μισό που είναι;
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 οταν αποφασισουν να το βγαλουνε... i dont know...
gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 οταν αποφασισουν να το βγαλουνε... i dont know... το 2 βγηκε ενα χρονο αργοτερα. δεν τα εχω δει ακομα αλλα τα εχω
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 το 2 βγηκε ενα χρονο αργοτερα. δεν τα εχω δει ακομα αλλα τα εχω oh really...? για να το ψαξω...
ducatirulez Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Fracture 2007 Δυνατο σεναριο,δυνατες ερμηνειες.Θα βλασφημησω και θα πω οτι ο Gosling μου φανηκε καλυτερος του Hopkins.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Θα βλασφημησω και θα πω οτι ο Gosling μου φανηκε καλυτερος του Hopkins. Κι ο Sellers το είχε υποστηρίξει αυτό κάποτε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις