Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Trouble with the Curve

Clint Eastwood κυρίες και κύριοι με λίγο mainstream KAI Justin Timberlake. Ευχάριστο , με τον κλασικό ρυθμό του Eastwood αλλά χωρίς καμία έξαρση. 6.5/10. Για μια ωραία ταινία με το αμόρε. Gran Torino χωρίς το δράμα? Αυτό.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Trouble with the Curve

Clint Eastwood κυρίες και κύριοι με λίγο mainstream KAI Justin Timberlake. Ευχάριστο , με τον κλασικό ρυθμό του Eastwood αλλά χωρίς καμία έξαρση. 6.5/10. Για μια ωραία ταινία με το αμόρε. Gran Torino χωρίς το δράμα? Αυτό.

περιμενω ελληνικους υποτιτλους, θα την εβλεπα σημερα αλλα δεν ειχαν βγει

2012... η κωλοφαρδια του πρωταγωνιστη σε ολο της το μεγαλειο

Δημοσ.

Ειδα χθες το thats my boy με adam sandler που ομολογω οτι του εχω μεγαλη αδυναμια.

Μετα λοιπον το τραγικο jack&jill επιχειρησα να δω και το thats my boy!

Δεν ξερω αν ηταν λογω του οτι ημασταν παρεα και ψαχναμε κατι να γελασουμε η λογω της συμπαθειας μου προς τον adam αλλα γελασα(με) παρα παρα πολυ με την κλασικη καμμενο-καφρικη-δινω υποτιθεμενο διδαγμα ταινια του!

Οτι πρεπει νε την δει κανεις με παρεα και αδιαφορο αραγμα!

Δημοσ.

Link.png Site: The Baytown Outlaws

Ο σκηνοθετης οταν μεγαλωσει θελει να γινει Quentin Tarantino.Σε μερικα σημεια πλησιασε (ας ακουγεται σαν ιεροσυλια) οπως στις σκηνες βιας ,στα εντονα χρωματα της φωτογραφιας και εν γενει στην κομικ αισθητικη που ηταν εμβολιμη.Μονο αυτο ειναι αξιοσημειωτο αν ειστε φαν του Ταραντινο,ως ταινια ειναι μετρια χωρις να προσθετει κατι στις αντιστοιχες του ειδους.

5,5/10

Δημοσ.

The Bourne Legacy

Έχω αδυναμία στον Renner, η ταινία είχε τις καλές στιγμές της, αλλά δεν. Μεγάλη χωρίς λόγο, άνευρη, και τελικά αυτά τα κυνηγητά στις ταινίες τα βαριέμαι αφόρητα.

• Like 1
Δημοσ.

Turn me on damn it!

Ελεηνο. αν πηγαινε ο καθενας και ακουμπαγε τις κοπελες με το πεος του ο κοσμος θα ειχε καταστραφει. εντωμεταξυ παρομοιασα την κοπελιτσα με την $!@$%!^ που με κατεστρεψε το καλοκαιρι. μοιαζουν αρκετα οποτε ηταν ευκολο να την βριζω ολη την ωρα και το σλογκαν της ταινια (pikk-alma) να το προσαρμοσω στα δεδομενα της αλλης.

Δημοσ.

True Romance (1993)

Αρκετά καλή ταινία με καλό σενάριο από Ταραντίνο σκηνοθετημένο από τον αποθανόντα (αυτοκτόνησε τον Αύγουστο) Tony Scott, αδερφό του Ridley. Η συνεχής εξέλιξη της πλοκής και οι πολλές καλές ερμηνείες από το cast σε κρατούσαν μέσα στην υπόθεση καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν πήρε καθόλου χρόνο παρά μισό λεπτό ο αγαπημένος μου Samuel L. Jackson. Επίσης κατευχαριστήθηκα τους Gary Oldman και Christopher Walken που επίσης πήραν λίγο χρόνο. Καλή μουσική από τον φίλο μου τον Hans Zimmer. 8/10

• Like 3
Δημοσ.

Donnie Darko

Ειναι απο τις ταινιες που ενω γραφω εδω ακουω καποιο απο τα τραγουδια της ταινιας. στην συγκεκριμενη περιπτωση το mad world ηχει στα αυτια μου τωρα. Επισης ειναι απο τις ταινιες που σε αφηνουν και λιγο χαζο με την εννοια οτι ειναι τοσο καλα στημενη απο αποψη σεναριου, σκηνοθεσιας, μυστηριου και ερμηνειων που σου φαινεται ασημαντο να πεις κατι για αυτη.

4 λεξεις θα πω. Donnie darko, jake gyllenhaal

o jake εχει κανε τοσο καλες επιλογες στις ταινιες του, που δεν υπαρχει ταινια του που να μην μου αρεσει τοσο ωστε να την βαλω στις αγαπημενες μου. μονο το source code θυμαμαι οτι δεν μου αρεσε αλλα ισως αναθεωρησω. ολες οι ταινιες του εχουν πανω απο 7 στο imdb πραγμα σπανιο (μια εχει 6.8 αλλα συγχωρειτε). ακομα, επειδη εχει παιξει στην ισως αγαπημενη μου ταινια, σκαρφαλωνει στην κορυφη των ηθοποιων που εκτιμω περισσοτερο

ok, κατα 90% συμφωνω μαζι σου αλλα εχει κανει και κατι επιλογες για κλαμματα.

Link.png Site: Prince'>http://www.imdb.com/...75/']Prince of Persia: The Sands of Time

Μολις ειδα το Link.png Site: Freedom Downtime

αναμεικτα συναισθηματα αλλα δεν θα του εβαζα το 7,7 που εχει.

Πιο πιθανο να βαθμολογουσα κοντα στο 6.

Δημοσ.

ok, κατα 90% συμφωνω μαζι σου αλλα εχει κανει και κατι επιλογες για κλαμματα.

Link.png Site: http://www.imdb.com/...75/''>Prince of Persia: The Sands of Time

παντα ξεχναω οτι παιζει σε αυτη την ταινια. δεν την εχω δει γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλη.

Δημοσ.
Turn me on damn it!

Ελεηνο. αν πηγαινε ο καθενας και ακουμπαγε τις κοπελες με το πεος του ο κοσμος θα ειχε καταστραφει. εντωμεταξυ παρομοιασα την κοπελιτσα με την !@%!^ που με κατεστρεψε το καλοκαιρι. μοιαζουν αρκετα οποτε ηταν ευκολο να την βριζω ολη την ωρα και το σλογκαν της ταινια (pikk-alma) να το προσαρμοσω στα δεδομενα της αλλης.

Ντρεπομαι που θα το πω αλλα οταν ημουν πολυ μικρος τον " ακουμπαγα" σε ολες τις κοπελες. Δεν καταστραφηκε κανεις κοσμος μεχρι τωρα παρολα αυτα εχω καποιες μικρες ελπιδες μηπως βγουν οι Μαγια αληθινοι.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

παντα ξεχναω οτι παιζει σε αυτη την ταινια. δεν την εχω δει γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλη.

Σε ζηλευω!!! :P

Με αυτη την προϋποθεση συμφωνω 100% !!!

Δημοσ.

Ντρεπομαι που θα το πω αλλα οταν ημουν πολυ μικρος τον " ακουμπαγα" σε ολες τις κοπελες. Δεν καταστραφηκε κανεις κοσμος μεχρι τωρα παρολα αυτα εχω καποιες μικρες ελπιδες μηπως βγουν οι Μαγια αληθινοι.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

νομιζω οτι δεν το εκανες με τον τροπο που το εκανε αυτος ο τυπος. θελω να ελπιζω οτι δεν τον κραταγες "σκληρο" στο χερι σου και να πηγαινες στο μπουτι της καθεμιας και να την ακουμπαγες ετσι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...