Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υποθετω οτι ειναι λιγο συγκινητικη ειδικα αν την δεις κανονικα και σε συνεπαρει η μουσικη και το ηλιοβασιλεμα στο τελος

Με έκανες και δάκρυσα ρε μπαγάσα.

• Like 2
Δημοσ.

Premium rush

Κωμική περιπέτεια με ποδηλατιστές. Τίποτα σπουδαίο δυστυχώς. Δεν είχε τίποτα σούπερ αρκετά clean cut , αδιάφορη υπόθεση 4/10. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μα τίποτα άλλο.

θα συμφωνήσω

Δημοσ.

Sound of my Voice

1.jpg

Δηλωνω την ικανοποιοηση μου για την επιστροφη μου στην arthouse σκηνη. Αγνωστοι πρωταγωνιστες, ιδιοτροπα σεναρια, ξεχωριστη ατμοσφαιρα, μοναδικη εμπειρια.

Στο συγκεκριμενο παιζει και η κοπελιτσα του Another Earth.

Δημοσ.

The Princess Bride

Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς αυτή η ταινία βρέθηκε στο top250, αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος γιατί μου άρεσε αρκετά! Είναι μέσα στα κλισέ, αλλά είναι ωραία που να πάρει. Όλα κλασικά, όλα όμορφα φτιαγμένα, τίποτα εντυπωσιακό, καμία απίστευτη ιδέα, αλλά συνολικά κάτι σου κάνει. Ίσως το ότι είναι πολύ προσεγμένοι ΟΛΟΙ οι "δευτερεύοντες" χαρακτήρες, καθώς και το γεγονός πως η ταινία είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο ειλικρινής και συνεπής με αυτό που κάνει.

ΟΚ, ξέρω ότι πρόσφατα είπα μια πολύ παρόμοια ιστορία, αλλά δε μου συμβαίνει συχνά: την είχα ξαναδεί την ταινία και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κάθε σκηνή που έβλεπα, σκεφτόμουν "α, ΟΚ, αυτό το θυμάμαι", λες και είχα δει μόνο τη συγκεκριμένη σκηνή μια μέρα στο STAR. ΠΟΤΕ δεν ήξερα τι θα γίνει μετά, αλλά αφότου το έβλεπα ένιωθα μια "ζεστασιά", ότι αυτό κάπου το ξέρω, κάπου το έχω δει, κάτι μου λέει, έχω γελάσει, έχω ζήσει με αυτό κάποια φάση (ίσως κάναμε αναπαράσταση τις σκηνές με τα αδέρφια μου). Υποπτεύομαι ότι το είδα σε ηλικία 7-10 ετών, μια και μοναδική φορά. Το ότι μετά από τόσα χρόνια, ακόμη κάτι μου έλεγαν τόσα πολλά πράγματα, σημαίνει ότι και τότε (όπως και σήμερα), κάτι μου είπε η ταινία.

Μην την δείτε με προσδοκίες. Είναι παραμυθάκι. Αλλά υπάρχει η πιθανότητα κάτι να σας αφήσει μετά, ανεξήγητο. Πάντως χθες το βράδυ είδα σίγουρα ένα τουλάχιστον όνειρο, που είχε να κάνει με την ταινία.

Δημοσ.

hamamizuki ενα ρομαντικό δράμα.τελικά οι ιαπωνικές ταινίες είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Donnie Darko

Ειναι απο τις ταινιες που ενω γραφω εδω ακουω καποιο απο τα τραγουδια της ταινιας. στην συγκεκριμενη περιπτωση το mad world ηχει στα αυτια μου τωρα. Επισης ειναι απο τις ταινιες που σε αφηνουν και λιγο χαζο με την εννοια οτι ειναι τοσο καλα στημενη απο αποψη σεναριου, σκηνοθεσιας, μυστηριου και ερμηνειων που σου φαινεται ασημαντο να πεις κατι για αυτη.

4 λεξεις θα πω. Donnie darko, jake gyllenhaal

o jake εχει κανε τοσο καλες επιλογες στις ταινιες του, που δεν υπαρχει ταινια του που να μην μου αρεσει τοσο ωστε να την βαλω στις αγαπημενες μου. μονο το source code θυμαμαι οτι δεν μου αρεσε αλλα ισως αναθεωρησω. ολες οι ταινιες του εχουν πανω απο 7 στο imdb πραγμα σπανιο (μια εχει 6.8 αλλα συγχωρειτε). ακομα, επειδη εχει παιξει στην ισως αγαπημενη μου ταινια, σκαρφαλωνει στην κορυφη των ηθοποιων που εκτιμω περισσοτερο

• Like 2
Δημοσ.

alex cross 2012

αξιζει να το δεις μονο για τον ψυχωτικο και ΤΟ σκυλι...

nothing more

okay okay

αξιζει και το design μαζι με το product placement

Δημοσ.

alex cross 2012

αξιζει να το δεις μονο για τον ψυχωτικο και ΤΟ σκυλι...

nothing more

Οντως. Και εγω μονο για να δω την μεταφορφωση του Matthew Fox το ειδα...

Δημοσ.

Eraserhead

Αρκετά καλή και πρωτότυπη. Είναι από τις λίγες ταινίες που δεν έχεις απάντηση στο ερώτημα:τι θα άλλαζες; Παρόλο που κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν δεν βρίσκω κάτι που θα τα αντικαθιστούσε προς την βελτίωση της ταινίας. Επίσης η ταινία μπορεί να ερμηνευθεί απ'τον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Η όλη διάθεση της ταινίας με συνεχείς θορύβους από μηχανές και εργοστάσια να δουλεύουν μέρα νύχτα σε μια ερημωμένη περιοχή μου φάνηκε σαν μια σπόντα για την υπερβολική βιομηχανοποίηση. 7/10

Μόνο τι συμβόλιζε ο "άνθρωπος στον πλανήτη" ο οποίος έλεγχε την μοίρα του Henry δεν κατάλαβα.

Δημοσ.

Hope Springs

Δεν περιμενα να γελασω τοσο. Ειχε πολλες ωραιες wtf στιγμες. εδωσε ρεστα ο tommy lee jones. ο σοβαρος steve carrel και ο αστειος tommy lee jones. αυτο και αν ηταν ανατροπη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...