DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Site: The'>http://www.imdb.com/...94173/']The Bourne Legacy Ετσι και αλλιως δεν μου αρεσε η τριλογια ,δεν με επεισε ποτε ο Matt Damon οτι γ@μαει και δερνει διοτι ΔΕΝ .Ποσο μαλλον αυτη η μπουρδα που βγαλανε για να συνεχισει τις εισπραξεις λογω ονοματος.Αν σας αρεσει ο Steaven Seagal kai o Van Damme δειτε την θα γουσταρετε αν οχι καλυτερα να πατε για ψαρεμα. 4/10 Καλά τα λες για τον Matt Damon. Τενεκές ξεγάνωτος. Ο Jeremy δε σου άρεσε καθόλου?
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλά τα λες για τον Matt Damon. Τενεκές ξεγάνωτος. Ο Jeremy δε σου άρεσε καθόλου? Ο jeremy tou top gear μου αρεσει ποιο πολυ, αλλα και αυτος της ταινιας 1000 φορες καλυτερος απο το απουσιολογο της ταξης (Μatt Damon)που τον βαλαν να κανει το κομαντο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ο jeremy tou top gear μου αρεσει ποιο πολυ, αλλα και αυτος της ταινιας 1000 φορες καλυτερος απο το απουσιολογο της ταξης (Μatt Damon)που τον βαλαν να κανει το κομαντο Έτσι. Εγώ τον απουσιολόγο της τάξης πάντως τον είχα στις σφαλιάρες επί καθημερινής βάσης. Άσχετο αλλά μου ξύπνησες αναμνήσεις και θέλησα να τις μοιραστώ μαζί σας. 1
athenaum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 a woman under the influence του Κασσαβέτη, λίγο παλιά, αλλά καταπληκτικές ερμηνίες. http://www.imdb.com/title/tt0072417/
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Resident Evil: Retribution 3,5/10 Είναι freeleech!... ... Ούτε;
gavros10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 The flowers of war Τι μπορω να πω για αυτη την ταινια; θα το αφηνα κενο, αλλα θα ηταν αντιθετο με τους κανονες του τοπικ. υπαρχουν καποιες σκηνες που θα ηθελα να σχολιασω αλλα δεν ειναι σωστο λογω της τραγικοτητας της πλοκης. Αν δεν την εχετε δει ακομα, σπευσατε
ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Snow white and the huntsman. Χμμμ πως να το χαρακτηρισω τωρα? Ας ξεκινησω πρωτα οτι μου αρεσε σε γενικες γραμμες. Με εξεπληξε ευχαριστα ο κυριος Thor που δειχνει τελικα οτι εχει υποκριτικες ικανοτητες και δεν ειναι απλα ενα ακομα ωραιο ανδρικο προσωπο για τα γκομενακια. Το παλικαρι εχει προοπτικες σιγουρα. Η Charlize ηταν φοβερη οπως παντα καθως και οι νανοι ηταν αστειοι και συμπαθεστατοι αν και δεν τους εδωσαν την πρεπουσα προσοχη και screen time. Ειχε ωραια special effects και πολυ καλη μουσικη επενδυση καθως και καλη σκηνοθεσια. Ειχε ομως και 2 σοβαροτατα προβληματα. Πρωτο προβλημα ειναι οτι η ταινια ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο οσο θα επρεπε ή αν θελετε θα επρεπε να χρησιμοποιησει τον εξτρα χρονο σε αναπτυξη χαρακτηρων κατι που δεν εγινε. Δευτερο και χειροτερο προβλημα ειναι αυτη η παγομηχανη που λεγεται Kristen Steward. Πραγματικα χαλασε ολοκληρη την ταινια. Τοσο σημαντικος ρολος και ειναι misscast του κερατα. Καθολου συναισθημα πουθενα, καμια απολυτως επαφη με τον κοσμο της και ειναι κριμα. Γενικα η ταινια θα μπορουσε να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο την επιλογη αλλης ηθοποιου στη θεση της χιονατης αλλα ως εχει θα της βαλω ενα 6/10. 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι misscast, την γκόμενά του έβαλε στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο άνθρωπος και έπεσε ο μισός πλανήτης να τον φάει! Έχει χαθεί ο ρομαντισμός στην εποχή μας.
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Eιδα το επιχειρηση χαος Μην το χασετε,αυτο μονο και το evil .Kαλο .
gavros10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 The Words Μπορει η ιστορια να ειναι κοινοτυπη αλλα ο τροπος με τον οποιο ειναι σκηνοθετημενη, το καταπληκτικο soundtrack, της ατμοσφαιρας της ταινιας, το αισθημα δικαιου που καταπνιγει τον πρωταγωνιστη αλλα και η συγκηνιτικη αφηγηση του "γερου" εκτοξευουν την ταινια. ps αν ημουν ο brandley cooper οντας ο πρωταγωνιστης και μαθαινα οτι στο καστ ειναι και η olivia wilde θα ημουν πολυ χαρουμενος. οταν ομως θα διαβαζα το σεναριο και θα εβλεπα οτι δεν φιλαει εμενα, για την ακριβεια οτι δεν εχουμε ουτε μια κοινη σκηνη μαζι θα γαμωσταυριζα για ωρες
NoisePollution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 The Bourne Legacy Ταινία χωρίς κάποια ιδιαίτερη πλοκή και νόημα. Μου φάνηκε σαν μια ταινία που την έκαναν γιατί έπρεπε να την κάνουν και με μόνο σκοπό να δουν αν έχει ακόμα ψωμιά οικονομικώς το franchise. Το σενάριο ήταν του τύπου: Πάει ο καλός και σώζει την καλή απ'τους κακούς αφού κυνηγηθούν για καμιά ώρα. Καμία σχέση με την τριλογία. Απ'τα λίγα θετικά ο Jeremy Renner που απ' ότι έδειξε για άλλη μια φορά τον έχει τον action ρόλο. Τελείως άχαρος ο ρόλος του Edward Norton. 6/10 με τα χίλια ζόρια 2
twiner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Barfi! Φετινή, Ινδική, έβαλε στην κατσαρόλα Τσάπλιν, Αμελί κι άλλες 10 ταινίες...και πέτυχε η συνταγή. Feel good. Classic. Παρέα με το 3 idiots. Αξίζει σε HD. High rewatch value κι όλα τα συναφή.
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Premium rush Κωμική περιπέτεια με ποδηλατιστές. Τίποτα σπουδαίο δυστυχώς. Δεν είχε τίποτα σούπερ αρκετά clean cut , αδιάφορη υπόθεση 4/10. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μα τίποτα άλλο.
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 War horse Την ειδα με βαρυα καρδια γιατι την ειχα στο pc 9 μηνες παρα 7 μερες. στην 1.30 ωρα βαρεθηκα και το πηγαινα με fast forward. η αληθεια ειναι οτι δεν το χρησιμοποιησα πολυ γιατι μετα αρχισαν οι ενδιαφερων σκηνες και οι ανατροπες. ηταν πολυ ωραια μετα την 1.30 ωρα. υποθετω οτι ειναι λιγο συγκινητικη ειδικα αν την δεις κανονικα και σε συνεπαρει η μουσικη και το ηλιοβασιλεμα στο τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις