Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο πράγμα, ποιο ακριβώς; Η θέαση ταινίας στον κινηματογράφο, ή το να μαστιγώνεις το δελφίνι στον κινηματογράφο;

Και τα δύο είναι καλύτερα στο κινηματογράφο αν θες τη γνώμη μου..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9,5? Πολύ δεν βάζεις? Οκ καλό ήταν, περνάει ευχάριστα η ώρα αλλα ακόμα και να γουστάρεις τα ποδήλατα δεν δείχνει και πολλα, καταβάση τρέχουν, περίμενα περισσότερα "κόλπα". Πολύ ενδιαφέρον η παρουσίαση των διαδρομών gps, των πιθανών επιλογών αλλα οκ. Εγω πάνω απο 6,5 δεν βάζω. Χωρίς να την θεωρώ κακή ταινία σε καμία περίπτωση ξαναλέω

Τι να σου πω.Εγώ πωρώθηκα πάντως με το 'Premium Rush'.

Δημοσ.

ΑΝ... : Eιστε αδικοι ρε παιδια... Ειναι απο τις καλυτερες Ελληνικες ταινιες. Εγω την ειδα την Δευτερα και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Ειχε ομορφα πλανα απο την Πλακα, ωραια σκηνοθεσια και ακομα πιο καλη μουσικη! Για μενα η ταινια παιρνει 7.5/10

Δημοσ.

ΑΝ... : Eιστε αδικοι ρε παιδια... Ειναι απο τις καλυτερες Ελληνικες ταινιες. Εγω την ειδα την Δευτερα και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Ειχε ομορφα πλανα απο την Πλακα, ωραια σκηνοθεσια και ακομα πιο καλη μουσικη! Για μενα η ταινια παιρνει 7.5/10

Είχε όμορφα πλάνα από την Πλάκα, από την Πλάκα και από την Πλάκα. Πιο φθηνή παραγωγή λέγεται θέατρο. Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε θέμα: "Βρες από ποιές ταινίες έχει "δανειστεί" στοιχεία το... "(Σ)αν". Πχ, από τη σκηνή με το φορτηγάκι στο στενό, μόνο το ποδήλατο και η Χάθαγουεϊ έλειπαν.

H πρωταγωνίστρια έχει τρομερό μουστάκι!

• Like 1
Δημοσ.

Είχε όμορφα πλάνα από την Πλάκα, από την Πλάκα και από την Πλάκα. Πιο φθηνή παραγωγή λέγεται θέατρο. Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε θέμα: "Βρες από ποιές ταινίες έχει "δανειστεί" στοιχεία το... "(Σ)αν". Πχ, από τη σκηνή με το φορτηγάκι στο στενό, μόνο το ποδήλατο και η Χάθαγουεϊ έλειπαν.

Ολα αυτα που γραφεις δεν ακυρωνουν το οτι η ταινια μπορει να ειναι ωραια!!! Ετσι και αλλιως δεν τις εχω δει αυτες τις ταινιες οποτε δεν με νοιαζει αν τις αντεγραψε η οχι...Τουλαχιστον εκανε σοβαρη δουλεια και εβγαλε ενα καλο αποτελεσμα!

Δημοσ.

On The Road

αν δεν την εχετε δει μεχρι τωρα λογω της kristen stewart, σας διαβεβαιω οτι θα ειναι ενα ευχαριστο διαλλειμα στο ολο θεμα. ειναι μια κωμικη φιγουρα μπροστα στις ερμηνειες, την πλοκη και τα γεγονοτα που περνουν μερος. επειδη θελω να γινω λιγο κακος μαζι της, αυτος ο ρολος της ταιριαζει γαντι γιατι αποκαλειπτει τον αληθινο της ευατο. απλα παιζει την τσουλ@ρ@ που ειναι στην πραγματικοτητα. ακομα και η dunst μου αρεσε που την θεωρω απο τις πιο αχρηστες ηθοποιους. με λιγα λογια, η stewart ή καλυτερα ο χαρακτηρας της συμπληρωνει ενα μικρο κομματι του παζλ το οποιο ειναι φοβερα συνδεδεμενο. μην ασχολειθητε μαζι της, βαλτε ενα ουισκακι, λιγα ξυροκαρπια και μπειτε στην ταινια. εγω δυστυχως δεν ηξερα αυτα οποτε την εβγαλα με σουτζουκακια

ολη η ταινια ειναι ο Garrett Hedlund . ηταν συγκλονιστικος. μου αρεσαν τα παντα πανω του. επειδη ηταν πολυ εκφραστικος και συναισθηματικος ταιριαζει στο κονσεπτ. απο την αλλη ο κυριος πρωταγωνιστης Sam Riley μου φανηκε λιγος και αναισθητος. απορω πως σεναριακα εδεσαν αυτοι οι δυο χαρακτηρες. το 6.3 στο imdb απο 8000 δεν μου λεει κατι.

ρε φιλε kirileman γιατι μας σποιλεριαζεις ρε γαμωτο για μια ταινια που θελω να δω ενω γραφω αυτο το "review"; γιατι; μολις μου χαλασες την ταινια και ξενερωσα ασχημα. + οτι στερησες απο τον κινηματογραφο που θα πηγαινα 6 ευρω

Δημοσ.

Ολα αυτα που γραφεις δεν ακυρωνουν το οτι η ταινια μπορει να ειναι ωραια!!! Ετσι και αλλιως δεν τις εχω δει αυτες τις ταινιες οποτε δεν με νοιαζει αν τις αντεγραψε η οχι...Τουλαχιστον εκανε σοβαρη δουλεια και εβγαλε ενα καλο αποτελεσμα!

Ναι, αλλά σε έναν κόσμο που υπάρχει το x, γιατί να δω κάτι σαν το x? Ο Χατζδάκις είχε πει ''τέχνη είναι να κρύβεις όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό που έκλεψες''. Ε, ο Παπακαλιάτης δεν το κρύβει καλά.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε kirileman γιατι μας σποιλεριαζεις ρε γαμωτο για μια ταινια που θελω να δω ενω γραφω αυτο το "review"; γιατι; μολις μου χαλασες την ταινια και ξενερωσα ασχημα. + οτι στερησες απο τον κινηματογραφο που θα πηγαινα 6 ευρω

Μιλάμε για τη σκηνή που σποιλεριάζει το ίδιο το τρέιλερ της ταινίας;

Για τα 6 ευρώ... http://www.hamogelo.gr/

http://www.youtube.c...EasccIZno#t=62s

http://www.youtube.c...kN_g-KoDk#t=38s

Ακόμα και τα ρούχα είναι ίδια. Καπαρντίνα, ένα τζιν κλπ

Δημοσ.

Μιλάμε για τη σκηνή που σποιλεριάζει το ίδιο το τρέιλερ της ταινίας;

Για τα 6 ευρώ... http://www.hamogelo.gr/

για αυτο βλεπω το 1ο τρειλερ οποιασδηποτε ταινιας και αυτο μου για λιγοτερο απο 1 λεπτο. απλα μου ειναι αδυνατο να δω ολοκληρο τρειλερ γιατι θεωρω οτι εχεις "δει" την ταινια και δεν χρειαζεται να την δεις κανονικα. το φορτηγο θα μπορουσε να πατησει ακομα και το παιδι τους αν εχουν κανει ή αλλα 1002 ατομα

Δημοσ.

"Το δέντρο που πληγώναμε"

Ολόκληρη η ταινία στο youtube, δυστυχώς έχει ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους αλλά μικρό το κακό.

Δείτε την γιατί μπορεί να διαγραφεί σύντομα.

Εξαιρετική ταινία.

Όποιος έχει μεγαλώσει σε χωριό ή επισκεπτόταν τα καλοκαίρια τον παππού και την γιαγιά στο χωριό θα δει τον εαυτό του στο πρόσωπο του μικρού πρωταγωνιστή.

http://www.youtube.com/watch?v=CxqlZDvXTL8

Δημοσ.

Link.png Site: The Bourne Legacy

Ετσι και αλλιως δεν μου αρεσε η τριλογια ,δεν με επεισε ποτε ο Matt Damon οτι γ@μαει και δερνει διοτι ΔΕΝ .Ποσο μαλλον αυτη η μπουρδα που βγαλανε για να συνεχισει τις εισπραξεις λογω ονοματος.Αν σας αρεσει ο Steaven Seagal kai o Van Damme δειτε την θα γουσταρετε αν οχι καλυτερα να πατε για ψαρεμα.

4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...