Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Site: End of Watch Οταν ειχε πεσει στα ματια μου την πρωτη φορα δεν ψηνομουν να την δω γενικα αποφευγω ταινιες που στο εξωφυλλο γραφουν "best cop movie of year " κτλπ γενικα αποφευγω τα best something συνηθως ειναι φολες. Η συγκεκριμενη ειναι απο τις εξαιρεσεις, ρεαλιστικη ταινια με πολλα πλανα καμερας στο χερι στο υφος ντοκυμαντερ,καλο χιουμορ,δραση.Πολυ καλη προσπαθεια για μια ταινια που ηρθε απο το πουθενα και εκανε την εκπληξη,δειτε την αξιζει . 7/10
fearwhatnow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 The Details Πολυ καλη και εξαιρετικο φιναλε στο εργο. 8.0/10
souz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το ΑΝ 10/10 τι να λέμε τώρα πολύ ψαγμένο σενάριο τέλειο ήταν
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το ΑΝ 10/10 τι να λέμε τώρα πολύ ψαγμένο σενάριο τέλειο ήταν θελω να τη δω αυτην,το εννοεις το 10/10 ?γιατι οντως το σεναριο φαινεται αρκετα "ψαγμενο",και επισης αλλη μια κρισιμη ερωτηση η σολομου δειχνει τιποτα?γιατι ακουσα κατι για μια γυμνη σκηνη
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 θελω να τη δω αυτην,το εννοεις το 10/10 ?γιατι οντως το σεναριο φαινεται αρκετα "ψαγμενο",και επισης αλλη μια κρισιμη ερωτηση η σολομου δειχνει τιποτα?γιατι ακουσα κατι για μια γυμνη σκηνη Ναι δείχνει αλλά δε κρατάει πολύ. Δε θα προλάβεις να τελειώσεις πάνω από δύο φορές με τίποτα. 7
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δείχνει αλλά δε κρατάει πολύ. Δε θα προλάβεις να τελειώσεις πάνω από δύο φορές με τίποτα. μαλακια,ειμαι και αργος εγω μαλλον ουτε μια δεν θα προλαβω..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 μαλακια,ειμαι και αργος εγω μαλλον ουτε μια δεν θα προλαβω.. Κι εγώ κάπως έτσι τη πάτησα. Τρελή ξενέρα. Άστο όταν βγει σε dvd τότε που μπορείς να παγώσεις και την εικόνα. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ κάπως έτσι τη πάτησα. Τρελή ξενέρα. Άστο όταν βγει σε dvd τότε που μπορείς να παγώσεις και την εικόνα. σωστος αλλα παλι ειναι ξενερα,οπως και να το κανεις αλλο πραγμα στον κινηματογραφο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 το ΑΝ 10/10 τι να λέμε τώρα πολύ ψαγμένο σενάριο τέλειο ήταν πράγματι το έψαξε καλά και το πήρε από εδώ... http://www.imdb.com/title/tt0120148/ να δω πότε θα σταματήσει τις αντιγραφές...
gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 με προλαβατε ετσι. ηθελα να γραψω απο εχθες οτι εχει περασει σχεδον μια εβδομαδα που εχει βγει το ΑΝ... και δεν το εχει δει κανεις μας και δεν υπαρχει ουτε καν τοπικ. αντε εγω πες εχω μια δικαιολογια επειδη ειμαι εκτος αθηνων, μα κανενας σας να μην την εχει δει; ελεος. τι αντικειμενικοι reviewers ειμαστε που θαβουμαι μια ελληνικη ταινια πριν καν την δουμε επειδη ειναι του παπακαλιατη btw τον παπακαλιατη τον θεωρω πολυ ταλαντουχο
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι να τις σταματησει, 100.000 εισητηρια εκοψε η μα..ια του μεσα σε λίγες μέρες κυκλοφοριας. 1
D_N_A Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 πράγματι το έψαξε καλά και το πήρε από εδώ... http://www.imdb.com/title/tt0120148/ να δω πότε θα σταματήσει τις αντιγραφές... Ποτε, μηπως οι άλλοι στην Ελλάδα σταμάτησαν? Τις αντιγραφής το κάγκελο γίνεται
Kapetanakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Burning Man Δυνατό δράμα με non linear αφήγηση και με σπιντάτη σκηνοθεσία. Με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να με κουράσει σε κανένα σημείο αλλά και χωρίς να απογειωθεί κατά τη γνώμη μου. 6,9/10 Εργαρα παιδιά, πολύ καλή επιλογή!!!Την αδικη πολυ η βαθμολογια του imdb 7/10 απο εμενα.
gavros10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Brave μετα το "ο αδερφος μου ο αρκουδος" τωρα και η " μανα μου η αρκουδα" τον πατερα χεσμενο τον εχουν. τελικα για να γινει μια ταινια "επιτυχια" πρεπει να αντιγραψεις μια αλλη ταινια, και να βαλεις και το σημα της disney απο πανω. σε καποια φαση νομιζα οτι εβλεπα το monsters inc. σαν σημερα γενηθηκε και ο walt disney παρεμπιπτοντως
deesnider Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 σωστος αλλα παλι ειναι ξενερα,οπως και να το κανεις αλλο πραγμα στον κινηματογραφο.. Άλλο πράγμα, ποιο ακριβώς; Η θέαση ταινίας στον κινηματογράφο, ή το να μαστιγώνεις το δελφίνι στον κινηματογράφο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις