Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9,5? Πολύ δεν βάζεις? Οκ καλό ήταν, περνάει ευχάριστα η ώρα αλλα ακόμα και να γουστάρεις τα ποδήλατα δεν δείχνει και πολλα, καταβάση τρέχουν, περίμενα περισσότερα "κόλπα". Πολύ ενδιαφέρον η παρουσίαση των διαδρομών gps, των πιθανών επιλογών αλλα οκ. Εγω πάνω απο 6,5 δεν βάζω. Χωρίς να την θεωρώ κακή ταινία σε καμία περίπτωση ξαναλέω

9,5/20 εννοούσε. Ο δαίμων του τυπογραφείου.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναείδα το Νονό...

...Χαρά στο κουράγιο σου!

...Άψογη σε όλα. Ερμηνείες, σκηνοθεσία, σενάριο...

...Μπα! Πατάτα νερόβραστη είναι...

...Ποιος να «ερμηνεύσει»; Ο Marlon Brando; Ερασιτέχνης... Ο Al Pacino; Ατάλαντος... Ο Robert Duvall; Έκλασαν οι ηθοποιοί και βγήκε αυτός... Ο James Caan; Ας μην τ' ανοίξω...

...Francis Ford Mondeo Coppola... Ό,τι δηλώσεις είσαι, τελικά! Όσο είναι αυτός σκηνοθέτης, άλλο τόσο είμαι κι εγώ αστροναύτης...

...Συμμορίες που πουλάνε προστασία...τι να σου πω! Απίστευτα πρωτότυπη ιδέα...

...Καιρός να δω επιτέλους και το νούμερο 2.

Εννοείς «να το δεις ξανά»; Αν ναι, είσαι μαζόχαρος...αν όχι και έχεις σκοπό να το δεις για πρώτη φορά, χεσ' το και μη χάνεις το χρόνο σου! Αν το πρώτο είναι πατάτα, αυτό είναι ...πουρές!

Είχα κάτι μαστόρια το πρωί εδώ, που έκοβαν με το δίσκο κάτι αλουμίνια για να βάλουν καινούργια κουφώματα στο σπίτι. Λες να εισέπνευσα τίποτα ...ρινίσματα;

Δημοσ.
Εννοείς «να το δεις ξανά»;

Όχι, δεν το έχω ξαναδεί.

Δημοσ.

Είχα κάτι μαστόρια το πρωί εδώ, που έκοβαν με το δίσκο κάτι αλουμίνια για να βάλουν καινούργια κουφώματα στο σπίτι. Λες να εισέπνευσα τίποτα ...ρινίσματα;

Θάβεις τον Νονό και είχες έναν Αλουμινά το πρωί σπίτι σου. Τα κομμάτια του παζλ είναι όλα στο τραπέζι, στο χέρι μας είναι να τα ενώσουμε σωστά.

Όχι, δεν το έχω ξαναδεί.

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω. Η πρώτη φορά είναι πάντα μοναδική.

• Like 1
Δημοσ.
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε ζηλεύω. Η πρώτη φορά είναι πάντα μοναδική.

Το νιώθω, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι πολλοί θεωρούν το 2 καλύτερο από το 1, τη στιγμή που το 1ο φαίνεται να έχει πραγματικά όλα. Δηλαδή και στο ίδιο επίπεδο να είναι, δε με χαλάει καθόλου που έχω την ευκαιρία να ξαναδώ κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Το νιώθω, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι πολλοί θεωρούν το 2 καλύτερο από το 1, τη στιγμή που το 1ο φαίνεται να έχει πραγματικά όλα. Δηλαδή και στο ίδιο επίπεδο να είναι, δε με χαλάει καθόλου που έχω την ευκαιρία να ξαναδώ κάτι τέτοιο.

Εγώ, για να πω την αλήθεια, τα δύο πρώτα τα θεωρώ ισάξια και πιστεύω ότι το ένα «συμπληρώνει» το άλλο. Μου δίνουν περισσότερο την αίσθηση μίας ταινίας σε δύο parts, παρά αυτή τής πρώτης και τού sequel. Το τρίτο είναι κατά τη γνώμη μου ένα «κλικ» πιο κάτω, αλλά σε καμία περίπτωση κακό. Πιστεύω δε, ότι θα μπορούσε να σταθεί και μόνο του, σαν ανεξάρτητη ταινία και όχι απαραίτητα σα μέρος «τριλογίας».

Δημοσ.

Εγώ, για να πω την αλήθεια, τα δύο πρώτα τα θεωρώ ισάξια και πιστεύω ότι το ένα «συμπληρώνει» το άλλο. Μου δίνουν περισσότερο την αίσθηση μίας ταινίας σε δύο parts, παρά αυτή τής πρώτης και τού sequel. Το τρίτο είναι κατά τη γνώμη μου ένα «κλικ» πιο κάτω, αλλά σε καμία περίπτωση κακό. Πιστεύω δε, ότι θα μπορούσε να σταθεί και μόνο του, σαν ανεξάρτητη ταινία και όχι απαραίτητα σα μέρος «τριλογίας».

Άμα σου πω ότι είδα το 3 σε εντελώς ανύποπτο χρόνο;! Και μάλιστα νομίζοντας ότι είναι το 1;! Για το οποίο δεν ήξερα τόσα πολλά τότε;! Όταν ήμουν ενδεχομένως 12-13 χρονών, πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου ο οποίος μου είπε πως έχει νοικιάσει το νονό (δεν ήξερε ότι ήταν το 3), για τον οποίο κάτι είχα ακούσει, κάτι είχα υπόψιν μου, αλλά η χρονιά ήταν κάπου 1996-7 και το ίντερνετ και οι ταινίες στην τηλεόραση δεν ήταν αυτό που είναι τώρα. Οπότε κάτσαμε και το είδαμε, χωρίς να έχουμε ιδέα για το τι βλέπουμε.

Όταν τελειώσει, μου είχαν φανεί πολύ ενδιαφέρουσες κάποιες σκηνές και γενικώς το κλίμα, αλλά δεν ένιωσα ότι είδα και κάτι αξέχαστο. Μου είχε αφήσει απλά αυτήν την αίσθηση του ότι αυτό που βλέπω είναι "λίγο-πολύ" ντοκιμαντέρ, που σου αφήνει και το 1. Ωραία ταινία πάντως μου είχε φανεί. Είχε κάτι το ιδιαίτερο (που κληρονόμησε από τα πρώτα 2).

Μεγαλώνοντας, βέβαια, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί (ότι δηλαδή αυτό που είχαμε δει δεν ήταν ο νονός 1, αλλά το 3). Πολύ περίεργη εμπειρία.

Τώρα, δε θυμάμαι πολλά από εκείνη την ταινία, εκτός από αυτά που ήδη είπα και κάποιες σκόρπιες εικόνες. Πάντως συμφωνώ, ότι σίγουρα δεν ήταν ταινία για "πέταμα". Άλλωστε τόσες και τόσες ταινίες για μαφία έχουμε δει. Πολλές, ίσως οι περισσότερες, είναι χειρότερες από το νονό 3. ΟΚ, και κάποιες σίγουρα καλύτερες, αν και ενδεχομένως καμία καλύτερη από το 1 και προφανώς το 2.

Θα την ξανάβλεπα πάντως, αν έβρισκα το χρόνο, αφού δω βέβαια το 2.

Δημοσ.

Manuel σταματα να ποσταρεις και πηγαινε να δεις το 2 και μετα το 3, ξανα. Και αυριο ξανα και τα 3 στη σειρα. Εχω ζητησει ήδη απο τον καταπληκτικο μοντ αυτης της ενότητας να σε μπαναρει μέχρι να το κανεις. :P

Τωρα σχετικά με τους νονους (μιλαω για τις 2 πρώτες ταινιες, γιατι η 3η ηταν ενα απλο συμπληρωμα στην ιστορια των 2 πρώτων), μπορει να μην εντυπωσιάσουν κάποιον που θα τις δει την 1η φορά. μπορει να τον μπερδεψουν τα πολλά ονοματα και οι χαρακτηρες που αναφέρονται και τους εχει ξεχασει, μπορει να μην καταλάβει καποιες επιλογές των ηρώων, μπορει να τον κουράσει και η μουσική αλλά σιγουρα δεν μπορει να πει ότι δεν ειδε δυο εξαιρετικά φτιαγμένες ταινίες απο καθε αποψη ακόμα και αν δεν του αρεσουν (αν ειναι ποτε δυνατον!). Ομως βλέποντας τους ξανα και ξανα και ξανα και ξανα, αρχίζεις να καταλαβαίνεις καλύτερα τους χαρακτηρες, να θυμασαι καλύτερα τους χαρακτήρες που πέρασαν και κυρίως να συνθετεις το τεράστιο παζλ με τα δεκαδες ονοματα και τις σχεσεις που αναπτυχθηκαν μεταξυ τους.

Δημοσ.

The Bourne Legacy

Ουτε ο τιτλος δεν βγαζει νοημα. τιποτα δεν εβγαζε νοημα. ειδαμε αλλο ενα συμπικνωμενο σεναριο που ειχαμε δει στα πρωτα 3. και τι εγινε; τιποτα. ημιτελες ολο. η rachel weiz με γυαλια μου αρεσε παντως. το soundtrack ομως τα σπαει

Δημοσ.

το soυndtrack μυ θυμισε james bond.. νταξ για action καλη μου φανηκε εμενα.weiz καλη ναι!

επισης σημερα ειδα 21 jump street kai serenity . ε το 1ο μ αρεσε λιγο το αλλο ψιλο οτι ναναι!καμια action ταινια εχετε να προτεινετε;

Δημοσ.
Madagascar 3: Europe's Most Wanted

5' date='5/10 πολύ κατώτερο των προσδοκιών γεμάτο κλισέ και ατάκες που δεν έβγαλαν γέλιο[/quote']

Κι εγώ για αυτό μπήκα να γράψω, και συμφωνώ σε όλα εκτός από τη βαθμολογία. Με το ζόρι του δίνω 3.5/10. Η ταινία είναι μια αρπαχτή της Dreamworks και μισή, ένα ρηχό slapstick κινούμενο σχέδιο που πάτησε πάνω στην επιτυχία των δύο προηγούμενων για να πάρει μερικά δίφραγκα παραπάνω από τους πιτσιρικάδες. Εύκολα λεφτά το animation, μήπως δα πληρώνουν locations και γυρίσματα; Αλλά όχι κι έτσι.

Δημοσ.

Γιατι ειδαμε σημερα και Premium Rush και Legacy?

Συμπτωση ή ηταν στις πρωτες σελιδες του ιδιου θειου?

Τεσ'πα απο ενα 7ρακι και στις 2.

Αν ειχα πληρωσει λεφτα στο σινεμα ο βαθμος θα ηταν 5.

Δημοσ.

Είδα το Looper και δεν μου πολυάρεσε.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στην ταινία που δεν πείθουν όπως η σκηνοθεσία μερικών σκηνών που δεν είναι αρκετά πραγματικές αλλά και η ένταση που σχεδόν δεν υπάρχει. Κακή σκηνοθεσία κατεμέ.

Αυτό που δεν κατάλαβα

ο Τζο είναι το ίδιο άτομο με τον παιδί/βροχοποιό; Αν ναι αυτό σημαίνει ότι πήδηξε την μάνα του :wacko:

Και το σενάριο βέβαια μπάζει αρκετά κάτι που δεν μπορεί βέβαια να αποφευχθεί σε τέτοια ταινία αλλά μερικά πράγματα δεν εξηγούνται και είναι ανόητο .

πχ

Η μάνα του παιδιού πως ήξερε για τους λουπερς; Υπονοήθηκε κάπου και το έχασα;

Γενικά, αν και γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα προς το τέλος δεν με έπεισε καθόλου.

6,5 βάζω χάρης στον Μπρους.

Και κάτι άλλο, όταν γελάει σε μερικές σκηνές ο Joseph Gordon-Levitt, μα πόσο ανόητος δείχνει; Σαν να είχαν πάρει έναν άσχετο ατάλαντο να παίξει σε ταινία. Δεν έχω δει πολλές ταινίες με αυτόν πρωταγωνιστή, αλλά ίσως δεν είναι για πολλά πολλά. Σε όσες τον έχω δει σε 2ο ρόλο καλός ήταν

• Moderators
Δημοσ.

Χθες το βραδυ ειδα το Boot Camp http://www.imdb.com/title/tt0870204/

Συμπαθητικο, αλλα περιμενα περισσοτερη ενταση και σιγουρα περισσοτερη αγωνια απο μια ταινια με αυτο το θεμα. Επισης λιγο περισσοτερο βαθος στους χαρακτηρες και κυριως στη ζωη τους πριν το Camp. Το καλο ειναι πως ειναι βασισμενη σε αληθινα περιστατικα οποτε σωζεται λιγο η κατασταση. Βλεπεται ομως ευχαριστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...