Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγώ όταν το πόσταρα χαχα

Είδα και άλλη ταινία. Ναι ναι ο μ....κας έκανα την μαμακία να δω και άλλη του είδους

IN TIME

in-time-movie-poster.jpg

Δε θα δώσω βαθμολογία. Όχι βασικά δεν βαθμολογείται καν. Είμαι πλήρως αντικειμενικός.

νομοζω πως υπερβαλεις λιγο..ενα 4-5 το παιρνει.Ειναι αρκετα ευχαριστη για ενα ατομο που θελει απλα να περασει ευχαριστα την ωρα του..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Mission Impossible, το καινούριο. Το 3 είναι? Το 4? Δεν έχει σημασία.

Τα 'σπασε. Κάτι σκηνές ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΤΑΞ. Θα την ξαναδώ σίγουρα.

Δημοσ.

Eιδα την ιδια ταινια με τον PavelX (Mission Impossible Num?).........χάλια δεν την λες...........αλλα κατι τα κενα ναααα στο σεναριο......κατι τα χαλια εφέ.......και η σκηνοθεσια (να το τραβηξουμε οσο μπορουμε παραπανω).........κατι οι ερμηνειες (καλα εδω γελανε,ακομα και ο Renner που τον θεωρω ηθοποιαρα βαριοταν)..........4/10..........επειδη την ειδα κιμπαρης αποψε!!!!

Δημοσ.

Ποια ήταν τα χάλια εφέ;

Σοβαρά τώρα, πάτε να δείτε Mission Impossible και περιμένετε σενάριο και ερμηνείες; Ξέρετε ποια ταινία πάτε να δείτε. Πας να δεις την υπερβολή. Όπως και στο Expendables.

Δημοσ.

IMDb - Shelter (2010) 7/10

Προσεγμενο θριλερ, με το παντα επικαιρο θεμα της θρησκειας, φοβερη μουσικη και...Julianne Moore ! ! !

Puncture (2011) - IMDb 7.8/10

Φοβερο δραμα...Καλη ερμηνεια απο τον Chris Evans, η ταινια σε ''κερδιζει'' σταδιακα και οχι εξ' αρχης, +1 διοτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα, συγκινητικη αλλα στο τελος σε δικαιωνει για τον θυμο και την αδικια που σου προξενησε...

Δειτε την, A.S.A.P

Δημοσ.

νομοζω πως υπερβαλεις λιγο..ενα 4-5 το παιρνει.Ειναι αρκετα ευχαριστη για ενα ατομο που θελει απλα να περασει ευχαριστα την ωρα του..

Χεχε έλα που δε πέρασα καλά την ώρα μου όμως. Είμαι εντελώς υποκειμενικός πάντως, δε λέω ότι είναι μούφα σαν ταινία. Εμένα δε μου άρεσε...απλά

Δημοσ.

IMDb - Shelter (2010) 7/10

Προσεγμενο θριλερ, με το παντα επικαιρο θεμα της θρησκειας, φοβερη μουσικη και...Julianne Moore ! ! !

εγώ ξέσπασα σε γέλια μόλις είδα την μικρή χωριατοπούλα... :P καλο θρίλερ αλλα το τελευταίο 30λεπτο περίπου ήθελε λίγο περισσότερο δουλειά και σαν υπόθεση και σαν εκτέλεση

Puncture (2011) - IMDb 7.8/10

Φοβερο δραμα...Καλη ερμηνεια απο τον Chris Evans, η ταινια σε ''κερδιζει'' σταδιακα και οχι εξ' αρχης, +1 διοτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα, συγκινητικη αλλα στο τελος σε δικαιωνει για τον θυμο και την αδικια που σου προξενησε...

Δειτε την, A.S.A.P

πολύ ωραίο έργο, αληθινή ιστορία αλλα

δείτε πρώτα την ταινία

στο τέλος θα ήθελα να γίνει η αμερικανιά και να γλιτώσει :P

επίσης με ανάγκασε να ξανασκεφτώ το εξής... στον δικηγορικό σύλλογο μονο της αθηνας έχουμε δεκάδες χιλιάδες δικηγόρους.. πόσοι από αυτούς αυτεπάγγελτα η έστω μετά από εντολή κάποιου πολίτη/ομάδας έχουν διορθώσει κακώς κείμενα στο ελληνικό δίκαιο η ευρύτερα σε κοινωνικά θέματα ?

πανελλήνιες: δημιούργησαν ένα ολόκληρο αεκπαιδευτικό σύστημα με χαλια νοοτροπίες και κατέστρεψαν μυαλά... για να γράφουμε απαντήσεις σε δύσκολες ασκήσεις εξεταστικής είμαστε πρώτοι... για ουσία και εφαρμογή της γνώσης αλλα και ανάπτυξη αυτής τελευταίοι...(ελπίζω πως υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις... που αποτελούν εξαιρέσεις όμως καθαρά από ατομική τους προσπάθεια χωρίς καμια βοήθεια από το ευρύτερο σύστημα!)

η επιστήμη δεν είναι στείρα αποστήθιση κανόνων εννοιών και τυπολογίου... αυτά είναι αρκετά μονο για πάρουμε μόρια για κανένα ασεπ μπας και βρούμε καρεκλα να κάτσουμε... έτσι κατάντησε η ελλάδα ένα τεράστιο ασεπ....

Δημοσ.

drive 2011

τι μαλακια ηταν αυτη; απο το πρωτο μισαωρο ηλπιζα να τελειωσει

σκοτωθηκε και η κοκκινομαλα απο το mad men, και λεω ενταξει, τελειωσε

πολυ ησυχια ρε παιδι μου, λες και εβλεπα το wrecked. νομιζα οτι θα ηταν μια γαματη ταινια για να περασω το 2ωρο

αλλα τελικα ηταν οτι χειροτερο εχω δει

Δημοσ.

Χτες βράδυ είδα στο σινεμά το Sherlock Holmes : Game of Shadows,

Μακράν καλύτερο από το προηγούμενο. Ίσως ξαναπάω το επόμενο σαββατοκύριακο να το δω ξανά. Τόσο καλό. :-D

Δημοσ.

ειδα το montevideo - god bless you σερβικη αρκετα καλη ταινιουλα για τη συμμετοχη των σερβων στο 1ο μουντιαλ του 30...

πολυ καλογυρισμενη και ευχαριστη, το χιουμορ των σερβων παντα μου ταιριαζε..ενω και οι ποδοσφαιρικες σκηνες καλογυρισμενες...

και οι σερβες ωραιες επισης...

Δημοσ.

In Time

Πανδαισια ηθοποιας, δρασης και αγωνιας

Tι να πω, απο τον ανθρωπο που μας εδωσε το Gattaca και γιατι οχι, το Lord of War.

1/10 και αυτο το 1 μονο και μονο επειδη αντεξα μεχρι το τελος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...