NoisePollution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 the bourne identity 2012 Εννοείς Legacy...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Beneath the Dark Κάποιος την είχε προτείνει στο παρελθόν θεωρώντας την βαθμολογία του imdb χαμηλή και "άδικη". Θα συμφωνήσω 100%, είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ σε τέτοιο βαθμό με τη βαθμολογία, η ταινία είναι αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου. Ατμοσφαιρική, decent acting, μυστήριο από τη μία - ένα στόρυ που τελικά το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές και δεν αποφεύγει τα κλισέ από την άλλη. Κρίνοντας τη ταινία στη κατηγορία της της δίνω άνετα ένα 6,5/10. The Royal Tenenbaums Οι ταινίες του Anderson είναι μια κατηγορία μόνες τους. Είναι φοβερές οι λεπτομέριες που κρύβονται σε κάθε του πλάνο, οι χαρακτήρες αξέχαστοι, οι διάλογοι απίστευτοι... Απολαμβάνω κάθε στιγμή της ταινίας παρότι σαν υπόθεση ποτέ δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. 7,9/10 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2012 από DeadOrganPlayer
NoisePollution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 7,9/10 Τι είναι αυτό που του στέρησε το 8άρι δηλαδή; Εκτός και αν έχεις κάποιον αλγόριθμο με βάση τον οποίο βγάζεις την βαθμολογία γιατί βάζεις τέτοια νούμερα και όχι στρόγγυλα; 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τι είναι αυτό που του στέρησε το 8άρι δηλαδή; Εκτός και αν έχεις κάποιον αλγόριθμο με βάση τον οποίο βγάζεις την βαθμολογία γιατί βάζεις τέτοια νούμερα και όχι στρόγγυλα; Παρακαλω να μην κρινουμε την βαθμολογια αλλου συναδελφου σε αυτο το τόπικ ειναι αντιδεολογικο ... Sent from my iPhone5 using Insomnia
NoisePollution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παρακαλω να μην κρινουμε την βαθμολογια αλλου συναδελφου σε αυτο το τόπικ ειναι αντιδεολογικο ... Sent from my iPhone5 using Insomnia Μια ερώτηση έκανα. Δεν του έκαψα τη βαθμολογία. *Συναδέλφου? Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τι είναι αυτό που του στέρησε το 8άρι δηλαδή; Εκτός και αν έχεις κάποιον αλγόριθμο με βάση τον οποίο βγάζεις την βαθμολογία γιατί βάζεις τέτοια νούμερα και όχι στρόγγυλα; Έχω αναλύσει τον τρόπο που βαθμολογώ μερικές σελίδες πριν (post 4053, σελίδα 271). Αν δε βαριέσαι κάνε το κόπο και γύρνα λίγο πίσω για να μη γράφω τα ίδια και κουράζω το κοινό.
NoisePollution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Έχω αναλύσει τον τρόπο που βαθμολογώ μερικές σελίδες πριν (post 4053, σελίδα 271). Αν δε βαριέσαι κάνε το κόπο και γύρνα λίγο πίσω για να μη γράφω τα ίδια και κουράζω το κοινό. Α έτσι εξηγείται. Και εγώ λέω 7,9...
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 That's My Boy 8/10 Καφρο καμένο χιούμορ, έλιωσα στα γέλια σε πολλές σκηνές. Αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό ο τύπος ταινιών δεν θα του αρέσει, εγώ την λάτρεψα και θα την ξαναδώ σίγουρα!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Burning Man Δυνατό δράμα με non linear αφήγηση και με σπιντάτη σκηνοθεσία. Με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να με κουράσει σε κανένα σημείο αλλά και χωρίς να απογειωθεί κατά τη γνώμη μου. 6,9/10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ξαναείδα το Νονό, μετά από κι εγώ δε θυμάμαι πόσα χρόνια. Το εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Άψογη σε όλα. Ερμηνείες, σκηνοθεσία, σενάριο (εντυπωσιάζομαι με το ότι μπόρεσα να παρακολουθήσω το έργο χωρίς να χάσω τίποτα, παρόλο που είχε ένα σκασμό χαρακτήρες) και συμφωνώ με την άποψη και την αίσθηση που βγάζει για τις εξουσίες. Καιρός να δω επιτέλους και το νούμερο 2.
6xXx6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Madagascar 3: Europe's Most Wanted 5,5/10 πολύ κατώτερο των προσδοκιών γεμάτο κλισέ και ατάκες που δεν έβγαλαν γέλιο
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Premium Rush 9.5/10 Από τις φετινές εκπλήξεις πιστεύω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 σαν το Hunted μια φάση
D_N_A Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Premium Rush 9.5/10 Από τις φετινές εκπλήξεις πιστεύω. 9,5? Πολύ δεν βάζεις? Οκ καλό ήταν, περνάει ευχάριστα η ώρα αλλα ακόμα και να γουστάρεις τα ποδήλατα δεν δείχνει και πολλα, καταβάση τρέχουν, περίμενα περισσότερα "κόλπα". Πολύ ενδιαφέρον η παρουσίαση των διαδρομών gps, των πιθανών επιλογών αλλα οκ. Εγω πάνω απο 6,5 δεν βάζω. Χωρίς να την θεωρώ κακή ταινία σε καμία περίπτωση ξαναλέω
Προτεινόμενες αναρτήσεις