Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The bullet vanishes 2012

δεν ηταν κακο

[για να μην πω οτι ηταν αρκετα καλο για κινεζικο]

resident evil retribution

τι μ@!#$!$!!!

μην το δειτε, για κανενα λογο

PS ο wescot θα κανει μπαμ απο την πρωτεινη

• Moderators
Δημοσ.

resident evil retribution

τι μ@!#$!$!!!

μην το δειτε, για κανενα λογο

PS ο wescot θα κανει μπαμ απο την πρωτεινη

Tο εχω ακουσει απο πολλους αυτο... Αλλα ρε γμτ ειναι Resident Evil.. Διλημμα..

Δημοσ.

Tο εχω ακουσει απο πολλους αυτο... Αλλα ρε γμτ ειναι Resident Evil.. Διλημμα..

ετσι σκεφτομουνα και εγω

πριν πατησω το play...

Δημοσ.

Σου άρεσε; Δε σου άρεσε; Τι θα πει «άντε γεια»;

Κάτι μου λέει ότι ο Σάκης δεν είναι φαν του Kevin Spacey.

Τον έχει βάλει και στην λίστα με τους "ηθοποιούς".

Δημοσ.

Bourne Legacy : 7/10

Πολύ μέτριο, σε καμιά περίπτωση δε φτάνει κανένα επεισόδιο της Bourne τριλογίας.

Κλασική περίπτωση αρπαχτής, εκμεταλλευόμενη την φήμη της τριλογίας.

Το είδα χθες εντάξει καλό αλλά όντως δεν είναι σαν τα άλλα. Το σενάριο ήταν "λίγο" και δε βοήθησε. Ο Jeremy Renner μου άρεσε και παίζει και ο δικός μου Edward (όπως στο twilight) Norton αλλά σχετικά μικρός ο ρόλος του. Τέλος έχει και λίγο σάλτσα σε κάποιες φάσεις αλλά αναμενόμενο.

7/10 επίσης

Δημοσ.

Achievement Unlocked: therock pawns the imdb top250 list

achievement_unlocked1.jpg

Με Hitchcock-ικο finale (Shadow of a doubt) απο σημερα, εχω δει μεχρι και την τελευταια ταινια που βρισκεται στο top250 του γνωστου Imdb. Τουλαχιστον μεχρι και αυτην την ωρα, επειδη χαμηλα στο βαθος γινονται συνεχως αλλαγες. Με τελευταια ανανεωση που φαινεται στην παρακατω εικονα εχω δει το compilation απο ολες αυτες τις ταινιες, καρε-καρε χωρις fast forward και shortcuts. Ποιος νοιαστηκε? Ισως κανεις, εγω προσωπικα νιωθω πως πετυχα ενα Milestone. :P

2e0tkbd.jpg

Δημοσ.

Αν και οι πολυ παλιες ειναι πολυ αργες και ομολογουμενως βαρετες σε πολλα σημεια και για γερα νευρα, οι περισσοτερες ειναι οντως καλες. Απο ολη την λιστα μπορεις να πεις οτι καμμια 100-στη ειναι οντως απο τις καλυτερες ολων των εποχων. Βεβαια οταν βλεπεις κατι James Bond, Toy Story κτλ σε μια λιστα απο τις καλυτερες ταινιες ever, ε ενταξει, μετα βγαζεις και τα συμπερασματα σου...

Δημοσ.

Link.png Site: Brazil

Από τις καλύτερες στο είδος της. Μια σατιρική κατά την γνώμη μου ταινία του Terry Gilliam που βγήκε το 85' και όμως 27 χρόνια μετά η σάτιρά της είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Γνωστοί οι περισσότεροι ηθοποιοί ( Jonathan Pryce, Kim Greist, Ian Holm, Bob Hoskins, Robert De NIro) και όλοι έδωσαν τις κατάλληλες ερμηνείες. 9/10

Επιβάλλεται να τη δείτε!

• Like 2
Δημοσ.

End of Watch

8/10 από την καρδιά μου. Καιρό είχα να δω μια τόσο καλή ταινία , φρέσκια. Οπτική πρώτου προσώπου , ρεαλισμός (όσο γίνεται), αγχωτική κάμερα, χαρακτήρες, κανένας δεν μένει άγνωστος . Επιτέλους μια ταινία που λέει κάτι για όλους τους χαρακτήρες. Μαστ.

• Like 2
Δημοσ.

The Thing (1982)

Αρκετά καλό αν και είχε κάποια σημεία που δεν έπειθαν, αλλά καλό

Metropolis (1927)

Να θυμηθώ να μην ξαναδώ τόσο παλιά ταινία όσο καλή και αν είναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

the bourne legacy 2012

εδωσε οτι δεν εδινε η τριλογια

γρηγορο ξυλο that is

ελπιζω η συνεχεια να εχει και τον bourne να ριχνει το 5λεπτο βρωμοξυλο στο τελος...

Επεξ/σία από viper2005
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...