fearwhatnow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πήγαινε δες το αγορίνα και μην επηρεάζεσαι απο τις γνώμες άλλων. Μη ξεχνάς ότι οι ίδιοι θάβανε τα Prometheus, Skyfall & TDKR... Ναι και βγηκαν αριστουργηματα τα συγκεκριμενα. Ολοι μιλανε για το ποσο αθλια ηταν και παλι η χρονια για τις mainstream και εχουν μεινει 5-6 ατομα που θεωρουν καλες ταινιες τις παραπανω πατατες. To each his own, τι να κανουμε.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Ναι και βγηκαν αριστουργηματα τα συγκεκριμενα. Ολοι μιλανε για το ποσο αθλια ηταν και παλι η χρονια για τις mainstream και εχουν μεινει 5-6 ατομα που θεωρουν καλες ταινιες τις παραπανω πατατες. To each his own, τι να κανουμε. Για το είδος του mainstream οι ταινίες είναι πολύ καλές. οι βαθμολογίες που έχουν στο imdb από 900.000 περίπου ψήφους συνολικά μάλλον δείχνει ότι δεν είναι μόνο 5-6 άτομα που τους αρέσουν. Το ότι υπάρχουν οι κλασικοί haters/μηδενιστές/plotholefinders που γκρινιάζουν και θάβουν ότιδήποτε βγει πριν καν το δουν δεν αλλοιώνει τη συνολική εικόνα της κοινής γνώμης που βρήκαν και τις 3 ταινίες αρκετά καλές. Και για να προλάβω κάποιους, το επιχείρημα του imdb δε το είπα για να αποδείξω αν είναι καλές οι ταινίες αλλά για το αν αρέσαν στη πλειοψηφία της κοινής γνώμης. 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το "κλειδι" ειναι να κρινεις τις ταινιες για το ειδος τους για αυτο ακριβως που ειναι, κανεις δεν τις αποκαλεσε αριστουργηματα του παγκοσμιου κινηματογραφου.Στη κατηγορια του mainstream ομως φυσικα και ξεχωρισαν φετος. Τωρα τι πατατες και καροτα βλεπει ο καθενας ειναι προβλημα του, δεν μου κανει καμια εντυπωση, εδω ο αλλος εβγαλε τον Νονο πατατα σε αυτα θα κολησουμε? 1
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Τωρα τι πατατες και καροτα βλεπει ο καθενας ειναι προβλημα του' date=' δεν μου κανει καμια εντυπωση, εδω ο αλλος εβγαλε τον Νονο πατατα σε αυτα θα κολησουμε?[/quote'] Περιμένω το quote του μηνύματος στο οποίο αναφέρεσαι... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Περιμένω το quote του μηνύματος στο οποίο αναφέρεσαι... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Δεν αναφερομουν σε σενα Kirileman ,στον fearwhatnow απαντησα ,το αλλο για τον Νονο ειναι πιο παλια ιστορια ειχαν μπλεχτει κατι αλουμινια στην μεση που να σου εξηγω...ειχε πεσει λογοκρισια σε 10 σελιδες και 3 ban 1
kostas_dr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πέσατε να τον φάτε τον Αλουμινά κακοί! Αλήθεια, τι απέγινε αυτή η ψυχή; 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Θα έχει μάθει το μάθημά του και θα βλέπει 13 πιθήκους σε επανάληψη Nonstop. 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πέσατε να τον φάτε τον Αλουμινά κακοί! Αλήθεια, τι απέγινε αυτή η ψυχή; Έχεις ακούσεις για ένα ποτό που λέγεται εξαφανιζόλ? Η κατάποση του είναι υποχρεωτική για όποιον βλασφημεί κατά του Νονού. 2
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Περιμένω το quote του μηνύματος στο οποίο αναφέρεσαι... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Α ΟΚ, παρανόησα. Μ@λ@κία ο Νονός, έτσι; 1
Sellers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 εδω ο αλλος εβγαλε τον Νονο πατατα σε αυτα θα κολησουμε? Γιατί, οι μαλάκες που κυκλοφορούν σε διάφορα τόπικ και αποκαλούν το Avatar κουράδα της 7ης τέχνης? 2
deesnider Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Γιατί, οι μαλάκες που κυκλοφορούν σε διάφορα τόπικ και αποκαλούν το Avatar κουράδα της 7ης τέχνης? Σε καμία - μα καμία! - περίπτωση ...«κουράδα» (κάθε άλλο...), αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο, από πλευράς κινηματογραφικής αξίας...
Sellers Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Κι όμως φίλε μου, κουράδα την αποκαλούν. Μια 3-D, μπλε, ζουμερή, κουράδα που φέρνει στην Ποκαχόντας. Κι εγώ πρέπει απλά να τα βλέπω αυτά και να τα ανέχομαι. 3
deesnider Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ πρέπει απλά να τα βλέπω αυτά και να τα ανέχομαι. Adiaforol σε δισκία των 250mg, ή Grapsarhidin σε σταγόνες. Πωλούνται χωρίς συνταγή, δεν έχουν παρενέργειες και φέρνουν αποτέλεσμα εγγυημένα! Τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα...
jacknut Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 1) Today you Die Ούτε από τα καλύτερα ούτε από τα χειρότερα του Σίγκαλ. Περνά απλά ευχάριστα η ώρα. 4-5/10 2) Οnce Upon A Time In Mexico Νομίζω η πιο αδύναμη από την τριλογία Mariachi του Ροντρίγκεζ. 5/10 3) Miami Vice Eίναι τρομερή η διαφορά ενός σπουδαίο σκηνοθέτη από ένα βλάκα. Και εδώ είναι μία ταίνια που αυτή η διαφορά κάνει μπαμ. Ενδιαφέρουσα αστυνομική περιπέτεια, χωρίς να είναι η συνγκλονιστικότερη ταινία ever....., καλοδουλεμένη, χωρίς ηλίθες φανφάρες και περιττά λίπη. Κλού το ρομάντζο Φάρελ-Γκονκγ Λι (τον αντιπαθώ, αλλά εδώ στα χέρια του Μάικλ Μανείναι πολύ καλός-η σημασία του σπουδαίου σκηνοθέτη από τον βλάκα). 7/10
skiabox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Bourne Legacy : 7/10 Πολύ μέτριο, σε καμιά περίπτωση δε φτάνει κανένα επεισόδιο της Bourne τριλογίας. Κλασική περίπτωση αρπαχτής, εκμεταλλευόμενη την φήμη της τριλογίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις