Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοω αυτους που τους αρεσει η δραση,η εντονες και γρηγορες σκηνες.που ξερουν οτι ειναι ολα μα ολα υπερβολικα αλλα who cares?

Ok ευχαριστώ.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσυ κανεις καποιο λαθος. δεν ειπα τιποτα για την πλοκη, τιποτα για τις ερμηνιες. ειπα μονο για 2-3 σκηνες στις οποιες επαιζε η olivia wilde που στην ουσια ηταν τσοντα

Και όμως!!

Η ταινια ειναι γαμάτη γιαυτό ακριβώς το λόγο!

Δημοσ.

Και όμως!!

Η ταινια ειναι γαμάτη γιαυτό ακριβώς το λόγο!

θα με τρελανεις; μα αυτα τα γεγονοτα ειναι μια μεγαλη παρενθεση στην ταινια. δεν εχουν καμια σχεδον σχεση με την βασικη πλοκη. δεν το συνεχιζω γιατι η ταινια δεν αξιζει καν τα πληκτρα που παταω τωρα :-)

Δημοσ.

Ice age 4.

Πολλά κοινά με το End of Watch όπως

Ωμό, ρεαλιστικό

και κυρίως:

δυνατές ερμηνείες και από τους δύο.

τόσο απο το μαμούθ όσο και απο το άλλο το πλασματάκι το περίεργο.

7/10

• Like 1
Δημοσ.

Silver Linings Playbook - http://www.imdb.com/title/tt1045658/

Η νέα ταινία του David O.Russell. Μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία. Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ ποτέ με τον Bradley Cooper και όμως η ερμηνεία του ήταν πάρα πολύ κάλη όπως και της Lawrence.

Γενικά, τελευταία αρχίζω να απολαμβάνω τα comedy-drama που βγάζει το Hollywood.

8/10

Δημοσ.

Ακομα 3 ταινιουλες απο εμενα..

1)Link.png Site: The Amazing Spider-Man

Ωραια ταινια αν και δεν καταλαβα γιατι θα επρεπε να μας ξαναπουν την ιστορια απο την αρχη.......fun to watch....καλες οι φατσουλες που διαλεξαν στο casting.....θα ηθελα λιγο περισσοτερο χιουμορ......αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Σαφεστατα καλυτερο απο το νουμερο 3....χμμ....μαλλον χειροτερο απο το πρωτο.Εφε ποπκορν και αγιος ο Αλλαχ.

5/10

2)Link.png Site: Savages

Aν και βασικα μου την σπαει ολη αυτη η (οχι αδικη) κριτικη και καζουρα που γινεται στον Stone...γμτ τελικα καθε τελευταια ταινια που δημιουργει απλα στο τελος της σε κανει να αναρωτιεσαι 'Μα ειναι ο ιδιος τυπος που εμπνευστηκε το NBK ή το Platoon??'....

Και εξηγουμαι....

Kακη ταινια...ΔΕΝ ειναι.....

Βαρετη....ΔΕΝ ειναι

ΑΛΛΑ....σεναριο παιδικο,διαλογοι οτι νανε,ερμηνειες (εκτος του ΘΕΟΥ del toro που και μονο που τον κοιτας κλανεις μεντες),κατι εφευρευσεις εκει στο τελος αστειες.......ουφ!!!

Βλεπεται διεκπεραιωτικα!!!

4/10

3)Link.png Site: Burning Man

Eπιτελους μια ωραια ταινια!!!!!!ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ!!

Καταπιαστηκε με ενα δυσκολο θεμα...που πολλους ισως αγγιξει βιωματικα.....και τα καταφερε περιφημα!!!

Με εβαλε στην αφηγηση της ευκολα...μου κρατησε το ενδιαφερον και με συγκινησε (και πιστεψτε με,δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο).

Σεναριο....διαλογοι...πικρο χιουμορ που σταζει φαρμακι.......ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.....σκηνοθεσια....μουσικη......φωτογραφια........ολα ηρθαν και ταιριαξαν γλυκα.

Η μεγαλη της διαρκεια δεν με ενοχλησε καθολου........ισα ισα....μου αρεσε περισσοτερο μιας και εδωσε χρονο στους χαρακτηρες να ξεδιπλωθουν πολυεπιπεδα.

Ενα διαμαντακι που ειχα καιρο να ευχαριστηθω τοσο. A must see.......

7/10

Τα λεμε..

• Like 1
Δημοσ.

Cloud Atlas. Με χάλασε απίστευτα. Μου χάλασε τη διάθεση, τη βραδιά, το στομάχι (τα popcorn κυρίως, ούτε εκεί δεν τα κατάφερε), το κεφάλι μου, τα λεφτά μου πίσω... ευτυχώς την είδα με κουπόνι. 5/10

Δημοσ.

Cloud Atlas. Με χάλασε απίστευτα. Μου χάλασε τη διάθεση, τη βραδιά, το στομάχι (τα popcorn κυρίως, ούτε εκεί δεν τα κατάφερε), το κεφάλι μου, τα λεφτά μου πίσω... ευτυχώς την είδα με κουπόνι. 5/10

Ωχ μην μου λες τετοια και θελω να παω να την δω τοσο μαπα? Την εχω καταταξει στην κατηγορια η' πολυ καλη θα ειναι η' μουφα ...

Δημοσ.

Ωχ μην μου λες τετοια και θελω να παω να την δω τοσο μαπα? Την εχω καταταξει στην κατηγορια η' πολυ καλη θα ειναι η' μουφα ...

Πήγαινε δες το αγορίνα και μην επηρεάζεσαι απο τις γνώμες άλλων. Μη ξεχνάς ότι οι ίδιοι θάβανε τα Prometheus, Skyfall & TDKR...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...