linuslost Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας. Και λιγα ειπες...Η χειροτερη ολων των εποχων...Μαλιστα ειχαν αναφερθει ομαδικοι υπνοι μεσα σε κινηματογραφους! 1
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εσύ το αντιμετώπισες ψύχραιμα. Εγώ είχα κάψει το σινεμά από τα νεύρα μου για τη ταλαιπωρία που πέρασα. Σίγουρα κάνετε πλάκα ε ; 3
gavros10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Butter Για κλαματα η ταινια. Αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε και ειστε πρωτα απο το pc τρωγοντας τοτε υποχωρηστε και δειτε την Σε αλλες ταινιες υπαρχουν καποια γεγονοτα που λεω οτι δεν θα τα σχολιασω, εδω ομως δεν μπορω να αντισταθω 1) η κορη των πικλερ ειναι πολυ ομορφη, κ@υλ@r@ θα ελεγα. ετσι εψαξα στο imdb και την βρηκα. την λενε Ashley Greene και μολις μπηκα στο προφιλ με ΤΡΟΛΛΑΡΕ αγρια. γεμισε η οθονη μου με εικονες του twilight (εχει παιξει και στα 5 αυτα εκτρωματα). Ακομα το rip που εχω ειναι απο την ομαδα cbgb που τυχαινει και η νεα της ταινια, να λεγεται CBGB 2) Στο στριπτιτζαδικο αν ημουν εγω κατω απο την olivia, απλα δεν θα μπορουσε να κατσει ή θα ειχε πεταχτει στα ουρανια. If you know what i mean. Επισης εκεινες οι σκηνες μπορουν να θεωρηθουν ως ντοκουμεντα για το μελλον και τα ανοιγματα της ειναι θεικα 3) O Hugh jackman θα μπορουσε να αρνηθει κιολας να "παιξει" στην ταινια 4) Το λεσβιακο ηταν ολα τα λεφτα. Δεν πιστευα στα ματια μου. 5) Αν και o ερωτας olivia wilde υποδυοταν την πιο τελευταια πορνη με καταφερε για αλλη μια φορα Ξεχασα το μεγαλυτερο fail της ταινιας. ηταν η jennifer gadner και ακουγεται ενα ενθαρυντικο cd στο αυτοκινητο της για αυτο πεποιθηση κλπ. Ηταν το the secret. παλι καλα που ετρωγα και δεν μπορουσα να το κλεισω Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από gavros10
Plug Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Butter Για κλαματα η ταινια. Αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε και ειστε πρωτα απο το pc τρωγοντας τοτε υποχωρηστε και δειτε την Σε αλλες ταινιες υπαρχουν καποια γεγονοτα που λεω οτι δεν θα τα σχολιασω, εδω ομως δεν μπορω να αντισταθω 1) η κορη των πικλερ ειναι πολυ ομορφη, κ@υλ@r@ θα ελεγα. ετσι εψαξα στο imdb και την βρηκα. την λενε Ashley Greene και μολις μπηκα στο προφιλ με ΤΡΟΛΛΑΡΕ αγρια. γεμισε η οθονη μου με εικονες του twilight (εχει παιξει και στα 5 αυτα εκτρωματα). Ακομα το rip που εχω ειναι απο την ομαδα cbgb που τυχαινει και η νεα της ταινια, να λεγεται CBGB 2) Στο στριπτιτζαδικο αν ημουν εγω κατω απο την olivia, απλα δεν θα μπορουσε να κατσει ή θα ειχε πεταχτει στα ουρανια. If you know what i mean. Επισης εκεινες οι σκηνες μπορουν να θεωρηθουν ως ντοκουμεντα για το μελλον και τα ανοιγματα της ειναι θεικα 3) O Hugh jackman θα μπορουσε να αρνηθει κιολας να "παιξει" στην ταινια 4) Το λεσβιακο ηταν ολα τα λεφτα. Δεν πιστευα στα ματια μου. 5) Αν και o ερωτας olivia wilde υποδυοταν την πιο τελευταια πορνη με καταφερε για αλλη μια φορα Ξεκινας και λες οτι η ταιναι ειναι για κλάματα και μετα αρχίζουν και τρέχουν ζουμιά απο τον υπολογιστήρα κατι εχεις κάνει λάθος..
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Site: Stolen O Nicolas Cage εχει κανει epic fail τα τελευταια χρονια , προσπαθω να θυμηθω 1 καλη ταινια μετα το Leaving Las Vegas και δεν μπορω. Για την ταινια τι να πω απλα ανουσια, αν δεν παιζει τιποτα καλυτερο δειτε την να περασει η ωρα ,και να μην την δειτε ομως δεν χανετε τιποτα,κανεις δεν θα σας παρεξηγησει. 4/10
dhmhtrhs79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Site: Stolen"'>http://www.imdb.com/...86/']Stolen O Nicolas Cage εχει κανει epic fail τα τελευταια χρονια , προσπαθω να θυμηθω 1 καλη ταινια μετα το Leaving Las Vegas και δεν μπορω. Για την ταινια τι να πω απλα ανουσια, αν δεν παιζει τιποτα καλυτερο δειτε την να περασει η ωρα ,και να μην την δειτε ομως δεν χανετε τιποτα,κανεις δεν θα σας παρεξηγησει. 4/10 Δεν το έχω δει, αλλά χειρότερη από το Tresspass ( http://www.imdb.com/title/tt1674784/ ) δεν παίζει να είναι. Μιλάμε ακόμα πονάνε τα μάτια μου και τα αυτιά μου. Απλά θα πω ότι έσπασε κάθε ρεκόρ απόσυρσης από τους κινηματογράφους στην ιστορία, παραλίγο straight to DVD, ούτε b-movie να ήταν ( http://www.imdb.com/title/tt1674784/trivia ). Ο άνθρωπος αυτός μάλλον μας κάνει πλάκα αλλιώς δεν εξηγείται. Η μια του ταινια χειρότερη από την άλλη. Καλά, για τα Ghost Rider απαξιώ και να μιλήσω. Κρίμα, γιατί κάποτε στα νιάτα μου ήταν δυνατός: The Rock, Face Off, Con Air, 8mm, Leaving Las Vegas, It could happen to you είναι κλασσικές αγαπημένες... 1
linkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μιλατε για τον πιο ψευτικο και αντιπαθητικο ηθοποιο που υπαρχει αυτη την στιγμη,συναγωνιζεται επαξια με τον Paul Dano. Ειχα κανει το (διπλο) λαθος να δω σερι στο σινεμα τα world trade center και το the wicker man και απο τοτε ορκιστηκα στον εαυτο μου να μην ξαναδω ταινια με αυτον τον τυπο.Ειδικα το the wicker man πρεπει να ειναι η χειροτερη ταινια out there. http://www.rottentomatoes.com/celebrity/nicolas_cage/ O τυπος εχει να παιξει σε σοβαρη ταινια 10 χρονια.
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ξεκινας και λες οτι η ταιναι ειναι για κλάματα και μετα αρχίζουν και τρέχουν ζουμιά απο τον υπολογιστήρα κατι εχεις κάνει λάθος.. εσυ κανεις καποιο λαθος. δεν ειπα τιποτα για την πλοκη, τιποτα για τις ερμηνιες. ειπα μονο για 2-3 σκηνες στις οποιες επαιζε η olivia wilde που στην ουσια ηταν τσοντα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μιλατε για τον πιο ψευτικο και αντιπαθητικο ηθοποιο που υπαρχει αυτη την στιγμη,συναγωνιζεται επαξια με τον Paul Dano. Συμφωνώ. Ο Dano τουλάχιστον δεν είναι τόσο ατάλαντος βέβαια. Έχω δώσει όρκο τιμής να μη ξαναδώ ταινία με τον Nicholas Cage. Θα τον σπάσω μόνο για το Expendables 3. 1
linkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ. Ο Dano τουλάχιστον δεν είναι τόσο ατάλαντος βέβαια. Έχω δώσει όρκο τιμής να μη ξαναδώ ταινία με τον Nicholas Cage. Θα τον σπάσω μόνο για το Expendables 3. Δεν το εθεσα απολυτως σωστα.Δεν το θεωρω αταλαντο τον Dano καθως εχει παιξει σε καποιες καλες ταινιες και ιδιαιτερα στο επος there will be blood ηταν πολυ καλος.Απλα η μουρη του ειναι εξισου ενοχλητικη με του cage. Oσο για το expendables 3,ελπιζω να ειναι φημη και να μην παιξει ο χλεχλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 nuff said... http://www.youtube.com/watch?v=eExfV_xKaiM 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 2 ταινιες τις τελευταιες μερες. 13 assasins: Και γαμω, ταινια με με 13 σαμουραι που προσπαθουν να φανε τον σαδιστη αδερφο του Shogun. Για τους φιλους της ιαπωνικης (και οχι μονο) σχολης. Αψογες χορογραφιες, δυνατες παρουσιες και μπολικη βια. 2 ωρες περασαν νερακι. 8/10 σιγουρα. Willard: Αψογος ο Crispin Glover. Η ταινια ειναι masterpiece σε οτι αφορα την ατμοσφαιρα και την διαταραγμενη προσωπικοτητα του "ηρωα" και του εξυπνου "φιλου" του. Οι αλλοι χαρακτηρες της ταινιας κανουν καλη δουλεια στο να του σπανε τα νευρα (ειδικα το αφεντικο του). Edit: Βαθμολογια ξεχασα, 7/10
gergeo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 the pledge 1)Ταινια του sean pean. 2)σε κραταει μεχρι τελους 3)καλη ερμηνεια απο τον γερασμενο νικολσον. 4)καθολου δραση 5)καλοστημενο θριλερ 7/10 total recall 1)αρκετες σκηνες δρασης και κυνηγητου 2)average ερμηνεια απο τον colin 3)ΦΟΒΕΡΗ η kate!ΘΕΑ! για τους φαν του ειδους 8/10 για τους υπολοιπους 6/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 για τους φαν του ειδους 8/10 για τους υπολοιπους 6/10 Όταν λες φαν του είδους ποιό είδος εννοείς? Το είδος "περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας" ή το είδος "με κυνηγάνε και με πυροβολάνε ασταμάτητα επί δύο ώρες αλλά εγώ πηδάω σε όποια ταράτσα βρω μπροστά μου και τους ξεφεύγω συνέχεια"? 2
gergeo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εννοω αυτους που τους αρεσει η δραση,η εντονες και γρηγορες σκηνες.που ξερουν οτι ειναι ολα μα ολα υπερβολικα αλλα who cares?
Προτεινόμενες αναρτήσεις