mascuale Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 το end of watch πολυ καλο και με προσεγμενο soundtrack Όντως, εξαιρετικό.
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 sinister προβλεψιμο και με κενα αλλα τρωγοτανε...
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Looper: Το ειδα χθες το βραδυ...Ειμαι μεγαλος φαν των time-travel ταινιων οποτε ειχα ακομα ενα λογο για να μου αρεσει...Το μυστικο σε αυτες τις ταινιες ειναι να αποδεχεσαι τους ''κανονες'', οποιοι και αν ειναι! Η ταινια ηταν καλη,με γρηγορο ρυθμο ειδικα στην αρχη, σκηνες δρασης. Οποτε 8/10!!! ΥΓ: Δεν συγκρινεται ομως με το twelve monkeys,οπως προσπαθησαν να κανουν μερικοι..
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Rec 1-2-3 Τα πρωτα δυο ηταν μπομπες, το τριτο ομως ηταν σαπιο κρεας. Σαν Spoof των REC μου εκανε περισσοτερο, παρα σαν σοβαρο κομματι της σειρας. Ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλυτερη και να μην το παρατησουν τωρα που βρηκαν λιγη αναγνωριση...
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Paranorman Τρομακτική κωμωδία με static models animation στο στυλ του Coraline αλλά όχι τόσο παραμυθένιο. Πολύ ευχάριστο. 7/10 Brave Σόρυ Pixar. Τόσο generic είχα καιρό να δω.ΌΠως πάντα ευχάριστο ανάλαφρο κινούμενο σχέδιο αλλά έπασχε από ιδέες. 4/10
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Paranorman: 6/10 Δεν ξέρω αλλά προς το τέλος με κούρασε ,είχε όμως τις (καλές ) στιγμές του. Ted: Όταν το κατέβαζα εεεε όταν έτρεχα στο videoclub εννοώ δεν το κρύβω ότι ντρεπόμουν λιγάκι και τα έβαλα με τον εαυτό μου, "καλα ρε μ@λκ#α στα 28 και βλέπεις ταινία με αρκουδάκια...ας όψεται o Seth MacFarlane . Βέβαια μετά στο τέλος την είδα καπάκι και 2η φορά 8/10 απο εμένα .... εαν καταφέρετε να ξεπεράσετε τα πρώτα 5 λεπτά ...που πραγματικά δεν ξέρω πως κρατήθηκα να μην το κλείσω "μάλλον φταίει ότι εκείνη την ώρα έτρωγα τα σουβλάκια μου και είχα λάδια στα χέρια και δεν μπορούσα να το κλείσω
gavros10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Lawless Ειχα καιρο να δω τετοια ταινια. Νομιζω οτι εδωσε ρεσιταλ ο shia lebouf. Ο tom hardy ηταν απολαυστικος αν και επαιξε αισθητα πιο λιγο απο τον shia. Η σκηνη που ειπε "I thought i walked" ηταν απιστευτη. πεθανα στο γελιο. το 7.5 στο imdb ειναι λιγο εχω μια ενσταση ομως, οχι μονο για αυτη την ταινια αλλα γενικα. θα παρω σαν παραδειγμα τον tom hardy. τον εχουμε δει σαν μποξερ που σε 3 δευτερα κανει νοκ-αουτ, τον εχουμε δει ως κατασκοπο (δις κιολας) και ως bane με οτι συνεπαγετε αυτο. ακομα ειναι κτηνος και μονο που τον βλεπεις τρομαζεις. πως καταφεραν οι σεναριογραφοι και τον δυσφημισαν ετσι; δεν εκανε για αυτον τον ρολο. δεν γινεται να ξευτιλιζεις τοσο ευκολα εναν ηθοποιο. εχει ενα παρελθον σε ολους, οκ, δεν γινετε να μας τον παρουσιαζεις ως μια ντουλαπα που δεν κουνιεται και αμα του την πεσει ενας δεν μπορει να τον κανει χιλια κομματακια. ρολος ειναι, το ξερω αλλα πρεπει να κοιταμε και τι αλλους ρολους εχει παιξει ενας ηθοποιος πριν τον βαλουμε στο καστ
bele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Eπειδη βλεπω οτι πολλοι ειδαν τα rec προσφατα, ισως ειμαι απο τους λιγους που δεν τους εντυπωσιασε..με εξαιρεση το τελους του πρωτου που ειχε περιεργη καταληξη μου φανηκαν παρατραβηγμενα (συνδιασμος ζομπι και θρησκειας) και ψευτικα παρολο που ειχε το ολο σκηνικο με την καμερα. Ισως και να φταει το γγονος οτι τα ζομπι δεν μου καθονται ως σοβαρο θριλερ επειδη εχω συνηθησει απο περιπετειες και μπαμ μπουμ του στυλ resident evil. Παντως θα προτιμουσα αλλες ταινιουλες παρομοιες του τυπου paranormal activity ακομα και αν δεν εχουν τον ιδιο πυρηνα. 1
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Looper: Το ειδα χθες το βραδυ...Ειμαι μεγαλος φαν των time-travel ταινιων οποτε ειχα ακομα ενα λογο για να μου αρεσει...Το μυστικο σε αυτες τις ταινιες ειναι να αποδεχεσαι τους ''κανονες'', οποιοι και αν ειναι! Η ταινια ηταν καλη,με γρηγορο ρυθμο ειδικα στην αρχη, σκηνες δρασης. Οποτε 8/10!!! ΥΓ: Δεν συγκρινεται ομως με το twelve monkeys,οπως προσπαθησαν να κανουν μερικοι.. Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας. Εσύ το αντιμετώπισες ψύχραιμα. Εγώ είχα κάψει το σινεμά από τα νεύρα μου για τη ταλαιπωρία που πέρασα. 8
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Site: Total Recall Ολη η ταινια 2 σκηνες καταδιωξης ,βαρετο σε πολλα σημεια ,δειτε το ετσι για να πειτε οτι το ειδατε και αυτο. 5/10
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Total Recall. ¨οτι είπε ο φωτάρας. 2 ατελείωτες σκηνές καταδίωξης. Δεν σταμάτησε ποτέ. Με τα twist κατά σημεία τα οποία όμως θα τα δείτε εύκολα. 5/10 1
viper2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 death trance 2005 καλο ητανε αλλα το κοψαμε στην μεση unfortunately
dhmhtrhs79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 PS οσοι ειναι κολλημενοι με το παρελθον ας μας το πουν! PS1 πως γινεται το incest να ειναι ποιο δραματικο απο ανθρωπους που τους στιβαζουν σαν σαρδελες μεσα σε κονσερβες μονο και μονο για τους εκμεταλευτουν περισσοτερο απο τα ζωα μετα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Δεν είμαι κολλημένος με το παρελθόν και γενικά πουθενά, άσε που το Oldboy που είναι του 2004 (αμφιβάλλω αν το είδαν τότε οι πιο πολλοί-εγώ το 2005 το είδα) δεν μπορείς να το πεις και τόσο παρελθόν, εκτός αν είσαι 20 χρονών, οπότε ναι, είναι παλιά ταινία. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ποια ταινία έχει πιο δραματικό θέμα, αλλά η εκτέλεση αυτού. Και εκεί το Yellow Sea για εμένα αποτυγχάνει και κουράζει και το εξήγησα αναλυτικά. Δεν συγκρίνεται με το Oldboy ούτε σκηνοθετικά, ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε μουσική, ούτε σε τίποτα. Αν μια ταινία είναι αρτιότερη στους επιμέρους τομείς φαίνεται ακόμα και αν έχει θέμα την αναπαραγωγή του μεταξοσκώληκα. Το Oldboy δεν είναι ταινιάρα επειδή έχει αυτό το θέμα στο τέλος, αλλά κυρίως για τον τρόπο που φτάνει ως εκεί, από την αρχή της ταινίας έως το τέλος της, ο οποίος για μένα είναι απλά αψεγάδιαστος. Προσωπικά το Yellow Sea το θεωρώ το λιγότερο πετυχημένο από όλα τα κορεάτικα που έχω δει τα τελευταία χρόνια (και που σου είχα γράψει παλαιότερα) και σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινα σε σύγκριση με το Oldboy. Τα υπόλοιπα περί κολλημάτων με το παρελθόν και αν η Λάμψη έχει δραματικότερο θέμα από την Καλημέρα Ζωή είναι άσχετα με την σύγκριση των δυο ταινιών. Προσωπική άποψη πάντα.
NoisePollution Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Site: Vertigo (1958) Για άλλη μια φορά ο Alfred Hitchcock με έστειλε! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει και από τις πιο γεμάτες. Ο μοναδικός, ο τεράστιος, ο απίθανος James Stewart μπήκε στο ρόλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και δίδαξε. Χαίρεσαι να τον βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο και ειδικά στις ταινίες του Hitchcock. Η μουσική από μόνη της σε έβαζε μέσα στη διάθεση της ταινίας ήθελες δεν ήθελες. Η κλιμακωτή εξέλιξη της πλοκής και η κορύφωση της αγωνίας στην τελευταία σκηνή που καταφέρνει πάντα με αριστουργηματικό τρόπο ο Hitchcock ήταν πάλι τα τα κύρια χαρακτηριστικά της ταινίας. Ψάχνω να βρω όλα αυτά στο 2012 και δεν μπορώ. Τέλος πάντων όποιος δεν έχει δει την ταινία να κόψει τις βλακείες και να την δει. Και αυτή και όλες του Hitchcock. 10/10 ALFRED IS THE MAN 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις