Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το beasts of southern wild πολυ καλο

το holy motors μου αρεσε για αυτο που ηταν, απλα μην προσπαθησετε να βγαλετε ακρη...ωραιες εικονες...

Δημοσ.

Μπόρεσα και είδα 10-15 λεπτά από το looper.......έλεος!!!

-10 με άριστα το 10

Τι ακριβως ηταν το τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο κακο στη ταινια???

Δημοσ.

3 ταινιουλες αποψε....ασχετες μεταξυ τους!!

1) Link.png Site: Safety'>http://www.imdb.com/...79/']Safety Not Guaranteed

Δεν καταλαβα ποτε μου γιατι τοσο hype γυρω απο την συγκεκριμενη.Κλασσικη γλυκουτσικη αμερικανικη ταινια....με καπως χοντροκομμενο αμερικανικο χιουμορ......α ναι....ειναι και αμερικανικη!!

Ευτυχως δεν ειχε και το αντιστοιχο αμερικανικο τελος!!Μπορουσα να δω τα βαθυτερα μυνηματα που προσπαθουσε να περασει (για τον χρονο της ζωης και για τις επιλογες στην ζωη μας) αλλα μου τα εχουν ξαναπει παλιοτερα και καλυτερα.

Δεν βαρεθηκα...και επειδη την ειδα με την γυναικα και συγκινηθηκε (αχουτο το χρυσο μου) στο τελος ημουν και 'τυχερος'...οποτε...και να την δει κανεις δεν θα χασει.

(Ασχετη πληροφορια/απορια.....ο αντιτουριστικος πρωταγωνιστης μονο σε μενα εμοιαζε καπως στον υπερσεξουαλικο βουλευτη του Συριζα? )

5/10

2)Link.png Site: http://www.imdb.com/...703/''>Total Recall

Δραση,χαβαλες,εφε,μπαμ μπουμ,καρατε επιπεδου μαυρης ζωνης,χαζουλικα twists.............αυτα εχουμε!!!!

Ερμηνειες,σεναριο,διαλογους,κοινωνικα/οικολογικα υποννοουμενα,χιουμορ,σεβασμο στην αρχικη ταινια.........ΔΕΝ εχουμε και δεν μας πειραζει!!

Φτιαξε ποπ κορν ανοιξε και μια παγωμενη pilsner....και νταξ!!!

5/10 (οι 2 βαθμοι απο τους 5 πανε για την ΘΕΑ Kate Beckinsale που τωρα που σχεδον σαρανταριζει δινει στην λεξη milf νεο νοημα)

3)Link.png Site: Lawless

Δεν μου αρεσε καθολου!!Προσπαθησαν για πολλα....αλλα χασαν στην πορεια και τα λιγα!!

Ο χειροτερος Ηardy ever........σχεδον περισσοτερο μουρμουριζε και εριχνε παγωμενες ματιες παρα πρωταγωνιστουσε.

Ο LaBeouf αποδεικνυει καθε φορα ποσο λιγος ειναι σαν ηθοποιος...τον μονο που βρηκα καπως συμπαθητικο ηταν τον Pearce και αυτο περισσοτερο λογω του μακιγιαζ.

Διαβασα οτι ηταν πραγματικη ιστορια...αλλα πραγματικα το σεναριο ειναι παιδικο....σε καμια περιπτωση δεν μας εξηγει τοςυ λογους που συμβαινουν πραγματα.....τι ρολο βαρανε συγκεκριμενοι χαρακτηρες (Maggie,floyd banner)...και πως αυτοι εξελλισονται!!Επισης η μεταστροφη του πληθους στο τελος ειναι απλα κωμικη!

Οi oμορφες εικονες του αμερικανικου Νοτου την εποχη της ποταπαγορευσης δεν σωσαν την παρτιδα!

3/10

Δημοσ.

Τι ακριβως ηταν το τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο κακο στη ταινια???

Θα είχε κανένα budget στο πάτωμα φαίνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...