gergeo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DANIEL DAY LEWIS(MY LEFT FOOT).ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! 2
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DANIEL DAY LEWIS(MY LEFT FOOT).ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! Συγκλονιστικη ταινια ,συγκλονιστικη ερμηνεια.
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Donnie Brasco - 8,3/10 Πολύ καλός ο Ντεπ ως συνήθως, Πατσίνο οκ, μετά απο ερμηνείες όπως του Scarface ότι και να κάνει φαίνεται πιο λίγο, αλλα καλός ήταν σε έναν ρόλο που έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολλές δυνατότητες. Όπως και να έχει, κλασική μαφιοζογκανγκστερική ταινία με ωραίο σενάριο. The Motorcycle Diaries - 7,75/10 Και αυτή αληθινή ιστορία (και το Donnie Brasco) σχετικά με ένα ταξίδι που έκανε νέος ο Τσε Γκεβάρα. Στον ρόλο του Τσε (τον ξέρω κι απο χθες) ο Παπαμιχήλ της Αργεντινής Gael García Bernal. Καλή οκ, πιο πολύ για τα μέρη την είδα και το road movie feeling της όπου πέτυχε το σκόπο της. Mirrors - 2/10 Δεν ξέρω καν γιατί βάζω 2. Ανούσιο θρίλερ της κακιάς ώρας. Σαν φιλλερ επεισόδιο βαρετής σειράς. Δεν αξίζει να γράψω κάτι άλλο.
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 the Chernobyl diaries δεν ηταν κακο αλλα δεν ειχε τοσο horror οσο εδειχνε στο trailer... Μολις το ειδα Αρκετα καλο Δε δειχνει πολυ αιμα και σκληρες σκηνες και οι κακοι της υπαθεσεις φαινονται μονο ελαχιστα δευτερολεπτα πραγμα που το κανει πιο μυστηριωδες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Enter Nowhere Ενδιαφέρον θριλεράκι με ωραίες ιδέες έως ένα σημείο. Σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο και αν δε σας ενοχλεί το low budget feeling (maximum budget 10 ευρω) και οι πολύ μέτριες ερμηνείες δείτε το. Ήταν στιγμές που μoυ θύμισε Lost ή ένα επεισόδιο του Twilight Zone καλύτερα. 6,1/10 1
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy... φιλε ειπες πολυ βαρια κουβεντα τωρα... και για να παραμεινω on topic ειδα προσφατα Lawless (2012) - 7,5/10 Ηθελαν να το κανουν επικο,δεν τους βγηκε,ωστοσο παραμενει μια παρα πολυ καλη ταινια με εξαιρετικες ερμηνειες απο το cast.Δειτε την. Safe House (2012) - 7/10 Κλασικη καλη ταινια δρασης που σε κραταει σε αγωνια μεχρι το τελος,αν και καποια στιγμη αρχιζεις και ψιλιαζεσαι τι εχει παιχτει.Δεν ειναι αριστουργημα,αλλα ουτε και πατατα. 7/10 λογω denzel. 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy... φιλε ειπες πολυ βαρια κουβεντα τωρα... Ύβρις ήταν αυτό, όχι απλά βαριά κουβέντα Εντάξει γούστα είναι αυτά, και από το avatar μου και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο. Εμένα το Yellow Sea μου φάνηκε πολύ μέτριο, ενώ είχε πολύ καλά υλικά για να πετύχει, δυστυχώς με κούρασε αφάνταστα σεναριακά και κυρίως σκηνοθετικά. Πολλές φορές έδειχνε κάποιους που δεν ήξερες ποιοι είναι και μέχρι να καταλαβεις έδειχνε κάποιους άλλους κοκ. Εν τω μεταξύ μοιάζουν και μεταξύ τους οι κορεάτες και μπερδέυτηκα-κουράστικα-βαρέθηκα να το ακολουθήσω (ο πρωταγωνιστής μου άρεσε ωστόσο). Ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, από τη μέση περίπου και μετά (και είναι και μεγάλο σε διάρκεια) δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Και δεν είμαι και κανας χαζός γενικά να μην καταλαβαίνω μια ταινία . Άσε που οι σκηνές δράσης έπεφταν η μια μετά την άλλη ακατάπαυστα σε σημείο να κουράζουν, κάτι σαν το τρανσφόρμερς ενα πράγμα. Τέλος, είχε αδιάφορη μουσική (καμία σχέση με το OST του Oldboy που είναι απιστευτο). Καποια στιγμη θα το ξαναδώ, γιατι μπορει να το εχω αδικησει λιγο, αλλα Oldboy δεν ειναι με την καμία... 1
Eazyman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μόλις είδα το ted, πραγματική απογοήτευση, 1000 φορές καλύτερο είναι το family guy Τα συγκρίνω επείδη έχουν τον ίδιο δημιουργό
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 φιλε ειπες πολυ βαρια κουβεντα τωρα... και για να παραμεινω on topic εισαι υπερβολικος Ύβρις ήταν αυτό, όχι απλά βαριά κουβέντα Εντάξει γούστα είναι αυτά, και από το avatar μου και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο. Εμένα το Yellow Sea μου φάνηκε πολύ μέτριο, ενώ είχε πολύ καλά υλικά για να πετύχει, δυστυχώς με κούρασε αφάνταστα σεναριακά και κυρίως σκηνοθετικά. Πολλές φορές έδειχνε κάποιους που δεν ήξερες ποιοι είναι και μέχρι να καταλαβεις έδειχνε κάποιους άλλους κοκ. Εν τω μεταξύ μοιάζουν και μεταξύ τους οι κορεάτες και μπερδέυτηκα-κουράστικα-βαρέθηκα να το ακολουθήσω (ο πρωταγωνιστής μου άρεσε ωστόσο). Ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, από τη μέση περίπου και μετά (και είναι και μεγάλο σε διάρκεια) δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Και δεν είμαι και κανας χαζός γενικά να μην καταλαβαίνω μια ταινία . Άσε που οι σκηνές δράσης έπεφταν η μια μετά την άλλη ακατάπαυστα σε σημείο να κουράζουν, κάτι σαν το τρανσφόρμερς ενα πράγμα. Τέλος, είχε αδιάφορη μουσική (καμία σχέση με το OST του Oldboy που είναι απιστευτο). Καποια στιγμη θα το ξαναδώ, γιατι μπορει να το εχω αδικησει λιγο, αλλα Oldboy δεν ειναι με την καμία... and there you have it PS οσοι ειναι κολλημενοι με το παρελθον ας μας το πουν! PS1 πως γινεται το incest να ειναι ποιο δραματικο απο ανθρωπους που τους στιβαζουν σαν σαρδελες μεσα σε κονσερβες μονο και μονο για τους εκμεταλευτουν περισσοτερο απο τα ζωα μετα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... επισης προσπαθω να δω το man with the scissors αλλα για καποιο λογο με παιρνει ο υπνος...
damian1977 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Site: Killer Joe Μια χαρα ταινιουλα!!!Ουτε κανα εικαστικο αριστουργημα αλλα και σε καμια περιπτωση χασιμο χρονου!! Ικανοποιητικα σκοτεινο,καθολου σοκαριστικο και γλαφυρα ρεαλιστικο!! Οπως εχει ξαναναφερθει εδω.....ειναι πιστη μεταφορα του θεατρικου εργου οποτε οποιεσδηποτε ενστασεις πανε περιπατο!!Το τελος το βρηκα ιντριγκαδορικο και μου αρεσε.... ο (αχωνευτος) Mc Conaughey δινει ρεστα και καταφερνει να σε ψησει σε οτι αφορα την διεστραμμενη προσωπικοτητα του ρολου! Οι συμπληρωματικοι ρολοι αξιοπρεπεστατοι.....ισως μονο στο θεμα της Ντοτυ να μπορουσαν να κανουν καλυτερη διανομη ρολου!!!Πανεμορφες εικονες του σκληρου αμερικανικου ρολου!! 6/10 Site: Seeking a Friend for the End of the World Aπογοητευση!!!!!!Αν και το διδυμο των πρωταγωνιστων ειναι αγαπημενο....δυστυχως η χημεια αναμεσα τους ειναι ανυπαρκτη!!Το σεναριο οτι'να'ναι (και δεν αναφερομαι στο post apocalyptic θεμα αλλα στην εμβαθυνση στους χαρακτηρες).......με το ζορι και την μουσικη, εκβιαστικα ζηταει να βγαλει συναισθηματα..... Ρομαντικο ΔΕΝ ειναι.....κομεντι και αν ΔΕΝ ειναι........αγνωστου ταυτοτητας ταινια τελικα!Κριμα γιατι κατι τετοια συνηθως μου αρεσουν και τα χαζευω ευχαριστα!! 3/10
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 The Girl with the Dragon Tattoo (2009) Πολύ ωραίο με ατμόσφαιρα, μυστήριο, καλό σενάριο, τολμηρές σκηνές αν και είχε πολλά ονόματα με αποτέλεσμα να τα ξεχνάω. Όταν πεθαίνει ο σιριαλ κιλερ στο αμάξι από την φωτιά, αυτή η σκηνή στο μυαλό της Λίσμπεθ είναι από παιδικά της χρόνια και αυτός ο πατέρας της, έτσι; Επίσης, τι δουλειά είχε να σκοτώσει τον τύπο στο ξενοδοχείο στην τελευταία σκηνή; Πολύ άκυρο αυτό
gavros10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Magic mike στην αρχη γελαγα και μου αρεσε το ολο θεμα αλλα καπου στην 1 ωρα βαρεθηκα ο mathew πιστευω οτι εκανε αυτη την ταινια για να θυμαται τον εαυτο του πως ηταν πριν αρχισει τις γαμω διαιτες για να παρει οσκαρ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Brave Είχε τις στιγμές του, στάθηκε με αξιοπρέπεια. 6,8/10 1
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ted Πολυ γελιο απο την αρχη μεχρι το τελος.Για πρωτη(?) κινηματογραφικη αποπειρα του Σεθ Μακφαρλαν, καθολου ασχημα. 7,5/10
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ετοιμάζομαι να δω αυτην την ταινία. the arrival(1996) http://www.imdb.com/title/tt0115571/ Θα βάλω βαθμολογία μόλις την δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις