DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μια απορία έχω. Τι πρέπει να υποστείς για να καρφώσεις έναν άσσο σε μια ταινία; Το ότι σχολίασα το Cosmopolis ως ακατάσχετη μπουρδολογία δε σημαίνει ότι δεν είχε ωραία σκηνοθεσία, ερμηνείες κτλ. Γι αυτό και παίρνει 5,6. Άσσο θα έπαιρνε αν σε όλους τους τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ήταν κακή. Σε διαφώτισα? 1
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ποια η διαφορα του 5,6 από το 5,5 ? Όχι μαθηματικώς εννοώ... Γιατί βάζεται τέτοιες βαθμολογίες γενικά ? Ποιοί είναι οι τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ποια η διαφορα του 5,6 από το 5,5 ? Όχι μαθηματικώς εννοώ... Γιατί βάζεται τέτοιες βαθμολογίες γενικά ? Ποιοί είναι οι τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ? Ο καθένας φαντάζομαι βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ έχω δημιουργήσει μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε συγκεκριμένο χρόνο, κοινώς έναν αλγόριθμο, βασιζόμενο τόσο σε αντικειμενικά κριτήρια (που αφορούν κατά βάση τη ταινία αυτή καθεαυτή) όπως σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική, σενάριο, μοντάζ κτλ όσο και σε υποκειμενικά κριτήρα (που δεν αφορούν τόσο τη ταινία) όπως γούστο, διάθεση, μηνύματα που εγώ αντλαμβάνομαι, συναισθήματα που μου δημιουργεί κτλ.. Σε όλη αυτή τη διαδικασία λαμβάνω πάντα υπόψη τη ταινία για αυτό που είναι, δηλαδή τη κρίνω στο είδος της που λέμε πιο λαϊκά. Εξού και οι βαθμολογίες μου είναι πάντα τόσο ακριβείς. 2
theobabis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 DeadOrganPlayer, φυσικά, απλά ήλπιζα σε κάτι λίγο ποιό εκκεντρικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ποια η διαφορα του 5,6 από το 5,5 ? Όχι μαθηματικώς εννοώ... Γιατί βάζεται τέτοιες βαθμολογίες γενικά ? Ποιοί είναι οι τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ? he is trolling you, gently
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 he is trolling you, gently Κάνεις λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Κάνεις λάθος. πλέον είμαστε σε φάση που δύσκολα διακρίνουμε πότε trollάρεις και πότε όχι 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 πλέον είμαστε σε φάση που δύσκολα διακρίνουμε πότε trollάρεις και πότε όχι Καλό είναι αυτό. Υπάρχει και σασπένς.
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ο καθένας φαντάζομαι βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ έχω δημιουργήσει μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε συγκεκριμένο χρόνο, κοινώς έναν αλγόριθμο, βασιζόμενο τόσο σε αντικειμενικά κριτήρια (που αφορούν κατά βάση τη ταινία αυτή καθεαυτή) όπως σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική, σενάριο, μοντάζ κτλ όσο και σε υποκειμενικά κριτήρα (που δεν αφορούν τόσο τη ταινία) όπως γούστο, διάθεση, μηνύματα που εγώ αντλαμβάνομαι, συναισθήματα που μου δημιουργεί κτλ.. Σε όλη αυτή τη διαδικασία λαμβάνω πάντα υπόψη τη ταινία για αυτό που είναι, δηλαδή τη κρίνω στο είδος της που λέμε πιο λαϊκά. Εξού και οι βαθμολογίες μου είναι πάντα τόσο ακριβείς. Θεος ,αυτος ειναι ο παλιος καλος DOP που ξερουμε ,finally is back !
6xXx6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ParaNorman 7,5/10 δειτε το ειναι ωραιο αλλα οχι για παιδια
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 deesnider, υποψιάζομαι ότι διαφωνούμε. Διαφωνούμε, χωρίς ουσιαστικά να διαφωνούμε, αλλά θα ξεσκίσουμε το topic, οπότε πρέπει να σταματήσω!...
leouleou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Warrior, αρκετά καλή ταινία και συγκινητική. Δυστυχώς αμερικανίζει λίγο στο τέλος...
revolver1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 HESHER 7,5/10 Joseph Gordon-Levitt Είχα καιρό να δω καλή ερμηνεία σε ταινία.
jacknut Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 1) Case De Mi Padre Mεγάλο φιάσκο για τον Γουίλ Φέρελ. 4/10 2) Cockneys vs Zombies Ικανοποιητικό για τα στάνταρ του, χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Χάρηκα που είδα τη θρυλική Ονόρ Μπλάκμαν.6-7 στα 10 3) Εl Mariachi Γουστάρω πάρα πολύ Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο είναι μία χαρά, δεδομένου του ανυπόληπτου μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του ο άγνωστος τότε Ροντρίγκεζ. Φοβερές μεξικάνικες μορφές το καστ, ένας και ένας .6-7 στα 10 4) Desperado Πιο εμπορικό και εμφανέστατα χολιγουντιανικό το σικουελ του El Mariachi. Πιστοίδι και άγιος ο Θεός. Περνάει η ώρα καλά, αλλά σχεδόν όλες οι σεκάνς μακελέματος είναι τραβηγμενες από τα μαλλιά αβέρτα.....Η Σάλμα Χάγιεκ είναι τόσο όμορφη όσο ποτε. 6/10 1
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy...
Προτεινόμενες αναρτήσεις