Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορία έχω. Τι πρέπει να υποστείς για να καρφώσεις έναν άσσο σε μια ταινία; gallery_42635_555_668.gif

Το ότι σχολίασα το Cosmopolis ως ακατάσχετη μπουρδολογία δε σημαίνει ότι δεν είχε ωραία σκηνοθεσία, ερμηνείες κτλ. Γι αυτό και παίρνει 5,6. Άσσο θα έπαιρνε αν σε όλους τους τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ήταν κακή. Σε διαφώτισα?

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια η διαφορα του 5,6 από το 5,5 ?

Όχι μαθηματικώς εννοώ...

Γιατί βάζεται τέτοιες βαθμολογίες γενικά ?

Ποιοί είναι οι τομείς που απαρτίζουν μια ταινία ?

Δημοσ.

Όχι μαθηματικώς εννοώ...

Ο καθένας φαντάζομαι βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ έχω δημιουργήσει μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε συγκεκριμένο χρόνο, κοινώς έναν αλγόριθμο, βασιζόμενο τόσο σε αντικειμενικά κριτήρια (που αφορούν κατά βάση τη ταινία αυτή καθεαυτή) όπως σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική, σενάριο, μοντάζ κτλ όσο και σε υποκειμενικά κριτήρα (που δεν αφορούν τόσο τη ταινία) όπως γούστο, διάθεση, μηνύματα που εγώ αντλαμβάνομαι, συναισθήματα που μου δημιουργεί κτλ.. Σε όλη αυτή τη διαδικασία λαμβάνω πάντα υπόψη τη ταινία για αυτό που είναι, δηλαδή τη κρίνω στο είδος της που λέμε πιο λαϊκά. Εξού και οι βαθμολογίες μου είναι πάντα τόσο ακριβείς.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι μαθηματικώς εννοώ...

he is trolling you, gently :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάνεις λάθος.

πλέον είμαστε σε φάση που δύσκολα διακρίνουμε πότε trollάρεις και πότε όχι :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας φαντάζομαι βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ έχω δημιουργήσει μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε συγκεκριμένο χρόνο, κοινώς έναν αλγόριθμο, βασιζόμενο τόσο σε αντικειμενικά κριτήρια (που αφορούν κατά βάση τη ταινία αυτή καθεαυτή) όπως σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική, σενάριο, μοντάζ κτλ όσο και σε υποκειμενικά κριτήρα (που δεν αφορούν τόσο τη ταινία) όπως γούστο, διάθεση, μηνύματα που εγώ αντλαμβάνομαι, συναισθήματα που μου δημιουργεί κτλ.. Σε όλη αυτή τη διαδικασία λαμβάνω πάντα υπόψη τη ταινία για αυτό που είναι, δηλαδή τη κρίνω στο είδος της που λέμε πιο λαϊκά. Εξού και οι βαθμολογίες μου είναι πάντα τόσο ακριβείς.

Θεος ,αυτος ειναι ο παλιος καλος DOP που ξερουμε ,finally is back !

Δημοσ.

deesnider,

υποψιάζομαι ότι διαφωνούμε. :)

Διαφωνούμε, χωρίς ουσιαστικά να διαφωνούμε, αλλά θα ξεσκίσουμε το topic, οπότε πρέπει να σταματήσω!...

Δημοσ.

1) Case De Mi Padre

Mεγάλο φιάσκο για τον Γουίλ Φέρελ. 4/10

CasaDeMiPadre250-1342462436.jpg

2) Cockneys vs Zombies

Ικανοποιητικό για τα στάνταρ του, χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Χάρηκα που είδα τη θρυλική Ονόρ Μπλάκμαν.6-7 στα 10

gore-filled-trailer-for-cockneys-vs-zombies-watch-now-110378-470-75.jpg

3) Εl Mariachi

Γουστάρω πάρα πολύ Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο είναι μία χαρά, δεδομένου του ανυπόληπτου μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του ο άγνωστος τότε Ροντρίγκεζ. Φοβερές μεξικάνικες μορφές το καστ, ένας και ένας .6-7 στα 10

el-mariachi21.jpg

4) Desperado

Πιο εμπορικό και εμφανέστατα χολιγουντιανικό το σικουελ του El Mariachi. Πιστοίδι και άγιος ο Θεός. Περνάει η ώρα καλά, αλλά σχεδόν όλες οι σεκάνς μακελέματος είναι τραβηγμενες από τα μαλλιά αβέρτα.....Η Σάλμα Χάγιεκ είναι τόσο όμορφη όσο ποτε. 6/10

blown-up.jpg

• Like 1
Δημοσ.

the yellow sea 2011

χμμ

Εεε

χμμ...

ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα

αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...