viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 the dark knight rises 2012 περιεργο ητανε... τα υπολοιπα στο αντιστοιχο hate topic
gavros10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 The machinist Δεν μου αρεσουν οι ταινιες που πρεσβευουν* την βρωμια, και οτι βλεπαμε στην ταινια μεχρι την πρωτη 1 ωρα και 20 λεπτα. Δυσκολευομαι να τις δω αλλα ξερω να τις εκτιμαω. Μου θυμισε το memento αλλα σε πιο ηπια κατασταση. Το τελος ηταν πολυ ενδιαφερον αν και με ειχα σποιλεριασει οποτε πανω κατω ηξερα τι θα παιχτει. Ο christian bale συγκλονιστικος, αν και δεν ξερω κατα ποσο αξιζε να χασει τοσα πολλα κιλα για αυτη την ταινια. Σε καποιες σκηνες αηδιασα αρκετα (ετρωγα κιολας) οποτε δεν ηταν και οτι ευχαριστο *το λεω με την εννοια οτι ο τροπος ζωης του πρωταγωνιστη ειναι χαλια. δεν λεω οτι μας παραδειγματιζει να κανουμε το ιδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 κι άλλος ήρωας... 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Cosmopolis Δύο ώρες ακατάσχετης μπουρδολογίας. Ο Pattinson θύμιζε ηθοποιό by the way (βρε λες?). 5,6/10 2
theobabis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μια απορία έχω. Τι πρέπει να υποστείς για να καρφώσεις έναν άσσο σε μια ταινία; 1
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μια απορία έχω. Τι πρέπει να υποστείς για να καρφώσεις έναν άσσο σε μια ταινία; Αυτό: http://www.imdb.com/title/tt0816436/ Η βαθμολογία του στο imdb, αν υποθέσουμε ότι έδινα σημασία σε οποιουδήποτε είδους «βαθμολογίες», θα αρκούσε για να σταματήσω να το κάνω... Τίτλοι αρχής...δύο άντρες και δύο γυναίκες, που τους τρώει έναν-έναν ένας κροκόδειλος...τίτλοι τέλους... ...κι όμως, κατάφεραν να το κάνουν να διαρκέσει μιάμιση ώρα! 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πήγα να δω το Twilight ....τελικά με πετάξανε έξω γιατί ήταν κάτι χαζές και τις ενοχλούσε το γέλιο μου.Οι σκηνές μάχης τουλάχιστον επικές..όσες είδα τουλάχιστον.Έφυγα από το cinema με ένα αίσθημα πληρότητας και αγαλίασης . Την κατατάσσω στις αγαπημένες μου μαζί με requiem for a dream και American history X. Για μένα αριστουργήματα σαν αυτό απλά δεν έχουν βαθμολογία γιατί αυτομάτως τα αδικεί 1
theobabis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 deesnider, Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ταινία την οποία να μην μπορείς να παρουσιάσεις με αντίστοιχο τρόπο. Προσώπικά δε με ενδιαφέρει η θεματολόγια, αλλά ή κυρίως η παρουσίαση αυτής. Και επί του θέματος, αν όριζα μια ταινία ως ακάτασχετη μπουρδολογία από την αρχή ως το τέλος, δεν μπορώ να φαντάστω τι θα με έκανε να την αξιολόγουσα ως μέτρια, εκτός ίσως αν ήμουν στα χάι μου από το ακατάσχετο νευρικό γέλιο.
ask Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 the dark knight rises 2012 περιεργο ητανε... τα υπολοιπα στο αντιστοιχο hate topic Μολις το ειδα και γω.γιατι αλλαζουν το κομικ ρε ελεος!
star12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πήγα να δω το Twilight ....τελικά με πετάξανε έξω γιατί ήταν κάτι χαζές και τις ενοχλούσε το γέλιο μου.Οι σκηνές μάχης τουλάχιστον επικές..όσες είδα τουλάχιστον.Έφυγα από το cinema με ένα αίσθημα πληρότητας και αγαλίασης . Την κατατάσσω στις αγαπημένες μου μαζί με requiem for a dream και American history X. Για μένα αριστουργήματα σαν αυτό απλά δεν έχουν βαθμολογία γιατί αυτομάτως τα αδικεί βασικα τωρα που το λες αυτο ειχα να παει να δω στο σινεμα το πολυ καλο τεντ το καλοκαιρακι ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.Η ταινια δεν ηταν πατατα και ηταν ευχαριστη απλα ηταν η ατυχια μου να ειναι απο πισω μου ενα παιδακι με ολη τη σημασια της λεξεως που απ την αρχη της ταινιας και στο τελος γελουσε σαν χαχας και πολυ σπαστικα με αποτελεσμα στην αρχη να χασω καπιες καλες σκηνες αφου με απροσανοτοληζε το σπαστικο γελιο του που επητιδες το κανε για τον προσεχουν ολοι μαλον ειχε θεματα αποδοχησ απο αλλους.Αφου καταφερε να διωξει και μια οικογενεια που δεν αντεχε αλο να τον ακουει <τωρα να μου πεις η οικογενεια τι δουλεια εκανε να δει το τεντ μαλον περιμενε να δει χαρουμενα αρκουδακια που χορευεουν και εξεπλαγη>Κατα τα ολα αυτα και τα παραπανω το εργο ειχε απειρες σκηνες γελιου και μια μια σεξι μιλα κουρνις Ενας λογος που πλεον δε με αρεσει το σινεμα .φοβαμαι τι θα γινει αν παω να δω το λυκοφως ... Α και χθες ειδα το sinister .καλη ταινια τρομου με εναν ηθαν χωκ να ερχεται αντιμετωπος με ενα τρομακτικο δαιμονα στο νεο του σπιτι οταν πηγε να γραψει για μια στυγερη δολοφονια που συνεβη εκει.Η ταινια ειχε σκηνες για να τρομαξεις και σκοτεινη ατμοσφαιρα και ανατροπη στο τελος. που απο οτι ειδα μπερδεψε μερικους.θα τη χαρακτηριζα boogyman meets insidious ενα 7 απο μενα
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 deesnider, Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ταινία την οποία να μην μπορείς να παρουσιάσεις με αντίστοιχο τρόπο. Προσώπικά δε με ενδιαφέρει η θεματολόγια, αλλά ή κυρίως η παρουσίαση αυτής. Τη συγκεκριμένη την έχεις δει; Αν ναι, δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο αναρωτιέσαι αυτό που αναρωτιέσαι. Όχι ότι αποκλείεται να υπάρχει. Εγώ δεν τον καταλαβαίνω... Αν κι εμένα με ενδιαφέρει απόλυτα η θεματολογία - δεν ασχολούμαι καν με μια ταινία, αν διαβάζοντας την περιληπτική περιγραφή, διαπιστώσω ότι το θέμα της δε μου κινεί το ενδιαφέρον - το σχόλιο μου στην προκειμένη περίπτωση, δεν αφορά στη θεματολογία. Αφορά στο απόλυτο τίποτα, το οποίο μεσολαβεί μεταξύ των στιγμών, στις οποίες ο κροκόδειλος τρώει τον καθένα. Αναποδογυρίζει η βάρκα και ανεβαίνουν στο κλαδί. Μπαίνει στο νερό ο πρώτος να γυρίσει στα ίσια της τη βάρκα, τον τρώει ο κροκόδειλος, οι υπόλοιποι κλαίνε και ξεφωνίζουν πάνω στο κλαδί. Μετά από λίγο μπαίνει και ο δεύτερος στο νερό (φαίνεται ότι το ερπετό παράγγειλε και δεύτερο πιάτο...), γίνεται γεύμα κι αυτός, ξανακλαίνε και ξαναξεφωνίζουν οι εναπομείναντες. Κατά τον ίδιο τρόπο, χαιρετάει και ο τρίτος και ο τέταρτος και, εφόσον μέσα στο νερό έχει μείνει μόνο η βάρκα, το ερπετό και το ...δέντρο, το «έργο» τελειώνει! Πώς αλλιώς να την παρουσιάσω; Μέχρι εκεί φτάνει η ...καλλιτεχνική μου ματιά! Άλλος μπορεί να βλέπει κάτι περισσότερο. Με την ίδια ακριβώς δημιουργικότητα, θα μπορούσαν να εμπνευστούν κι άλλες ταινίες, διαφορετικής θεματολογίας μεν, τις οποίες θα παρουσίαζα με τον ίδιο τρόπο δε. Για παράδειγμα: «Black Room» Μερικοί άνθρωποι μέσα σ' ένα δωμάτιο. Ένας ελεύθερος σκοπευτής από την απέναντι ταράτσα, τους πυροβολεί έναν-έναν ανά «Χ» λεπτά (στα οποία οι υπόλοιποι ξεφωνίζουν και κλαίνε...) και, μόλις πέσει και ο τελευταίος ...the end... «Black ...Highway!» Μερικοί πεζοί στη μία άκρη ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, πετάγονται ένας-ένας ανά «Ψ» λεπτά μπροστά στα αυτοκίνητα που περνάνε γαμώντας, γίνονται αλοιφή για την ψωρίαση πάνω στην άσφαλτο - μην ξεχάσουμε το κλάμα και το ξεφωνητό των ανά πάσα στιγμή ζωντανών και χαθεί το ...σασπένς - δεν έχει άλλους πεζούς ...the end... και πάει λέγοντας. Αν τους αφήσεις δε και το ελεύθερο, να περιλάβουν και τα υπόλοιπα ...χρώματα στους τίτλους, φτιάχνουν χαλαρά το ...imdb #2! Υ.Γ: Απάντηση στον άνθρωπο που ρώτησε «τι πρέπει να υποστεί κανείς για να κοτσάρει άσσο σε μια ταινία», ήταν το post μου, έτσι; Δεν ξεκίνησα να κάνω παρουσίαση! Αν η παρατήρηση αφορά το off topic του post, δεκτή και συγνώμη...
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Cosmopolis Δύο ώρες ακατάσχετης μπουρδολογίας. Ο Pattinson θύμιζε ηθοποιό by the way (βρε λες?). 5,6/10 .και λιγα ειπες. The machinist Δεν μου αρεσουν οι ταινιες που πρεσβευουν* την βρωμια, και οτι βλεπαμε στην ταινια μεχρι την πρωτη 1 ωρα και 20 λεπτα. Δυσκολευομαι να τις δω αλλα ξερω να τις εκτιμαω. Μου θυμισε το memento αλλα σε πιο ηπια κατασταση. Το τελος ηταν πολυ ενδιαφερον αν και με ειχα σποιλεριασει οποτε πανω κατω ηξερα τι θα παιχτει. Ο christian bale συγκλονιστικος, αν και δεν ξερω κατα ποσο αξιζε να χασει τοσα πολλα κιλα για αυτη την ταινια. Σε καποιες σκηνες αηδιασα αρκετα (ετρωγα κιολας) οποτε δεν ηταν και οτι ευχαριστο *το λεω με την εννοια οτι ο τροπος ζωης του πρωταγωνιστη ειναι χαλια. δεν λεω οτι μας παραδειγματιζει να κανουμε το ιδιο Μπορεις να εξηγησεις λιγο το part της βρωμιας?
theobabis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 deesnider, Προσωπικά πολύ ποιό εύκολα μπορώ να δείξω επιείκεια στην βαθμολογία όταν πρόκειται για ανάλαφρη ταινία, σε σύγκριση με μια που θα όριζα ως ακατάσχετη μπουρδολογία, αλλά υποψιάζομαι ότι διαφωνούμε. p.s Για κάποιο παράξενο λόγο η πρώτη ταινία που μου έρχεται στο μυαλό όταν αναρωτιέμαι για το χειρότερο storyline, είναι το αγαπημένο μου Last year at Marienbad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις