Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και τα πανταλόνια τους που πάνε όταν γίνονται λύκοι;

(από το trailer πάντα, μην παρεξηγηθώ)

στο θέμα μας:

είδα το General του Keaton.

Δεν περίμενα τέτοια κωμωδία. Μερικές στιγμές είναι τόσο επικές

που αξίζει να τη δει κανείς ακόμη κι αν τον ξενίζει το ότι δεν έχει ήχο.

βαθμός: 8/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Oι ατελειωτες σκηνες που οι πρωταγωνιστες απλα κοιταζοντουσαν για λεπτα ολοκληρα χωρις να μιλανε,δε σου φανηκαν βαρετες;

ειμαι περιεργος:-p

Όχι

Ρε μην μαλωνετε για το Drive

Απλα δεν ειναι ολες οι ταινιες για ολους τους ανθρωπους

και δεν το λεω επιτιμητικα, απλα εννοω οτι καποιοι ανθρωποι βλεπουν τον Γκοσελινγκ να κοιταζει επι 2' και λενε "τι κοιτας ρε μλκ, βαρεθηκα", αλλοι λενε "χμ, τι να κοιταει? τι να σκεφτεται?" Δεν σημαινει οτι ο ενας ειναι σωστος και ο αλλος λαθος. Απλα δεχτειτε οτι δεν ειναι ολες οι ταινιες για ολους τους ανθρωπους

Και να, μια που δεν ειναι για μενα

Immortals

Ενα θα πω, την ξεκινησα πριν 3 μερες, με πηρε ο υπνος, ειπα 'ασε τη και θα βλεπω λιγο καθε μερα το βραδυ πριν κοιμηθω'. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ουτε για 20' την μερα πριν τον υπνο, προτιμω reruns του Supernatural στο Σταρ

0/10

Ρε μην μαλωνετε για το Drive

Απλα δεν ειναι ολες οι ταινιες για ολους τους ανθρωπους

και δεν το λεω επιτιμητικα, απλα εννοω οτι καποιοι ανθρωποι βλεπουν τον Γκοσελινγκ να κοιταζει επι 2' και λενε "τι κοιτας ρε μλκ, βαρεθηκα", αλλοι λενε "χμ, τι να κοιταει? τι να σκεφτεται?" Δεν σημαινει οτι ο ενας ειναι σωστος και ο αλλος λαθος. Απλα δεχτειτε οτι δεν ειναι ολες οι ταινιες για ολους τους ανθρωπους

Ισχυει. Παντως με το Drive βλεπω πως δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο. Η αρνητικα την βλεπουν καποιοι ή θετικα. Οποτε οπως και να χει προκαλει εντυπωση.

Και να, μια που δεν ειναι για μενα

Immortals

Ενα θα πω, την ξεκινησα πριν 3 μερες, με πηρε ο υπνος, ειπα 'ασε τη και θα βλεπω λιγο καθε μερα το βραδυ πριν κοιμηθω'. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ουτε για 20' την μερα πριν τον υπνο, προτιμω reruns του Supernatural στο Σταρ

0/10

Αυτην την ταινια την βλεπεις σινεμα ρε συ για να εχεις ηχο και εφε και 3D. Αφου εκει πονταρει. Αν ειναι να την δεις σπιτι την ωρα που νυσταζεις λογικο να μην μετραει ουτε λιγο. Δεν ειναι καποια ταινια ουσιας, αλλα ενταξει αν αυτη για σενα περνει 0, αλλες που δεν προσπαθουν καθολου τι παιρνουν? ;)

Με το ιδιο σκεπτικο δεν εχω δει το Avatar. Αφου δεν την προλαβα οσο ηταν σινεμα, τι να κατσω να την δω σε απλη τηλεοραση χωρις ηχοσυστημα καθως νυσταζω, και εγω 0 θα πω μετα οτι αξιζει...

Πρωτον, δεν ειδα τιποτα που να μου αρεσει ιδιεταιρα απο τα εφφε, τιποτα διαφορετικο, κακεκτυπο των 300 και μεταξυ μας, τα κουστουμια ηταν στο οριο του γελοιου και τα σκηνικα στα ορια της ψευτιας ακομα και με το CGI

Το Avatar που το ειδα και σινεμα του δινω επιεικως ενα 2/10 για τα εφφε και τον ηχο (και οχι για το 3D, το λεω ως καποιος που εχει δει show με πραγματικο 3D) οποτε προφανως δεν ειμαι ανθρωπος που θα σταθω μονο στα εφφε για να δωσω τα "σπορια" (1 ή 2 αστερακια)

Αντιθετα για αλλες ταινιες heavy on FX εχω πει καλυτερα λογια, πχ τα Transformers δεν τα βρηκα τοσο αθλια

Πρωτον, δεν ειδα τιποτα που να μου αρεσει ιδιεταιρα απο τα εφφε, τιποτα διαφορετικο, κακεκτυπο των 300 και μεταξυ μας, τα κουστουμια ηταν στο οριο του γελοιου και τα σκηνικα στα ορια της ψευτιας ακομα και με το CGI

Το Avatar που το ειδα και σινεμα του δινω επιεικως ενα 2/10 για τα εφφε και τον ηχο (και οχι για το 3D, το λεω ως καποιος που εχει δει show με πραγματικο 3D) οποτε προφανως δεν ειμαι ανθρωπος που θα σταθω μονο στα εφφε για να δωσω τα "σπορια" (1 ή 2 αστερακια)

Αντιθετα για αλλες ταινιες heavy on FX εχω πει καλυτερα λογια, πχ τα Transformers δεν τα βρηκα τοσο αθλια

Καλα δεν σου λεω πως αμα το εβλπες στο σινεμα θα πορονωσουν, αλλα ισως να ηταν αρκετο για να επαιρνε και αυτο ενα 2/10. Τετοιες ταινιες αλλωστε αυτο εχουν μονο να προσφερουν. Εμενα παντως σαν συνολικη εμπειρια μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το Transformers 3D. Σε εκεινο ειχα τσαντιστει τοσο πολυ που μου ρχοταν να φυγω απο την αιθουσα...

Τωρα για το 3D ενταξει τα λογια περιττα, το χουμε ξανασυζητησει, μας κοροιδευουνε...

Κοιτα, να στο θεσω αλλιως, αν μια ταινια αντεχα να την δω ΚΑΙ ειχε καλα εφφε θα της εδινα ενα 2/10 ξερω γω πχ Τρανσφορμερς, δεν θες Τρανσφορμς καποιο αλλο ξερω γω

Αλλα μια ταινια που δεν την αντεχω με τιποτα, θα πρεπει να εχει groundbraking effects - οπως κακα τα ψεματα ειχε σε καποιο επιπεδο το Avatar (και δεν αναφερομαι στο 3D) ή εστω χορογραφιες πχ οι μαχες στους 300 - για να της δωσω μονο και μονο γι'αυτα το 2/10

Ε, προσωπικα γουστα ειναι αυτα, στο Immortals ειδα μια μαπα (οσο αντεξα) με εφφε συνηθισμενα (πλεον)

Θα μου πεις 0/10 στο Immortals αρα σε μια μαπα με πολυ χειροτερο οπτικο αποτελεσμα τι θα εβαζες? -3/10?

Η απαντηση ειναι οχι, θα εβαζα παλι 0/10, για μενα απο ενα level και κατω ολες πανε 0/10, οι ταινιες που δειχνει το Star κατι μεσημερια με το Immortals ειναι στον ιδιο πακο, τωρα αν στο μεταξυ τους συγκριτικο η μια εχει καποια υπερ, δεν με ενδιαφερει

Θεωρώ ότι 0/10 πρέπει να παίρνουν μόνο οι ταινίες που είναι τόσο αίσχος ώστε δεν αντέχουμε να τις δούμε ολόκληρες (άρα καλώς έβαλες 0 στο Immortals). ΑΠό τη στιγμή που φτάνουμε πανηγυρικά στους τίτλους τέλους ένα 1/10 οφείλουμε να το δίνουμε από σεβασμό και μόνο για τη προσπάθεια.

Πολύ αξία δίνετε βρε παλικάρια στις βαθμολογίες σας. :-)

Λες και έχουν ιστορική αξία κάνετε.

Ας αφήσουμε τους ιστορικούς του μέλλοντος να αποφανθούν γι αυτό. Κι αν σε κάποιες χιλιετίες ανακαλύψουν το φορουμ μετά από σειρά ηλεκτρονικών ανασκαφών? Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα χρειαστούν τις βαθμολογίες μας?

Εγώ προσωπικά δε παίρνω και όρκο.

quick question: ποσες φορες στην ταινια,αφαιρουν οι δυο αρσενικοι πρωταγωνιστες το πανω μερος του ρουχισμου τους;

the%2Bmentalist.jpg

Επειδή μου πέρασε εντελώς αδιάφορη η ταινία, τουλάχιστον ο Τζέικομπ κυκλοφορούσε σχεδόν σε όλη την ταινία χωρίς shirt. Έχασα και ένα τέταρτο από την ταινία με τα sms όπως και να το κάνεις. Πάντως μία φορά ο ένας αφαίρεσε και το κάτω μέρος του ρουχισμού του αλλά ευτυχώς δεν είδαμε τίποτα

tumblr_ltp95avgBd1qjtmz6.gif

Snowtown

snowtown_one_sheet.jpg

Ωραιο αλλα σε καποια σημεια δεν εδενε καλα, μαλλον λιγο ελευθερο ηταν. Αφηνε πολλα κενα με σκοπο να τα συμπληρωσεις, τα οποια αδικως παραλειπονταν. Κατα τα αλλα, σιγουρα αξιζε, και βασιζεται και σε πραγματικα γεγονοτα. Αυτα, χωρις να προδωσω την ιστορια...

χαχαχαχαχα πρεπει να ακουστηκε απεναντι το γελιο μου μολις το ειδα αυτο :P

Kαι εγώ όταν το πόσταρα χαχα

Είδα και άλλη ταινία. Ναι ναι ο μ....κας έκανα την μαμακία να δω και άλλη του είδους

IN TIME

in-time-movie-poster.jpg

Δε θα δώσω βαθμολογία. Όχι βασικά δεν βαθμολογείται καν. Είμαι πλήρως αντικειμενικός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...