Fotis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Site: The woman in Black Ατμοσφαιρικη ταινια ,καλα σκηνικα.τοποθεσιες(αγγλικη εξοχη), αλλα απο σεναριο και ουσια μηδεν ,ουτε καν τρομαχτικη δεν την λες. 5/10 1
μαφαλντα Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Waking Ned Devine -1998.Πάρα πολύ καλή κωμωδία.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Kung Fu Panda 2 Πολύ καλό για το είδος του. Αν σας άρεσε το 1, θα σας αρέσει κι αυτό σίγουρα. Ίσως είναι ένα κλικ κάτω αλλά με ελάχιστη διαφορά. Πολλά κλικ κάτω και μεγάλη απογοήευση 1
D_N_A Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ParaNorman Πολύ καλή ταινία, συμπαθητικοί χαρακτήρες και αρκετές στιγμές νευρικού γέλιου. Πολύ καλό και το 3D. 8/10 Ice Age 4 Ok πέρασε η ώρα χωρις να κοιτάζω το ρολόι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Μέτριο πολύ κατώτερο απο τα προηγούμενα 6/10 Madagascar 3 Κάποιες σκηνές γέλιου, χωρίς να με εντυπωσιάζει. Κορυφαία στιγμή του animation το show στο τσίρκο. 6,5/10 Ναι πήρα σβάρνα τα animation... 1
NoisePollution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Site: They Live (1988) Από τις καλύτερες του John Carpenter. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι κατηγορία κατατάσσεται αυτή η ταινία. Μάλλον στην Carpenter κατηγορία. Τέλος πάντων μόνο το full 80s μαλλί του πρωταγωνιστή με ξενέρωνε. 8/10 Είχε και κάποιες από τις πιο αστείες ατάκες που έχω ακούσει. Όπως: http://www.youtube.com/watch?v=gDKdHuyQpHY http://www.youtube.com/watch?v=3PxPQoYjyI8 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Sound of My Voice Εϊχε αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάπου έχασε το δρόμο της. Αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, σίγουρα σε κάνει να τη σκέφτεσαι μετά χωρίς όμως τελικά να σου δίνει αυτά που πρέπει. Αν μπορεί κάποιος που την έχει δει (fearwhatnow where are you?) μπορεί να μου πει τι πιστεύει ότι έγινε στο τέλος? Πως ήξερε τη χειραψία του κοριτσιού? Αν όντως ήταν από το μέλλον (πράγμα το οποίο δε το πιστεύω) τότε η ιστορία της μαύρης πρέπει να ήταν ψέματα. Τι έκανε η μαύρη στο ξενοδοχείο και ποιον παρακολουθούσε? Γιατί έγραψε το κοριτσάκι τη λέξη terrorist στη τσάντα της άλλης? Γενικά νομίζω ότι έπρεπε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία. Καλό το ambiguity αλλά μήπως το παρακάναμε εδώ?
devil-ji Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 The Expendables 2 Ξερεις τι να περιμενεις απο την ταινια και στο δινει στον μεγιστο βαθμο. Δραση που δενει με πολυ καλα αστεια (τσακ νορις, αρνολντ κτλ). Απο τις καλυτερες του ειδους. 1
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Looper (2012) - 6,2/10 Δεν ειναι κακη ταινια,αντιθετως εχει αρκετο ενδιαφερον και σε ψιλο εχει στην τσιτα.Το ζητημα ειναι πως επηεασμενος απο τις βαθμολογιες στα imdb και rottentomatoes νομιζα οτι θα εβλεπα κανα επος αλλα δεν... Παρ'οτι η γενικη ιδεα ηταν πολυ καλη,δεν αναπτυχθηκε οπως θα επρεπε και μου εδωσε την εντυπωση της προχειροδουλειας.Οι ερμηνειες απο τους 2 πρωταγωνιστες πολυ μετριες,ειδικα του bruce willis...
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Sound of My Voice Εϊχε αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάπου έχασε το δρόμο της. Αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, σίγουρα σε κάνει να τη σκέφτεσαι μετά χωρίς όμως τελικά να σου δίνει αυτά που πρέπει. Αν μπορεί κάποιος που την έχει δει (fearwhatnow where are you?) μπορεί να μου πει τι πιστεύει ότι έγινε στο τέλος? Πως ήξερε τη χειραψία του κοριτσιού? Αν όντως ήταν από το μέλλον (πράγμα το οποίο δε το πιστεύω) τότε η ιστορία της μαύρης πρέπει να ήταν ψέματα. Τι έκανε η μαύρη στο ξενοδοχείο και ποιον παρακολουθούσε? Γιατί έγραψε το κοριτσάκι τη λέξη terrorist στη τσάντα της άλλης? Γενικά νομίζω ότι έπρεπε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία. Καλό το ambiguity αλλά μήπως το παρακάναμε εδώ? βαθμολογια θα βαλουμε η' δεν εχεις διαθεση?
Voodooman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 The dark knight rises Λυπάμαι, αλλά δεν. Το πρώτο μου άρεσε, το δεύτερο δεν το καλοθυμάμαι (κακό σημάδι αυτό για ταινία) και το τρίτο θα το ξεχάσω στο μεγαλύτερο μέρος του σύντομα. Σίγουρα είχε τις καλές στιγμές του, αλλά 2 ώρες και 44 λεπτά είναι υπερβολή και το χειρότερο είναι πως δεν κατάλαβα πού πήγαν. Ο Nolan έχει παραγίνει υπερφίαλος και μου δίνει την εντύπωση ότι μοναδικός του στόχος πια είναι να γυρίσει τα πιο εντυπωσιακά πλάνα που μπορεί, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα στοιχεία της ταινίας. 2
dhmhtrhs79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Site: They'>http://www.imdb.com/...6256/']They Live (1988) Από τις καλύτερες του John Carpenter. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι κατηγορία κατατάσσεται αυτή η ταινία. Μάλλον στην Carpenter κατηγορία. Τέλος πάντων μόνο το full 80s μαλλί του πρωταγωνιστή με ξενέρωνε. 8/10 Είχε και κάποιες από τις πιο αστείες ατάκες που έχω ακούσει. Αξέχαστη έχει μείνει η σκηνή που παλεύουν οι δυο πρωταγωνιστές για να πειστεί ο ένας να βάλει τα γυαλιά!!! Ατελείωτη!!! The dark knight rises Λυπάμαι, αλλά δεν. Το πρώτο μου άρεσε, το δεύτερο δεν το καλοθυμάμαι (κακό σημάδι αυτό για ταινία) και το τρίτο θα το ξεχάσω στο μεγαλύτερο μέρος του σύντομα. Σίγουρα είχε τις καλές στιγμές του, αλλά 2 ώρες και 44 λεπτά είναι υπερβολή και το χειρότερο είναι πως δεν κατάλαβα πού πήγαν. Ο Nolan έχει παραγίνει υπερφίαλος και μου δίνει την εντύπωση ότι μοναδικός του στόχος πια είναι να γυρίσει τα πιο εντυπωσιακά πλάνα που μπορεί, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα στοιχεία της ταινίας. Και εγώ με την ίδια σειρά τα βάζω, το πρώτο μου άρεσε καλύτερα από τα τρία, αν και όλοι θα πέσουν να μας φάνε για το "επικό" Dark Knight και την ερμηνεία του Ledger. Το τελευταίο ήταν λίγο μπάχαλο, έβαλε τόσα πολλά στοιχεία μέσα που στο τέλος χάθηκε η μπάλα. Συνολικά όμως είναι μια πολύ καλή τριλογία και μου άρεσε το στυλ του Νόλαν για τον Batman. Από τον Νόλαν δεν μου άρεσε καθόλου το Inception, παρακάλαγα να τελειώσει και δεν τελείωνε με τίποτα... 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Site: Lawless Πολυ καλη ταινια ,καλες ερμηνειες σωστη κλιμακωτη δραση ο Τοm Hardy τα εσπασε στον ρολο του πηγαινε γαντι.Δειτε την . 7/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 βαθμολογια θα βαλουμε η' δεν εχεις διαθεση? Δεν είμαι στα κέφια μου είναι η αλήθεια. Εκτός αυτού δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι βαθμό πρέπει να της δώσω οπότε μη με πιέζεις σε παρακαλώ. Δε μπορώ να λειτουργήσω νορμάλ κάτω από πίεση, εκνευρίζομαι και δε ξέρω τι κάνω. 3
kostas_dr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Η συγκεκριμένη έχει ένα εντελώς απότομο τέλος. Σαν να είπαν του σκηνοθέτη: "έχεις 2 λεπτά στην διάθεσή σου, τελείωνε"!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 exam http://www.imdb.com/title/tt1258197/ ημουν κουρασμενος και ηθελα κατι που να ειναι υπερβολικα απλο,η ωρα περασε..η ταινια ειναι χαλια 2/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις