Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τwilight: Το τελευταιο μερος επειδη ''επρεπε'' να παω με την κοπελα μου...Ενταξει η ταινια ειναι η απολυτη μαπα,αταλαντοι ηθοποιοι,αστεια πλοκη και διαλογοι,χαλια εφε! Αμα βαλεις αυτα στην ακρη περασε ομως γρηγορα η ωρα!!! 4-5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Raid Redemption

Ξεκιναει με burn-out

Δεν νομιζω να εχω ξαναδει ταινια να ξεκιναει ετσι κατευθειαν στο θεμα, χωρις καμμια εισαγωγη. "Να σε αυτο το κτιριο βρισκεται μια κακια μανα, παμε να τον κατεβασουμε"

Δημοσ.

The Raid Redemption

Ξεκιναει με burn-out

Δεν νομιζω να εχω ξαναδει ταινια να ξεκιναει ετσι κατευθειαν στο θεμα, χωρις καμμια εισαγωγη. "Να σε αυτο το κτιριο βρισκεται μια κακια μανα, παμε να τον κατεβασουμε"

Rec?

Δημοσ.

Total Recall (2012)

Ασταμάτητο τρέξιμο, κυνηγητό, άλματα, πιστολίδι και μια Kate Beckinsale να κυνηγάει τους συμπαθέστατους πρωταγωνιστές σαν ένας θηλυκός Terminator. H δράση υποσκιάζει την ιστορία, το ψέμα τον ρεαλισμό, ότι πρέπει δηλαδή για τη γενιά των Transformers και του Michael Bay. Τουλάχιστον ήταν καλογυρισμένο όσον αφορά τα εφφέ και τα σχετικά.

6/10

• Like 3
Δημοσ.

1) Edge of Darkness

Ακόμα μια θαυμάσια ερμηνεία από Μελ Γκίμπσον και μία ενδιαφέρουσα αστυνομική δραματική περιπέτεια. 7 στα 10 νομίζω μέχρι εκεί.

Edge%20of%20Darkness468.jpg

2) Μaximum Conviction

Οταν απλά θέλω να χαλαρώσω, να περασω κανά δίωρο χωρίς φιλοσοφικές αναζητήσεις και φανφάρες και κοιτάζω κάτι πέρα από κωμωδία, πρώτη μου επιλογή Steven Seagal. Xωρίς πολλά πολλά και αλατοπίπερα, η ταινία μου άρεσε.

7192e18a67e9c4cb2483b999f7c0211d_500.jpg

3) Τhe Keeper

Στήβενσιγκαλιάδας συνέχεια, με ένα πιο low profile φιλμ, παραδόξως μπαίνει πιο αργά στο νταβαντούρι, αλλά στο τέλος έχει το απαιτούμενο volume δράσης που ζητάς από ταινία Στήβεν Σίγκαλ.

500full.jpg

4) Sleepless Night

Χρόνια είχα να δώ τόσο καθαρόαιμο action movie. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καταιγιστικό, φουλ σασπενς, εξαιρετικές ερμηνείες και κλειστοφοβικό. Ολο το σκηνικό διαδραματίζεται μέσα σε ένα club. Από τα δυνατά φιλμ των τελευταίων ετών.

sleepless_night-1.jpg

5) Α Dangerous Man

Ρεσιτάλ Στήβεν Σίγκαλ. Ικανός να πορώσει ακόμα και τους πιο haters. Την απόλαυσα αυτή την ταινία περισσ΄ποτερο από τις υπόλοιπες δύο.

dangerous2.jpg

6) Αll Cops Are Bastards

Αν και περίμενα κάτι στο καλτ, κάτι σε πιο εξωφρενικό, ή ταινία ένα κοινωνικό φιλμ απλά. Ούτε αστυνομικη περιπέτεια θα την έλεγα. Αλλά πολύ καλή και προσεγμένη από πλευράς καστ και σκηνοθεσίας Οσοι ΜΑΤατζόφιλοι προσέλθετε !!

1732679_3_9c65_une-scene-du-film-franco-italien-a-c-a-b-all_4d82610ee875b69b2c069d6ae3431502.jpg

Δημοσ.

The expendables 2

Την ειδα επειδη επρεπε να την δω. μια χαρα ηταν

Πες μας τωρα οτι σε πιεσε η γκομενα σου να πατε να την δειτε να ερθω εκει και να σε κανω τοπι στο ξυλο (απο τη ζηλεια μου).

Δημοσ.

Καποια ταινιακια που ειδα τωρα τελευταια...

TED (2012) - 7,5/10

Ωραιο ταινιακι,χαλαρωτικο,με καφρικο γελιο,σωστο γενικα.

The debt (2010) - 6,5/10

Δεν τρελαθηκα,δεν ηταν κακη ταινια αλλα ειχε ''τρυπες'' αβερτα και οι ερμηνειες δεν ηταν και οτι καλυτερο

Point Blank (2010) - 7,5/10

Πολυ καλη ταινια,μικρη σε διαρκεια,γεματη σασπενς,σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα.Δειτε την.

Pusher (1996) - 8/10

Σερβο-δανεζο-ολλανδικη ταινιαρα με θεμα dealers ναρκωτικων,φτιαξιματα κλπ.

Δημοσ.

TED (2012) - 7,5/10

Ωραιο ταινιακι,χαλαρωτικο,με καφρικο γελιο,σωστο γενικα.

+1 Τρελο γελιο απιθανη ταινια μολις την ειδα. Και αυτη η Cunis την πατσαβουρα ρε γαμωτο....

Δημοσ.

+1 Τρελο γελιο απιθανη ταινια μολις την ειδα. Και αυτη η Cunis την πατσαβουρα ρε γαμωτο....

+1 και απο εμενα. Αν μπορείτε προτείνετε παρόμοιες ταινίες του ίδιου στυλ .

Δημοσ.

Ωραιο μωρο αλλα δεν την θεωρω κορυφαια. Στο The debt παιζει μια τυπισσα,αλλο πραγμα....O ορισμος της ομορφιας,κατ' εμε...

http://upload.wikime...2_(revised).jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...