dhmhtrhs79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 We Need to Talk About Kevin (2011) http://www.imdb.com/title/tt1242460/ Πάρα πολύ καλή. Καιρό είχα να δω "σοβαρή" ταινία. Παρόλο που είναι αργή και έχει διάρκεια, καμία σκηνή δεν είναι περιττή, όλες έχουν κάτι να πουν ή να δέιξουν και σε κρατάει με ενδιαφέρον για το τι επακολουθεί, παρότι το τέλος είναι αναμενόμενο από την αρχή. Κυλάει σαν να διαβάζεις βιβλίο και νομίζω σκηνοθετικά είναι άριστη. Απίστευτη ερμηνεία από την Tilda Swinton, πολύ καλοι και οι Kevin (στις διάφορες ηλικίες). Ειδικά αν σας αρέσουν οι ταινίες με "προβληματικά" παιδιά, αυτή είναι must για μελέτη. Για λίγους και εκλεκτούς φυσικά. 8/10 1
the_end Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Όχι η τελευταία, αλλά πολύ πρόσφατη και με διαφορά η καλύτερη που έχω δει τον τελευταίο καιρο, είναι το the ball at the anjo house. Είναι πολύ πρόσφατη, με βάση την ανθρώπινη ιστορία, και με ένα από τα ποιό εντυπωσιακά φινάλε που έχω παρακολουθήσει. post of the year maybe? Δεν την ξέρω, αλλά για να την προτείνεις θα'χεις τους λόγους σου. Ελπίζω να τους ανακαλύψω.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 The amazing spiderman. Ταινία για 12χρονα περισσότερο. Πολλές φορές τυχαίνει σε κάποια ταινία να προβλέψεις τι θα γίνει στα επόμενα δευτερόλεπτα αλλά σε αυτήν πρέπει να ήταν καμιά δεκαριά και βάλε σκηνές που συνέβη. Υπερβοολικά προβλέψιμη και αρκετά κουτή. Μέχρι την μέση που μπαίνει στο κόλπο η σαύρα, είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα Σπάιντερμαν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε αλλιώς βέβαια, καθώς είναι πολύ φρέσκα. Η σκηνοθεσία ήταν χάλια, με σκηνές που φαίνονταν πολύ ψεύτικες όπως σε κάποια γρατζουνίσματα του Λίζαρντ, και σε άλλα σημεία που δεν θυμάμαι. Ο σκηνοθέτης είχε επίσης μια εμμονή να δείχνει συνεχώς ότι η ταινία διαδραματίζεται στο 2012 με σερφάρισμα στο γκουγκλ, τάμπλετ, κινητά, smartphone ακόμα και το σήμα της usb θύρας φαινόταν φάτσα κάρτα κολλημένο σε έναν ασύρματο σε μια σκηνή. Είχε λίγες σκηνές που ήταν πολύ ωραίες όπως όταν το παίζει κακός στον ληστή και στην αστυνομία, και ήταν πολύ καλή έμπνευση η σκηνή που απλώνει δίκτυο στον υπόνομο για να παρακολουθεί τις δονήσεις στον αέρα ενώ το ότι παίζει αυτό το παιχνίδι στο κινητό ταίριαζε πολύ. Όταν βγαίνει από την μάχη στον υπόνομο οι μηχανισμοί του ιστού έχουν βραχυκυκλώσει, πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι της γκουένμενας και μετά φεύγουν πετώντας. Πότε πρόλαβε και τους έφτιαξε τους μηχανισμούς; Στον δρόμο όσο ήταν πληγωμένος;; Συνολικά δεν πείθει καθόλου, λιγότερο πειστική ταινία δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί, με σενάριο που δεν είχε τίποτα να πει, με μια πολύ χειρότερη σκηνοθεσία και με ερμηνείες μέτριες. Άμα δεν ήταν τα προηγούμενα σπάιντερμαν θα έπερνε λίγο μεγαλύτερο βαθμό(διότι τα μισά στοιχεία της ταινίας τα έχουμε ξαναδεί σχεδό ίδια) αλλά περισσότερο είναι αυτό που είπα πριν ότι η ταινία είναι για 12χρονα. Δεν μετάνοιωσα που την είδα αλλά όποιος δεν την δει δεν χάνει και τίποτα. Ένα 6,5 παίρνει Και δυστυχώς, προς το τέλος της ταινίας καταλαβαίνεις ότι θα έχει και 2ο μέρος όπου στάνταρ τότε θα βρει τον δολοφόνο του θείου του κλπ που έχουμε ήδη δει...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Lawless Tom Hardy is the man. 7/10 1
liakos18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Kung Fu Panda 2 Πολύ καλό για το είδος του. Αν σας άρεσε το 1, θα σας αρέσει κι αυτό σίγουρα. Ίσως είναι ένα κλικ κάτω αλλά με ελάχιστη διαφορά.
theobabis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 post of the year maybe? Δεν την ξέρω, αλλά για να την προτείνεις θα'χεις τους λόγους σου. Ελπίζω να τους ανακαλύψω. Aν είχες εντρυφήσει στον Iαπωνικό κινηματογράφο θα την ήξερες.
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 The Dark Knight & The Dark Knight Rises Ειχα δει το Batman Begins σχεδον οταν βγηκε, αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα δει το The Dark Knight. Και αυτο επειδη δεν μου καθοταν καλα, πως μια εμπορικη ταινια ηταν μεσα στις 10 καλυτερες ολων τον εποχων (συμφωνα τουλαχιστον με το imdb). Παρολα αυτα, επειδη ηθελα να αποκτησω αποψη, περιμενα την κυκλοφορια του TDK:Rises σε Bluray ωσε να τα δω και τα δυο back-to-back. Το κατα ποσο ειναι οντως μια απο τις καλυτερες ταινιες ειναι στην κριση του καθενα, αλλα χωρις να κουραζω περαιτερω μπορω ευκολα να πω πως ηταν οντως πολυ καλοδουλεμενο, και το πηραν στα σοβαρα, και αφηνει πολυ καλες εντυπωσεις. Η μεγαλη του διαρκεια δεν φαινεται και δεν κουραζει καθολου, και ειναι πολυ περιεκτικο σε ατμοσφαιρα, ιστορια, χαρακτηρες, περιπετεια. Το θεωρω ολοκληρωμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θεωρω ολοκληρωμενο. Η κριτική που κάνεις, αφορά και τις δύο ταινίες μαζί; Γιατί υπήρχε ένα debate όσον αφορά την ποιοτική απόσταση που τις χωρίζει, καθώς και τη συνοχή τους. Ίσως η άποψη κάποιου που τις είδε back-to-back έχει διαφορετική ποιότητα.
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Total Recall (2012) Ευτυχώς είχε πολύ χαλαρή σύνδεση με την παλιά ταινία, μόνο η κεντρική ιδέα ήταν κοινή. Ωραία ατμόσφαιρα, ωραίες σκηνές ξύλου, καλή σκηνοθεσία, αλλά ο κύριος λόγος για να δει κανείς την ταινία είναι η Beckinsale και η Biel, ιδίως η πρώτη έιναι πολύ απολαυστική κακιά. Και αυτό που θα μου μείνει από την ταινία είναι ο αριθμός των αλμάτων, οι τρεις πρωταγωνιστές πρέπει να πήδηξαν από διάφορα σημεία πάνω από 10-15 φορές. Για μεσημέρι Σαββάτου, μετά το φαγητό και ξάπλα στον καναπέ μια χαρά ταινία είναι.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τhe mosquito coast -1986.Μου άρεσε, αλλά σου αφήνει μια πικρή γεύση -είμαστε άθλιοι.
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η κριτική που κάνεις, αφορά και τις δύο ταινίες μαζί; Γιατί υπήρχε ένα debate όσον αφορά την ποιοτική απόσταση που τις χωρίζει, καθώς και τη συνοχή τους. Ίσως η άποψη κάποιου που τις είδε back-to-back έχει διαφορετική ποιότητα. Ναι καπως ετσι. Επειδη τις ειδα συνεχομενα στο μυαλο μου το κρινω προφανως σαν κατι ενιαιο. Η αποσταση που αναφερεις προς τα που τεινει? Οσον αφορα το κομματι vilain Παντως, ενταξει δεν λεω, τρομερος ο Heath Ledger σαν Joker, μετετρεψε τον χαρακτηρα σε icon, respect και rest in peace, αλλα η αληθεια ειναι πως ειμαι περισσοτερο Tom Hardy fanboy. Αν και παρατηρησα πως δεν ειχε αντιστοιχο screen time.
6xXx6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 360 (2011 ) 7/10 Anthony Hopkins Jude Law Rachel Weisz Ben Foster ωραια ταινια χαλαρή αλλά με πολλά μηνύματα περι ανθρωπινων σχεσεων
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Rust and Bone Είχε κάποιες δυνατές σκηνές και συναισθήματα αλλά στο σύνολο του δεν απογειώθηκε. Πιστεύω ότι μπορούσε καλύτερα. Οι ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών σε υψηλά επίπεδα. 6,8/10 The Chaser Από τις καλύτερες στιγμές του Κορεάτικου κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια κατλα τη γνώμη μου. Έντονο, απρόβλεπτο και χωρίς τα γνωστά κλισέ του Hollywood. 7,7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι καπως ετσι. Επειδη τις ειδα συνεχομενα στο μυαλο μου το κρινω προφανως σαν κατι ενιαιο. Η αποσταση που αναφερεις προς τα που τεινει? Υποτίθεται προς το Dark Knight. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν υπήρχε τόσος κόσμος που να έκανε τέτοια κριτική. Ελάχιστοι ως κανένας, οπότε κακώς άνοιξα τη συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις