Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το The Watch ήταν κακό. Δεν γέλασα, δεν είχε κάτι σούπερ ουάου, δεν είχε καμιά σοβαρή καφρίλα, δεν , δεν δεν.

Φωτάρα, μαζί σου, 3/10, να μην ήσουν και Apple Fanboy, το καλύτερο παιδί.

Για αυτόν που είδε το Meet The spartan, εμ δεν με διαβάζεις . Η χειρότερη ταινία αντικειμενικά που έχω δει. Απλά ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα χτες το Devils rejects του Rob Zombie. Δεν ειχα καμια σοβαρη απαιτηση αλλα τελικα το ταινιακι ηταν αρκετα καλο. Ψυχακηδες ολοι τους. Πες τε μου ενα πραγμα μονο. Η μανα ειναι η ιδια που επαιζε την Καλαχαν στη μεγαλη των μπατσων σχολη? FUCK ME αν ειναι αυτη (που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτη). Η Sheri πραγματικα φοβερο μωρο. Μου θυμισε μια ελληνιδα παρουσιαστρια που πηρε το ματι μου σε καποιο καναλι. Εχει μπολικο γυμνο και βια και εχει μαζεμενες πραγματικα απιστευτες σκατοφατσες (εκτος απο την Sheri φυσικα). Ο Danny Trejo εκει μεσα ειναι για πασαρελα σε συγκριση με καποιους αλλους.

Δημοσ.

Savages 5/10

Ισως ειναι και πολυ.Πρωτα απ'ολα οι κεντρικοι χαρακτηρες αταλαντοι εντελως και παγερως αδιαφοροι μου φανηκαν.Παλι καλα που υπηρχε ο Ντελ Τορο και οι βυζαρες της Χαγιεκ ωστε να προσεχουμε σε κατι.Επισης wtf ηταν το τελος αυτο?Lame οσο δεν παει.Τελος, σκηνοθετικα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιασε....

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το lawless.Στο imdb παίρνει πολύ υψηλή βαθμολογία.Είναι ταινία που περιγράφει την εποχή της ποτο-απαγόρευσης στην Αμερική.

7/10 από εμένα.

Δημοσ.

The Sting (1973)

Καιρό είχα να δω ταινία επιπέδου 10/10. Πραγματικό αριστούργημα. Μιλάμε οι ηθοποιοί είχαν ταλέντο τότε όχι σαν σήμερα που και η κουτσή Μαρία γίνεται ηθοποιός και παίρνει και Οσκαρ. Αφού είδα την ταινία κατάλαβα πόσο πρωτότυπα δεν είναι τα Ocean's 11, 12, 13.

Ο Paul Newman και ο Robert Redford έδωσαν ρεσιτάλ σε ένα καταπληκτικό σενάριο που έκανε το αντίστοιχο της παρέας του Clooney να μοιάζει με χαρτί υγείας.

• Like 7
Δημοσ.

Όχι η τελευταία, αλλά πολύ πρόσφατη και με διαφορά η καλύτερη που

έχω δει τον τελευταίο καιρο, είναι το the ball at the anjo house. Είναι πολύ

πρόσφατη, με βάση την ανθρώπινη ιστορία, και με ένα από τα ποιό

εντυπωσιακά φινάλε που έχω παρακολουθήσει. :)

• Moderators
Δημοσ.

Eιδα χθες το The Bad Teacher. Ψιλομπουρδιτσα στην οποια οι ηθοποιοι δεν εχουν κινητρο για να κανουν αυτα που κανουν. Σωζεται μονο απο την sexy Diaz. 5/10

Δημοσ.

American Psycho

Εμεινα εκπληκτος απο την ερμηνεια του cristian bale. Αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο καλος ηθοποιος, εχει παιξει σε τοσες καλες ταινιες... δεν υπαρχει

• Like 2
Δημοσ.

American Psycho

Εμεινα εκπληκτος απο την ερμηνεια του cristian bale. Αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο καλος ηθοποιος, εχει παιξει σε τοσες καλες ταινιες... δεν υπαρχει

Όντως. Για μένα είναι η δεύτερη καλύτερή του μετά το The Machinist.

Δημοσ.

Savages 5/10

Ισως ειναι και πολυ.Πρωτα απ'ολα οι κεντρικοι χαρακτηρες αταλαντοι εντελως και παγερως αδιαφοροι μου φανηκαν.Παλι καλα που υπηρχε ο Ντελ Τορο και οι βυζαρες της Χαγιεκ ωστε να προσεχουμε σε κατι.Επισης wtf ηταν το τελος αυτο?Lame οσο δεν παει.Τελος, σκηνοθετικα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιασε....

Ακριβώς το ίδιο και από μένα. Πολύ βαρετη-κουραστική ταινία και εντελώς αδιάφοροι χαρακτήρες, με εξαίρεση τον Del Toro που με το μαλλί-Τερλέγκα στα 90's δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος. Άσε που την τράβηξε όσο δεν πάει για να κρατήσει 2 ώρες και 10. Μόνο τι στρινγκάκια ψώνισε η ξανθιά στο εμπορικό δεν μας έδειξε. Και φυσικά το τέλος τραγικό

Ας κατέληγε σε ένα από τα 2 και να έβαζε αυτο και το άλλο ας το άφηνε για alternative ending στο Bluray. Εγώ πάντως θα προτιμούσα το πρώτο, το "φανταστικό" σενάριο.

5/10 και με το ζόρι (ελέω Blake και Salma) και από μένα...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη.

Το θεμα που ανοιξες για να πω την αληθεια δεν το ειχα δει, αλλα την ταινια την ειδα, και δεν το μετανιωσα καθολου :-)

Απορεις πως εγιναν ολα αυτα στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Safety Not Guaranteed.

Witty...τρελουτσικη...αστεια...μελαγχολικη...ταινια για...τους "περιεργους" :-)

Διαμαντακι.Οσοι δεν την εχετε δει μην τη χασετε.

Την είδα εχτές. Πολύ συμπαθητική! Μου άρεσε παρά τα αρκετά κλισε. Eνα ωραίο 5/10 από εμένα στο imdb. :-)

Δημοσ.

Περί Holy Motors.

Ωραίο το παίξιμο του τύπου, αλλά ποια η ουσία της ιστορίας;

Περιμέναμε το τέλος του έργου να καταλάβουμε τι παίζει και αυτό που είδαμε ήταν ο τύπος να πηγαίνει να κοιμηθεί στο σπίτι με την οικογένεια των πιθήκων (αναφορά στο planet of the apes;), την σοφερίνα να φοράει μια μάσκα(ομορφιάς; ) και να αφήνει το αυτοκίνητο στο γκαράζ και να φεύγει και τέλος τις λιμουζίνες να μιλάνε (αναφορά στον K.I.T.T) μεταξύ τους σαν κουτσομπόλες σε κομμωτήριο.

Όποιος έβγαλε νόημα από αυτό να μου πει και μένα να καταλάβω!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...