Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι?

μεγαλο τσουλι. το παραδεχεται και μονη της στα πρωτα 30'' της ταινιας. (μαζι με τα credits)

• Like 1
Δημοσ.

για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι?

Εντάξει δεν ήταν κακή. Έχουν παρελάσει καλύτερες από το κρεβάτι μου βέβαια.

• Like 2
Δημοσ.

Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος.

Ψυχραιμίίία. Δεν το είπα για να κάνω παρατήρηση. Αφενός δεν κατάλαβα ότι τελειώσατε και αφετέρου μου φάνηκε ότι κάνετε ενδιαφέρουσα συζήτηση, οπότε σκέφτηκα γιατί να χαθεί ανάμεσα στα άλλα μηνύματα. Επίσης, απ' ότι φαίνεται πρόκειται για καλή ταινία. Επίσης, αυτό:

Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη.

...είναι ένας από τους λόγους που έχει χαλάσει το φόρουμ και μαζεύουμε άλλο κόσμο από αυτόν που θέλουμε. Πώς περιμένεις να έρθει ο άλλος fearwhatnow να συζητήσει εδώ μέσα, όταν εσύ σνομπάρεις από μόνος σου το χώρο; Με αυτά και με αυτά, συζητάμε μόνο για σειρές, James Bond και το cast του Star Wars 7 και ακούμε τι πατάτα είναι ο νονός και το memento.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω Manuel σε αυτο που λες.Αν θελει ας ανοιξει καποιος ενα νημα για συζητηση σε καθαρα indie παραγωγες. Αλλιως οπως βλεπεις και εγω σπανια μπαινω να γραψω για ταινιες παρολο που βλεπω 4-5 καθε εβδομαδα. Το να βλεπω εδω οτι ειναι σουπερ ταινια το Skyfall και το Batman τι να πω, μετα να μπω να γραψω για το Himizu,το Prenom ή το Rust and Bone??

Δημοσ.

Ναι να μπαίνεις ;)

Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν και indie ταινίες αλλά και Skyfall & Batman. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουμε μία κατηγορία.

Το Rust and Bone τι λέει by the way? Λέω να το δω σήμερα....

O τυπάς που παίζει μου άρεσε πολυ στο Bullhead. Και η Marion επίσης σχεδόνα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι να μπαίνεις ;)

Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν και indie ταινίες αλλά και Skyfall & Batman. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουμε μία κατηγορία.

Το Rust and Bone τι λέει by the way? Λέω να το δω σήμερα....

O τυπάς που παίζει μου άρεσε πολυ στο Bullhead. Και η Marion επίσης σχεδόνα πάντα.

Δεν επιλεγω κατηγοριες και τις καλες mainstream ταινιες πρωτος τις δινω ευσημα. Ομως το να παρουσιαζονται ως αριστουργηματα 2 τερατουργηματα απο καθαρα κινηματογραφικη σκοπια παει πολυ.

Ειναι πολυ καλο το Rust And Bone.Απατο θα παει βεβαια παντου.

Δημοσ.

εμενα δεν μου αρεσε. περιμενα βεβαια αλλα πραγματα απο την ταινια, και αλλα μου εδωσε. ισως πρεπει να την ξαναδω με αλλη οπτικη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση

Δημοσ.

Ted

Οτι και να πω ειναι λιγο. Γελασα παρα πολυ και μου αρεσαν παρα πολυ τα αστεια της. Φανηκε πιστευω οτι ηταν η πρωτη αποπειρα του σκηνοθετη (δεν θυμαμαι το ονομα τωρα) απο το γεγονος οτι εμπαινε πολυ αποτομα σε καποιες σκηνες. δεν υπηρχε προετοιμασια και στο εριχνε κατευθειαν στην μουρη. αυτο ειναι αποδεξου το. Για κωμωδια ομως που ειναι και μαλιστα αυτου του καφρικου του ειδους ηταν γαματη. δεν μου φανηκε καλος ο mark walhberg, ισως πηρε την ταινια πολυ χαλαρα ή ετσι επρεπε να ειναι. ουτε η mila kunis με ενθουσιασε

• Like 1
Δημοσ.

Δεν επιλεγω κατηγοριες και τις καλες mainstream ταινιες πρωτος τις δινω ευσημα. Ομως το να παρουσιαζονται ως αριστουργηματα 2 τερατουργηματα απο καθαρα κινηματογραφικη σκοπια παει πολυ.

Ειναι πολυ καλο το Rust And Bone.Απατο θα παει βεβαια παντου.

ναι,

όμως αυτη ειναι η προσωπικη σου αποψη,οποτε καλο ειναι να μπαινεις στο thread να την γραψεις.

οχι να κριτικαρεις τους αλλους που θεωρουν οτι το Batman ειναι ωραια ταινια.ειναι η γνωμη τους,και η γνωμη σου.τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Get The Gringo

Ενω μέχρι και πριν από καμιά δεκαετία δεν είχα κάποια ιδιαίτερη άποψη για τον Μελ Γκίμπσον, τα τελευταία χρόνια και βλέποντας τις τελευταίες του ταινίες, έχω να πω ότι ο άνθρωπος είναι ΣΟΥΠΕΡ-ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ! 'Εχει στίγμα, προσωπικό χαρακτήρα και στυλ στις ερμηνείες του. Τον εκτίμησα τα μάλα σε ταινίες που κάνει τον αντισυμβατικό περιθωριακό κατεστραμμένο τύπου που όλοι τον κυνηγάνε, όλους τους κυνηγάει και στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει. ( όπως και στο Payback που είναι και η αγαπημένη μου ). Μου άρεσε η ταινία, όχι όπως το Payback, αλλά είναι αξιόλογη και ενδιαφέρουσα.

Mel-Gibson-in-Get-The-Gringo-2012-Movie-Image-600x337.jpg

2) Μeet The Spartans

Αθλιούργημα.....0 στα 10. 1 στα 10 βαθμός, κάπου εκεί.......η θέαση της "ταινίας" ήταν οικτρή εμπειρία για εμένα. Από το 20λεπτο και μετά έφευγε το fast-forward με τη σέσουλα.

3) Ronal The Barbarian

Θαυμάσιο, ώριμο, πανέξυπνο, χιουμοριστικό.

ronal-der-barbar102~_v-image853_-7ce44e292721619ab1c1077f6f262a89f55266d7.jpg?version=1324391747248

Επεξ/σία από jacknut
Δημοσ.

El laberinto del fauno ή Pan's Labyrinth ή Ο λαβύρινθος του Πάνα.

http://www.imdb.com/title/tt0457430/

Μου άρεσε πολύ όπως συνδιάζει τον πόλεμο με το παραμύθι αν και δεν μου αρέσουν ταινίες με παραμύθια..

Ωραία εποχή, ΠΟΛΥ ωραίες αλλαγές εικόνας απο τον σκηνοθέτη..

8.5/10 απο μένα..Ένα καλύτερο τέλος και θα το χαρακτήριζα αριστούργημα/διαμάντι.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένοντας εναγωνίως το Lincoln του Spielberg, είδα την άλλη εφετινή εκδοχή ήτοι "Abraham Lincoln Vampire Hunter". Η ταινία μου έδωσε να δω αυτό που με είχε προετοιμάσει μέσα από το trailer. Καραγούσταρα λέμε.......και τώρα που περιμένω την ερμηνεία του Daniel Day Lewis ελπίζω να μην ξενερώσω που δεν θα πετάξει κανένα axe την ώρα που θα βγάζει λόγο να κόψει το κεφάλι από κανά vampire :lol:

8/10

για τους άλλους υπάρχει το twilight lolz

Δημοσ.

Safety Not Guaranteed.

Witty...τρελουτσικη...αστεια...μελαγχολικη...ταινια για...τους "περιεργους" :-)

Διαμαντακι.Οσοι δεν την εχετε δει μην τη χασετε.

Δημοσ.

Link.png Site: Ted

Στην αρχη δεν την "νοικιαζα" γιατι νομιζα πως ηταν παιδικο μετα απο προτροπη φιλου την ειδα.Επιτελους μια κωμωδια με καλο χιουμορ και οχι μπουρδες για χαχες που γελανε με το παραμικρο.Καλη κωμωδια ενηλικων λοιπον δειτε την .

7/10

Σε αντιθεση με το :

[link=''][/link]http://www.imdb.com/title/tt1298649/

Που απλα δεν βλεπετε και ανηκει στην κατηγορια για χαχες.

3/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...