Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fear And Loathing On Las Vegas

Είμαι πολύ μπερδεμένος σχετικά με την βαθμολογία.

Ξεμπερδέψου και δώσε το βαθμό που πραγματικά αξίζει αυτή η ταινία, 9/10 10/10 δλδ....

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Holy Motors

Επαξια στο Hall of Fame διπλα στα Love Exposure και Enter The Void. O Lavant εξαιρετικος (βασικα δεν υπαρχουν λογια για την ερμηνεια του). Τι να πρωτοθυμηθω: Την σκηνη πατερα-κορης, το εκπληκτικο αποκαθηλωμα του modelling, την απιστευτη σκηνη με τα ακκορντεον?

9.3/10

Και τι δεν θα εδινα να ημουν διπλα στους κατακαημενους της "Ακαδημιας" και να βλεπω τα μουτρα τους καθως βλεπουν αυτην την ταινια. Διοτι πιθανως θα υπαρξει πιεση να παει στα Οσκαρ (και υπαρχει ηδη καθως οι κριτικοι στις ΗΠΑ βαζουν αβερτα 10αρια στην ταινια).

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Savages

Ειχα πολυ καιρο να δω τοσο καλη ταινια στην κατηγορια της με drugs-sex-pistolidia.Συγχρονη σκηνοθετικη ματια απο Oliver Stone ,ατμοσφαιρικη,φωτογραφια με εντονα χρωματα.

Η γκομενα στην ταινια (Blake Lively) εξωπραγματικα ομορφη απλα κολαση.

8/10

The Tall Man

Ωραία ιδέα. Αν και σκηνοθετικά είχε δοθεί με έναν άλλο τρόπο και όχι τόσο διεκπαιρεωτικά θα μπορούσε να απογειωθεί.

Το 6/10 του imdb με βρίσκει σύμφωνο.

Επίσης, είδα και το extended version του Avatar. Δε ξέρω τι λέτε μερικοί εδω μέσα αλλά τα συναισθήματα που μου δημιουργεί ο κόσμος της Pandora κάθε φορά που τον βλέπω είναι μαγικά. Προφανώς ως σενάριο δε λέει και πολλά, ίσως να γίνεται και παιδικό κάποιες στιγμές αλλά I fuckin' don't care. Οι εικόνες του και μόνο σχεδόν με κάνουν να δακρύσω. Για μένα είναι εμπειρία.

Συμφωνω απολυτα με το Avatar μεσα στο τοπ τεν των ταινιων,απλα δεν πρεπει να αφηνεις τον ενθουσιασμο σου για την ταινια να σε κανει υπερβολικα ευαισθητο κατι που δεν συνηθιζεις δωσε στον λαο τον παλιο καλο DOP!

Δημοσ.

Τι κατά τη γνώμη σου ή8ελε να περάσει ο δημιουργός?

O ιδιος εχει πει οτι εμπνευστηκε απο τις λιμουζινες που διαρκως βλεπει στους δρομους του Παρισιου.Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαρα 2 πραγματα: 1ον ενα γρηγορο περασμα στα 130 και βαλε ετη σινεμα με σαφεις αναφορες σε διαφορες περιοδους και 2ον μια αλληγορια στις ζωες που βλεπουμε διπλα μας. Μετα απο αυτο βγαζεις συμπερασματα για ο,τι βλεπεις και τα κρατας για τον εαυτο σου.

Δημοσ.

O ιδιος εχει πει οτι εμπνευστηκε απο τις λιμουζινες που διαρκως βλεπει στους δρομους του Παρισιου.Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαρα 2 πραγματα: 1ον ενα γρηγορο περασμα στα 130 και βαλε ετη σινεμα με σαφεις αναφορες σε διαφορες περιοδους και 2ον μια αλληγορια στις ζωες που βλεπουμε διπλα μας. Μετα απο αυτο βγαζεις συμπερασματα για ο,τι βλεπεις και τα κρατας για τον εαυτο σου.

Νομίζω κάθε "ρόλος" συμβολίζει και κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα μπορούσες να μου πεις τι εσύ αντιλήφθηκες στην ιστορία με την Eva Mendez?

Όχι τόσο για το ρόλο του μοντέλου όσο περισσότερο για το ρόλο του Oscar... Νομίζω ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες αλλά με έχει μπερδέψει όσο καμμία άλλη.

Συμφωνω απολυτα με το Avatar μεσα στο τοπ τεν των ταινιων,απλα δεν πρεπει να αφηνεις τον ενθουσιασμο σου για την ταινια να σε κανει υπερβολικα ευαισθητο κατι που δεν συνηθιζεις δωσε στον λαο τον παλιο καλο DOP!

Μη με τσιγκλάς ρε συ, είμαι επιρρεπής.

• Like 1
Δημοσ.

Nομιζω ειναι σχετικα ευκολη η ερμηνεια στο "short" με την Mendes:

O Oscar ειναι το Τερας που "απαγαγει" το ομορφο μοντελο τη στιγμη που γινεται η ατραξιον ο ιδιος λογω της ασχημιας του.Το μοντελο παραμενει απαθες οπως το εχουν φτιαξει να ειναι στον χωρο του μοντελιγκ.Την παιρνει λοιπον στο λημερι του, στον χωρο του οπου ειναι ισοι, το ιιδιο ομορφοι ως ανθρωποι εσωτερικα.Αυτος τελικα "ξεγυμνωνεται" και γινεται το "ασχημο μοντελο" και "ντυνει" την Mendes η οποια προσγειωνεται και ειναι και παλι μια κοινη.

Δημοσ.

Nομιζω ειναι σχετικα ευκολη η ερμηνεια στο "short" με την Mendes:

O Oscar ειναι το Τερας που "απαγαγει" το ομορφο μοντελο τη στιγμη που γινεται η ατραξιον ο ιδιος λογω της ασχημιας του.Το μοντελο παραμενει απαθες οπως το εχουν φτιαξει να ειναι στον χωρο του μοντελιγκ.Την παιρνει λοιπον στο λημερι του, στον χωρο του οπου ειναι ισοι, το ιιδιο ομορφοι ως ανθρωποι εσωτερικα.Αυτος τελικα "ξεγυμνωνεται" και γινεται το "ασχημο μοντελο" και "ντυνει" την Mendes η οποια προσγειωνεται και ειναι και παλι μια κοινη.

Οκ. Αν και νομίζω ότι κρύβονται και άλλα πράγματα απο κάτω....

πχ η σεξουαλική διέγερση του τέρατος όταν γυμνώθηκε

ενώ αυτή αντιθέτως ήταν ντυμένη ίσως ήθελε να δείξει την αντίθεση:

τι ερεθίζει ή και ποιές είανι οι αξίες πλέον για το σύγχρονο και αποξενωμένο άνθρωπο (καθαρά το εξωτερικό

περίβλημα) και τι το τέρας που ζούσε στον υπόνομο.

Μήπως εμείς είμαστ το "τέρας" τελικά? Τέσπα, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει προφανώς...

Δημοσ.

offtopic

Ας μην το κάνουμε chat. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένη ταινία, ανοίξτε ένα θέμα.

Δημοσ.

Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος. Κατά τα άλλα...

Savages

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η Salma Hayek ήταν fail για το ρόλο του αρχικακού. Με κάποιον άλλο στη θέση της η ταινία θα ανέβαινε αρκετά. O Del Toro μαγεία.

6,8/10

• Like 1
Δημοσ.

offtopic

Ας μην το κάνουμε chat. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένη ταινία, ανοίξτε ένα θέμα.

υπερβολικο σε βρισκω..

amazing spiderman

δεν ελεγε τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Arbitrage

Kαταρχην να ξεκαθαρισουμε πως σιχαινομαι τον Gere ,ο ανθρωπος ερμηνευτικα ειναι ναυαγιο ,οτι επαιξε το εκανε σαν λοβοτομημενος.

Επομενως με το που δω ταινια στην οποια συμμετεχει απλα την αποφευγω.

Η συγκεκριμενη τωρα ειναι μακραν η καλυτερη του ταινια με οτι συνεπαγεται αυτο ,πρεπει να ειναι η πρωτη φορα στην ζωη του που πλησιασε 1 ρολο αλλα μεχρι εκει.

Η Sarandon χαντακωθηκε απο τον ρολο αν και καλη ηθοποιος,με πολλες λαθος επιλογες τελευταια.

Περασε το 2ωρακι σαν νερο τιποτα παραπανω.(εχουμε δει και πολυ καλυτερες με αντιστοιχη θεματολογια)

6/10

Δημοσ.

offtopic

Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη.

Δημοσ.

Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος. Κατά τα άλλα...

Savages

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η Salma Hayek ήταν fail για το ρόλο του αρχικακού. Με κάποιον άλλο στη θέση της η ταινία θα ανέβαινε αρκετά. O Del Toro μαγεία.

6,8/10

για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι?

Δημοσ.

για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι?

Mονο σε εσενα πρεπει να αρεσει η συγκεκριμενη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...