Speculoos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Seven psychopaths Μαὐρη κωμωδία από το δημιουργό του In Bruges (πάλι με Κόλιν Φάρελ), χορταστική και με αρκετές wtf σκηνές. Aν και σε κάποια σημεία φαίνεται ή να ξεχειλωνει ή να είναι ασύνδετη, την καταφχαριστήθηκα (από τους λίγους στην αίθουσα έχω την εντύπωση) και θα την ξαναδώ όταν βγει σε DVD. Ενα άναλαφρο 7.5/10 το έχει άνετα.
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Men In black 3 Ποιος φτιαχνει τετοιες ταινιε; ποιος; Τουλαχιστον ειχε εντονο ελληνικο στοιχειο. Edit Rust And Bone - De rouille et d'os Περιμενα κατι αλλο. Παρολα αυτα ηταν πολυ καλη ταινια. Απορω πως εκαναν τα ποδια της στεφανι ετσι. αν ξερει καποιος ας μας πει. Ο Αλι εμοιαζε με το αρρωστο παιδακι απο το cafe de flore. Η ηρωνεια ειναι οτι στην σκηνη που παιζουν στον παγο σκεφτηκα οτι την τελευταια φορα που ειδα παρομοια σκηνη, το παιδακι πεθανε και ξεκινησε ενα συμπαντηκος πολεμος aka fringe Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από gavros10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 The Tall Man Ωραία ιδέα. Αν και σκηνοθετικά είχε δοθεί με έναν άλλο τρόπο και όχι τόσο διεκπαιρεωτικά θα μπορούσε να απογειωθεί. Το 6/10 του imdb με βρίσκει σύμφωνο. Επίσης, είδα και το extended version του Avatar. Δε ξέρω τι λέτε μερικοί εδω μέσα αλλά τα συναισθήματα που μου δημιουργεί ο κόσμος της Pandora κάθε φορά που τον βλέπω είναι μαγικά. Προφανώς ως σενάριο δε λέει και πολλά, ίσως να γίνεται και παιδικό κάποιες στιγμές αλλά I fuckin' don't care. Οι εικόνες του και μόνο σχεδόν με κάνουν να δακρύσω. Για μένα είναι εμπειρία. 1
xavier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 τα δυο jack irish ειδα, νταξ εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα...δεν με πολυσυγκινησαν....αλλα υποθετω οτι βλεπονται...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Holy Motors WTF? Δεν είχα ιδέα τι ήταν η ταινία όταν έβαζα να τη δω, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Ακόμα και τώρα που τελείωσε δεν έιμαι σίγουρος τι είδα... Σουρεάλ και μεταφορές από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν την έχει δει κάποιος ας μιλήσει!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Holy Motors WTF? Δεν είχα ιδέα τι ήταν η ταινία όταν έβαζα να τη δω, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Ακόμα και τώρα που τελείωσε δεν έιμαι σίγουρος τι είδα... Σουρεάλ και μεταφορές από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν την έχει δει κάποιος ας μιλήσει! Πάνω στην θεσνικη (στο φεστιβάλ) την εκθείασαν, 29/11 βγαίνει σε εμάς, λέω να περιμένω να την δω σε αίθουσα...
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ακουσα οτι γινεται παταγος με το JACE... is there any truth to that kind sirs?
Sellers Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επίσης, είδα και το extended version του Avatar. Δε ξέρω τι λέτε μερικοί εδω μέσα... ...ότι είναι ακόμα μια ευκολοχώνευτη ποπ μαλακιούλα του Φοίβου της σκηνοθεσίας Κάμερον, ο οποίος στηρίζει τις ταινίες του σε δοκιμασμένα εμετικά σενάρια επιπέδου δημοτικού που ο κακός είναι κακός, ο καλός είναι καλός το μαύρο μαύρο και το άσπρο άσπρο, καθώς και σε σκηνοθετικά ευρήματα τα οποία μπορούν πανεύκολα να χαρακτηριστούν πρωτότυπα και δεν κουράζουν τον θεατή. Κατα τα άλλα ναι, στο διάλλειμα μεταξύ δύο ταινιών, θα βάλω να δω και το παιδικό να ξελαμπικάρω αν και προτιμώ καταστάσεις τύπου Dispicable me. 4
sintalkas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Harry Potter το τελευταίο ,ναι ξέρω πως έχω αργήσει πάρα πολύ αλλά η παρέα δεν θέλει να βλέπει τον harry τον ποτήρι ούτε ζωγραφιστό. Η ταινία είναι σε γενικές γραμμές καλή αν και μέχρι την μέση είναι πολύ βαρετή αλλά μετά γίνεται αρκετά καλή και το τέλος της είναι πολύ καλό. 7/10
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Very funny & sweet, με φινάλε που δεν το περιμένεις και με ωραίο soundtrack. Επίσης ♥ Aubrey Plaza. 2
6xXx6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Total Recall 2012 6,5 αξιζει αλλα δεν ειναι και τιποτα το συνταρακτικο δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το original αλλα βρηκα τρομακτικες ομοιοτητες με το The Bourne Identity
gavros10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Total Recall 2012 Αν ηταν remake της ταινιας του 1990 (την οποια δεν εχω δει) θα λεγαμε καλυτερα λογια. Δεν ειναι ευκολο να ανταγωνιστεις τον Arnold Schwarzenegger. Μου αρεσε παρα πολυ μεχρι ενα σημειο που αρχισα να παρατηρω τις λεπτομεριες και εκνευρηστικα. Δεν ειναι δυνατον σε μια σκηνη μαχης προς τον τελος ο farrel να ριχνει μπουνιες στον cranston, να δειχνει οτι του εκανε πληγες και να βγαινει αρκετο αιμα, στο επομενο frame ο cranston να του μιλαει ενω το προσωπο του πεντακαθαρο και στο επομενο παλι frame να αιμορραγει. Ε οχι, εγω με κατι τετοιες μαλακιουλες εκνευριζομαι. Ταινια κανεις ρε φιλε, δεν γινετε να κανεις τετοια λαθη. Και το αλλο, εκει που ειναι η κολονι ο αερας ειναι πεντακαθαρος και ζουνε ολοι μια χαρα και 100 μετρα μακρυα ο αερας ειναι τοξικος, δεν βλεπεις στο 1 μετρο, ειναι κιτρινος απο τα χημικα, και αν δεν φορεσεις μασκα πεθανες. Τι; Εχει την μαγικη αορατη ασπιδα-καθαριστη αερα του harry potter? Ελεος. Τελικα ολα ηταν στην φαντασια του μεσω της recall ή ολα εγιναν επειδη του ειχαν βαλει ψευτικες αναμνησεις;
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Fear And Loathing On Las Vegas Είμαι πολύ μπερδεμένος σχετικά με την βαθμολογία. Σε κάποια σημεία καθώς την έβλεπα λάκισα και ήμουν έτοιμος να την κλείσω, τώρα που έχουν περάσει 5 ώρες την σκέφτομαι και καταλήγω στο ότι μου άρεσε. Ντάξει υπόθεση δεν υπήρχε. Το ''κατεστραμένο Αμερικάνικο όνειρο'' έχει δωθεί απο άλλες ταινίες πολύ πιο ωραία. (βλ American Beauty). Οπότε, (έτσι κι αλλιώς το βιβλίο δεν γράφτηκε απο τον Γκίλιαμ για να τον κρίνουμε βάση της υπόθεσης) μένει το σκηνοθετικό πόνημα του Γκίλιαμ. Ε εκεί θα βάλω ενα 8/10 αλλά είμαι πολύ large γιατι καλός και ο Γκίλιαμ δεν λέω, αλλά δεν έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια. Έχει ενα δικό του στυλ, αλλά αυτό. Δεν το εξελίσει. Μου θύμισε έργο κλασικού συγγραφλεα (Ντοστογιέφσκι) με ανύπαρκτη υπόθεση που απλά θαυμάζεις τον λογοτεχνικοί οίστρο του καλλιτέχνη. (Το Έγκλημα και τιμωρία δηλαδή που επι 1000 σελίδες ο τύπος μετανιώνει είναι καλύτερο?). 7/10
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Brave Αν ήταν μια απλή ταινία animation θα έλεγα ότι ήταν εκπληκτική. Επειδή όμως είναι μια ταινία animation της κορυφαίας του είδους Pixar θα την πω απλά καλή. Έχει την φάση της φοβερά σχεδιασμένο το scenery και η κοκκινομάλα ηρωίδα με τις φακιδούλες σκέτη μούρλια αλλά την γεύση που μου άφησε η ταινία θα την χαρακτήριζα γλυκόπικρη. Σαν κάτι να της έλλειπε...... 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις