Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Killer Joe

Για mainstream αμερικανικη ταινια ειναι ακραια για μενα οχι εχω δει και πολυ πιο αρρωστες.Σε γενικες γραμμες καλη ηταν μεχρι εκει τιποτα το ιδιαιτερο.

6/10

Δημοσ.

Total Recall

οντως , ωραια ηταν. Μου θυμισε σε καποια φαση Almost Total Unerworld Recall!!

Ολα τα λεφτα πως φτιαχνουν τις πολεις στο μελλον..

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μερικές που έχω δει:

Link.png Site: Rec πολυ καλη για τους λάτρεις των θριλερ! 7/10 απο εμενα!

Source.png Πηγή: The Boy in the Striped Pyjamas Εργαρα για τον Β'Παγκοσμιο πολεμο,με μια τρομερη ιστορια αναμεσα σε 2 παιδια. 8/10

Link.png Site: klopka Ταινιαρα Σερβικης παραγωγης,νομιζω ειναι αληθινή ιστορια,γενικα η ταινια ειναι απεχτη και καλογυρισμενη. 8/10 απο εμενα για το διαμαντι απο την Σερβια.

Link.png Site: Tropa de elite Δεν μου αρεσε καθολου.Στην τσιτα συνεχεια χωρις λογο,το τελος για κλαματα.επισης καμια σχεση με την Πολη του θεου. 4/10

Link.png Site: Inception Εμενα δεν μου αρεσε καθολου.Φταει το οτι οταν την ειδα ημουν κουρασμενος και νυσταζα σε ολη την ταινια;δεν ξερω.δεν μου αρεσε καθολου. 4/10

Link.png Site: Sunshine Πολυ καλο,καλογυρισμενο με ωραιες ερμηνειες.ταινια που βλεπετε πολυ ωραια. 7/10

Αυτα απο εμενα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Μιας και που είδα πρόσφατα το Amazing Spiderman(το οποίο το βρήκα έτσι κι έτσι) μπορεί κάνεις να μου εξηγήσει γιατί σχεδόν σε όσες ταινίες με super ήρωες βλέπω μου αρέσει περισσότερο το κομμάτι πριν ανακαλύψει τις δυνάμεις του και πριν γίνει ήρωας? Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή εχω πρόβλημα?

ps. Παρότι τον Andrew Garfield τον θεωρώ γελοία προσωπικότητα μου άρεσε περισσότερο από τον McGuire ως Peter Parker.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Μιας και που είδα πρόσφατα το Amazing Spiderman(το οποίο το βρήκα έτσι κι έτσι) μπορεί κάνεις να μου εξηγήσει γιατί σχεδόν σε όσες ταινίες με super ήρωες βλέπω μου αρέσει περισσότερο το κομμάτι πριν ανακαλύψει τις δυνάμεις του και πριν γίνει ήρωας? Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο ή εχω πρόβλημα?

ps. Παρότι τον Andrew Garfield τον θεωρώ γελοία προσωπικότητα μου άρεσε περισσότερο από τον McGuire ως Peter Parker.

Νομιζω πως δεν συμβαινει σε κανενα αλλον , να το κοιταξεις :-D

Δημοσ.

Οχι νταξει, συμβαινει σε μενα. Ισως γιατι εχουν πιο ενδιαφέρον παραλθον πριν γινουν σουπερ ήρωες (οχι ο Πητερ Παρκερ αλλά οι υπολοιποι), ίσως γιατι το παρελθον τους ειναι πιο σκοτεινο, ίσως γιατι μετα το σεναριο ειναι ιδιο σε ολες τις ταινιες.

Δημοσ.

Οχι νταξει, συμβαινει σε μενα. Ισως γιατι εχουν πιο ενδιαφέρον παραλθον πριν γινουν σουπερ ήρωες (οχι ο Πητερ Παρκερ αλλά οι υπολοιποι), ίσως γιατι το παρελθον τους ειναι πιο σκοτεινο, ίσως γιατι μετα το σεναριο ειναι ιδιο σε ολες τις ταινιες.

Ποοοοοοοοοοο αστον μωρε να παει να κανει κανα τσεκ απ πανω που τον ειχα ψησει το χαλασες :(

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/...69/''>Killer Joe

Για mainstream αμερικανικη ταινια ειναι ακραια για μενα οχι εχω δει και πολυ πιο αρρωστες.Σε γενικες γραμμες καλη ηταν μεχρι εκει τιποτα το ιδιαιτερο.

6/10

ηταν πολυ mainstream, ναι, ηταν

επισης το να κρινει καποιος την ποιοτητα και την λογικη μιας ταινιας με βασει εναν δεικτη ''ακροτητας'', δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα

γενικη παρατηρηση αυτο

Δημοσ.

ηταν πολυ mainstream' date=' ναι, ηταν

επισης το να κρινει καποιος την ποιοτητα και την λογικη μιας ταινιας με βασει εναν δεικτη ''ακροτητας'', δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα

γενικη παρατηρηση αυτο[/quote']

Και που να ησουν εδω οταν ο αλλος εκραζε τον Νονο το εμφραγμα το ειχες στο τσεπακι.:)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

"Η Αλίκη στο Ναυτικό.

Φοβερή ταινία με πολλές ανατροπές.Απίστευτα σκηνικά και κοστούμια με πολλά εξωτερικά γυρίσματα,που σημαίνει ότι δεν λυπήθηκαν το κόστος μπροστά στον στόχο να προσφέρουν μια αψεγάδιαστη ταινία.

Το στορυ ξεκινάει πολύ δυναμικά και μας κάνει μια σύντομη επεξήγηση για τι θα πρέπει να περιμένουμε απο κάθε χαρακτήρα αλλά δεν,απο τον αυταρχικό μπαμπά μέχρι μέχρι και τον λιμενάρχη κομπάρσο,πραγματικά έχει τόσες πολλές ανατροπές που δεν ξέρω ποια να πρωτογράψω,η ερμηνεία της Alice στον ρόλο του Πίπη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

Ούτε εγώ σαν θεατής δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για γυναίκα,νόμιζα την είχανε ντουμπλάρει.

Παρόλα αυτά συζήτησα για την ταινία με αρκετούς σινεφίλ και κριτικούς και μου είπαν ότι δεν υπήρχε άνδρας ηθοποιός για τον Πίπη.

Φοβερός και ο συμπροταγωνιστής,τρομερές σκηνές δράσεις,ειδικά το ακροβατικό που κατεβαίνει τη σκάλα τσουλώντας μου έκοψε την ανάσα,πόσο μάλλον όταν συνηδητοποίησα ότι δεν την γύρισε κασακαντέρ.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα,άξιζαν και με το παραπάνω τα 14 ευρώ εισητήριο

9,73/10"

Εντάξει, ο τύπος μέχρι και το Memento (βλακεία από τις λίγες) να μου πει να παω να δω, θα παω... ΘΕΟΣ!!!

Υ.Γ: sorry δεν κατάλαβα ακόμα την ρουφιάνα την παράθεση (το παραπάνω κείμενο είναι του gnsX)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...