DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 The Raid: Redemption Βρωμόξυλο. Ανοίξανε πολλές μύτες. 7/10 1
tool1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1426352/ Και μόλις είδα το Amer και σε μερικά σημεία κατά μία έννοια μου άρεσε λίγο, αλλά ταυτόχρονα μου την έσπασε και στα νεύρα. Εγω τη βρηκα εξαιρετικη. Η βλακεια ειναι στο imdb που γραφει πως ειναι horror ταινια.Απλα ειναι μια αλληγορια για τη σεξουαλικη αφυπνιση με αρκετα horror στοχεια. Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι ολες οι σκηνες υπονοουν τη σεξουαλικη πραξη,διχως να δειχνει ποτε σκηνες sex (εκτος απο τη σκηνη που η μικρη πιανει στα πρασα του γονεις της κ τοτε ειναι που ξεκιναει η ταινια).
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Η Αλίκη στο Ναυτικό. Φοβερή ταινία με πολλές ανατροπές.Απίστευτα σκηνικά και κοστούμια με πολλά εξωτερικά γυρίσματα,που σημαίνει ότι δεν λυπήθηκαν το κόστος μπροστά στον στόχο να προσφέρουν μια αψεγάδιαστη ταινία. Το στορυ ξεκινάει πολύ δυναμικά και μας κάνει μια σύντομη επεξήγηση για τι θα πρέπει να περιμένουμε απο κάθε χαρακτήρα αλλά δεν,απο τον αυταρχικό μπαμπά μέχρι μέχρι και τον λιμενάρχη κομπάρσο,πραγματικά έχει τόσες πολλές ανατροπές που δεν ξέρω ποια να πρωτογράψω,η ερμηνεία της Alice στον ρόλο του Πίπη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Ούτε εγώ σαν θεατής δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για γυναίκα,νόμιζα την είχανε ντουμπλάρει. Παρόλα αυτά συζήτησα για την ταινία με αρκετούς σινεφίλ και κριτικούς και μου είπαν ότι δεν υπήρχε άνδρας ηθοποιός για τον Πίπη. Φοβερός και ο συμπροταγωνιστής,τρομερές σκηνές δράσεις,ειδικά το ακροβατικό που κατεβαίνει τη σκάλα τσουλώντας μου έκοψε την ανάσα,πόσο μάλλον όταν συνηδητοποίησα ότι δεν την γύρισε κασακαντέρ. Την προτείνω ανεπιφύλακτα,άξιζαν και με το παραπάνω τα 14 ευρώ εισητήριο 9,73/10 4
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τα υπόλοιπα μέλη αν και μικρό, σε ευχαριστούνε για το σπόιλερ. Ορισμένες σκηνές της ταινίας είναι πάρα πολύ ωραίες, και μία από τις καλύτερες είναι εκεί που νομίζεις ότι πάνε να την βιάσουν αλλά είναι απλώς τα χέρια που ακουμπάνε στο μετρό Μια γενική επισήμανση είναι ότι έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, αυτή είναι που κρατάει όλο το έργο
Sellers Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΡ ΕΚΤΟΣ SPOILER TAGS. ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. 4
gavros10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 People Like us Ηρθε η σειρα της επιτελους. Το ηξερα οτι ηταν καλη. Δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι καινουργιο γιατι η ιστορια ειναι αρκετα κοινοτυπη στις μερες μας. Οπως ελεγε και ενα χαζο διαφημιστικο του ant1 Μακαρι η olivia wilde να μην παιζει μονο στην αρχη και στο τελος μια ταινιας οπως εκανε εδω και στο in time. το deadfall και το words που βγαινουν τωρα, θελω να την δω να εχει πολυ ενεργο ρολο αλλιως θα αρχισω να βλεπω house. ερωτας η michelle. ερωτας. ο chris pine μεγαλωνει επιτελους. οσο για την elizabeth banks θελω να την δω και σε αλλες ταινιες. ειναι ομορφη αλλα κατι δεν παει καλα
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 total recall 2012 καλο ητανε όντως πολύ καλή υπόθεση και θέλω να την ξαναδώ και σε 1080p να δούμε τα εφέ σε όλο τους το μεγαλείο
ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ειδα το Predators. Στην αρχη με χαλασε που ειδα τον Adrian Broody σε τετοιο ρολο καθως δεν τον ειχα ικανο για κατι τετοιο αλλα τελικα μια χαρα καλος ητανε. Οχι δεν ειναι καλυτερο απο το πρωτο. Ναι ειναι πολυ καλυτερο απο το δευτερο. Ο Τopher Grace δεν ξερω με εκνευριζει και παντα πεταγεται εκει που δεν τον περιμενω. Η ταινια ειχε ορισμενα πολυ epic σκηνικα. Ωραιος ο Yakuzas. Γενικα 7/10, παρα πολυ ευχαριστη και σιγουρα καλυτερη απο οτι την περιμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σε μια προσπάθεια να παρομοιάσω τις ταινίες με πίνακες ζωγραφικής, μπορώ να πω πως το Solaris είναι άσπρος καμβάς (που άμα θες το βαφτίζεις τέχνη και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα) Nope, nope, nope. Δεν το 'χεις, μην το παλεύεις.
viper2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Das Boot -Uncut- (~5 Hours) Πανικός. dafaq??
SUPERNIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Das Boot -Uncut- (~5 Hours) Πανικός. Υπάρχει τέτοια έκδοση ή εσενα σου φάνηκαν 5 ώρες ;
therock Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 dafaq?? Dafaq, is right. Την ξεκινησα απο τις 11 το πρωι και με λιγες διακοπες (να τηγανισω να φαω και να μιλησω στο τηλεφωνο), την τελιωσα στις 5:30. Αντε τωρα να δω και το Seediq Bale που ειναι 4,5... Υπάρχει τέτοια έκδοση ή εσενα σου φάνηκαν 5 ώρες ; Υπονουμενο ειναι αυτο? Οντως μερικες απο τις κλασσικες ειναι τοσο αργες που βλεπεις 2 ωρες και νιωθεις λες και εχεις δει 5, αλλα αυτη ηταν οντως 5! Δες και στο imdb στην μεση της σελιδας. Runtime: |149 min | 209 min (director's cut) | 293 min (uncut version)
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Από τις ταινίες που σε κάνουν να ζεις την αγωνία των άλλων. Λίγο κλειστοφοβία σε πιάνει μετά από 5 ώρες! Από τις καλύτερες ταινίες κατά την γνώμη μου. Απλά θέλει οργάνωση για να κάτσεις να την δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις