Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Drive (2011). Πρωτη φορα που διαφωνω τοσο πολυ με τη βαθμολογια του IMDB. Βλεπω οτι εχει 8.2/10 λεω δε μπορει ταινιαρα θαναι.Τελικα ηταν απτις χειροτερες ταινιας πουχω δει στα τελευταια 10 χρονια...και πιστεψτε με εχω δει πολλεεεες ταινιες. Ειναι οτι πιο βαρετο και αργο εχω δει εδω και πολλα χρονια. Με το ζορι περνει απο μενα.... 4/10.
ducatirulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 drive Tελικα το drive ειτε θα αρεσει ειτε οχι. Γνωμη μου, ατμοσφαιρα-σκηνοθεσια-φωτογραφια 8,5/10 μουσικαρα 9,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY
therock Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 drive Tελικα το drive ειτε θα αρεσει ειτε οχι. Γνωμη μου, ατμοσφαιρα-σκηνοθεσια-φωτογραφια 8,5/10 μουσικαρα 9,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY Ωχ καβινσκυ ειναι αυτη η κομματαρα? Τυχαια πριν δω την ταινια ειχα ακουσει ενα ρεμιξακι του, και ελεγα τι μου θυμιζει. Τωρα που το ανεβασες το βρηκα στα αγαπημενα μου. http://www.youtube.com/watch?v=lLwGNLiQtS4
Dimitrios_1989 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 XΑΡΑΥΓΗ μέρος 1 2/10 και βάζω και ένα 5/10 στην μουσική του Burwel. Έχω δει βαρετά και βαρετά έργα αλλά την περιέργειά μου την πλήρωσα ακριβά. Προσωπικά δεν άξιζε την απήχηση.
hurin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Real Steel Πήγα προσδοκώντας να δω ένα Transformers 3 και είδα μια καταπλήκτική περιπέτεια! Απίθανα γραφικά και εφέ, εκπληκτικά γήινα τα ρομπότ (σε σημείο να αναρωτιέμαι αν όντως είναι cgi), καταιγιστική δράση που σχεδόν νιώθεις τα κροσέ και ντιρέκτ των μεταλλικών μονομάχων και σωστότατη σκιαγράφηση χαρακτήρων που δεν περίμενα σε τέτοια περιπέτεια! Πολύ δυνατός και ο μικρός θα τον δούμε και στο μέλλον. Όλα αυτά αντισταθμίζουν το προβλέψιμο σενάριο και την επίσης προβλέψιμη πλοκή, καθώς και το ελαφρά περισσότερο μελό απότι θα ήθελα. Πηγαίνετε να το δείτε σε καλό σινεμά, αξίζει τα λεφτά του και θα περάσετε καταπληκτικά! 8,5/10
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 2/10 και βάζω και ένα 5/10 στην μουσική του Burwel. Έχω δει βαρετά και βαρετά έργα αλλά την περιέργειά μου την πλήρωσα ακριβά. Προσωπικά δεν άξιζε την απήχηση. Το τι γέλιο έριξα το Σάββατο που το είδα, δεν περιγράφεται. Φυσικά με παρέα και σχολιάζοντας συνεχώς. Όλη αυτή η φάση που οι ταινίες αυτές δεν ξέρουν τι είδος είναι, είναι απίστευτες. Πηγαίνουν από το μυστήριο και τις συνθήκες της αθανασίας και τις ηθικές επιπλοκές του να σκοτώνεις για να επιβιώσεις, στο τι φόρεμα να φορέσω στο γάμο μου. Τρελό γέλιο! Επίσης, πρωταγωνιστεί το πουλέν μου, η Kristen Stewart. Μια ηθοποιός με τρομερό ταλέντο που θα δημιουργήσει σχολή. Παίζει τόσο εσωτερικά, που δεν μπορείς καν να διακρίνεις τα συναισθήματά της. Βρίσκονται εκεί, θαμμένα. Υποβόσκουν. Προσπαθεί τόσο πολύ το κορίτσι: όταν πρέπει να χαμογελάσει ή να δείξει φόβο, λύπη, έρωτα κτλ είναι όλα τα λεφτά να τη βλέπεις να προσπαθεί να το κάνει και το σκηνοθέτη να πηγαινοφέρνει την κάμερα για να μας αποσπάσει την προσοχή. Ναι, το ομολογώ. Τις έχω δει ΟΛΕΣ! Και είναι από τις πιο αστείες ταινίες που έχω δει!
Dimitrios_1989 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Το τι γέλιο έριξα το Σάββατο που το είδα, δεν περιγράφεται. Φυσικά με παρέα και σχολιάζοντας συνεχώς. Όλη αυτή η φάση που οι ταινίες αυτές δεν ξέρουν τι είδος είναι, είναι απίστευτες. Πηγαίνουν από το μυστήριο και τις συνθήκες της αθανασίας και τις ηθικές επιπλοκές του να σκοτώνεις για να επιβιώσεις, στο τι φόρεμα να φορέσω στο γάμο μου. Τρελό γέλιο! Επίσης, πρωταγωνιστεί το πουλέν μου, η Kristen Stewart. Μια ηθοποιός με τρομερό ταλέντο που θα δημιουργήσει σχολή. Παίζει τόσο εσωτερικά, που δεν μπορείς καν να διακρίνεις τα συναισθήματά της. Βρίσκονται εκεί, θαμμένα. Υποβόσκουν. Προσπαθεί τόσο πολύ το κορίτσι: όταν πρέπει να χαμογελάσει ή να δείξει φόβο, λύπη, έρωτα κτλ είναι όλα τα λεφτά να τη βλέπεις να προσπαθεί να το κάνει και το σκηνοθέτη να πηγαινοφέρνει την κάμερα για να μας αποσπάσει την προσοχή. Ναι, το ομολογώ. Τις έχω δει ΟΛΕΣ! Και είναι από τις πιο αστείες ταινίες που έχω δει! Δε μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα. Και ο κολλητός μου που είναι βαθιά σινεφίλ προσπαθεί να ερμηνεύσει γιατί αυτή η ηθοποιός ακόμα και στην πραγματική της ζωή κουβαλά το ρόλο της πρόσφατης ταινίας που παίζει στην οποία μέσα δε βγάζει καν κάποιο συναίσθημα. Πραγματικά δε καταλαβαίνω που πήγε η αίγλη του έπους. Νομίζω πως και το 4ο βιβλίο και η ταινία απλά μπάζουν σε πολλά σημεία και αυτό φαίνεται. Το θέμα ηθικής είναι άλλο κομμάτι το οποίο υποβόσκει στο 2/10 που έβαλα/έβαλαν όλοι ακόμα και οι οπαδοί του έργου, γιατί μου την βαράει που μου πουλάνε ηθική και καλά (σε έναν αθώο νεανικό έρωτα βρυκόλακα / θνητής) και το υποστηρίζουν περίτρανα, αλλά παράλληλα στο μυαλό όλων που το έχουν δει, πλανάται κάτι δυσοίωνο που κραυγάζει ΣΕΞ , άγριο ΣΕΞ τώρα θες λόγω των κοιλιακών του λύκου, λόγω των υπονοούμενων για βρυκολακίστικο άγριο σεξ σε άλλες σκηνές; Συγγνώμη αλλά δε θα πάρω και ειδικά όταν η ερμηνείες τους βασίζονται στους κοιλιακούς του Τέιλορ Λότνερ ή στην απαράμιλλη ομορφιά του Ρόμπερτ Πάτινστον!
Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 drive Tελικα το drive ειτε θα αρεσει ειτε οχι. Γνωμη μου, ατμοσφαιρα-σκηνοθεσια-φωτογραφια 8,5/10 μουσικαρα 9,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY Oι ατελειωτες σκηνες που οι πρωταγωνιστες απλα κοιταζοντουσαν για λεπτα ολοκληρα χωρις να μιλανε,δε σου φανηκαν βαρετες; ειμαι περιεργος:-p
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Oι ατελειωτες σκηνες που οι πρωταγωνιστες απλα κοιταζοντουσαν για λεπτα ολοκληρα χωρις να μιλανε,δε σου φανηκαν βαρετες; ειμαι περιεργος:-p Eιχαν απεργια αυτοι που γραφαν τους διαλογους ρε. Μαλλον Ελληνες θα τανε...
Hamurabi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κατι σε Αγγελοπουλο μου θυμησε... ο πρωταγωνιστης πρεπει να μιλησει 5 ή 6 φορες σε ολη την ταινια.
b_real Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οι ταινιες δεν κρινονται απο το ποσους διαλογους εχουν...
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Κατι σε Αγγελοπουλο μου θυμησε... ο πρωταγωνιστης πρεπει να μιλησει 5 ή 6 φορες σε ολη την ταινια. Ποιος εισαι? Ακριβως αυτο μου το πε και ενας αλλος σημερα το βραδυ...
bnvdarklord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος εισαι? Ακριβως αυτο μου το πε και ενας αλλος σημερα το βραδυ... http://youtu.be/K4chwWzqTo4?t=10s
ducatirulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Oι ατελειωτες σκηνες που οι πρωταγωνιστες απλα κοιταζοντουσαν για λεπτα ολοκληρα χωρις να μιλανε,δε σου φανηκαν βαρετες; ειμαι περιεργος:-p σε ολη την ταινια 2 σκηνες μου φανηκαν ''βαρετες-μιλα ρε μ@λακα'',αυτο ομως ηταν το υφος της,απεχει πολυ απο το να την χαρακτηρισω βαρετη η αδιαφορη σουπερ ατμοσφαιρα σουπερ μουσικη,therock remixaki respect
KilliK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δε μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα. Και ο κολλητός μου που είναι βαθιά σινεφίλ προσπαθεί να ερμηνεύσει γιατί αυτή η ηθοποιός ακόμα και στην πραγματική της ζωή κουβαλά το ρόλο της πρόσφατης ταινίας που παίζει στην οποία μέσα δε βγάζει καν κάποιο συναίσθημα. Πραγματικά δε καταλαβαίνω που πήγε η αίγλη του έπους. Νομίζω πως και το 4ο βιβλίο και η ταινία απλά μπάζουν σε πολλά σημεία και αυτό φαίνεται. Το θέμα ηθικής είναι άλλο κομμάτι το οποίο υποβόσκει στο 2/10 που έβαλα/έβαλαν όλοι ακόμα και οι οπαδοί του έργου, γιατί μου την βαράει που μου πουλάνε ηθική και καλά (σε έναν αθώο νεανικό έρωτα βρυκόλακα / θνητής) και το υποστηρίζουν περίτρανα, αλλά παράλληλα στο μυαλό όλων που το έχουν δει, πλανάται κάτι δυσοίωνο που κραυγάζει ΣΕΞ , άγριο ΣΕΞ τώρα θες λόγω των κοιλιακών του λύκου, λόγω των υπονοούμενων για βρυκολακίστικο άγριο σεξ σε άλλες σκηνές; Συγγνώμη αλλά δε θα πάρω και ειδικά όταν η ερμηνείες τους βασίζονται στους κοιλιακούς του Τέιλορ Λότνερ ή στην απαράμιλλη ομορφιά του Ρόμπερτ Πάτινστον! quick question: ποσες φορες στην ταινια,αφαιρουν οι δυο αρσενικοι πρωταγωνιστες το πανω μερος του ρουχισμου τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις