Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι το διεγραψατε ρε παιδια; μου κανετε πλακα βραδυατικα; ενα σχολιο εκανα και αυτο αφορουσε το κονσεπτ της ταινιας! στην ουσια ηταν το τι νομιζα οτι θα γινει που θα ηταν αντιθετα στο κονσεπτ, και εκανα λαθος. υπαρχει σε ολα τα summary που θα βρειτε για αυτη. απο το imdb μεχρι το blog του χωριου σας

Καλως ηρθες και εσυ στο club των λογοκριμενων.Eλα να ενωσουμε τις φωνες μας δεν θα περασει η λογοκρισια και η τρομοκρατια του sellers :-D

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι το διεγραψατε ρε παιδια; μου κανετε πλακα βραδυατικα; ενα σχολιο εκανα και αυτο αφορουσε το κονσεπτ της ταινιας! στην ουσια ηταν το τι νομιζα οτι θα γινει που θα ηταν αντιθετα στο κονσεπτ, και εκανα λαθος. υπαρχει σε ολα τα summary που θα βρειτε για αυτη. απο το imdb μεχρι το blog του χωριου σας

Sorry φιλαρακι.....αλλα εσυ ειχες βαλει ολο το τελος!!!Ηταν δικαιολογημενη η διαγραφη του ποστ σου!! (αν και γενικα ειμαι ιδιολογικα αντιθετος με τις καθε ιεδους διαγραφες)

Δημοσ.

Εγώ γενικά είμαι υπέρ των διαγραφών οπότε καλά σου κάνανε.

Στα δικά μας, είδα το Master and Commander: The Far Side of the World χτες το βράδυ.

Όλη η ταινία διαδραματίζεται πάνω σε ένα πλοίο όπότε όσοι βαριούνται το concept να μέινουν μακρυά. Σε γενικές γραμμές ήταν καλό πάντως. Ένα 6,8/10 του το δίνω απλόχερά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γενικά είμαι υπέρ των διαγραφών οπότε καλά σου κάνανε.

Στα δικά μας, είδα το Master and Commander: The Far Side of the Worldχτες το βράδυ.

Όλη η ταινία διαδραματίζεται πάνω σε ένα πλοίο όπότε όσοι βαριούνται το concept να μέινουν μακρυά. Σε γενικές γραμμές ήταν καλό πάντως. Ένα 6,8/10 του το δίνω απλόχερά.

Πολυ καλη ταινια την εχω δει και εγω αρκετα χρονια πριν , δεν ενδυκνειται για οσους παθαινουν ναυτια.Επειδη εγω ειμαι large θα της βαλω

7/10

Δημοσ.

''Ενα σχόλιο'' το τι έγινε στο τέλος?

παραθετω αποσπασμα απο την wikipedia

The film opens with an announcement that a seventy-mile-wide asteroid named Matilda is on a collision course with Earth and that a last ditch effort to destroy it has failed. The world has three weeks until impact, at which time all of humanity will be wiped out

οποιος ξερει αγγλικα καταλαβαινει οτι αυτο που ειπα δεν λεει τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο απο αυτο. απλα ειχα τον ενδιασμο οτι το summary που ειχα διαβασει σε αρκετα site πριν δω την ταινια ηταν παραπλανητικο, και εκανα λαθος.

το λινκ απο την wikipedia για τους απιστους http://en.wikipedia.org/wiki/Seeking_a_Friend_for_the_End_of_the_World

*επειδη δεν ειμαι χαζος, και ουτε ο sellers ειναι, καταβαθος ξερω γιατι διαγραφτηκε

• Like 1
Δημοσ.

παραθετω αποσπασμα απο την wikipedia

οποιος ξερει αγγλικα καταλαβαινει οτι αυτο που ειπα δεν λεει τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο απο αυτο. απλα ειχα τον ενδιασμο οτι το summary που ειχα διαβασει σε αρκετα site πριν δω την ταινια ηταν παραπλανητικο, και εκανα λαθος.

το λινκ απο την wikipedia για τους απιστους http://en.wikipedia....nd_of_the_World

*επειδη δεν ειμαι χαζος, και ουτε ο sellers ειναι, καταβαθος ξερω γιατι διαγραφτηκε

Δεν μας λες και εμας που ειμαστε χαζοι

• Moderators
Δημοσ.

The Big Heat (1953) (Glenn Ford, Jocelyn Brando, Carolyn Jones)

Ενδιαφέρουσα ταινία, με αρκετά κλισέ όμως και κάποιες ερμηνείες που σήμερα φαίνονται υπερβολικές ή και αστείες. Οι διάλογοι πολύ καλοί, η υπόθεση σχετικά απλή αλλά με αρκετές πτυχές και 2-3 ενδιαφέρουσες ιδέες, και το φινάλε πολύ καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cafe de Flore

Καιρό είχα να δω τόση ομορφιά σε μια ταινία(οκ, εκτός από τα -εξιδανεικευμένα και αυτά- μόγγολα). Οι γυναίκες όλες όμορφες, οι πρώοιν, οι νυν, οι "του παρελθόντος" ακόμα και οι 2 κόρες του πρωταγωνιστή, τον οποίο βέβαια βρήκα αρκετά ξύλινο.

Συνολικά μου άρεσε πολύ, και είναι περίεργο που σε ρομαντική ταινία υπήρχε τόση πολύ αγωνία που σε μερικές σκηνές δεν ανοιγόκλεινα καν τα μάτια για να δω τι θα συμβεί παρακάτω από την αγωνία.

Ο τρόπος που "έδεσε το γλυκό" όταν έγινε η μεγάλη αποκάλυψη μου φάνηκε λίγο κάπως(μεντιουμ και πράσιν' άλογα <_<) αλλά το ξεπέρασα ευτυχώς γρήγορα.

Προειδοποιώ πάντως ότι είναι πάρα πολύ mindfuck, μου θύμισε λίγο memento αλλά στο τέλος τα ξεδιάλυνε σχετικά. Μερικά πρόσωπα έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους. Παρόλαυτά λέω να την δω πάλι γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα έχω κολλήσει ακόμα μεταξύ τους, και για αυτόν τον λόγο:

rose_large.jpg20144826.JPG :wub: :wub:

tumblr_m6ykbd8Oc21r2uxjlo1_500.jpg

Επίσης περιμένω σχόλιο manuel ότι έχω λάθος και η πραγματική ομορφιά ήταν στα μόγγολα :-D

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.

The Godfather trilogy.

Είμαι κάπως μεγαλούλης, αλλά μη ρωτάτε γιατί την είδα τώρα, τώρα ήρθε η ώρα της για εμένα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο κινηματογράφος στηρίζεται πάνω της και εξακολουθεί να αντλεί ιδέες από αυτήν. Κρύβει με χαρακτηριστικότατη ευκολία τα 40 χρόνια της και πράγματι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία όλων των εποχών.

Δημοσ.

Vamps

Dont... just DONT...

-100 / 10

Ruby Sparks

Ωραίο ταινιάκι, όχι τίποτα πρωτότυπο, αλλα βλέπετε ευχάριστα έχοντας και αρκετά καλές στιγμές.

7/10

Δημοσ.

The Godfather trilogy.

...πράγματι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία όλων των εποχών.

Πες αν θέλεις, ποια είναι κατά την προσωπική σου άποψη η «πρώτη καλύτερη».

Δημοσ.

Πες αν θέλεις, ποια είναι κατά την προσωπική σου άποψη η «πρώτη καλύτερη».

Θα πάω με το ρεύμα και θα πω ότι είναι ο Citizen Kane. Για εμένα είναι μία μαγική ταινία.

Δημοσ.

Moonrise Kingdom

Δεν μου αρεσει αυτου του ειδους η σκηνοθεσια που πολλες φορες η καμερα ηταν στημενη σε ενα σημειο και απλα γυρναγε. Τις σκηνες που η καμερα ειναι σταθερη και κανει ζουμ στο προσωπο των ηθοποιων κοιταζοντας την με ενα περιεργο βλεμα, τις θεωρω λιγο creepy-αρρωστες. καλη ηταν, γελασα σε καποια σημεια, οχι επειδη ηταν αστεια αλλα επειδη ηταν wtf σκηνες

Δημοσ.

Θα πάω με το ρεύμα και θα πω ότι είναι ο Citizen Kane. Για εμένα είναι μία μαγική ταινία.

Καλύτερη όλων των εποχών η τελευταία έξοδος Ριτα Χεϊγουορθ με wtf τελείωμα ταινίας.Απλά εκπληκτική
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1426352/

Και μόλις είδα το Amer και σε μερικά σημεία κατά μία έννοια μου άρεσε λίγο, αλλά ταυτόχρονα μου την έσπασε και στα νεύρα.

Γίνονται πράγματα που δεν ξέρεις γιατί γίνονται, που δεν ξέρεις καν τι είναι αυτό που βλέπεις, και αυτό το μυστηριακό και ψυχεδελικό πράγμα που βλέπεις δεν ξαναναφέρεται πουθενά!

Θα μπορούσα να συμβιβαστώ ίσως με μια ταινία που δεν σου λέει ξεκάθαρα ποιο είναι το σενάριο, αλλά αυτή δεν έχει καν κεντρικό νόημα! Άσχετα μεταξύ τους πράγματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Όλη η ταινία είναι σκόρπιες σκέψεις του σεναριογράφου από τις οποίες οι 90 στις 100 δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Και στο τέλος σου αφήνει ένα τεράστιο τέτοιο:

?

Και λες πρώτον "γιατί;;;" και μετά λες "σάμπως τα άλλα είχαν νόημα"

Επίσης, ο τίτλος της ταινίας, δεν είναι όνομα! Ας είναι καλά το google translate, έστω και αφού την είδα.

Εδώ το (γαμάτο)τρέιλερ www.youtube.com/watch?v=P2uQWKleAzM που είχα δει πριν λίγο καιρό και είχα καραγουσταρίσει. Το δεύτερο σχόλιο αγνοήστε το, τελικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νόμιζα -δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Σε μια προσπάθεια να παρομοιάσω τις ταινίες με πίνακες ζωγραφικής, μπορώ να πω πως το Solaris είναι άσπρος καμβάς (που άμα θες το βαφτίζεις τέχνη και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα) ενώ αυτή η ταινία είναι αφηρημένη τέχνη(με μια γερή δόση ψυχεδέλειας).

Την ταινία την προτείνω ανεπιφύλαχτα στις μαζόχες του φόρουμ, αλλά να είναι όντως μαζόχες, όχι ψευτομαστίγια και φτερά. (Σοβαρά μιλάω να την δείτε -και εγώ είμαι λίγο μαζόχας).

Όσο την στριβογυρίζω στο μυαλό μου, έχω την αίσθηση θα μου αρέσει και περισσότερο. Θα δείξει. Βαθμολογία βάζω κάτι από 5,5 έως 7,5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...