Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται! Sent from my iPhone using Insomnia Καλή απάντηση δίνει ο άνθρωπος. Μην πιέζεις καταστάσεις. Εγώ καλύφθηκα.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Take this waltz Περιεργη ταινια για το μηνυμα που θελει να μας μεταδωσει. Οσο περναγε η ωρα νομιζα οτι εβλεπα τσοντα. Η michell williams παιζει να ειναι απο τις λιγες ηθοποιους μεχρι τωρα που παιζουν αρρωστους ρολους. ισως ειναι ετσι και στην πραγματικη της ζωη Εχει κανει μεγαλο και καλο γυρισμα στην καριερα της επιλεγοντας ωραια indie σεναρια.Αξεπεραστη βεβαια ειναι η ερμηνεια της στο Blue Valentine, φυσικα ομως την βοηθησε και το σεναριο αφου προκειται για μια απο τις καλυτερες ταινιες αυτου του αιωνα.
gavros10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εχει κανει μεγαλο και καλο γυρισμα στην καριερα της επιλεγοντας ωραια indie σεναρια.Αξεπεραστη βεβαια ειναι η ερμηνεια της στο Blue Valentine, φυσικα ομως την βοηθησε και το σεναριο αφου προκειται για μια απο τις καλυτερες ταινιες αυτου του αιωνα. δεν την εχω δει σε εναν χαρουμενο ρολο. την μερλιν δεν την εχω δει. και στο blue valentine επαιζε παλι ετσι καταθλιπτηκα. δεν εχω μια θετικη της εικονα, συνεχεια με τα μουτρα κατεβασμενα την βλεπω. ισως την βαλω στην κατηγορια με την Kirsten Dunst
Ethiops Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πριν μια βδομάδα είδα το Avengers (το οποίο σνόμπαρα) επειδή ήθελε η παρέα και εξεπλάγην ευχάριστα. Για το είδος της ήταν πολύ καλή. Επιτέλους μια action movie που δίχνει super ήρωες και όχι αμερικάνους πεζοναύτες να σώζουν την γη. Πολύ καλά εφέ, καλοστημένες μάχες και χορταστική ταινία (για ποπ-κορν, μην τρελαθούμε κιόλας...). Το ίδιο έπαθα σήμερα με το remake από το Total Recall. Πολύ πιο ενδιαφέρον από το πρώτο, πολύ δράση, ωραία εφέ, καλύτεροι ηθοποιοί και καλύτερη διαχείριση της κεντρικής ιδέας. Μόνο στο (πολύ) τέλος ψιλοχαλάει λίγο, αλλά είπαμε ταινίες για να περάσεις την ώρα σου. Μια χαρά...
revolver1990 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 TOTAL RECALL: Φοβερά εφέ,καλοί ηθοποιοί,ωραία ατμόσφαιρα.Το σενάριο θα μπορούσε να ήταν πιο προσεγμένο αλλά οκ...7/10 από μένα
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 come rain come shine για πολλες σφαλιαρες η γκομενα... hard candy για πολλα κλωτσιδια η ασχημη η ααααααααασχημη 1
avacan23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Skyfall. Για πρώτη φορά ταινια 007 για Οσκαρ. Απιστευτη ερηνεια απο Μπαρδεμ και Γκρεγκ. Φοβερο σεναριο-η καλυτερη φωτογραφία που εγινε ποτέ και πολλες αναφορές σε προηγουμενες ταινίες. Τελικά μαθαινεις σε γερικο σκύλο νέα κόλπα. Μονη ενσταση τα κοριτσια του 007 που αν εξαιρεσεις τη γαλλιδα δεν λένε και πολλά. Η δικη μας |Τονια παιζει για 10 δευτερολεπτα...
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν είσαι θαυμαστής της Ellen Page, ε; βαλε με στο club. ευχαριστω
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν είσαι θαυμαστής της Ellen Page, ε; δεν βλεπεται και εκει ηταν ακομα χειροτερη... 1
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αστεριξ και οβελιξ στην βρετανια Ωραια ταινιουλα και ειχε καλο γελιο.
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 γιατι το διεγραψατε ρε παιδια; μου κανετε πλακα βραδυατικα; ενα σχολιο εκανα και αυτο αφορουσε το κονσεπτ της ταινιας! στην ουσια ηταν το τι νομιζα οτι θα γινει που θα ηταν αντιθετα στο κονσεπτ, και εκανα λαθος. υπαρχει σε ολα τα summary που θα βρειτε για αυτη. απο το imdb μεχρι το blog του χωριου σας
bnvdarklord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Λεει στο imdb τι γινεται στο τελος; Γιατι αυτο ειχες γραψει. Anyway.
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Skyfall Αν εξαιρεσεις τους εντυπωσιακους τιτλους και τον ωραιο "κυκλο" που εκανε στο τελος παρα πολυ μετρια ταινια. Αν δεν ηταν James Bond θα ηταν αλλη μια περιπετεια της σειρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις